Перейти к публикации
  • 0

Сетап для обігріву

Яр13
Go to solution Solved by lenyaelectric,

Вопрос

Всім привіт, палатка 120*60*180 витяжка вент тт про 125 , температура ніч 19°  вологість 66% , день 20-21° вологість 60% маю трабли з растіхами , хочу підняти температуру до 25° , дивлюсь на на такий сетап , терморегулятор 390грн , лампа з патроном 198грн , можна купляти ?Screenshot_20240429-170229.thumb.png.e52ca860fcfc72fdc7a16d09b5da00f7.png

Screenshot_20240429-170318.png

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
  В 01.05.2024 в 12:51, vodkaZlo сказал:

Привет чувак ))) значит я такими пользовался , только без терморегулятора ,  докупал патрон керамический или такой https://poilka.com.ua/p654961631-patron-dlya-lamp.html?source=merchant_center&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw0MexBhD3ARIsAEI3WHImkSNk2j3T2nLftKgtOw3O1jagunqLvaqSUrPDYkAzLrD0fq6QDOUaAn_bEALw_wcB . Сама лампа греет отлично, ты хочешь взять 150 ват? можешь взять 2 лампи 75 и разместить из в разных углах бокса.  А на пол для поднятия темпи растих прям рекомендую  електрический коврик, прям у них брал, работает  долго, не боиться води вообще, я поливаю горшки, дренаж пиздует по коврику, правда я уже закастомил  контакти, то бывает током меня бьёт но не сильно, и когда мокро, и это мой косяк, а так все безопасно https://ukrferma.com.ua/ru/kylymok-elektrychnyi-rozmir-50kh100/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw0MexBhD3ARIsAEI3WHK3fPGpI-yqz2egX3IkEcDa5PqdMX7Ur3EGxTOYwZuU3AoezO9BlIsaApPuEALw_wcB жаль взял без терморегулятора не могу регулировать темпу коврика ,но то такое. Слава Джа !

Показать больше  

Як на мене дуже зручний сетап обладнання ! Сам використовую подібний . Тільки теплу підлогу купляв окремо від  регулятора . Саму підлогу загорнув у  плівку та проклеїв скотчем тепер на воду їй пофіг . Я так використовую під розсаду та також у боксі .  У боксі стоїть два терморегулятора на обігрів та на  видув при перегріві  , а поверх загорнутої підлоги в зимку клав зверху шматок ліноліуму так аккумуляція тепла  більша та плавнійша  регуляція .

photo_2024-05-03_12-06-51.cleaned.jpg

photo_2024-05-03_12-06-30.cleaned.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

теплый пол еще варик:eyes:

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 0
  В 29.04.2024 в 14:16, Яр13 сказал:

Всім привіт, палатка 120*60*180 витяжка вент тт про 125 , температура ніч 19°  вологість 66% , день 20-21° вологість 60% маю трабли з растіхами , хочу підняти температуру до 25° , дивлюсь на на такий сетап , терморегулятор 390грн , лампа з патроном 198грн , можна купляти ?Screenshot_20240429-170229.thumb.png.e52ca860fcfc72fdc7a16d09b5da00f7.png

Показать больше  

лично не юзал, но точно видел советы за эти лампы тут же на форуме, от уважаемых людей. Так что, сам бы взял на пробу, будь у меня такая необходимость.

Купи сначала лампу, проверь так без таймера, решает ли она твой вопрос) что б на лишние бабки не встрять) 
А потом и таймер прикупишь)

• Like +1 2

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

• 0
  В 29.04.2024 в 14:59, boyarskiy сказал:

лично не юзал, но точно видел советы за эти лампы тут же на форуме, от уважаемых людей. Так что, сам бы взял на пробу, будь у меня такая необходимость.

Купи сначала лампу, проверь так без таймера, решает ли она твой вопрос) что б на лишние бабки не встрять) 
А потом и таймер прикупишь)

Показать больше  

Мені теж десь попадалось що на обігрів ці лампи норм , мені  би взнати яку потужність лампи взяти під  мій бокс , менеджер  каже - 150w норм , але знаю що менеджер не завжди правий в рекомендаціях 

Поделиться сообщением

• 0
  В 29.04.2024 в 14:45, массяня сказал:

теплый пол еще варик:eyes:

Показать больше  

Дякую бро гляну

Поделиться сообщением

• 0
  В 29.04.2024 в 22:13, ХаПаZz сказал:

То дуйчик в приміщення де стоїть бокс треба на 2квт. Вентиляція витягує нагріте повітря з боксу.  Прогріте має бути саме приміщення разом об'єктами в ньому. Тоді можна буде говорити, про якусь  стабільність.   Суть теплової пушки в тому, що вона раз раз тепла нагнала, а та хуйня на 150 ватт в періоді більше тепла розсіється.  ККД не обманути. А, дуйчик такий 1200грн нехай. Думай бро.

1 риптилії в терраріумі підійде)

Показать больше  

Дуйчик теж варіант хоч і дорощий, в принципі його теж можна через терморегулятор підключити 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Рекуператор і утеплення вирішує))  зараз достатньо тепла від лед світла. Гров підвальний?

Поделиться сообщением

• 0
  В 30.04.2024 в 20:32, БенЛаден сказал:

Рекуператор і утеплення вирішує))  зараз достатньо тепла від лед світла. Гров підвальний?

Показать больше  

Не жиле прохідне приміщення, жінка каже що це склад для хлама , ну ти зрозумів)

Зараз температура трохи вирівнялася ніч 19-20 день 22 , але ще мають бути похолодання, хочу бути готовим 

Поделиться сообщением

• 0

справа в тому, що інфрачервоне проміння гріє лише щільні предмети, а ти так розумію хочеш нагріти повітря. розглянь краще нагрівальний мат якийсь тощо

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
  В 29.04.2024 в 14:16, Яр13 сказал:

Показать больше  

Привет чувак ))) значит я такими пользовался , только без терморегулятора ,  докупал патрон керамический или такой https://poilka.com.ua/p654961631-patron-dlya-lamp.html?source=merchant_center&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw0MexBhD3ARIsAEI3WHImkSNk2j3T2nLftKgtOw3O1jagunqLvaqSUrPDYkAzLrD0fq6QDOUaAn_bEALw_wcB . Сама лампа греет отлично, ты хочешь взять 150 ват? можешь взять 2 лампи 75 и разместить из в разных углах бокса.  А на пол для поднятия темпи растих прям рекомендую  електрический коврик, прям у них брал, работает  долго, не боиться води вообще, я поливаю горшки, дренаж пиздует по коврику, правда я уже закастомил  контакти, то бывает током меня бьёт но не сильно, и когда мокро, и это мой косяк, а так все безопасно https://ukrferma.com.ua/ru/kylymok-elektrychnyi-rozmir-50kh100/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw0MexBhD3ARIsAEI3WHK3fPGpI-yqz2egX3IkEcDa5PqdMX7Ur3EGxTOYwZuU3AoezO9BlIsaApPuEALw_wcB жаль взял без терморегулятора не могу регулировать темпу коврика ,но то такое. Слава Джа !

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

@Яр13 можливо причина не у температурі, у мене вночі +15 а то і нижче і кущі чудово виглядають, майже весь цикл був з нічною 12-18 С. якщо трабли з растіхою можуть бути і інші причини.  В от така вологість буде проблемою коли переведеш на цвіт.

Поделиться сообщением

• 0
  В 01.05.2024 в 14:56, CannabisDoomOcculta сказал:

@Яр13 можливо причина не у температурі, у мене вночі +15 а то і нижче і кущі чудово виглядають, майже весь цикл був з нічною 12-18 С. якщо трабли з растіхою можуть бути і інші причини.  В от така вологість буде проблемою коли переведеш на цвіт.

Показать больше  

Оце було похолодання, прихожу до дому а там невідомо скільки часу нема електрикі , витяжка не працює холодно волога в палатці більше 80% почалися проблеми . Зараз потепліло растіхі трохі роздуплились , волога зараз до 60% в ніч і біля 50% день . Я веду реп бро , може глянеш і щось підкажеш 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

@ХаПаZz фішка цих ламп що вони гріють інфрачервоним випромінюванням. Спочатку гріється те на що потрапляє випромінювання а потім вже від предметів гріється повітря. 

Вони норм, просте гріють не рівномірно. Я б взяв 2 по 100 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.05.2024 в 12:46, GG19876 сказал:

@ХаПаZz фішка цих ламп що вони гріють інфрачервоним випромінюванням. Спочатку гріється те на що потрапляє випромінювання а потім вже від предметів гріється повітря. 

Вони норм, просте гріють не рівномірно. Я б взяв 2 по 100 

Показать больше  

Смущає тільки один момент , як взнати наскільки ця лампа нагріє самі растіхі ? Якщо датчик міряє темпу повітря 

Поделиться сообщением

• 0

Як на мене це дуже не ровномірний та не прогнозований нагрів ! Легше та корисніше для рослини буде нагрівати весь об"єм повітря в боксі , а вже від цього повітря буде хоч і довше  про те плавніше ! від грунту чи рідини до самої рослини буде прогріватися ! Це як уфошки куртка під ними вже плавиться а срака мерзне !))

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.05.2024 в 14:54, Яр13 сказал:

Смущає тільки один момент , як взнати наскільки ця лампа нагріє самі растіхі ? Якщо датчик міряє темпу повітря 

Показать больше  

датчик сам нагрівається і тоді каже яка температура. 

А повітря його нагріло чи нє - не важливо. Але знову ж таки, прогріває воно не рівномірно.

Приблизно так само як світить COB led, так що якщо датчик буде десь далеко то на нього і не попаде випромінення.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.05.2024 в 16:45, GG19876 сказал:

датчик сам нагрівається і тоді каже яка температура. 

А повітря його нагріло чи нє - не важливо. Але знову ж таки, прогріває воно не рівномірно.

Приблизно так само як світить COB led, так що якщо датчик буде десь далеко то на нього і не попаде випромінення.

Показать больше  

Та да , датчик напевно швидше нагріє чим бег з кокосом . До речі бро про cob , бачив лінзи продають з різними кутами розсіювання для них від 60° і до 120°, і зібрані лампи на цих же кобах теж з різними лінзами бачив , тож питання, ці лінзи щось дають ? В порівнянні якщо просто плата на радіаторі 

Поделиться сообщением

• 0

@ХаПаZz Нє-а. У дуйчика проблема в тому що тепле повітря в вентиляцію улітає моментально. І йому треба прогрівати реально все приміщення. А іч лампи гріють тут і зараз. Так, виділення тепла на ватт у них само собою рівне, але прикол саме в тому як це тепло виділяється і яким чином воно зігріває рослини. 

Ти коли небудь взимку в кафешках на вулиці такі штуки бачив ? image.png.40376ca4235b48e6d4d7a949d8bc7b75.png

Ну так вот, при -10-15 під ними на вулиці дуже навіть тепло, можна хоч в футболці сидіти під цією штукою. А винеси дуйчик з подібною потужністю і будеш мерзнути навіть якщо впритик до нього уткнешся мордою. 

Я ці лампи в спартанських умовах балкону взимку використовую не перший рік. У мене на балконі без ламп близько 0 - +5. А під іч лампою в боксі нормас. І росте навіть непогано.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• Выберите файлы...
      или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...
    Добро пожаловать Guest1746718117399 в комнату чата!