Перейти к публикации

Мій гров. аут 2024. Мій перший репорт


Рекомендованные сообщения

IMG_20240525_130932.jpg

  • Like +1 6

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 хвилини тому, stella-kukarella сказав:

IMG_20240525_130932.jpg

 

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Привіт ! Яка  в тебе широта ?  

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Всім привіт)

Випадково потрапила на цей форум

Офігіла що такий є і що тут стільки всього цікавого... бляха, чого я  тільки тепер дізнаюсь про цей ресурс? Стільки хєрні до цього наробила....

Ну короче , офігіла з того що даже не уявляла собі що так багато людей гровлять, та ще й у нас , та ще й стількома способами, та ще й так круто

 

Вирішила і я зробити завести свій репорт

Коротко скажу, що кілька днів уже намагаюсь знайти інформацію типу " як створити свій репорт" і ніфіга на форумі не знайшла з цього приводу. А я ніколи такого нічого подібного не робила і взагалі з телефонами і компами ніколи не дружила. Для мене це досить складно - що і де нажимати, як вставити потрібне фото, як написати коментар,як щось не те натупити ітд. тому якщо з цим будуть якісь трабли , вибачайте, ок)

Отже. Це буде аут.

В основному рослини вже висаджені.

В кілька етапів.

Перший етап був десь 2 місяці тому

Другий приблизно через два тижні 

Потім третій 

І ось вчора четвертий 

 

Коли висаджувались перший і другий етапи, про форум я ще тоді не знала.

Тому робила все по своєму. 

"по своєму" - це означає що роки три тому, я випадково побачила на ютюбі відео де чувак у себе на балконі вирощував , ну і він в цьому відео просто купив землю, проростив у ватних дисках зерно, запхав акуратно в грунт, полив і будь здоров. Не забувай  2-3 рази в тиждень поливати.

 

Ну і я зробила приблизно так само. Правда насаджала рослин 10

З них 2-3 дожили до кінця, виросли палками,  шишки можна сказати не сформувалися зовсім, але пам'ятаю всеодно накурювало.

Тоді пам'ятаю зрозуміла що світло для них дуже і дуже важливе.

Сємки до речі були регуляри, з сайту грін павер. я шукала там дихаючі мішки для свого першого голову, побачила що у них є сємки коноплі. Єдиний вид. Не писало зовсім нічого що то за сємки але в отзивах хвалили, я купила.

Посадила на балконі.

Виросли палки. Шишки не завязались зовсім. 

Але щось там трохи накурювало.

Наступного року теж висадила ті ж сємки на балконі.

Але коли зійшли і я знову побачила як вони тянутся до сонця. Вирішила що вивезу я їх кудись на поле за місто. Так і зробила

І офігіла коли якось вирішила всередині літа навідати. Вони були офігєнні на вигляд . А та що була у найбільшій тарі була взагалі красавіцою! 

Тоді я подумала що завжди буду так робити.

По накуру вони були тоже нічо так (найбільша найкраща) , нічим не гірша трава за барижну . Даже без належної сушки і пролєчки, я тоді з тим вообще не заморачувалась. 

І дуже мене порадувало це. Бо це означало що бариги найближчим часом хрєн від мене щось отримають.

А це чи не основна причина була вирощувати самій. Бо через бариг поки до тебе донесуть, то там така *уйня остається, що просто піпєц. На два три покура і то економлячи .Дуже мене це бісіло. Мати справи з баригами ще те удовольствіє.

Трави хватило до нового року.

Тому на наступний гров вирішила рослин 10 засадити прямо на полі . Взяла на тому ж сайті . Ну а шо. По накуру влаштовували. Вони дешевші ніж в сідбанках і неприхотливі.

Але з 10 дожило три.  висаджувала по різному. парочку в місцеву землю - виросли по 20 см. Інша частина виявились хлопцями. І лише три більш менш нормальні, хоч і не такі великі були як в минулому році, в тарі з покупною землею. 

Але само обідно було що дві з них були вообще не прущі. Лише одна перла і то мені здавалося похуже ніж до того.

Даже до нового року не хватило.

Знову довелося з баригами домовлятися а це завжди стрес.

 

Тому цього року. Рішила трохи відповідальніше віднестися . Щоб уже навєрняка запастись своїм добром і більше ніколи не мати справи з баригами!

 

Сємки купила часть на ерорс часть на боб марлі. Чомусь саме ці два  магази мені приглянулись найбільше. Тоді я ще не знала що є форум ,

що на форумі є свої чуваки, які продають своє насіння і що у них брати це навіть краще.

Так от 

Купила різних сортів по сємці по дві, можна сказати найпопулярніших на цих сайтах як мені здалося. Ті що не дорогі і ті що чуть подорожче і навіть одну сємку гагаріна на боб марлі за 410 грн. На фотках прям кущ добротний і по отзивах накурює вроді норм.

Але нажаль він же, гагарін, перший і вибув. Рядом росла шипшина і коли був вітер , то вона його тоненькою гілочкою яка безобідно звисала поряд розцарапала а згодом зламала. Блін як було обідно. Як я старалась її реанімувати. І землею підсипала, вроді навіть помагало якийсь час, а потім перемотувала акуратно і ставила типу шини. На форумі до речі вводила і в гуглі також шось типу "якщо випадково зламався росток як врятувати" ніодної статті. Зрештою він засох. 

До речі з заказу всі сємки проросли (у ватних дисках) окрім двох авто афган куш. Написала, добрала ще пару сортів і мені замінили їх. Навіть прислали три штуки. Але тільки одна з трьох проросли)

Ах да, добавлю що в другий заказ понабирала більше фотіків.

 

Тому що під час першого заказу я навіть не знала що є фотіки автівки і регуляри. Я думала що вони всі як ті  що я гровила раніше - регулярні. А тут оказується треба ще подумати які сємки вибрати, щоб визріли  і всяке таке. 

І виявилось, переглянувши  ретельно своє замовлення, 

оказується що переважно автіки лише три фотіка і з них гагарін уже вибув. 

Потім починаю дізнаватись що автіки рослини більш ранімі, ніжні, можуть стресувати і всяке таке. А висадила я їх досить рано. Були дощі, потім температура навіть до 1-2 тепла падала. І рослини виглядали дуже пєчально. Почала переживати, що може так трапитись що я з них хєр що соберу. А ті два фотіка тоже хєр зна як вигрібати будуть.

Тому рішила ще зробити замовлення імєнно фотіків переважно. Заодно і за непророщі сємки нагадаю 

 

Так вот. Прислали, замінили, плюс бонус. Всього десь 11 сємок. Але вже з цього заказу знову не проростають уже 4 ри сємки і переважно фотіки. Знову обідно. І в магаз не зручно вже звертатися.  Ну ладно думаю, як вже є. Все таки пару фотіків є. Ну і автіки посажу вже у більш теплу погоду. Може вже стресів не буде щось та й виросте. 

Але потім побачила що тут люди теж свої сємки продають. І я хотіла би і ще взяти на всяк випадок. Але так щоб було чимало і не дорого. Аби типу над кожною сємкою не трястись, що якщо не вижеве, загублю якимсь чином, то щоб не так шкода було.

І знайшла тут когось, не знаю як то вставити , короче біг манкі , у них там 50 сємок за 500 грн. типу мікс насіння автофем. Ну і взяла. До речі прийшло аж 67 штук. я офігіла.  Вот їх я вчора і висадила. З них і почну свій репорт. А далі по ходу діла буду добавляти і інші фотки тих рослин які були посаджені раніше.

 

Фухх, не знаю чому, але вирішила таку перед історію розповісти. Може тут так не принято. Вибачайте. 

Постараюся в майбутньому більше по ділу. 

Буду рада коментарям, порадам, підтримці....

Вибачайте якщо шось не так. Взагалі на форумі знайти можна все. Але не завжди є час перечитати весь форум. Тому можу робити дитячі помилки за які треба бити по руках. Кого це страшно нервує, перепрошую)

 

 

 

 

 

 

 

  • Like +1 10

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

48

  • Like +1 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Блін, а як відправити на дописи 

І чому пише на моїх повідомленнях "приховані" 

ех.. поки розберешся з цим усім 

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 години тому, lenyaelectric сказав:

Привіт ! Яка  в тебе широта ?  

48

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Насіння Big Monkey Seeds Autofem mix 

Трохи шкода, що не будеш знати який саме сорт росте. Но то вже таке. Головний страх був не залишитись цього року без свого урожаю, тому і взяла такий мікс. Думаю то навіть на краще. Буду по різному висаджувати . Провірю що до чого.

Зробила лунки, в лунках земля покупна з епіцентру найдешевша, її перемішувала з місцевою приблизно так:

Земля покупна 6 л

Земля місцева 2 л 

Агроперліт 2 л

В деяких лунках навоз коров'ячий на дні 2 л

В деяких перемішаний разом грунтом

+ Куряк жменька в гранулах

+ Жменя рибного борошна

+ жменя кісткового борошна 

 

Десь я не дала

  кісткового борошна

Десь без куряка

Десь без перліту

Всі записи що і де зробила зарисала в блокнот 

Готовий грунт позасипала в мішки. Бачила так роблять, мішки в лунки, щоб якщо коріння проросте, то росло собі у місцевий грунт (якщо зможе звісно, бо в моїх місцях плотна глина, явно не для коріння коноплі

Просто в лунки без мішків засипати не хотіла бо вже кілька рослин раніше висаджені так ростуть і щось поки вони не дуже як на мене. Крім того читала тут на форумі в когось що місцеві дикі рослини можуть потім своїм корінням задушити, бо будуть своє коріння в удобрену лунку пускати .Тому в мішках. Так думаю  не задушать .

Та й пам'ятаю що сама велика рослина яку виростила була саме в такому простому мішку і мішок був прикопаний

До речі сємки дома не пророщувала.

Так мене задовбало щодня провіряти ватні диски, а сємки деякі не проростають. Обідно пісєц.

то просто кончик покажуть, то корінець закручений. Два тижні лежать, не проростають, ти розстроюєшся... 

Короче позакидувала просто в грунт не глубоко. Полила. А вечером ще й гроза промочила добряче. Ждем.

Тут треба сказати, що три такі сємки я була на передодні висадила на балконі, просто відразу дві в горшки, а одну в стакан кинула, полила і взагалі не трогала. Через три дні вранці прокинулась всі три стояли як солдатики, гарні, товстий стебелець, без касок, і вже з парою листочків. Хоча напередодні ввечері нічого не було. Офігілазраділа. Думаю так завжди треба висаджувати а не танцювати над ними, допомогти їм каску і плівку зняти, танці з бубном короче 

Тому і в ауті зробила так само. Вже тепло, думаю мають повсходити без проблем. Стежимо.

IMG_20240525_122114.jpg

IMG_20240525_122120.jpg

  • Like +1 10

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Таких вісім штук в лунках в мішках 

 

 

А ті що проросли вдома на балконі, дві я залишу, хай ростуть, буду старатись щоб чим більше сонця отримували. Подивлюсь як будуть рости. А одну, та що проросла в стакані винесла теж в аут. Є фото. Зараз попробую щалити

IMG_20240525_123339.jpg

Изменено пользователем stella-kukarella
  • Like +1 4

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Вже за ніч в ауті шось/хтось встиг коцнути семядолю

  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Чомусь не публікуються мої дописи. Не знаю, може їх перевіряють

а може то вже я туплю

ну сподіваюсь роздуплюсь поступово

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Короче продовжу. 

Мої публікації пока не публікуються.

Походу модератор форуму якось має їх перевірити. Цікаво, типу він все має перечитати? Чи шо? Чи як?))

Сподіваюсь опублікується згодом.

 

Мушу тут тіпа ліричний відступ зробити)

Взагалі, читала останній місяць різні репорти. Дуже мені подобалось як люди гровлять, як в ауті так і вдома і взагалі по різному. Просто офігівала місцями і захоплювалась. Думала, що було би круто і свій репорт. Але точно думаю не цього року бо я вже ніби як всі свої рослини висадила. Фоток не робила, а треба би весь процес з початку. Та й технічна складова з форумом від одної лише думки про те як тут у всьому розібратись - лякала. 

Короч, взагалі не думала не планувала найближчим часом. Але якось весняний гров затянувся, все ще висаджую насіння. 

І тут ще баригу зустріла случайно, він сам запропонував, короч получилось намутити досить швидко і не геморно.

 

Бо коли буває так сильно хочеш покурити і сама мушу звертатися, то 

грьобаний барига може й через три дня не з'явитися. Це писдець просто як бісить , я ж очікую в той же день/вечер.

А він сука не приносить і це так обідно. 

Так от намутив мені барига в цей раз нормально в той же день. 

І коли покурила, а не курила я досить давно . То офігєнно розслабило. 

Зайшла на форум почитати. Дивлюсь як люди у себе гровлять.... і тут думаю а давай і я зроблю репорт. 

І ось намагаюся. Навіть замітила, що писати розповідати приносить задоволення, мені подобається короче)

Тому поки є такий настрій і поки на сон не тяне, буду щось писати публікувати. І будь як буде. Може завтра пожалію про це і буде соромно. Ну і нехай. 

Отже я продовжу

 

  • Like +1 5

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Тепер хочу показати вам кілька рослинок  висаджених приблизно тиждень назад 

Назва сорту умовно  "барига" . Сама так назвала, бо це сємки з трави , яку колись  приносив барига. Ну і сємки з моїх минулих гровів там теж були. Зерен 15 - 20 . зберігала на всяк випадок типу Колись посадити. І кинула їх просто в той горщок де ріс гагарін, якого кокнула шипшина. 

Да, повинна тут пояснити, що перші рослини посаджені цього року всі в горшках, деякі у відрах і вивезені в поле 

Тоді я ще лунки не робила. А саджала в горшках і вони так в горшках росли в полі.

Бо земля глина глиною , така важка і плотна. Якось я посадила в таку землю і 20ти сантиметрові рослинки виросли. Більше так не робила.

Так от закинула я в горшок на місце гагаріна всю кучку, пригорнула легенько зверху і забула за них. 

Я потім ще цю землю з цього горшку перевіряла рукою, наскільки грунт просох чи треба вже поливати інші рослини в такому ж  грунті поряд. Бо чесно не понятно було наскільки сухий чи мокрий грунт. І не хотілось дуже рослини тривожити прощупуючи їхній грунт , не хотілось зачепити коріння.

А тут такий самий грунт без рослини, я руку прям аж до дренажа засовувала аби поняти наскільки він вологий.

Так от ковиряла я цю землю кожного разу. І тут якось приходжу а там росте умовний "барига" . Я офігіла, бо я вже за ті сємки повністю забула і викинула з голови. Ну може півтора-два тижні пройшло як я їх закинула. І тут один солдатік проріс. А на слідуючий день ще один , а потім ще два.

мені було шкода їх . Хоча й знаю кажуть що то порожнякові сємки і з них виростає бадиль. Але, в голові така мисль "а вдруг"

 

Тому вирішила, особо не паритись, подивитись як вони себе почуватимуть у рідній місцевій землі з різними добавками 

Короче 

Першого посадила просто в лунку з місцевої землі. Але постаралась максимально розмільчити землю. Ну як на мене получилось не погано. Я взяла тазік 90 л, кидала туди трохи землі, а потім топтала її . І земля досить непогано розсипалась на мілку фракцію. Як буває в кротів або в мурах. Раніше я так мілко її не розпушувала. А вдруг рослині вдасться прижитись у ній. Цікаво понаблюдати . Трохи канєшно такоє , паритись на скоріш за все безпонтове сіно. Але вже як почала, то хай ростуть. Понаблюдаєм. 

Ще двох таких бариг посадила поряд. Але добавила одному 

перліт

навоз

муки і рибної і костної

А одному просто навоз 

Зара кину фотки "бариг зроблені сьогодні. 

Пересаджені вони були приблизно 18-19 числа, то получається їм біля тижня + -

На третій фотці можна помітити що там дві рослинки. Одна дуже хиленька. Спочатку думала що то просто вибила ще одна сємка. Хотіла її вирвати акуратно. Але коли почала витягувати, то побачила, що інша (перша) теж тянеться за нею. Тобто вони як зв'язані. Ну і лишила її. Побачу як вони будуть рости. . А потім в чаті случайно побачила репорт в когось щось типу два ростка с одной семки. Браття близнеци . Шось такого роду. І подумала , блін це ж мій случай)

Четверта фотка загальна цих трьох растіх. Але бачу що чуть невдале фото, не видно що до чого на ній. Фоткати мені також ще доведеться вчитися.

Всьо я спати)

 

 

IMG_20240525_121947.jpg

IMG_20240525_121939.jpg

IMG_20240525_121932.jpg

IMG_20240525_121921.jpg

  • Like +1 13

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
13 години тому, stella-kukarella сказав:

Всім привіт)

Випадково потрапила на цей форум

Офігіла що такий є і що тут стільки всього цікавого... бляха, чого я  тільки тепер дізнаюсь про цей ресурс? Стільки хєрні до цього наробила....

Ну короче , офігіла з того що даже не уявляла собі що так багато людей гровлять, та ще й у нас , та ще й стількома способами, та ще й так круто

 

Вирішила і я зробити завести свій репорт

Коротко скажу, що кілька днів уже намагаюсь знайти інформацію типу " як створити свій репорт" і ніфіга на форумі не знайшла з цього приводу. А я ніколи такого нічого подібного не робила і взагалі з телефонами і компами ніколи не дружила. Для мене це досить складно - що і де нажимати, як вставити потрібне фото, як написати коментар,як щось не те натупити ітд. тому якщо з цим будуть якісь трабли , вибачайте, ок)

Отже. Це буде аут.

В основному рослини вже висаджені.

В кілька етапів.

Перший етап був десь 2 місяці тому

Другий приблизно через два тижні 

Потім третій 

І ось вчора четвертий 

 

Коли висаджувались перший і другий етапи, про форум я ще тоді не знала.

Тому робила все по своєму. 

"по своєму" - це означає що роки три тому, я випадково побачила на ютюбі відео де чувак у себе на балконі вирощував , ну і він в цьому відео просто купив землю, проростив у ватних дисках зерно, запхав акуратно в грунт, полив і будь здоров. Не забувай  2-3 рази в тиждень поливати.

 

Ну і я зробила приблизно так само. Правда насаджала рослин 10

З них 2-3 дожили до кінця, виросли палками,  шишки можна сказати не сформувалися зовсім, але пам'ятаю всеодно накурювало.

Тоді пам'ятаю зрозуміла що світло для них дуже і дуже важливе.

Сємки до речі були регуляри, з сайту грін павер. я шукала там дихаючі мішки для свого першого голову, побачила що у них є сємки коноплі. Єдиний вид. Не писало зовсім нічого що то за сємки але в отзивах хвалили, я купила.

Посадила на балконі.

Виросли палки. Шишки не завязались зовсім. 

Але щось там трохи накурювало.

Наступного року теж висадила ті ж сємки на балконі.

Але коли зійшли і я знову побачила як вони тянутся до сонця. Вирішила що вивезу я їх кудись на поле за місто. Так і зробила

І офігіла коли якось вирішила всередині літа навідати. Вони були офігєнні на вигляд . А та що була у найбільшій тарі була взагалі красавіцою! 

Тоді я подумала що завжди буду так робити.

По накуру вони були тоже нічо так (найбільша найкраща) , нічим не гірша трава за барижну . Даже без належної сушки і пролєчки, я тоді з тим вообще не заморачувалась. 

І дуже мене порадувало це. Бо це означало що бариги найближчим часом хрєн від мене щось отримають.

А це чи не основна причина була вирощувати самій. Бо через бариг поки до тебе донесуть, то там така *уйня остається, що просто піпєц. На два три покура і то економлячи .Дуже мене це бісіло. Мати справи з баригами ще те удовольствіє.

Трави хватило до нового року.

Тому на наступний гров вирішила рослин 10 засадити прямо на полі . Взяла на тому ж сайті . Ну а шо. По накуру влаштовували. Вони дешевші ніж в сідбанках і неприхотливі.

Але з 10 дожило три.  висаджувала по різному. парочку в місцеву землю - виросли по 20 см. Інша частина виявились хлопцями. І лише три більш менш нормальні, хоч і не такі великі були як в минулому році, в тарі з покупною землею. 

Але само обідно було що дві з них були вообще не прущі. Лише одна перла і то мені здавалося похуже ніж до того.

Даже до нового року не хватило.

Знову довелося з баригами домовлятися а це завжди стрес.

 

Тому цього року. Рішила трохи відповідальніше віднестися . Щоб уже навєрняка запастись своїм добром і більше ніколи не мати справи з баригами!

 

Сємки купила часть на ерорс часть на боб марлі. Чомусь саме ці два  магази мені приглянулись найбільше. Тоді я ще не знала що є форум ,

що на форумі є свої чуваки, які продають своє насіння і що у них брати це навіть краще.

Так от 

Купила різних сортів по сємці по дві, можна сказати найпопулярніших на цих сайтах як мені здалося. Ті що не дорогі і ті що чуть подорожче і навіть одну сємку гагаріна на боб марлі за 410 грн. На фотках прям кущ добротний і по отзивах накурює вроді норм.

Але нажаль він же, гагарін, перший і вибув. Рядом росла шипшина і коли був вітер , то вона його тоненькою гілочкою яка безобідно звисала поряд розцарапала а згодом зламала. Блін як було обідно. Як я старалась її реанімувати. І землею підсипала, вроді навіть помагало якийсь час, а потім перемотувала акуратно і ставила типу шини. На форумі до речі вводила і в гуглі також шось типу "якщо випадково зламався росток як врятувати" ніодної статті. Зрештою він засох. 

До речі з заказу всі сємки проросли (у ватних дисках) окрім двох авто афган куш. Написала, добрала ще пару сортів і мені замінили їх. Навіть прислали три штуки. Але тільки одна з трьох проросли)

Ах да, добавлю що в другий заказ понабирала більше фотіків.

 

Тому що під час першого заказу я навіть не знала що є фотіки автівки і регуляри. Я думала що вони всі як ті  що я гровила раніше - регулярні. А тут оказується треба ще подумати які сємки вибрати, щоб визріли  і всяке таке. 

І виявилось, переглянувши  ретельно своє замовлення, 

оказується що переважно автіки лише три фотіка і з них гагарін уже вибув. 

Потім починаю дізнаватись що автіки рослини більш ранімі, ніжні, можуть стресувати і всяке таке. А висадила я їх досить рано. Були дощі, потім температура навіть до 1-2 тепла падала. І рослини виглядали дуже пєчально. Почала переживати, що може так трапитись що я з них хєр що соберу. А ті два фотіка тоже хєр зна як вигрібати будуть.

Тому рішила ще зробити замовлення імєнно фотіків переважно. Заодно і за непророщі сємки нагадаю 

 

Так вот. Прислали, замінили, плюс бонус. Всього десь 11 сємок. Але вже з цього заказу знову не проростають уже 4 ри сємки і переважно фотіки. Знову обідно. І в магаз не зручно вже звертатися.  Ну ладно думаю, як вже є. Все таки пару фотіків є. Ну і автіки посажу вже у більш теплу погоду. Може вже стресів не буде щось та й виросте. 

Але потім побачила що тут люди теж свої сємки продають. І я хотіла би і ще взяти на всяк випадок. Але так щоб було чимало і не дорого. Аби типу над кожною сємкою не трястись, що якщо не вижеве, загублю якимсь чином, то щоб не так шкода було.

І знайшла тут когось, не знаю як то вставити , короче біг манкі , у них там 50 сємок за 500 грн. типу мікс насіння автофем. Ну і взяла. До речі прийшло аж 67 штук. я офігіла.  Вот їх я вчора і висадила. З них і почну свій репорт. А далі по ходу діла буду добавляти і інші фотки тих рослин які були посаджені раніше.

 

Фухх, не знаю чому, але вирішила таку перед історію розповісти. Може тут так не принято. Вибачайте. 

Постараюся в майбутньому більше по ділу. 

Буду рада коментарям, порадам, підтримці....

Вибачайте якщо шось не так. Взагалі на форумі знайти можна все. Але не завжди є час перечитати весь форум. Тому можу робити дитячі помилки за які треба бити по руках. Кого це страшно нервує, перепрошую)

 

 

 

 

 

 

 

що тут сказати - шлях воїна. Почитай хоча б це. користуйся спеціалізованими добривами(флорагровінг вітчизняний норм), сій автоквіти - це спростить отримання результату, думай. успіхів

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Гарного грову :rasta_peace: буду спостерігати 

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
17 часов назад, stella-kukarella сказал:

Мої публікації пока не публікуються.

Походу модератор форуму якось має їх перевірити. Цікаво, типу він все має перечитати? Чи шо? Чи як?))

Сподіваюсь опублікується згодом.

Так це проходить кожен новачок на форумі, коли будеш мати трохи більше повідомлень це обмеження зникне

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

До речі тільки помітив, ти створила репорт не в тій темі, є спеціальній розділ ГроуРепорти а там вже індор аутдор і новачки

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
14 години тому, Xapnulypal сказав:

Гарного грову :rasta_peace: буду спостерігати 

хех, тут всі схоже будуть спостерігати. така драма розгортається....

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

:rasta_biggrin: Це почерк письменника, цікаво було все перечитати.. kostia-перенесіть репорт в аут, чи в новачки. 

  • Like +1 1

     Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Привіт форумчанам!

 

Продовжую репорт)

Мушу зізнатись що наступного дня після перших моїх дописів сюди, після того як проспалась , трохи відійшла ,так сказать ,переварила все те що написала 

прийшло розуміння того .... ,як би то правильно донести думку,... що підхід у мене до грову ну такий собі. Тобто вроді би і саджаю і щось там та й росте...

але насправді роблю все досить хаотично. трохи типу по дитячому чи що. ніколи не знаю правильно я роблю чи ні, начиталась репортів і коментів, щось взяла з одного репорту, щось з іншого, щось використала, щось ні, або зробила трохи по своєму...  в результаті повно траблів, всяких незрозумілих моментів, запитань і невпевненості...  Відчуваю що не так воно має бути. 

Може й не варто поки що було заводити репорт. Ранувато я насмілилась поділитися з іншими так сказати своїми результатами. Соромно навіть якось. І мабуть при кожній новій публікації до репорту, буду щось подібне відчувати.

Ну але так як вже розпочала, то доведеться доводити до кінця. 

 як ніяк досвід 

 

  • Like +1 3

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Отже продовжу далі вже по рослинкам.

Сьогодні вранці ходила на місцяк. В день уже добряче припікє, вчора 29 градусів кажись було,  хвилювалась аби не просох верхній шар грунту а з ним і сємки напередодні закинуті. Вроді з тим все гуд. 

Обійшла всі інші рослинки, глянути  що так як. 

Була і на самій дальній ділянці, самій дикій я б сказала. Там в лунках посаджені 5 рослинок з мого другого замовлення у еррорсів. 

Їм десь по 12 днів. Всі автіки. Частина з них були бонусними. 

Авто лсд 2 шт

Авто афган куш 

Авто АК 47 

Авто павер плант 

В лунках навоз, борошно рибне і кісткове, солома, земля покупна в перемішку з місцевою.

Одній з лсд щось зовсім зле(

Палок натикала на всяк випадок від фазанів. Їх в цих місцях вистачає. Але сюди поки не лізли. Можливо тому що навколо розсипала котячий туалет. Десь хтось радив таке, і мені здається працює. Ніколи з фазанами проблем не було, ну принаймні поки що)

 

 

 

 

IMG_20240515_195119.jpg

IMG_20240527_091610.jpg

IMG_20240527_091442.jpg

IMG_20240526_081629.jpg

IMG_20240527_091530.jpg

IMG_20240527_091522.jpg

  • Like +1 8

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Далі буде пару фоточок рослин висаджених в другий етап , приблизно кінець квітня . Точно не пам'ятаю, але кажись вони попали були під те, пам'ятаєте, зниження температури було до 1-2 градусів вночі не так давно. І скоріш за все стресанули, бо росли дуже повільно.

Це теж автіки окрім дальньої зліва - фотік желато. 

Земля покупна 70/30 з перлітом. Навіть дренаж є керамзитовий. Горшки 20 л

Перше фото зроблене 10 травня, інші свіжак. 

Хто і де підписувати не буду. Вони всі різні, гєморно буде

Просто пару фоток для розуміння того що і як росте. Ну і болячок кілька пофоткала

 

 

IMG_20240511_192235.jpg

IMG_20240525_123420.jpg

IMG_20240525_124223.jpg

IMG_20240525_123621.jpg

IMG_20240527_093147.jpg

IMG_20240526_083422.jpg

IMG_20240526_082755.jpg

IMG_20240526_083608.jpg

IMG_20240526_083705.jpg

IMG_20240527_093458.jpg

  • Like +1 10

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 часа назад, stella-kukarella сказал:

 

Може й не варто поки що було заводити репорт. Ранувато я насмілилась поділитися з іншими так сказати своїми результатами. 

Та все нормально. Всі через то проходили. А так і порадять щось, якщо буде треба

  • Like +1 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

С початком ,підход бачу серйозний,напевно ви не навичок в цьому ділі,і не жінка дуже тяжко було робити жінці те що ви зробили і копати і тягати ,за свій 15 річний шлях в голові в мене такого підходу не було щоб землю купувати ,бегі всі діла так що в добрий путь жирнючих тобі квітів буду слідкувати:demon2:

  • Like +1 3

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

 

Ну і для повноти картини кілька слів про рослинок з яких все і розпочалося цього року. Точних дат не пам'ятаю, але сємки замовила 20 березня і як тільки прийшли, так відразу і зайнялася ними. 

Виходить їм два місяці. 

Нагадаю, що тоді я ще не знала про форум, про автіки і фотіки і таке інше.

Проросли вони вдома, швидко перемістила в аут. Про погоду і температуру звісно не подумала. 

І почалося... Дощі, пониження температури до 1-2 градусів вночі. До того ж пам'ятаю дала їм удобряхи і видно переборщила чуток. 

Рослинки виглядали дуже печально. Понурі, листя поникле + якесь попалене, росту нуль, коренева слабенька, після вітру полулежачі...

Мабуть саме тоді я вперше подумала і злякалась що з такими успіхами я і врожаю не дочекаюся. До того ж потрохи вже почала розбиратися з тим що є фото і є авто і виявилось я замовила майже одні автомати, а до них підхід акуратніший треба, можуть стресувати і таке інше. Саме тому і були подальші висадження все нових і нових рослин аж до тепер.

Отже про дані рослини. Виросли не величкі але і не карлики як на мене.

Згадуючи те що вони пережили, то не так вже й погано на сьогодні. Особливо порадували останні два тижні. Рослинки з дня на день добавляли в зрості , причому ніби змагаючись між собою. То одна найвища , через добу уже інша, а ще через добу ці дві переганяє рослина яка до цього була зовсім не примітна. Дуже цікаво таке наблюдати, реально і дивуєшся і захоплюєшся. Дуже круто.

А зараз вже зацвіли і тут теж схожа картина. Дивлюсь на ці вусики і серце радіє. 

Да, звісно, кущики не великі і все таке, не ахті одним словом. Але всеодно мене тішать. Думала все буде набагато гірше.

Дякую за увагу, за коментарі і поради, за підтримку. Мені приємно. Дуже.

Дякую)

 

 

IMG_20240525_125335.jpg

IMG_20240525_125236.jpg

IMG_20240527_094504.jpg

IMG_20240527_094454.jpg

IMG_20240526_090653.jpg

IMG_20240526_090639.jpg

IMG_20240525_125504.jpg

IMG_20240525_125441.jpg

  • Like +1 13

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...