Перейти к публикации
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Олдскульний Дикий Аутдор + Філософія


Рекомендованные сообщения

Христос Воскрес! Слава Ісусу Христу, нашому Богу і спасителю. Вітаю всіх християн з цим прекрасним святом.

Також вітаю всіх аутменів з початком сезону. Вирішив завести репорт з надією знайти однодумців по ауту, бо для мене цей спосіб грову ніколи не зрівняється з індором. Вся ця романтика відкритого простору, сяючого сонця і свіжого вітру зачіпає щось в моїй душі. Милуючись цією красою, я бачу в першу чергу красу нашого Отця Небесного і Його ідеальний задум на все і всіх. Також дуже хотілось би знайти тут братів по вірі, з якими можна було поспілкуватись, поділитись філософськими роздумами. Чи є тут Християни?

Тепер розкрию деталі сезону.

1. Галявина серед очерету, земля - болотистий чорнозем. Земля дуже родюча, але важка для використання. Досвідчені думаю розуміють всі плюси і мінуси даних грунтів. Прикупив також агроперліту для розпушення і кращого проникнення повітря до коріння.

2. Добрива - Biobizz, тільки база. Так як я робив перерву в гровінгу два роки, свої добрива закопав на галявині на цей час. На диво з ними все добре. Що запах що консистенція залишились такими як були.

3. Насіння. Затарився у Бро Барабашка. Вибір впав на старі, олдскульні, навіть вже класичні сорти. Буду ростити в основному Авто, а також три Фаст версії.

Barney Farms - Sour Diesel, White Widow, Lemon Haze + Bonus Glue Gelato, Zkittels OG. Це все автіки.

Atlas Seeds - Blue Dream Auto.

Seedsman - Jack Herer Fast + Bonus Auto Wedding Cake, Auto Green Crack.

Delicious Seeds - Critical Neville Haze Early.

Royal Queen Seeds - Speedy Chile Fast.

 

Почну одразу з неприємних моментів. Всі сємки були замочені 26 квітня, 30 квітня всі живі одразу били висаджені. Про посадку в деталях пізніше. Lemon Haze Auto, Green Crack Auto, а також Critical Neville Haze Early не показали бажання до життя. Два автіка тупо не розкрились, а Neville Haze тільки тріснув і трошки відтопирив корінь при тому з великим запізненням від всіх інших, прийняв рішення його садити зі всіма, але по результату сємка згнила в землі :upset:.

Тут хочу відмітити лояльність і клієнтоорієнтованість нашого Бро Барабашку69. Я написав йому, описав всі трабли. Бро пішов на зустріч, зробив скидку на новий Lemon Haze і ще й бонус закинув Zkittels OG. Проходить три дні від висадки, думаю йду гляну як там дівчата чи не повилазили вже з землі. Прийшов 3 травня, оглянув все ніби норм. Всі авти які висадив повилазили. З фастами тільки нюанс, який описав вище. Neville Haze згнив в землі, а Jack Herer трохи відстає від автів, тільки збирається голову піднімати, але живий і це вже радує. Пишу знов до Барабахи, цього разу вже без плачу і соплів, просто кажу що хочу замовити Royal Queen Seeds - Speedy Chile Fast, бо так і так Хейз не хоче дружити зі мною. І яке було моє велике здивування, що окрім тієї сємки яку я замов, Бро закинув по доброті своїй душевній ще одну Neville Haze. Я приємно шокований і з гарним настроєм святкую Пасху.

До речі,  всі дозамовлені сємки буду вже пророщувати через тиждень, після хвилі похолодання, яка насувається.

Тепер про метод посадки. На цій галявині я вже декілька років, знаю всі плюси і мінуси. Цього сезону вирішив спростити собі життя і покращити умови для растіх. Щоб навколишній бур'ян не глушив растіхи і не хавав ніштяки які буду їм давати, вирішив купити горшки для розсади. Для автіків горшки по 10 літрів, з дренажними отворами, а для фастів (їх тільки два) - по 30 літрів. Викопав яму під кожен горщик, добрався до води навіть, щоб був капілярний підсос води вгору від горшка з растіхою. Землю перемішав з перлітом, зверху все гарно замульчував половою, якої набрав вдома і ще зверху накрив тепличками з пляшок по 5 літрів.

Умови перший тиждень були ідеальні. Темпа в день 22-23 градуси, вночі нижче 8 не опускалось. Зараз підходить похолодання короткочасне, надіюсь все буде без стресів за рахунок теплиць і товстого шару мульчі.

Викладу пару фоток, два перші замовлення, вигляд горшка, а також фото сходів на сьогодні 6 травня. І знову є якийсь нюанс по Jack Herer, перша пара листочків почервоніла. Хто знає від чого це?

IMG_4009.jpg

IMG_4010.jpg

IMG_4019.JPG

IMG_4020.JPG

IMG_4021.JPG

IMG_4025.JPG

IMG_4027.JPG

  • Like +1 20

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

мне кажется или нижний росток замерз нахуй? он же бордового цвета у основания..

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Успешного аута бро:rasta_peace:

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Друже привіт ! Гарнний початок  ! Нехай щастить в ціій гарній справі !

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Слава Ісусу Христу! Вітаю всіх небайдужих.

Дякую @MrHaze та  @lenyaelectric за приємні побажання. :respect:

Сьогодні коротенький апдейт за тиждень. Як писав в попередньому пості, погодка трохи погіршилась. Похолодання розтягнулось на 2 тижні, сьогодні вночі була найнижча температура за весь час +3 градуси, а так в середньому +5 вночі по нашому регіону. Ще три-чотири дні і знову потепління.

Скажу чесно, переживав, думав що буде серйозний стрес, але Слава Богу все обійшлось. Через те що попередній дні земля добре прогрілась + товстий шар мульчі (2 см) + теплички, всі рослинки живі, лише мінімальне сповільнення в розвитку зловили.

Найгірше виглядає серед всіх Jack Herer Fast, думаю сємка була слабенька. Відставав з самого початку від всіх десь на 2 дні, але надіюсь все наладиться і він ще себе покаже.

На сьогодні растішкам рівно 10 днів відколи вилізли з землі. Перше фото - загальний вигляд галявини. Далі все підписано на фото.

IMG_4040.jpg

  • Like +1 3

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

224463307_SourDiesel.thumb.jpg.ccace9bd7e17204a863bb746e0b14778.jpg688141618_GlueGelato.thumb.jpg.7461ac5c81998c735416637191d7a2b6.jpg

816561551_WhiteWidow.jpg

187237661_BlueDream.jpg

1368364893_WeddingCake.jpg

1729334908_JackHerer.jpg

  • Like +1 12

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Классные сорта бро:perfect:

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Гарного грову:drujba::plane(ulet):

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Старий,багатенько ти натикав,але хоч різні сортипокуриш.Хорошого грову

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 2 weeks later...

Слава Ісусу Христу браття!

Сьогодні знову трохи неприємних новин, ех цей дикий аут... Пройшла хвиля похолодання і потрібно було забігти на галявину полити дівчат і зняти теплички, щоб перегрів не хапнули, але тут мене якась хвороба скосила. Пару днів висока температура і я не зміг на галявину навідатись. Короче пацики, антибіотиками треба було заразу ту з себе виганяти, сьогодні останній день як закінчую курс.

Як результат, автіки тепер зловили новий стрес - перегрів + посуха :oops:. Я вже думав що толку з них не буде, але здаватись не збирався. Кожен день тепер поливаю по 5 літрів води. Також дав їм Мегафол по листу половину рекомендованої дози. Питання до знавців - як часто можна давати цей Мегафол?

Через пару днів вони відійшли від перегріву, листочки опустили в нормальне положення і я вирішив дати половину дози універсальної мінералки з квіткового магазину. Біобіз вирішив не давати, так як йому потрібно більше часу на розкладання на прості елементи. На моє велике здивування растішки почали оклигувати - Слава Богу за це! Найгірше виглядає Sour Diesel, мабуть карликом буде. А Jack Herer Fast якийсь мутант - дуже куці листочки.

Також я вже проростив і висадив Lemon Haze Auto, Zkittles OG Auto від Barney's Farm - проклюнулись сємки дуже швидко. По фастам знов нюанс - Speedy Chile проросла без проблем, а от Critical Neville Haze та сама історія - ледь тріснула і завмерла, не щастить мені на цей сорт, це вже третя спроба і та невдала :rasta_sad:. Всходи всіх нових сортів будуть на вівторок скоріш за все.

О такі от справи. Також варто згадати що в нас вже місяць дощу не було, бур'ян навіть сохне, грядки на городі не ростуть, біда одним словом. Добре що в мене біля галявини є джерело, але при такій погоді я не знаю на скільки ще його вистачить.

На сьогодні дівчатам три тижні від каски.

1195647556_GlueGelato.jpg

308312880_SourDiesel.jpg

1474114408_WhiteWidow.jpg

1900079777_BlueDream.jpg

763484414_WeddingCake.jpg

145731952_JackHerer.jpg

  • Like +1 9

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 4 weeks later...

Привіт бро, як там растіхи?

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...