Перейти к публикации
  • 0

Нужен совет по декарбоксилированию.

Вопрос

Шановні пані та панове потрібна Ваша порада.
У мене кішка захворіла, можна сказати вже двома лапами в могилі, дохопила якусь заразу у ветклінеці. Перестала їсти, хочу декарбоксилювати гашиш щоб дати їй усередину. Для підняття апетиту. Мені потрібно знати скільки часу і за якої температури проходить дана процедура? Заздалегідь велике спасибі шановні! Слава Україні !!!

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

@Аспара  оптимально +/- 100С але не більше 120С і протягом 30-40хв. Тут питання полягає більше в дозуванні, яке потрібно визначити в міліграмах на вагу тіла. Щоб не нашкодити ще більше

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 09.05.2024 в 14:41, Warming сказал:

@Аспара  оптимально +/- 100С, но не более 120С и в течение 30-40мин. Здесь вопрос заключается больше в дозировке, которую нужно определить в миллиграммах по весу тела. Чтобы не навредить еще больше

Показать больше  

Велике спасибі Бро. Дай тобі Бог міцного здоров'я та душевної рівноваги! Дозу визначатиму з методики Ріка Сімпсона для онко хворих, він рекомендував починати з розміру рисового зерна, думаю почати з чверті сірникової головки, гашиш забійний сам по собі.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 09.05.2024 в 14:41, Warming сказал:

Щоб не нашкодити ще більше

Показать больше  

Зі слів ветеренара вона вже не желець, це наш останній шанс надії. Україна не здається проклятому ворогові і ми з кішкою наслідуємо її приклад ! :rasta_peace:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Бро, а зачем же психотропы?   дай ей КБД масла и не изобретай велосипед. Его раковым больним дают для снижения боли, стимуляции аппетита, уменьшения рвотных позывов  и т.д

А то кошка заторчит только, и не факт что так разбудишь аппетит.  Все таки психотропы. 

• Like +1 2

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

• 0

Собак, кішок і т.д. ТГК гребе потужно

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
  В 09.05.2024 в 15:36, boyarskiy сказал:

Бро, а зачем же психотропы?   дай ей КБД масла и не изобретай велосипед. Его раковым больним дают для снижения боли, стимуляции аппетита, уменьшения рвотных позывов  и т.д

А то кошка заторчит только, и не факт что так разбудишь аппетит.  Все таки психотропы. 

Показать больше  

Понимаешь Бро, я даже сейчас 1 доллар не поставлю что она проживет 2-3   дня , КБД масла нет , гашиш есть , решение нужно принимать быстро . Боль ТГК не снимает , проверенно , черт лысый меня дернул один раз дунуть когда болит зуб , ощущения ещё те , хотя может тут индивидуально . ))) А вот стимуляция аппетита то что нам сейчас нужно . И если ей суждено Джа душу отдать в ближайшие день -два , то пусть это под кайфом сделает , мне так будет спокойней, но в любом случае мы не сдаёмся  ... Борітеся — поборете ! Шевченко. Т.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 0

аккуратней с запахом, я однажды декарбоксилировал шишку в квартире, воняло аж на лестнице и это с включённой вытяжкой

Поделиться сообщением

• 0
  В 09.05.2024 в 14:07, Аспара сказал:

знати скільки часу і за якої температури

Показать больше  

Screenshot_2024-05-09-21-41-22-392_com.android.chrome.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Тримайся бро, сам досі переживаю подібну ситуацію, врачі навіть дали канна масло, але.......:upset:реву кожного дня.

Поделиться сообщением

• 0

дохопила якусь заразу у ветклінеці

Показать больше  

Так а діагноз є? від чого ти плануєш лікувати її ТГК?

В 09.05.2024 в 15:10, Аспара сказал:

Зі слів ветеренара вона вже не желець

Показать больше  

Це з цієї клініки? я б порадив звернутись до інших фахівців і все ж таки визначити причину недугу.

Перестала їсти

Показать больше  

Роблять узі та різні аналізи щоб дізнатися причину. Та якщо у моєї починаються проблеми з травленням даю Malt-soft Gimcat Extra - якщо котик щось з'їв не те, проблеми з виведеням шерсті і тд. часто допомагає у подібних випадках коли зникає апетит.  Розумію ти переживаєш, та з того що ти написав вище взагалі нічого не зрозуміло.

Є така думка, що для тварин вживання mj як катування, бо починаються галюни, а вони не розуміють що це через те що вони щось з'їли і загалом це тортури і знущання. Тому я для такаго способу лікування також дуже обережно відносився б. трава не панацея.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
  В 11.05.2024 в 16:19, ХаПаZz сказал:

Я тобі скажу, в мене 3 кота і лише 1 кіт проявляє інтерес до  марьки.

Показать больше  

У домашніх умовах більшість котиків прояляють інтерес до наших квітів, так як вони бачать що люди приділяють цим рослинам багато уваги.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...