lenyaelectric 159 Опубликовано: 21 мая Только что, lenyaelectric сказал: Зараз тупо фізично не зможу попасти на город !(( Зараз ще подивлюся повинна стабілізуватись ! А якщо ні то на гідру посаджу !(( 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 25 мая Всім привіт ! Согодні 21 день розвитку двох рослинок почну з "El Curandero" : По режиму дня поливам , тощо - все залишилось по старій программі ! Я до неї зараз не лізу , бо вона цього не потребує ! Так як висадити зможу скоріш всього тільки на наступних вихідних. Думаю через пару днів зробити легку підкормку 1мл / літр двокомпонентними добривами від "Error seeds" серії "X - series" Well Grow Big Plant ! зараз вона виглядає так )))) : 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 25 мая Перейдемо до другої рослинки "Khulhu kush" . Після того як я її мнулого разу проливав(як почала хворіти ) дав їй ніч постояти та наблюдав за нею. На ранок ситуація ще погіршилась , та вирішив її відправити на реанімацію ! Зробив " Тіфозну стрижку" (вирізав два поверхи та сімядольки ) , бо лист почав би сам рослину труїти . Зробив спеціальний горщик в якому розмістив ком землі з рослиною та під компрессор у воду до промивки кореневої від грунту . Після промивки зробив розчин для промивки рослини (проста вода з вирівняним РН) і відправив на "Детокс". На наступний день почала приходити до тями, почав повільний ріст листа , прояви отруєння на залишених листах зупинились ! Зараз почався більш помітний ріст листа та кореневої !Потримаю на гідрі поки не викине наступний поверх та не зміцнить кореневу та потім пересаджу у грунт якщо не буде інших траблів !(( Є питання ! чи варто у воду додати янтарки чи грандіс корнівина ? 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 25 мая Можливо ту "Ктулху" залишу в індорі но це не точно , а інша вже висаджена на пророщування та ріст ! Вирішив посадити другу для більшої обʼєктивності по цьому сорту Цій " Ктулху джуніор ")) Зараз 4 день від посадки та доба від скидання каски ! Цього разу зовсім не заморочувався з ватними дисками , замочуванням та всяким "Нєпотрєбством" ! Взяв насінину засунув в грунт , полив та накрив стаканчиком !Результат порадував ! 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 25 мая Та ще до цього посадив "Ель Курандеро джуніор" вона молодша за старшу десь на 5 днів ! До неї теж поки питання відсутні!))) На днях бду пересаджувати до більшого горщика. Можу виразити власну думку по всхожесті насіння від Old Kyiv Hills чотири з чотирьох ! перші три надкушував замочував останю не замочував не надкушував просто в грунт результат гарний ! 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 155 Опубликовано: 25 мая 19 минут назад, lenyaelectric сказал: Можу виразити власну думку по всхожесті насіння від Old Kyiv Hills чотири з чотирьох ! перші три надкушував замочував останю не замочував не надкушував просто в грунт результат гарний ! Так и должно быть,семена то свежие,это к лежалым по 4-5 лет могут быть вопросы. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 25 мая Только что, Хотабыч сказал: Так и должно быть,семена то свежие,это к лежалым по 4-5 лет могут быть вопросы. В мене був поганий досвід з (деякими) казали що все насіння свіже та перевіріне (( Не будемо про погане висновки зробив ! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 31 мая (изменено) Всім привіт ! Сьогодні 27 днів з моменту коли перші рослинки скинули каски !) Почну з того що вчора в мене випав час та я зміг відвезти деякі рослини в аут . В мене ранок почався з того що я запакував рослинки в баклафєти ( бо вони хоч і малі ,але все одно пахнуть) так як треба було везти у громадському транспорті, бо в моєму місті зараз щоб викликати таксі треба переплатити раз в 7 за основний тариф та відсотків 5 що воно взагалі приїде !((( Закинув їх до пакета (для цього треба обовʼзково використовувати пакет невидимку з АТБ ))) та успішно доставив їх на місце остаточного проживання . Ці фотки зроблені вже по приїзду тому кришки вже скручені . Мною були викопані доволі не велику ямки діаметром десь 30 см глибина на півтора штика стандартної лопати , та обкладині із внутрішноьї сторони будівельною склосіткою для армування штукатурки щоб захистити рослину від хрущів та іншої погані . Взяв іінструменти та обладнання та почав готувати суміш грунту для рослин за таким рецептом: - 200гр добре перепрівший перегній крупного рогатого скота - 200гр рибного борошна - 200гр золи - 600гр грунту (покупного) в Зола була пересіяна через мілке ситко від вугля та іншого сміття , пергній був перетертий через ситко що на фото , грунт теж пересіяний щоб була однакова фракція та рівномірне змішування ! Грунт в мене залишався після розсади овочів (б/в) десь літрів 15 мені боло цоьго обʼєму мало ,а грунт на місцевості доволі бідний тому брав літрів 5 розсадного , додавав 12 лвтрів місцевого (трохи бідненького) та на цей обʼєм додавав 200 гр перегною 100гр золи та 50гр рибного борошна щоб якось "взбодрити трохи" . Замішував на листі до одронідного складу . В викопану з укладеною сіткою ямкою на дно висипав суміш яка 1200 граммів , притромбовував , потім майже до верху ями насипав суміш з моїм та розсадним грунтом та саджав рослинку присипаюччи залишками грунту . Після посадки добре їх пролив ,підвів крапельний полив , та розсирав біля рослин перетерту яєчну шкарлупу (маленька фракція 3 -5 мм не до пилу ) да просипав засобом від равликів та слимаків. Потім вдягнув таку фігнюшку не знаю допомагає чи ні подивимось )) Поки біля растіх сильно не проріджував рослинність хай спочатку добре приживутся , а потім зроблю . Всі рослинки котрі ростуть в радіусі метрів 5 обприскав баковою сумішю складом 3 гр пасти фітоспоріна та 150 мл гуапсіна на 10 літрвводи щоб менше було зарази на місці куди переїхали растіхи .Ось такий перелік робіт було зроблено вчора . Изменено 31 мая пользователем lenyaelectric 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 13 июня Всім доброго дня !! Я тут сильно замотався та тільки добрався щоб викласти фотки рослинок . Фото були зроблені минулої суботи тобто старшим рослинкам 34 дні з моменту скидання каски . рослинки гарно прижились та пішли в ріст. Це "Ель Курандеро джуніор" Це "Ель Курандеро " старша Це молодшенький " Ктулху" Старшого "Ктулху" як тиждень пересадив з гідри у горщик із землею він прижився добре та гарно розвивается я йому ще макуху зрізав . Хочу його по висоті притримати ! Його фотки закину у наступному записі. Сьогодні був біля растіх та нажаль фотки зробити не встиг , але можу сказати що вони гарненько підросли . Планую на вихідних або на початку наступного тиждня ще поїхать та зроблю фотосесію !) 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 597 Опубликовано: 18 июня 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 2 июля Всім привіт ! Останім часом навалилося стільки всяких різноманітних задач : що то не встигав фотографувати , то фотік вдома залишав !(( І ось зійшлись зірки та в мене зʼвилося небагато часу та фотік не забув !)) Ці фотки зроблені коли старшій було 56 ДВК .Зробив парочку фотографій своїх растіх ! це моя "Ель Курандеро" - джуніор . Трохи підросла з минулої фотосесії . Прийшов до такого висновку що щавель дуже гарно підходить як жертва для слимаків ! На фотках видно що щавель так добряче погризли що капець , а растіхи та іншу городину не чіпають ! Це "Ель Курандеро" старша)) В неї вже зріст 110 сантиметрів ! Вона по ходу ще буде до гори рости , а це мені не дуже (( можливо підстригу макушку но це не точно ! Вже почала потроху пахнуть коли знаходишся метрів в пʼяти від неї та вітер в твою сторону той хто знає що це той зрозуміє ! А так дуже легкий солодкуватий аромат. А Це " Ктулху" джуніор)) Теж росте та набирає сил ! У них полив ( крапля ) два рази на добу вранці та ввечері ! Добрив ні яких не додаю ! Був дуже гано сбалансований грунт з підкормкою ! За що дуже вдячний бро MrHaze який надва мені рецепт цього грунту ! Передозів , дефецитів не спостерігаєтся ! У старшої "Ель курандеро " листя вже таке в півтора рази більша за мою долонь , а долонь в мене не з малих ))) Хтось знає можна крутити голубці з листя канабісу ?)) Так що добіг кінця запис у щоденику двох сортів ! До зустрічі в просторах цього форуму !)) 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 597 Опубликовано: 2 июля Гарні фото бро! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 095 Опубликовано: 2 сентября Щось ти пропав бро , як там успіхи ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 28 сентября (изменено) Всім привіт ! Вибачаюсь за довгу відсутність . В силу обставин які склалися до купи поки не можу повноцінно робити репорти ! Із поганого : вимушено попрощався з двома рослинами та прейшов на максимальну обержність !)) То таке !)) Із хорошого у рослин такий потенціал що я аж у шоці ! Всі рослини довелося три рази на вегетації підрізати у рості ! у мене була закладена висота десь до 120 см щоб їх не було видно, але у кінці липня я їх спостерігав вже з вулиці(можливо в мене розрослась груша та вкрала десь години півтори прямого сонця та вонии вирішили трохи витянуться ) тепер вони мають кулеподібну форму ) . Потім прийшлося зрізати дві рослинки які біли в більш незахишенному місці (( залишив одну Ктулху та одну Ель Курандеро в заначці там хоч менше світла але я хочу довести гров до кінця ! Вусики(стігми) почали з'являтись десь в кінці серпня , а ось одувани повноціно з'явились 6 вересня . Поки погода дозволяє думаю днів 20 -30 хочу потримати до харву ! По добривам Всю вегу нічого не додаваав мікс грунту показала себе дуже добре без передозів та дифіцитів показуючи шикарний зріст та набір листової маси . В вересні почав додавати рибну муку та золу в полив . Далі подивимось як буде ! А ось невеликий фотозвіт !) Це Ель Курвндеро А ось Ктулху )) А там подивимось як з погодою повезе ! На зараз поки такі новини ! Всім мирного неба над головою , тихої ночі та дня ! Изменено 28 сентября пользователем lenyaelectric 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 095 Опубликовано: 28 сентября Привіт бро , добре що все добре 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 5 октября Всім привіт ! Вчора був біля растіх поїздом на всякий випадок зробив на свій телефон пару фоток !) Якість зразу скажу не дуже ((( Ель Курандеро На минулих вихідних я їм трохи ботву підстриг для кращого провітрювання та щоб сонечко попадало на всі суцвіття . Це середня шишка таких 70% (та ще як на мене їм пару тріку тижднів дозріти ) до більших треба було тягнутись , а я не переодягнувся ! Якщо не переодягнутись і залізти в кущ то в маршрутці би заздрісливо на мене дивилися )) та на роботі начальник попросив би відсипать )) А це Ктулху правда тільки сфоткав тільки одну шишечку (поспішав дуже ))) Поки такі новини ! Всім гарної погоди, визрівання рослинок, та файного харву ! 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 159 Опубликовано: 23 октября Ну що тут сказати від долі не втечеш !))) Десь півтора тиждня назад була дуже велика срака по погоді вирішив щоб сильним дощем не розбарабанило всі бошки натягнути якусь плівку або брезинтуху над рослинами , але сталося не як гадалося (( Приїхав на містяк, а там вітром повідривало більшість гілок , та в продовж тиждня прогнозували дощі (на цей раз синоптики вгадали) вирішив харвити трішки раніше ніж планував ( просохла десь за тиждень ,зараз в банці на лікарняному ))) По кількості вийшло Ель курандеро півтори три літрові банки (2 банки на 2/3 заповнені вже відманікюрених бошок )))) при тому що рослину три рази підстригав дуже сильно та по прямим сонячним було маловато (сильно розрослись навколо дерева). С Ктулху теж саме робив та по світлу теж . Вийшло трилітрова на 80 % голів ,но рослина сама по собі була менша відсотків на 30 -40 від курандеро. По вазі зараз не зорієнтую можливо трохи пізніше! Та саме цікаве : до кінця не пролікувалось тому смак ще повністю описати не можу , але про єфект Ель Курандеро - перше що хочу сказати після покуру спостерігався заспокійливий єфект (не то що дотормажуєш))) а плавний баланс з гармонією скоріш за все дає КБД . По силі з 12 балів даю 9 . З друзяками посидіти те що треба но і міру треба знати бо деякі хлопці сильно підвисали )) Блідих не спостерігалось тестувальники хард - стоун ліга )) . По Ктулху зразу скажу що по міцніше буде 10 балів з 12 . Я її обиру як на вечір. Потужна індика без негативу тільки тепло та радість )) Не від першоі не від другої голова не болить та на ранок на здивування не так розмазує так що наступний день починаєтся бадьоро ! Можливо такий єфект дало те що я вирощував тільки на органіці !)) Я та моя команда тестувальників отримала хороші враження з обох рослин ! По смакам напишу трохи пізніше треба буде зібрати консиліум )) та надам звіт ! На наступний сезон планую посадити ель курандеро обовʼязково (дуже припала до душі) а Ктулху можливо буду підіймати в індорі на ДВС ! Так що добігає кінця щоденник двох сортів ! Та можливо скоро почнутся пригоди аква ганджубаса))) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 597 Опубликовано: 23 октября 24 минуты назад, lenyaelectric сказал: Ну що тут сказати від долі не втечеш !))) Десь півтора тиждня назад була дуже велика срака по погоді вирішив щоб сильним дощем не розбарабанило всі бошки натягнути якусь плівку або брезинтуху над рослинами , але сталося не як гадалося (( Приїхав на містяк, а там вітром повідривало більшість гілок , та в продовж тиждня прогнозували дощі (на цей раз синоптики вгадали) вирішив харвити трішки раніше ніж планував ( просохла десь за тиждень ,зараз в банці на лікарняному ))) По кількості вийшло Ель курандеро півтори три літрові банки (2 банки на 2/3 заповнені вже відманікюрених бошок )))) при тому що рослину три рази підстригав дуже сильно та по прямим сонячним було маловато (сильно розрослись навколо дерева). С Ктулху теж саме робив та по світлу теж . Вийшло трилітрова на 80 % голів ,но рослина сама по собі була менша відсотків на 30 -40 від курандеро. По вазі зараз не зорієнтую можливо трохи пізніше! Та саме цікаве : до кінця не пролікувалось тому смак ще повністю описати не можу , але про єфект Ель Курандеро - перше що хочу сказати після покуру спостерігався заспокійливий єфект (не то що дотормажуєш))) а плавний баланс з гармонією скоріш за все дає КБД . По силі з 12 балів даю 9 . З друзяками посидіти те що треба но і міру треба знати бо деякі хлопці сильно підвисали )) Блідих не спостерігалось тестувальники хард - стоун ліга )) . По Ктулху зразу скажу що по міцніше буде 10 балів з 12 . Я її обиру як на вечір. Потужна індика без негативу тільки тепло та радість )) Не від першоі не від другої голова не болить та на ранок на здивування не так розмазує так що наступний день починаєтся бадьоро ! Можливо такий єфект дало те що я вирощував тільки на органіці !)) Я та моя команда тестувальників отримала хороші враження з обох рослин ! По смакам напишу трохи пізніше треба буде зібрати консиліум )) та надам звіт ! На наступний сезон планую посадити ель курандеро обовʼязково (дуже припала до душі) а Ктулху можливо буду підіймати в індорі на ДВС ! Так що добігає кінця щоденник двох сортів ! Та можливо скоро почнутся пригоди аква ганджубаса))) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения