семки 10 Опубликовано: 23 апреля Де можна купити дешеві і якісні домовенти для гроубокса із діаметром 100 мм ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1 Neverminder 3 204 Опубликовано: 24 апреля 5 годин тому, семки сказав: дешеві і якісні домовенти в іншій реальності 2 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 kotoamatsukami 520 Опубликовано: 24 апреля 10 hours ago, семки said: якісні А в чому вимірюється якість? Довговічний? Тихий? Потужний? Я вже пройшов через три стадії: - Тихий але не витягував - Витягував але гучний - Тихий (+ труба з шумкою) і потужний але дорого Зупинився на Soler&Palau Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 семки 10 Опубликовано: 24 апреля 4 часа назад, kotoamatsukami сказал: А в чому вимірюється якість? Довговічний? Тихий? Потужний? Я вже пройшов через три стадії: - Тихий але не витягував - Витягував але гучний - Тихий (+ труба з шумкою) і потужний але дорого Зупинився на Soler&Palau бро ті що тихі дуже дорого коштують, а мені потрібні максимально бюджетні Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 семки 10 Опубликовано: 24 апреля 9 часов назад, Neverminder сказал: в іншій реальності та не гони, я бачив і по 250 грн 300 продаються, просто я не знаю чи вони якісні Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 семки 10 Опубликовано: 24 апреля 4 часа назад, kotoamatsukami сказал: А в чому вимірюється якість? Довговічний? Тихий? Потужний? Я вже пройшов через три стадії: - Тихий але не витягував - Витягував але гучний - Тихий (+ труба з шумкою) і потужний але дорого Зупинився на Soler&Palau шум не на першому місці, дивись потрібні для боксу не такого великого розміру, наприклад 50 на 50 на 200 або 100 на 100 на 200 якість вимірується у тому щоб нормально працював, я раніше купляв бокс із домовентом, там із ним якась хуйня була із підшипниками Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 семки 10 Опубликовано: 24 апреля а для боусу обов"язково 2 домовенти на вдув і на видув ?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 220 Опубликовано: 24 апреля 3 години тому, семки сказав: а для боусу обов"язково 2 домовенти на вдув і на видув ?) В мене палатка 120*60*180 взяв вентс тт про 125 , вдув пасивний через вентиляційні отвори, новий обійшовся 2250 , шумить - я б їбав би під цей шум спати 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 семки 10 Опубликовано: 24 апреля 38 минут назад, Яр13 сказал: В мене палатка 120*60*180 взяв вентс тт про 125 , вдув пасивний через вентиляційні отвори, новий обійшовся 2250 , шумить - я б їбав би під цей шум спати хіба до того потім не звикаєш ? у мене стояв пліма кліма великий за 4к і як навіть біля боксу спав хаха Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SuperWeed 790 Опубликовано: 24 апреля Вообще, зависит от фильтра . А так можешь брать самый дешевый, если не потянет фильтр, добавляешь еще один последовательно. Обойдется в 600-700грн за два , самый бюджетный вариант. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 семки 10 Опубликовано: 24 апреля дякую бро, ти про 2 за 600-700 чи про 1 ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 массяня 5 679 Опубликовано: 25 апреля https://www.google.com/search?q=домовент+100&oq=домовеен&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgCEAAYDRiABDIGCAAQRRg5MgkIARAAGA0YgAQyCQgCEAAYDRiABDIJCAMQABgNGIAEMgkIBBAAGA0YgAQyCQgFEAAYDRiABDIJCAYQABgNGIAEMgkIBxAAGA0YgAQyCQgIEAAYDRiABDIJCAkQABgNGIAE0gEJMTU0MjRqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#ip=1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 155 Опубликовано: 25 апреля В 24.04.2024 в 16:29, семки сказал: бро ті що тихі дуже дорого коштують, а мені потрібні максимально бюджетні домовент 100 тиша 1 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 splatfm 11 Опубликовано: 25 апреля (изменено) Здоров.Я тоже з початку думав купувати дешеве, але вже так навчило шо ліпше вкласти і купити норм чим втрачати гроші.Дешеве тобі поробить пару тижнів а потом на то подивишся і захочеся просто плюнути в то дешеве купуй сразу якісне шось.наприклад я купив вентилятор домовент для обдуву 550 грн перший тиждень норм тихо робило а потім бля таке було відчуття шо ти на якіїсь станції. Чувак у тебе витяжка буде робити но стоп 24 години в день мінімум 3 місяці. Я свій вибір поклав на Mars hydro 100 мм з регулятором оборотів І в такій справі я шарю бо я займаюся малярними роботами і не 1 витяжку встановив і не 1 міняв там де встановлював. Изменено 25 апреля пользователем splatfm 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 семки 10 Опубликовано: 26 апреля В 25.04.2024 в 20:42, splatfm сказал: Здоров.Я тоже з початку думав купувати дешеве, але вже так навчило шо ліпше вкласти і купити норм чим втрачати гроші.Дешеве тобі поробить пару тижнів а потом на то подивишся і захочеся просто плюнути в то дешеве купуй сразу якісне шось.наприклад я купив вентилятор домовент для обдуву 550 грн перший тиждень норм тихо робило а потім бля таке було відчуття шо ти на якіїсь станції. Чувак у тебе витяжка буде робити но стоп 24 години в день мінімум 3 місяці. Я свій вибір поклав на Mars hydro 100 мм з регулятором оборотів І в такій справі я шарю бо я займаюся малярними роботами і не 1 витяжку встановив і не 1 міняв там де встановлював. ну так я не для себе а для продажі, спробуй покупцям пояснити що те що дорожче набагато якісніше, вони чути нічого не хочуть, їм якесь гавно подавай, головне що максимально дешево, а то що ти кажеш шуміти почав, це походу щось із підшипниками Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 семки 10 Опубликовано: 26 апреля В 25.04.2024 в 20:27, BlueberryMuffin сказал: домовент 100 тиша це назва моделі ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 155 Опубликовано: 27 апреля 6 часов назад, семки сказал: це назва моделі ? так точно 1 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 220 Опубликовано: 1 мая В 24.04.2024 в 20:49, семки сказав: хіба до того потім не звикаєш ? у мене стояв пліма кліма великий за 4к і як навіть біля боксу спав хаха Ти знаєш 😁 ти попав прямо в точку , за 50м від моєї чи вірніше батьківської хати проходить жд дорога , разів десять за добу проїжджають состави товарняків , і в ночі теж за розкладом їздять поїзда , за 20 років оце тадах-тадах тадах-тадах не разу не заважало спати, один раз привів діваху на ніч , то зранку вона сказала що ніхуя не виспалась , і ще сказала що вони щей гудять коли проїжджають 🤣🤣🤣 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Leomessi10 140 Опубликовано: 12 мая В 25.04.2024 в 20:27, BlueberryMuffin сказал: домовент 100 тиша Друже, чи можна цей канальник налаштувати на видув? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 155 Опубликовано: 13 мая 8 часов назад, Leomessi10 сказал: Друже, чи можна цей канальник налаштувати на видув? він в мене на видув працював / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Leomessi10 140 Опубликовано: 15 мая В 13.05.2024 в 06:51, BlueberryMuffin сказал: він в мене на видув працював Хм, тоді я не такий купив... Він у мене витяжний, тобто забирає повітря зі сторони декоративної решітки. Хтось знає рішення або хоча б як купити "правильний" канальник? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 155 Опубликовано: 15 мая 1 минуту назад, Leomessi10 сказал: Хм, тоді я не такий купив... Він у мене витяжний, тобто забирає повітря зі сторони декоративної решітки. Хтось знає рішення або хоча б як купити "правильний" канальник? витяжний це з середини бокса витягує нагріте повітря в мене стояв саме так / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Leomessi10 140 Опубликовано: 17 мая В 15.05.2024 в 22:33, BlueberryMuffin сказал: витяжний це з середини бокса витягує нагріте повітря в мене стояв саме так У мене затягує повітря із зовні у бокс. Я вже почитав- треба статор на 180 градусів повернути, але це треба розбирати Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
семки 10
Де можна купити дешеві і якісні домовенти для гроубокса із діаметром 100 мм ?
Поделиться сообщением
22 ответа на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас