stella-kukarella 112 Опубликовано: 27 мая В 26.05.2024 в 12:24, jumbojet сказав: що тут сказати - шлях воїна. Почитай хоча б це. користуйся спеціалізованими добривами(флорагровінг вітчизняний норм), сій автоквіти - це спростить отримання результату, думай. успіхів Привіт. Дякую за поради. Реально, прочитала твоє повідомлення, потім перечитала те що ти порадив і почало приходити розуміння, що можна було все те зробити якось попроще, підійти до справи з розумом. А в мене спочатку роблю - потім читаю. Але з іншої сторони. Не написала б те все, не отримала б відгуки - так і надалі робила по своєму. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 27 мая В 26.05.2024 в 19:23, Xapnulypal сказав: Гарного грову буду спостерігати Дякую чуваче) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 27 мая 23 години тому, Xapnulypal сказав: До речі тільки помітив, ти створила репорт не в тій темі, є спеціальній розділ ГроуРепорти а там вже індор аутдор і новачки Да, блін, навіть не змогла розмістити репорт в потрібному місці... Самій перемістити не вдалося. Але думаю модератори виправлять. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 27 мая 7 годин тому, Kaktuss сказав: Це почерк письменника, цікаво було все перечитати.. kostia-перенесіть репорт в аут, чи в новачки. Хах дякую за комплімент) Чесно, тисячу років ніфіга вже не писала уже й забула як то. А тут увлєклась і не помітила , все само собою якось неслось. Сама прифігіла з себе. Значить тема мені реально цікава, не часто у мене так). 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 27 мая 5 годин тому, X720 сказав: Та все нормально. Всі через то проходили. А так і порадять щось, якщо буде треба Привіт. Дякую за повідомлення) Да, я теж на це розраховую. Наприклад я поки зовсім не розбиралась з різними болячками растіх, не вмію читати по листу чи все з ним ок чи чогось не вистачає.... про шкідників і як з ними бути. Або наприклад навіть полив і удобряхи. Часто щупаю грунт і в моєму випадку зверху два три сантиметри він сухий а далі ну видно що він вологий. А чим нижче тим воложіше. І тут не ясно, треба поливати чи ні. Або коли бачиш що переборщила з добривом , треба це якось виправляти чи само пройде.... якось так. Ну нічо , все з часом) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 180 Опубликовано: 28 мая 5 часов назад, stella-kukarella сказал: Да, я теж на це розраховую. Наприклад я поки зовсім не розбиралась з різними болячками растіх, не вмію читати по листу чи все з ним ок чи чогось не вистачає.... про шкідників і як з ними бути. Або наприклад навіть полив і удобряхи. Часто щупаю грунт і в моєму випадку зверху два три сантиметри він сухий а далі ну видно що він вологий. А чим нижче тим воложіше. І тут не ясно, треба поливати чи ні. Або коли бачиш що переборщила з добривом , треба це якось виправляти чи само пройде.... Привет,правильно шо реп завела,однозначно подскажут,как лучше,а шо не стоит делать. По болячкам в ауте не так парятся как в индоре,правда это в основном из за того,шо растения в лунках и особо изменить шото не особо получится.У тебя мешки,но как по мне,это лишние траты и заморочки,единственная их польза,это мобильность,то есть шо можно переместить с места на место,в случае форс мажора,типа запала и т.д.Из болячек,с которыми возможно прийдется столкнуться,наиболее часто кошмарят грибковые,типа гнилей,плесеней и т.д.,гораздо реже спорозы,хлорозы,некрозы.Зачастую возникают проблемы именно с плесенью,но это ближе к середине-концу цвета.А вот насекомых вредителей,в ауте хоть отбавляй,рекомендую комплексную обработку,она решит большинство проблем.По поводу дефецитов сразу во все не вьедешь,по немногу с опытом прийдет.На этапе гровера-новичка,с азотом понимать ситуацию,уже нормально.Если утрировать светлый лист-нехватка,слишком темный-перебор.По поливу и удобрам,-всё довольно просто.Одно из правил,это не лить крепкий раствор в сухой грунт.Литра 1.5-2 воды,а сверху с удобрением.При солнечной погоде,поливать прийдется раз в 2-3 дня,на твои 20л поты,думаю в раене 5л(вода+кампот)будет нормально.Верхний слой грунта,будет всегда быстро просыхать на солнце,шоб уменьшить испарение влаги,делают слой травы,сантимов пять,не так жарятся корни и частично удерживается влага.Ну и по количеству удобрях…Лучше недокорм,чем перебор.Начинай кормить с трети от рекомендованого,в следующий полив видишь шо всё нормально,добавляй чуток и так пока не выйдешь на максимум.Кстати почитай про листовые подкормки,-хорошо работают. В общем как говорят,-главное не залюбить растихи,если сомневаешься в чем то,лучше попроси совета,хоть тут,хоть в вопрос-ответ. Удачи 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 28 мая 10 годин тому, СэрМюллех сказав: С початком ,підход бачу серйозний,напевно ви не навичок в цьому ділі,і не жінка дуже тяжко було робити жінці те що ви зробили і копати і тягати ,за свій 15 річний шлях в голові в мене такого підходу не було щоб землю купувати ,бегі всі діла так що в добрий путь жирнючих тобі квітів буду слідкувати ого) почути що може ти і не новачок)) ну блін дуже круто таке почути вообще не могла собі таке навіть уявити що хтось так скаже) приємно, але насправді новачок Поки не зберу собі цукерок на цілий рік щоб хватало, до тоді буду новачком) маю зізнатись що насправді я ледь вирила одну нещасну лунку сама довелось просити чоловіка. ну він і так мені коли треба допомагає. Всі беги + пару мішків грунту + вода вивозилися до місцяка за два рази. Ну і все що мені треба чоловік робить якби безпроблем. Як з лунками, наприклад. Ну і йому самому цікаво, короче я з ним в цій тємі на одній хвилі) Просто чомусь не хотіла згадувати в репорті когось ще. але скоріш то я вже параною)) але і сама я би все що треба привезла . я сільська дівка насправді просто типирь жию у городі от мене і кличе матінка природа )напевно) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 426 Опубликовано: 28 мая В ауті не жіноча це справа бо дуже тяжко дуже, бо я в ауті дуже давно і знаю що воно таке коли воду тягати комари мошкі кусають кліщі ,лазить по крапиві і по хащах щоб долізти до поляни,ну а як вдома на городі або індор куди легше поливай да дивись і насолоджуйся якось так ,так що допомагай чоловіку 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 28 мая 30 хвилин тому, СэрМюллех сказав: В ауті не жіноча це справа бо дуже тяжко дуже, бо я в ауті дуже давно і знаю що воно таке коли воду тягати комари мошкі кусають кліщі ,лазить по крапиві і по хащах щоб долізти до поляни,ну а як вдома на городі або індор куди легше поливай да дивись і насолоджуйся якось так ,так що допомагай чоловіку да є таке якщо чесно підустала вже трохи за цю весну. мрію про бокс, може й реалізується якось , вже після цього сезону в ауті 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 1 июня В 28.05.2024 в 03:09, Хотабыч сказал: Привет,правильно шо реп завела,однозначно подскажут,как лучше,а шо не стоит делать. По болячкам в ауте не так парятся как в индоре,правда это в основном из за того,шо растения в лунках и особо изменить шото не особо получится.У тебя мешки,но как по мне,это лишние траты и заморочки,единственная их польза,это мобильность,то есть шо можно переместить с места на место,в случае форс мажора,типа запала и т.д.Из болячек,с которыми возможно прийдется столкнуться,наиболее часто кошмарят грибковые,типа гнилей,плесеней и т.д.,гораздо реже спорозы,хлорозы,некрозы.Зачастую возникают проблемы именно с плесенью,но это ближе к середине-концу цвета.А вот насекомых вредителей,в ауте хоть отбавляй,рекомендую комплексную обработку,она решит большинство проблем.По поводу дефецитов сразу во все не вьедешь,по немногу с опытом прийдет.На этапе гровера-новичка,с азотом понимать ситуацию,уже нормально.Если утрировать светлый лист-нехватка,слишком темный-перебор.По поливу и удобрам,-всё довольно просто.Одно из правил,это не лить крепкий раствор в сухой грунт.Литра 1.5-2 воды,а сверху с удобрением.При солнечной погоде,поливать прийдется раз в 2-3 дня,на твои 20л поты,думаю в раене 5л(вода+кампот)будет нормально.Верхний слой грунта,будет всегда быстро просыхать на солнце,шоб уменьшить испарение влаги,делают слой травы,сантимов пять,не так жарятся корни и частично удерживается влага.Ну и по количеству удобрях…Лучше недокорм,чем перебор.Начинай кормить с трети от рекомендованого,в следующий полив видишь шо всё нормально,добавляй чуток и так пока не выйдешь на максимум.Кстати почитай про листовые подкормки,-хорошо работают. В общем как говорят,-главное не залюбить растихи,если сомневаешься в чем то,лучше попроси совета,хоть тут,хоть в вопрос-ответ. Удачи Привет, Хотабыч!) Спасибо за большой и развернутый комментарий. На днях взяла и полила так как ты описал. Ну что могу сказать, довольно большой расход воды получается. Я то думала натаскала воды до середины лета примерно, но с таким раскладом это далеко не так. Посмотрим как оно будет получаться. Но то что хоть раз полила правильно, греет душу и радует. Удобрений использовала треть от нормы. Оно раньше как-то само собой получалось так, что хотелось побольше всыпать удобрях. Видимо ошибка всех новичков. Сейчас очень осторожно с ними. Ещё взяла была в местном магазе что-то от разных вредителей, комплексное. Сначала попробовала на одной растихе, та что более всех листья в дырах . И на мое удивление новых дыр уже не нахожу. Поэтому сегодня обработала этим средством все растихи. И более молодые и те что вот-вот зацветут. Те что цветут - не трогала. Вроде на них и вредителей не видно. Ну и на формирующиеся шишки что-то не хочеться брызгать хрен пойми чем. Кстати, заметила что реально некоторые растихи такие с здоровым зелёным оттенком листьев, а некоторые такие светлые ближе к жёлтому . Видимо не хватает чего-то им. Остаётся только загадкой, почему так? Вроде в одинаковом грунте и получали всегда всего одинаково. На них, те что пожелтее , даже видно что соцветий как-то поменьше. Не так рясно лепит чем те что с зелёными листьями. Да, также не могу не сказать, что так уж получилось что твой реп это первое на что я натолкнулась попавши на форум. Несколько дней читала , прям как книгу какую-то. Стоко всего узнала , о чём даже подозревать не могла. Очень интересно и увлекательно. Кое-что канешно же и у себя применила. Например антислизень. Интересно получается, что там где лунки, без гроупотов и без мешков, там (пока что) нет улиток. А вот в гроупот лезут. Вначале заметила что кто-то ест листья, но найти кто именно не удавалось. Видимо они ночью лезут, а днём прячутся от солнца. Насыпала антислизень. И споймала несколько штук. На фотках моих было видно. Причем все разного вида. Радует что работает и пока эта проблема отпала. Надеюсь что так и дальше будет. А ещё мы на одной широте. Правда как я поняла, совершенно в разных направлениях по горизонтали. Может как-нибудь в будущем если всё будет хорошо и спокойно, ну и если будет желание , попробовать посадить одинаковые семки в одинаковый грунт , примерно одинаково ухаживать за ними и глянуть на результат. Посмотреть будет ли отличаться растение на одной широте, только одно на востоке, а другое на западе. Ну это такое, просто как эксперимент. Если будет смысл и желание и возможность и всё что для этого нужно. Кстати по семках. Я так вижу по форуму, такие семки как у меня от еррорсов не особо котируются. Народ как-то старается раздобыть от мировых банков желательно, но и чтобы цена не больно кусалась. А ещё вижу местные бридеры не в аби якому почёте. И хвалят их, и устойчивы, и по качеству ничего так, да и ранники есть. Довольно поздно я о местных узнала. Тут уж ничего не поделаешь, придется на следующий год запасаться ихними семками. Ну и возможно и я когда-нибудь буду пробовать семки от всемирно известных. Хоть и не первый раз сажаю. Но обо всем этом ваще ничего не знала. Ещё раз спасибо за поддержку. Не могу передать полностью, но так по секрету скажу, что для меня это очень важно. я немного не уверена в себе, в том что делаю, правильно ли я делаю, иногда даже спросить или попросить совета неудобно. Это не только здеся, а и по жизни в целом. Казалось бы, да какая хрен разница, пиши как есть , спрашивай о чем угодно, не баись рассказать где затупила и всякое такое, люди итак тебя не знают. ничего такого если что-то не так. И всё равно не получается быть такой простой и обо всем так просто писать, делиться... ну да ладно.... это так просто к слову 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 1 июня (изменено) Всім привіт, народ. Продовжую потрохи розповідати що та як, які успіхи, що взагалі з рослинами. Отже, хто пам'ятає, висадила я була 8 зернят від Біг Манкей Сідс в мішках. Просто закинула сємки і хай шо буде. Але так як уже добряче припікє сонечко, то я щодня ці сємки поливала. Боялась що висохнуть. Тому що земля зверху була повністю сухою. І на четвертий день, ніфіга собі, всі вісім проросли! Звісно я вражена. Я собі так думала, мабуть проростуть ті що більше в тіні, там видно було, що грунт мінімально залишався зволоженим. А от там де пекло сонце, особливої надії не було. Але проросли всі вісім! Видно насіння свіженьке, тому так. Але не все так добре, як здавалося на перший погляд. Вирішила я познімати каски з тих кому скинути не вдалося, (може й не треба було цього робити, хай би все самі зробили) , акуратно зубочисткою. Легенько підділа касочку, аби зняти, і тут виявилось що коренева зовсім нікудишна. Рослинки тупо витягувались з грунту і коріння в них майже нема. Думаю це із-за того, що думаючи, що рослини можуть засохнути через спеку,поливала їх щодня, в результаті корень зовсім не наріс. Не треба було так сильно заливати водою. Що ж це досвід. Більше так не заливати у. Як вміла поправила ті корінці. Можливо ще приймуться. Але надії особо не маю. Ну побачимо. Благо маю ще достатньо сємок, буду по ходу заміняти ті що не виживуть. Заодно, вже ж літо, часто читала, що влітку досить важко приживаються тому що рослини не вигрібають спеку, так от заодно буду старатися щоб все таки прижилися. Ще один досвід собі на майбутнє. Так от з цих восьми одну довелось замінити. І то поки що не через слабкий корінець, а тому що хтось зжер листочки. Тупо один стовбурець торчав. Пару фоточок цих новоявлених рослинок) Изменено 1 июня пользователем stella-kukarella Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 1 июня Дальше розповідь про так званих "бариг" . Як на мене ростуть вони найшвидше, але може то тільки так здається. Їх я взагалі не буду ні удобряти, ні поливати, хай самі викручуються хто як зможе. Всім "баригам" вроді нічо так, окрім одного. Його крутить, але кажись даже він почав отходити (останнє фото) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 1 июня Дальше мова про дальняк. Там 5ть ростішок від еррорсів. Всьо на органіці. Шось вони довго стояли як на мене на місці і тут нарешті помітила ріст . Ох, дуже би мені хотілося щоб саме ці пройшли весь цикл до кінця. Бляха, заморочелась з навозом, з борошном кістковорибним, з куряком. Дуже цікаво що вийде. Там і той лсд що хєрувато йому було поначалу , почав оговтуватись. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 1 июня (изменено) Ну і на останок трохи про тих дівчат що вже цвітуть і реально з кожним днем все набирають і товстішають у цвіті. Так дивно взагалі що весна тільки завершилась, а рослини уже цвітуть. Ну скільки їм ще там залишилось? Ну місяць приблизно і можна буде зрізати. А це значить що ще цього літа я вже зможе скуштувати урожай. Тьфу тьфу тьфу. Не хочеться зглазити. Всяке може бути. Але як ніяк ближеться до кінця їхній цикл. Парочка запитань в мене є стосовно цього. Якщо є що сказати, по даній темі, то кажіть, буду рада. Так вот, не пойму, треба обривати листя на цих рослинах? Бачила, що хтось обриває, але є й ті, що не радять цього робити. Кажуть що ті листя як би захист рослин. А ще, що тіпа якщо рослині чогось не вистачає, то вона якраз бере все необхідне з цього листя яке в неї є, типу жертвує ними заради урожаю. Ну і якщо вони (листя) є на рослині, значить воно їй потрібно для чогось. Поки я обрізала тільки якісь вражені і хворі листки. Але насправді поки не розібралася як правильно. Ну і по нижнім суцвіттям. Ті що викинули стігми і вроді як тоже цвітуть, але дуже маленькі. Треба їх лишати? Чи краще якось так сформувати рослину, аби всі свої зусилля вона направила на цвітіння, на формування шиш. І якщо можна так сформувати, то як це зробити? Перепрошую за якість фото і за можливо не досить правильний варіант ведення репорту. Пока все ще розбираюсь з усім цим. Ну і пару слів про запах. Рослинки не великі і запаху взагалі-то нема. Але коли сиджу над ними, оглядаю їх, то тоді відчувається. Такий характерний досить єдкий, ну як обично трава свіжа пахне. Але сьодні, нанюхала, що одна з них пахне досить приємно, шось на лимон схоже чи шо. Ну явно не так як всі інші . Прочитала на бірці, що то авто крітікал від боб марлі. Цікаво так. Я багато чула і читала про запах та аромат трави, як під час цвітіння, так і під час прийому. Але у себе вперше таке помічаю) Ну блін, прогрес , як ніяк) Ну ок, брази, дякую за увагу і за те що читаєте. Реально і справді, чого найбільше хочеться побажати друг другу це хорошого урожаю, плотних і жирнючих шишок, удачі з цьогорічним гровом і всього такого подібного. Чого я вам і бажаю) Изменено 1 июня пользователем stella-kukarella Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 400 Опубликовано: 7 июня В 28.05.2024 в 10:10, stella-kukarella сказал: да є таке якщо чесно підустала вже трохи за цю весну. мрію про бокс, може й реалізується якось , вже після цього сезону в ауті Привіт сістер, підпишусь - цікаво скільки ти збереш "цукерок" за сезон Бокс це зовсім інше , ніяких тобі пригод і ніякої романтики , скоріше прагматичний підхід щоб на мінімальній площі зібрати максимум можливого . Самий цікавий варіант гровінгу це контрольований аут біля дому чи в теплиці , але при умові що все без палєва бо параноя замучить ще до харву 😁 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 7 июня (изменено) 54 минуты назад, Яр13 сказал: Привіт сістер, підпишусь - цікаво скільки ти збереш "цукерок" за сезон Бокс це зовсім інше , ніяких тобі пригод і ніякої романтики , скоріше прагматичний підхід щоб на мінімальній площі зібрати максимум можливого . Самий цікавий варіант гровінгу це контрольований аут біля дому чи в теплиці , але при умові що все без палєва бо параноя замучить ще до харву 😁 Привіт, бразер )Дякую!) Можна сказати що в мене частково контрольований. Ну хвилин 20 - 25 на вєліку з дому їхати. Прикидаюся тіпа спортсменкою тіпа на вечірній велозаїзд. А насправді рулю на містяки 🙂. І чесно, пре мене ото по дичині самій ходити , тихенько свою справу робити... Тиша, людей нема, лише пташки співають , бджоли гудуть, коники... рослини різні там.... зємляніка, ожина... дикі яблуні, сливи ,черешні.... є щось в цьому, словами передати - не передам, але постійно ловлю себе на тому що отримую якесь задоволення, спокій, уміротворєніє чи що... 😉(не знаю чи опублікується ця відповідь. я ще тиждень тому доповнення до репорту робила, досі(!) не опубліковано:(. Изменено 7 июня пользователем stella-kukarella Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 533 Опубликовано: 9 июня Успехов тебе систа=) буду заходить) Было бы неплохо настой из куриного помета сделать и им на веге кормить...незаменимая штука в ауте 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 10 июня 17 часов назад, MrHaze сказал: Успехов тебе систа=) буду заходить) Было бы неплохо настой из куриного помета сделать и им на веге кормить...незаменимая штука в ауте Спаибо браза) Сделаю Кстати это ведь у тебя вроде я увидела про навоз, рибную и костную муку..... итд есть что сказать про растихи которые ростут на этом в репорте опишу , пускай только с моих дописів исчезнет пометка "скрытые". А то уже больше недели ниче что-то не публикуется Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 14 июня Привіт усім братики) Шото мої дописи до репорту ніяк не хочуть публікуватися( куди вже тільки не писала щодо цього, кажуть пока нічо не можуть зробити. Ну да ладно, якось сподіваюсь налагодиться Буду писати далі може воно все потім одним махом опублікується Добавити є що , з деякими рослинками є невеличкі (я сподіваюсь) проблеми і я не знаю як їх вирішувати. Так би опублікувала і брази би допомогли розібратись . А так буду сама шось мудрувати. Розпочну про дівчат висаджених в мішках (пам'ятаєте?) шось вони не дуже так ростуть як на мене особливо ті на яких сонця дофіга потрапляло ті що більш притінені, ті ліпше підростають але й то здається що шось дуже довго і неохоче витягуються Думала сначала або тіні якось добавити або повитягати мішки з лунок і в тінь перенести Але потім пішли дощі щодня, хмарність.. тому залишила без змін Вроді як підростають по чуть але не особо. Та ще й трава якої я позасипала зверху типу мульчі дивлюсь під нею плєсєнь разна розводиться. То треба було мабуть суху траву а не свіжу, так? Крім того мурах просто таки море. Все лізуть і лізуть і в мішки і в беги мої і там заселяються. Не знаю треба їх проганяти, чіпатимуть вони коріння чи ні. Від мурах є в мене там шось. Але я поки тільки в безі посипала трохи, бо рослина вже цвіте ще щось з коренем зроблять то урожай просреться. Не знаю тут правильно я роблю чи ні. Крім мурах з дождями ще й полізло море уліток. Добре що та синя штука працює і до рослин вони не добираються Але бачу що від дождя цей уліцид теж починає пліснявіти і розлагатись. Постійно треба міняти на новий. Добре що знайшла в місцевому магазі уліцид на вагу. То можна дешевше набрати його ніж в пачках. В цілому кажу шо як на мене, то рослини шось ну дуже слабенько ростуть і розвиваються. Але може я й не права. Взагалі уже помітила що ось цей період у рослин від прокльову, коли лише перші листочки, коли стебла ще тоненькі такі , до того часу поки не почне стебло товстіти і накидувати нормально листя , то як на мене це найважчий період у рослини. Вона ще слабенька і тормозить. Але як тільки цей період проходить, тоді вже відразу видно що рослина поперла і в ширину і в висоту. Ну прям кожен день бачиш як вони ростуть. Дуже офігєнне зрєліще. Тому надіюсь що вони очухаються Короч я позабирала ту траву пока, прчистила все , десь підсипала трохи від мурах і уліток. Пока буде так рости поки холодно і після дощів. Парочку зернят замінила бо їх сожрали клітки Фото Пару фоточок 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 14 июня Хочу ще показати як ростуть барижні сємки) Так все дуже цікаво Короче дві з трьох прям нормально так ростуть вот вони майже не тормозили, просто росли собі я навіть їх красавіцами іноді називаю ну реально порівняно з багатьма іншими ці мене дивують а найбільший прікол в тому що і на вигляд вони здорові як на мене ну по крайній мірі поки що Але третя їхня сестриця порівняно з ними нуууу дуууже їй тяжко кароче Ну хай ростуть, цікаво як воно там буде даже єслі ніфіга толкового по результату 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 14 июня дальше дальняк там п'ять рослинок посаджені у великі лунки з навозом на дні з рибною і костною мукою з сіном ну шо сказати покишо ці п'ять з усього що садила цього року ростуть найкраще по моєму вони лиш чуть вначалі як тільки я їх пересадила поотупили пару днів а потім поперли і даже не знаю чому ці реально з усіх моїх рослин ростуть найкраще, тобто найшвидше набирають і в рості і стебло почало якось швидко товстішати , даже один чахлик лсд був і той теж попер з часом, а ще листя листя найзеленіші за всі мої рослини дуже цікаво чого так? чи це навоз з усім іншим, чи може тому що вони найбільше в тіні в зарослях чи шо короче дуже цікаво) Правда мені здається шо зараз уже в них проявляються так скажем певні признаки нездоровості Але може то я собі накручую Ну потом ще до цього вернемся 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 15 июня А ще була недавно зрізала маленьку ш на пробу із самої на мій погляд невдалої рослини ну як невдалої вона була найменшою, найхудішою , листя в неї були найжовтіші ну але тим не менш наросло там на ній як ніяк і мені здалось що вона виглядає найдозрілішою зрізала з самого низу і бляха мене так навалило я аж неожидала ну вообще барига отдихає І я так офігіла і здивувалася реально всьо з нею норм ну почті норм , трохи запараноїла спочатку але потім параноя минула ну і на сон трохи тяне, лінивою стаєш, але то таке барижна завжди так діяла і.... короч всьо було кльово і весело, і на розмову пробило і на жарти і на задуматись я дуже довольна) я думала буде хуже набагато а вона ні чуть не хуже барижної Вона лучше барижної в 100 раз Реально) атвічаю Шо тоді мені бариги продавали? Мусор якийсь мабуть Тепер треба поняти скільки їй ще дозрівати і тоді вже переходити до сушки. Чесно скажу шо пока ще вобще про це не читала майже не вникала. Надіюсь знайду підходяще місце для цього. На фото шш і рослинка з якої зрізано 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 112 Опубликовано: 23 июня Привіт народ 23.06. Короч розказую бачу шо дозрівають чуть перші растішки починаю задумовуватись про хараест почала до трихом приглядуватись почала читати шо да як і чось я собі накрутила шо вже перезріли в мене рослини і рубанула 5 кущів але насправді як потім поняла що зрізала недозрівші рослини тільки одна з чотирьох здавалась мені дозрівшою вот накрутила собі та просто так тяжко в лупу угледіти як ненапрягайся розстроїлась так пісєц що зрізала недозрівші але після сушки і розкладки по банках і парочки покурів уже не жалію та непогана взагалі получилось ну я вшоці і довольна Скоро вже друга партія дозріває от її я постараюсь довести до піку а деяку ще й перетримати аби всьо то потім порівнювати між собою благо, все таки довела вже деяких растіх до кінця довольна і бачу шо друга партія все-таки получилась більш пишнішою це странно бо мені весь час ці другі рослини казались більш хилішими за перших і не замітила навіть як другі стали і більшими і ширшими і навіть ряснішими ну якшо ше й більш прущими будуть то ващше красота) посмотрим Чуть напрягала мене сушка і все шо з цим звязано начиталась шо ідеально типу 15-20 ну 22 ще тоже норм і волога там шось ,40-50 а в мене в квартирі 24 ночю і 26+ дньом короч жарко а ще кажуть що чим довше сохне тим краще типу тиждень/два в мене за три дні висохла і навіть перемогла потім довелось зволожувати уже по чуть кароч доходить до ідеалу типу 60-65 влажності заморочелась з цим усім шо датчики влажності в банки понакладала даже купила типу регулятор влажності 62% короче кажучи все не зовсім правильно якщо ще з влажностю можна туда сюда то з температурою ніяк, дуже тепло я вже подумовую наступні зрізані растіхи вниз в підвал там прохолодніше тільки подумаю шось аби запаху не було чуть боюся через це ну побачимо так от навіть не дивлячись на все це за ці пару днів сушки і по банках стала набагато мякшою а сьодня навіть нотку хвої очутила) ну ващее круто Інші растіхи теж ростуть шось лучше шось хуже по моєму коли жарко і цілий день палить сонце на растіхи то вони ростуть хуже їм треба якось так шоб і сонце і тінь тоді ростуть жвавіше ну хз у мене всі шо більше в тіні - ті офігєнні растіхи а на сонці ваше печаль я навіть мішки подоставала з лунок перенесла в тінь і на очах їм стало легше а ще у мене з усіх цих растіх лише чотири фотіка оказалось я вже вроді казала не помню і короче три з них в якийсь момент так дали в розмірах а рости ще ціле ж літо шо мені мої 20 літрові беги показались просто мєлкими і в ітозі пересадила в лунки з навозом і бляха вони вже були не малі я переживала чи приживуться а вони ніби ніфіга не сталося ростуть далі чуть лі не на наступний день ну я офігіваю від цього а ще фотіки такі ну реально дуже розкішні кущики порівняно з автами дуже насправді гарне растєніє , не зря їх дівчатами називають і красавіцами мушу нагадати шо я тоді ще не знала шо може не дозріти. я думала шо чим раніше посадиш тим швидше збереш блін тепер аж соромно там ще й вроді сатива типу у мене а вона довше кароче їй нада дозрівати. Побачим як воно все буде дуже інтересно але якщо хоч хтось з них дозріє і то буде ок Короч зараз закину пару фоток отого всього особо так вести репорт бажання не дуже бо мої дописи досі не публікуються але якщо вже почала то буду вести пох 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 400 Опубликовано: 10 октября Привіт сіс, шкода що форум зламався і ми пропустили твій репорт . Ну що там , все дозріло все зібрала ? сативу вже зрізала ? Ділись враженнями від сезону 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 436 Опубликовано: 16 октября мабуть тема мертва... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас