lenyaelectric 159 Опубликовано: 4 мая (изменено) Вітаю, гровери! Хочу поділитися з вами своїм першим гроу-репортом, де розповім про два сорти, отримані від OldKyivHills які буду вирощувати у відкритому грунті на 47 широті. В кінці квітня я отримав заповітну посилку, в якій мене чекали два сорти насіння : "El curandero" fem та "Cthulhu kush" fem. Не гаючи часу, наступного дня замочив у воді насіння та перемістив до боксу під температуру 25 градусів. До ранку деякі з них вже трохи розкрилися, даючи знати про готовність до наступного етапу. Далі, я перемістив насіння на ватні диски до цого промочивши їх певною кількістью води (4.63 гр десь на форумі прочитав ця кількість води добре справилася ), які уклав у герметичний контейнер. та перемістив до гроу боксу під контроль температури 26 градусів за цельсієм. 2 травня на світ вже пробились корінці, досягнувши 5 мм у довжину! Не бажаючи зволікати, я пересадив юні паростки в кокосові таблетки, помістивши їх у стаканчики 180 мл які накрив з верху іншими стаканчиками на 500 мл в обох стаканчиках були зроблені отвори для дренажу та вентиляції. І всі стакани були розміщені під побутовими лед лампами в боксі . Сьогодні, 4 травня, сталося знаменна подія - наші малюки скинули каски, звільнившись від насіннєвих оболонок! Після скиду касок я допоміг малечі обережно знявши плівку від насіння за допомогою зубочистки . Це лише початок нашої гроу-подорожі. Я буду радий ділитися з вами її фотографіями та, звичайно ж, своїми спостереженнями. P.S. Буду вдячний за будь-які поради та рекомендації досвідчених гроверів! Слідкуйте за оновленнями! Изменено 4 мая пользователем lenyaelectric 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 286 Опубликовано: 4 мая Счастливого пути старина Чем кормить планируешь? 1 ORGANIC GROW CLUB Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 4 мая (изменено) 14 минут назад, MrHaze сказал: Счастливого пути старина Чем кормить планируешь? Дуже дякую друже ! Ну тут я на шпагаті !))) Одну хочу спробувати ростити на органіці (ніколи ще на орг не вирощував ), а іншу на двокомпонентних добривах ES X series . Но ще поки в думках !До речі захотів спробувати на органіці піссля перечитування твоїх репортів !)) Окремий тобі респект за репорти ! Изменено 4 мая пользователем lenyaelectric 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 286 Опубликовано: 4 мая 17 минут назад, lenyaelectric сказал: Ну тут я на шпагаті !))) 19 минут назад, lenyaelectric сказал: добривах ES X series Впервые слышу браза... я когда на минералке гровил Powder Feeding брал,они надежные 21 минуту назад, lenyaelectric сказал: Окремий тобі респект за репорти ! ORGANIC GROW CLUB Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 4 мая (изменено) добрива ES X series - я їх брав біля року тому вони досить бюджтні . Я їх юзав на гідропоніці та на землі в індорі , в мене питань не виникало все влаштовувало , може я ще на проф добривах не пробував ))) Изменено 4 мая пользователем lenyaelectric Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 6 мая (изменено) В 04.05.2024 в 20:39, MrHaze сказал: Счастливого пути старина Чем кормить планируешь? Вітаю бро ! З твого досвіду такому рецепту є життя , чи то я щось не те мудрую ? Гній 1-2 кг, подрібнений ячмінь 200-300 г, яєчна шкаралупа 100-200 мл, зола 100-200 г, рибне борошно 50-100 г, сосновий перегній 5-7 літрів, 4-5 кг ґрунту це десь 10 -12 літрів грунту. Изменено 6 мая пользователем lenyaelectric 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 286 Опубликовано: 6 мая 52 минуты назад, lenyaelectric сказал: Вітаю бро ! З твого досвіду такому рецепту є життя , чи то я щось не те мудрую ? Гній 1-2 кг, подрібнений ячмінь 200-300 г, яєчна шкаралупа 100-200 мл, зола 100-200 г, рибне борошно 50-100 г, сосновий перегній 5-7 літрів, 4-5 кг ґрунту це десь 10 -12 літрів грунту. Тут есть проверенные рецепты замеса бро... 1 ORGANIC GROW CLUB Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 6 мая 43 минуты назад, MrHaze сказал: Тут есть проверенные рецепты замеса бро... Дякую ! Настоянкою трави перебродившою не користувався для поливу безпосередньо наших рослин ? То я користувався для огірків , помдорів та перцю все дуже сподобалося крім аромату ))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 155 Опубликовано: 6 мая 2 часа назад, lenyaelectric сказал: Дякую ! Настоянкою трави перебродившою не користувався для поливу безпосередньо наших рослин ? То я користувався для огірків , помдорів та перцю все дуже сподобалося крім аромату ))) Нормальная тема с настойкой и не только травы,банановую кожуру можно,та и много чего ещё,я рыбу настаивал на цвет,вот там запах…не дай боже каплю на себя пролить. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 6 мая 51 минуту назад, Хотабыч сказал: Нормальная тема с настойкой и не только травы,банановую кожуру можно,та и много чего ещё,я рыбу настаивал на цвет,вот там запах…не дай боже каплю на себя пролить. Та і без риби ще то вонідло ! Теж десь капнеш на себе потім сказочна аура )) навіть мій пес підозріло дивився ! Замість риби буду настоянку золи використовувать , минулого року моїй городині вона дуже подобалась ! 1 літр золи на 10 літрів води не менше доби настоював , потім один літр настою розбавляв на 10 літрів води та було від 600 до 900 ппм все залежило від часу настоювання маточного розчину ! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Larkin 47 Опубликовано: 6 мая Ці сорти не беруть !!! Піднімав вже Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 6 мая 7 минут назад, Larkin сказал: Ці сорти не беруть !!! Піднімав вже Докази в студію ! Переглянув твою активність ти тут за 10 хвилин фігні майже в кожній темі наговорив ! Є шось конкретне кажи , а так по хейтити всіх шукай інший форум ! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 155 Опубликовано: 6 мая 5 часов назад, lenyaelectric сказал: Та і без риби ще то вонідло ! Теж десь капнеш на себе потім сказочна аура )) навіть мій пес підозріло дивився ! Замість риби буду настоянку золи використовувать , минулого року моїй городині вона дуже подобалась ! 1 літр золи на 10 літрів води не менше доби настоював , потім один літр настою розбавляв на 10 літрів води та було від 600 до 900 ппм все залежило від часу настоювання маточного розчину ! Главное понимать шо делаешь и шоб растихе заходило.Я и без настаивания колотил свежий коровяк(0.5л-на 12-15л воды)и нормально,не попалил,так же свежий помет курей+гусей,но там всего грам по 150-200 на такой обьем воды.А травяные настойки за шо нравятся,там передоз практически не возможен и польза какая-никакая. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 538 Опубликовано: 10 мая В 06.05.2024 в 20:09, Хотабыч сказал: Главное понимать шо делаешь и шоб растихе заходило.Я и без настаивания колотил свежий коровяк(0.5л-на 12-15л воды)и нормально,не попалил,так же свежий помет курей+гусей,но там всего грам по 150-200 на такой обьем воды.А травяные настойки за шо нравятся,там передоз практически не возможен и польза какая-никакая. А я в этом году мелко нашинковал луговую траву и в воду 50/50 и настаял. А после поливаю. Такой себе азотный чай 2 Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
voodoojuice 559 Опубликовано: 10 мая 31 минуту назад, sanya7777 сказал: А я в этом году мелко нашинковал луговую траву и в воду 50/50 и настаял. А после поливаю. Такой себе азотный чай F.P.G. - fermented plant juice Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 11 мая Всім привіт ! Сьогодні тиждень як растіхи скинули каску .На наступний день після скиду касок з таблеток зявилися корінці (провтикав зафоткать ))) та мною було прийняте рішення перемістити їх до горщиків обємом десь на 500мл із землею. використовував такий грунт Як завжди перші тиждні проходять не так динамічно як наступні . Поливаю (дуже обережно декілька мл через спеціально навчану клізму на 50 мл )відстояною водою з корегованим РН 6.00 +- . Світло 18 / 6 десь 25 ватт на 0.1 метр квадратний , світло побутовий лед середнього спектру 4200 . Перша це El curandero Чухає собі добре - бодрячком, листя грне ! Друга це Cthulhu kush Має трошки більші розміри за кєнтуху EL Curandero . Розвиваєтся добре . Поки вони ще дуже малі так що просто спостерігаю ! Так як у моїй місцевості "гоп со смиком " по температурі буде весь наступний тиждень растіхи мають ще в запасі тиждень потім їх буду виносити на балкон на погуляться , та вже потім на ПМЖ в аут !). Це лише перший тиждень їхнього життя так що розповідати особливо немає що . Для порядку запис зробив ! та чекайте на наступний запис у щоденнику двух растіх найближчим часом !)) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 19 мая Всім доброго дня ! Цей запис зроблений на 14 дні життя наших чудових рослинок ! Зараз їхні умови проживання такі : Денна температура 26- 27 градусів . Температура вночі 23 - 24 градуси . Вологість протягом всієї доби в межах 48 - 52 %. Водичка постоявша кран-кола з налаштованим РН яка має 170 РРМ. Режим дня 18 / 6 . Світло побутовий лед 2 Х 15 ватт температура кольору 4000 К Зараз у рослин почалася активна фаза веги так що будуть рости не по днях а по годинах ) Перша це El curandero Про нього поки мало що можу скзати , бо я його посадив і він просто росте без питань та радує своїм виглядом !)) Друга це Cthulhu kush Росте добре . Мабуть кущик згадав що в його генах є могутній " Ктулху " та має незначну деформацію листа ,але це проявилось тільки на першому поверху далі листочки вже вирівнялись так що це можно назвати підлітковим періодом та далі повинно бути все ок )) За своєю разнолапістю погано закріпив кулер обдуву, та він змінив направлення і трішки припалив листочки повітрям ! Я вважаю що то не є проблемою ! Так що рослинки почали прискорювати ріст . На пару годинок вигулюю на сонечко )Палити та матюкатся не дозволяю бо ще малі !))Ось так пройшов у нас тиждень ! На поки все ). Бажаю всім гарного дня , добрих покурів та мирного неба над головою ! 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 095 Опубликовано: 20 мая Привіт бро , коли плануєш їх висаджувати в аут ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 20 мая 18 минут назад, Яр13 сказал: Привіт бро , коли плануєш їх висаджувати в аут ? Привіт ! Планую висаджувати через вихідні , але якщо буде можливість то на цих висаджу ! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 095 Опубликовано: 20 мая 4 хвилини тому, lenyaelectric сказав: Привіт ! Планую висаджувати через вихідні , але якщо буде можливість то на цих висаджу ! Я на 50 широті , у нас цей тиждень дуже теплий +24 27 обіцяють , розкажи що за аут , що за місцина для десанту ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 20 мая 47 широта .Та і в мене досить тепло в день буде ,та аж 15 у ночі ! Тут питання в доставці мене з растіхами на город , бо весь тиждень розписаний справами (( Буду висаджувати на городі по сусідству з баклажанами , перцем та помідорами )) Сонце буде прямо світить з 7 ранку до 16 00 . Місце гарно захищине від поривів вітру , але легенький проходняк повітря завжди є . В мене грунт не дуже "нажорістий") для рослин тому планую вирити ямку десь +- 300мм в діаметрі та 400мм в глибину вийде біля 30 літрів грунту e та замучу по одному із рецептів якими поділився бро MrHaze - на 10 літрів грунту, 200гр гуани, 200гр золи, 200гр рибного борошна . Ямку обкладу із середини склосіткой 5 х 5 мм для армування штукатурки щоб хробаки змогли залізти , а хруші падли не долізли та інші великі підземні шкідники! По фортифікаційним спорудам від слимаків , мурах та інших ще не займався ! це буде пізніше. Не будуу загадувати на перед буду робити по ситуації !) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 913 Опубликовано: 20 мая 39 минут назад, lenyaelectric сказал: 47 широта .Та і в мене досить тепло в день буде ,та аж 15 у ночі ! Тут питання в доставці мене з растіхами на город , бо весь тиждень розписаний справами (( Буду висаджувати на городі по сусідству з баклажанами , перцем та помідорами )) Сонце буде прямо світить з 7 ранку до 16 00 . Місце гарно захищине від поривів вітру , але легенький проходняк повітря завжди є . В мене грунт не дуже "нажорістий") для рослин тому планую вирити ямку десь +- 300мм в діаметрі та 400мм в глибину вийде біля 30 літрів грунту e та замучу по одному із рецептів якими поділився бро MrHaze - на 10 літрів грунту, 200гр гуани, 200гр золи, 200гр рибного борошна . Ямку обкладу із середини склосіткой 5 х 5 мм для армування штукатурки щоб хробаки змогли залізти , а хруші падли не долізли та інші великі підземні шкідники! По фортифікаційним спорудам від слимаків , мурах та інших ще не займався ! це буде пізніше. Не будуу загадувати на перед буду робити по ситуації !) Гарний підхід. Джа має нагородити добрим врожаєм. Успіху 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 21 мая Всім привіт ! Сьгодні ранок почався с запитать ! Вчора ввечері у растіхи з імʼям "Ктулху" почали загинаться верхні листки до низу дуже схоже на перелив eхоча я її поливав позавчора та не великою кількістью води тоді виникло перше питання " з дєлов "? Вирішив залишити до ранку щоб виключити перелив ! З ранку прокинувся , а на мене чекав такий "сюрприз" ті края на котрі я грішив що попалив їх потоком повітря стали схожими на знатний передоз кальціем і чимось ще ! Зразу поніс горщик на пролив ! Вот данні по проливам: вода для проливу РН 6.10 РРМ 206 1) РН 5.41 РРМ 700 2) 5.17 1360 3) 5.3 915 4) 4.8 750 замінив на воду для проливу РН 7.2 РРМ 195 5) 5.0 590 6) 5.3 411 7) 5.2 295 на цьому поки зупинився ! Що була за хрень мені не відома ! Є одна підозра що в покупному грунті виробник додав добрива та добре не розмішав та попалась мені там гранула добрива ! зараз растіху перенесу на балкон під півтінь для реабілітації . Шановні гровери у вас є якійсь думки по поводу цього ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 286 Опубликовано: 21 мая Пересаживай скорее в аут бро,там все пройдет 1 ORGANIC GROW CLUB Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 21 мая 2 минуты назад, MrHaze сказал: Пересаживай скорее в аут бро,там все пройдет Зараз тупо фізично не зможу попасти на город !(( Зараз ще подивлюся повинна стабілізуватись ! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения