Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Доброго вечора брази і сісти:flagdja:

Щойно зрозумів що давно не слухав якусь нову музикі під грибним тріпом і вагаюсь яку обрати на завтра.

Буду дуже вдячний якщо поділитесь вашими улюбленими зразками:okay:

Мої фаворити: 

https://www.youtube.com/live/mARG21wXS6w

Пліз утримайтесь від кидання відосу/музики в якому починається bad trip :pray: попадався я вже на такі:rasta_sad:

Можливо хтось поділиться крутим досвідом як урізноманітнити тріп. Бо я по стандарту: навушники + маска на очі + шавасана + плєдік зверху + аромалампа (з чимось розслабляючим) :plane(ulet):

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Якось порадили на природі потріповать, кажуть взагалі збс та треба щоб поряд хтось був)) А так можна і по хаті полазити, всі по своєму вживають. Різну музичну слухав під кубами (але зазвичай без музики), ось Naxatras наприклад подобається:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

5 minutes ago, CannabisDoomOcculta said:

Якось порадили на природі потріповать, кажуть взагалі збс

Ох, це поки мрія, надіюсь скоро реалізую:smile:

5 minutes ago, CannabisDoomOcculta said:

А так можна і по хаті полазити

Хоча я пю чай, всеодно мене деколи підтошнює коли хожу. Тому хіба збігати в туалет а так лежу:rasta_laugh:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

@kotoamatsukami у мене негативної реакції по-типу тошноти не виникає. Можливо можно підібрати стрейн на який не буде такої реакції. Так само з бед-подорожами крім настрою та всього-всього іншого має значення стрейн та доза.

Маю декілька картин десь півтора-на-півтора, то якщо після грибасиків завтичить вони наче оживають, такий цікавий досвід був. Та дуже під кубами не лажу, оця шавасана більше мені підходить.  Хоча знову ж все індивідуально, є знайомі які хавають на ногах.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...