Вітаю колеги, готуюсь до весняного ауту і потребую інформації і поради від профі. Хочу робити субстрат із перелічених інгредієнтів, земля в перемішку з перлітом + кокосове волокно, все це буде паркуватись в мішки з агроволокна по 10-12 літрів, вже росте 2 тестових рослини, жаль що погода трохи підкачує. Наскільки комфортно буде рослинам, як бажано це удобряти, в наявності є ROST 15.7.7. костна мука, можу мутити курник, дріжджі, мульча, зола, яєчна шкарлупа, або замовити щось краще в добрих людей на форумі чи в інтернеті. В яких пропорціях це краще місити, наскільки необхідний ph метр, я розумію щоб знати чи хоче рослинка їсти і чи може вона це робити. І як це зробити щоб потім не рвати волосся де не треба. Дякую)
Вопрос
HunterGrow 111
Вітаю колеги, готуюсь до весняного ауту і потребую інформації і поради від профі
. Хочу робити субстрат із перелічених інгредієнтів, земля в перемішку з перлітом + кокосове волокно, все це буде паркуватись в мішки з агроволокна по 10-12 літрів, вже росте 2 тестових рослини, жаль що погода трохи підкачує. Наскільки комфортно буде рослинам, як бажано це удобряти, в наявності є ROST 15.7.7. костна мука, можу мутити курник, дріжджі, мульча, зола, яєчна шкарлупа, або замовити щось краще в добрих людей на форумі чи в інтернеті. В яких пропорціях це краще місити, наскільки необхідний ph метр, я розумію щоб знати чи хоче рослинка їсти і чи може вона це робити. І як це зробити щоб потім не рвати волосся де не треба
. Дякую)
Поделиться сообщением
18 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас