kotoamatsukami 520 Опубликовано: 19 апреля, 2024 Доброго вечора брази і сісти Щойно зрозумів що давно не слухав якусь нову музикі під грибним тріпом і вагаюсь яку обрати на завтра. Буду дуже вдячний якщо поділитесь вашими улюбленими зразками Мої фаворити: https://www.youtube.com/live/mARG21wXS6w Пліз утримайтесь від кидання відосу/музики в якому починається bad trip попадався я вже на такі Можливо хтось поділиться крутим досвідом як урізноманітнити тріп. Бо я по стандарту: навушники + маска на очі + шавасана + плєдік зверху + аромалампа (з чимось розслабляючим) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 239 Опубликовано: 24 апреля, 2024 Якось порадили на природі потріповать, кажуть взагалі збс та треба щоб поряд хтось був)) А так можна і по хаті полазити, всі по своєму вживають. Різну музичну слухав під кубами (але зазвичай без музики), ось Naxatras наприклад подобається: 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 24 апреля, 2024 5 minutes ago, CannabisDoomOcculta said: Якось порадили на природі потріповать, кажуть взагалі збс Ох, це поки мрія, надіюсь скоро реалізую 5 minutes ago, CannabisDoomOcculta said: А так можна і по хаті полазити Хоча я пю чай, всеодно мене деколи підтошнює коли хожу. Тому хіба збігати в туалет а так лежу 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 239 Опубликовано: 24 апреля, 2024 @kotoamatsukami у мене негативної реакції по-типу тошноти не виникає. Можливо можно підібрати стрейн на який не буде такої реакції. Так само з бед-подорожами крім настрою та всього-всього іншого має значення стрейн та доза. Маю декілька картин десь півтора-на-півтора, то якщо після грибасиків завтичить вони наче оживають, такий цікавий досвід був. Та дуже під кубами не лажу, оця шавасана більше мені підходить. Хоча знову ж все індивідуально, є знайомі які хавають на ногах. 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас