Sashka555 54 Опубликовано: 21 апреля Хтось може пробував зберігати бошки, який результат після хоча б місяця зберігання завакуумованими? Щось прикурився думаю якось зберегти остаткі gagarina і через місяць другий продовжити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Sashka555 54 Опубликовано: 8 мая В продовженя теми. Тест пройшов нормально, нічого не змінилося і не розсипається. Пролежала запаяна десь тиждень в морозилці і потім пару днів просто в холодильнику, вчора пробував нічого не змінилось. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Sashka555 54 Опубликовано: 12 мая В 23.04.2024 в 22:49, ХаПаZz сказал: Ти "тирсу" звідтам дістанеш. Перевірено. Як тільки ти її розпакуєш, з неї вивітриться ше купа всього. Я так раза два робив щоб переконатися особисто. Кришиться, всихається, вивітрюється і перестає бути ароматною (коли підсохне остаточно) Ні це зовсім не тирса робочий метод, просто треба щоб відтаяла назад і в холодильнику полежала хоть пару днів Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 492 Опубликовано: 12 мая (изменено) 2 часа назад, Sashka555 сказал: Ні це зовсім не тирса Тут від консистенції шишки залежить. Хоча не суть. Я, вже писав, що терпени складаються з ланцюгів в яких міститься вода. Вода замерзає і ці ланцюги розриваються. Морозилка і сильна пересушка це дві крайнощі яких варто уникати. В холодильнику зберігається при +2-3 градусах нормально, але варто стежити за рівнем вологості шишок які кладуться в банку. Бажано без доступу кисню і поплотніше. Ну і на останок, те, як буде зберігатися шишка залежить в першу чергу від рівня її цукристості яка залежить від генетики та правильного харчування. Дуже маслянисті шишки зберігаються краще і довше. 2 часа назад, Sashka555 сказал: треба щоб відтаяла назад і в холодильнику полежала хоть пару днів Та ну, то вже сіно буде потім. Там % духм'яності втрачається чималий, а разом з ним і благородний ефект. Тгк нікуди не дівається на щастя, але так званий ефект синергізму втрачається. Я, перелопатив чимало того всього і є з чого робити висновки бро. Изменено 12 мая пользователем ХаПаZz 2 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Rastafaf 2 497 Опубликовано: 22 мая В 22.04.2024 в 08:43, VladIsLove сказал: Я с морозилкой не рисковал бы чисто в энергетическом плане, мой загон или нет хз но многие со мной солидарны что шишки обдавать морозом не лучшая идея После месяца пролечки можно спокойно вакуумировать и хранить в тёмном месте где просто не жарко, думаю этого достаточно) но если кроме холодильника таких мест нету то конечно лучше туда) хотя сухим его сильно не назвать, тоже такой момент Ещё момент с пакетиками, если они не очень тогда будут со временем пропускать воздух. Или если где-то веточка какая-то продавила от вакуума что-то. Я покупал как-то думал сэкономить а те дешёвые пакеты через неделю уже начинают с воздухом быть потихоньку) Бро,один пакет запаял и в ещё один и снова запаял. Всё будет чётко 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Sashka555 54 Опубликовано: 19 августа А вот по факту вийшло так що все таки добре вони зберігаються замороженими і завакууумованими просто розморожувати треба в холодильнику хоча 2-3 дні, мені вашє кажеться що може даже крепші стали. Бо такі самі лежали просто в банці і смак зовсім другий Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Sashka555 54
Хтось може пробував зберігати бошки, який результат після хоча б місяця зберігання завакуумованими?
Щось прикурився думаю якось зберегти остаткі gagarina і через місяць другий продовжити
Поделиться сообщением
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
30 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас