Хотабыч 10 213 Опубликовано: 17 октября, 2024 15 часов назад, Shajtan сказал: мабуть тема мертва... Сообщения тс модерируются слишком долго,по крайней мере мне недавно пришло сообщение,написанное человеком ещё пару-тройку месяцев назад,так шо не факт. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 804 Опубликовано: 20 октября, 2024 В 17.10.2024 в 09:02, Хотабыч сказал: Сообщения тс модерируются слишком долго,по крайней мере мне недавно пришло сообщение,написанное человеком ещё пару-тройку месяцев назад,так шо не факт. я замодерив все, що тут було. Я єдиний, хто зараз займається перебором всього, що було приховано, чи на премодерації висіло. Тепер вже нічого не залишилось. Кілька сотень повідомлень і така ж кількість тем була на премодерації. Там половина спаму чи якоїсь шляпи, але я все перелопатив і перейшов до сортування гроу-репортів по тематикам 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 6 февраля В 10.10.2024 в 09:41, Яр13 сказал: Привіт сіс, шкода що форум зламався і ми пропустили твій репорт . Ну що там , все дозріло все зібрала ? сативу вже зрізала ? Ділись враженнями від сезону Привіт, браз. Все виросло, визріло, все зібрала, просушила і навіть (коєкак) пролічила. Чесно кажучи, думала що форум помер окончатєльно, тому і забила на репорт. Та й своїх справ дофігіща було, не заходила сюди зовсім. Самій дуже шкода що так сталось. А тепер бачу що форум ожив. Не знаю навіть що робити. Чи мож цей реп відродити. Чи може вже забити на нього і готуватись до нового ауту. 🤷♀️ 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 961 Опубликовано: 6 февраля Форум жив сестрица,веди репорты,буду гостем с удовольствием =) 4 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 790 Опубликовано: 6 февраля 3 часа назад, stella-kukarella сказал: А тепер бачу що форум ожив. Не знаю навіть що робити. Чи мож цей реп відродити. Чи може вже забити на нього і готуватись до нового ауту. 🤷♀️ Вітаю сістер, якщо збереглися якісь фото з минулорічного харву - можна закінчити і закрити той реп , а в новому сезоні чекаємо новий репорт 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 6 февраля 2 часа назад, Яр13 сказал: Вітаю сістер, якщо збереглися якісь фото з минулорічного харву - можна закінчити і закрити той реп , а в новому сезоні чекаємо новий репорт Да, мабуть так і зроблю. Пориюсь у фоточках, шось там виберу, згадаю як воно було, доповню текстом, враженнями..... Кароч на днях постараюсь замутити... 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 10 февраля Привіт, народ! Рада знову писати) Аби репорт не висів у гілці "не завершені" було прийнято рішення все-таки його добити. Відчуваю що в результаті репорт получится трохи змазаний і не зовсім розкритим , не таким як хотілося б, але вже нічого з цим не поробиш. Вже як є. Перепрошую. Ну що ж продовжую. Нагадаю що рослини я висаджувала в чотири етапи. Перші два етапи, були висаджені насіння від ерорсів. А два останні від біг манкі. Ерорсам я дала дозріти до янтаря (10-30%) а деякі рослини навіть перезріли, бо провтикала. А вот біг манкі, так як брала набір мікс автіків, а це багато насіння, то з ними я вже робила різні експерименти. Зрізала і не дозрівші з прозорими тріхомами, і 50/50 мутні з прозорими.... в общем по всякому пробувала зрізати, аби потім підібрати для себе те що подобається, оптимальний варіант. В результаті від ерорсів трава получились більш тяжкою убойною, міцнішою, сильнішою чи шо... ну якось так би описала На сон від неї тягне, ну і досить таки часто хапала параною від такої трави (хоча може то і не від того залежить) А від біг манкі, получилась легенькою, приємною веселою, смішною.... Не вся звісно. попадалась і така моцна, накривало сильно, як по голові вона ніби б'є чи шо. і аж трусить тебе якось так описала б Взагалі, задоволена і тою і тою. Був в минулому досвід вирощувати траву яка в результаті ваще не накурювала. Оце бля* був облом. А цей гров, ну чесно, нема на шо жалітися. Куча трави зібрано, кожна по своєму валить)... Так от. продовжу Кожна рослина була зрізана, просушена і відправлена кожна в окрему банку на пролічку з відповідними помітками - дата, сорт і таке інше В результаті у мене вийшло щось біля сорока банок (різного об'єму і наповненості). Тобто біля 40 рослин я виростила за минулий рік. Афігєть канєшно. Взагалі не планувала так багато, але літо йшло і я по чуть все досаджувала і досаджувала. Саджала навіть в серпні, чисто раді інтересу. і та теж дозріла. вроді як... Звісно не вся трава виявилась прям бомбезнрб. Багато банок було забраковано. Наприклад накурює всього на півчасіка, або параноїдна дуже, або від деякої голова болить, або слабо накурює.... Після кожної такої проби, на банку бірку про те зайшла мені трава чи ні, яка на смак, який ефект і всяке таке. Так от зараз уже пробую траву по третьому колу. Усі ці 40 банок. І прікіньте Кожного разу по різному ефект відчувається І записи на банках часто протівоположні) На одній і тій банці може бути написано "сон на убой" і "не можу заснути")) Або там де я писала "убойна", курю ту саму траву через місяць ..... і не такою вже убойною вона мені здається) Ну ось такі справи. далі буде).... всім миру На фото ті самі банки) 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 961 Опубликовано: 10 февраля Сорок растений это уровень систа,набегалась небось...ну зато какой ассортимент=) 2 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 790 Опубликовано: 11 февраля Вітаю сістер, хороший врожай , те що слабо пре можна пустити на концентрат , з якого потім можна зробити олію , яку можна під язик або на випічку) . Цікава тема з кана кухнею , недавно перейшов на такий варіант вживання бо кашель вже як в старого діда , якщо зацікавишся питай сіс - складного там нема 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 11 февраля 1 час назад, Яр13 сказал: Вітаю сістер, хороший врожай , те що слабо пре можна пустити на концентрат , з якого потім можна зробити олію , яку можна під язик або на випічку) . Цікава тема з кана кухнею , недавно перейшов на такий варіант вживання бо кашель вже як в старого діда , якщо зацікавишся питай сіс - складного там нема Привіт, бразер. Якраз нещодавно добралась на форумі до гілки "кулінарія". І замутила канна масло, спекла печенюхи. Боялась передознути і з'їла лише одну печеньку. Але ефекту як такого майже не отримала.. Треба більше з'їсти. Про це ще більш детально розкажу в репорті пізніше. Да, цікава тема з концертами і таким різним. Знайдеться час буду шото думати з цим ділом. Дякую. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 11 февраля 14 часов назад, MrHaze сказал: Сорок растений это уровень систа,набегалась небось...ну зато какой ассортимент=) Та и не говори, набегалась не то слово) И муж все уши прожужжал что я мол немного того... Но что поделаешь, не так много вещей которыми занимаешься с азартом и удовольствием. Мир 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 11 февраля Привіт народ. Продовжую трохи доповнювати реп. Шкода звісно що доводиться лише згадувати, як воно тоді було. Набагато цікавіше вживу, поки рослини ще ростуть, писати і ділитися враженнями. Ну нічого. Скоро новий сезон. Там постараюсь не пропадати, повиправляти помилки які були у цьому грові і можливо й результати будуть ще кращими. Хоча як писала раніше, повністю задоволена 24роком. трави стільки, що мені на років 5ть би хватило напевно. Можна було б і не ростити більше. Але воно так затягує.. Вже руки чешуться садити щось новеньке... Так от Були ж у мене там пару растіх з сємок, які знайшла в траві яку підганяв мені барига. І бляха тисячу разів чула, що ніфіга хорошого з тих сємок не буде, але всеодно посадила, хотіла сама в цьому переконатися. Переконалася. Повна фігня ті сємки. Ну ваще ноль. Рослини то ніби і наросли, але куриш ніби сіно. Лим час змарнувала. Більше садити не буду. Кстаті пару слів про баригу. Як все-таки круто більше не мати справ з всякими мутними тіпами-баригами. Страшно сильно не любила звертатись до них, але мусила, бо люблю марь'ю. Для мене це завжди був стрес: дзвонити, домовлятись, платити а потім ще чекати, коли тобі принесуть нещасний гецик трави на пару раз покурити. Як зашибісь шо все це вже в минулому. Дуже мене це тішить і радує. Прям душу гріє. Так от, зустріла я тіпка (сокласника), який колись підганяв мені план. Питає в мене куда пропала, чьо більше не беру і таке всяке. Прийшлось його зачесати шо мол на роботі з'явився кєнт, який підганяє мені марусю за не дорого, крім того у нього завжди в налічіі і без всяких траблів. Тим самим натякаючи йому шо мол все просто і зручно а не так як тоді в тебе купляла... то ще той експірієнс був... Ну не буду ж я йому правду казати, шо сама виростила. нах нада баригу у такі таємниці посвячувати... Ну і думаю треба би його пригостити. Цікаво почути шо скаже про мою траву. Пригостила. А знаєте, як то пригостити на шаріка тіпочка, який мало не щодня закидується всім чим тільки можна. В общем думала шо він тепер на постой буде виципляти мене аби я йому ще підкинула прікалюх. Але ніфіга. На моє велике здивування не виципляв мене і ненаярював. Короче як я собі подозріваю, є в нього хтось, хто сам вирощує і підганяє йому план. і скоріш за все на шару. (Хоча й розказував мені шо бере за 250 грн., Не дуже в це вірю. Скоріше він надіявся на то, шо я знову буду через нього брати, а бабосіки він собі залишатиме. Хитрий барижний лис. Ну мало віриться в те, шо він віддав прєдпочтєніє купляти траву за 250 гривень, чим брати у мене на шаріка. Ну хз. Але тоді получається що моя трава не дуже то йому зайшла, якшо він і надалі тариться там, а до мене почті не звертається (пізніше пару раз все-таки звернувся, але й то, підозрюю лише тому шо, бо був чимось навалений і йому було впадло пиляти в чужий район) Канєшно вся ця історія трохи мене засмутила. Я то думала шо класну травичку йому підкинула. Ще й вибрала таку моцну і убойну - ну думаю, таку він точно зацінить. А виявляється шо в когось там йому подобається більше. Обломалась трішечки. я ж то вже повірила в себе, возомнила себе пісєц нев'є*енним гровером) А тут барига так обламав. Ну думаю, треба бляха спробувати шо ж то за ганжа така у нього. І тут на днях зустрічаю його, а він якраз за планом ходив. (Точніше їздив. на убитому маленькому скрипучому вєліку, зі спущеними колесами,( явно позичений у якогось дітвака з району) , до того ж навалений алкоголем, білим і ще хрін пойми чим - типовий по моєму середньостатистичний бариган)(яке все-таки щастя мати свій стаф і контакт з бариганами звести до мінімуму) Спитав мене чи є в мене план, кажу нема. Ну і відсипав мені чутарь. Прийшла я короче дамой і закурила.... Ну шо сказати, не погана трава. Не убойна як я собі уявляла що йому тільки таку і подавай, а навпаки , така якась легесенька, безпаранойна, якесь навіть піднесення душевне відчула чи шо, а саме цікаве - (скажу тільки тут шопотом і по секрету)потянуло мене, прости господи , на секс. Чоловік канєшно прифігів від таких розкладів.... Давненько такої трави не було) Короч в кой то вєкі барига пригостив мене хорошою травою. Жаль шо в мене такої нема. Ну нічо. Ще буде сподіваюся.... Треба буде якось подогнати йому свою "легесеньку" травичку. Почути шо він про неї скаже. Отакі дєла Ще напишу. Далі буде) На фото (перепрошую шо не дуже вдалі) я коли реп закинула, не дуже вже й фото робила) якраз рослинки з насіння знайденого в барижній травці. намагалася пригинати їх. Знаю що не правильно, не судіть. Все таки всі ці пригинаня, тренування.. не дуже дружу з усіма цими техніками. Тому експериментувала поки тільки на барижних. Миру всім 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 790 Опубликовано: 11 февраля 32 минуты назад, stella-kukarella сказал: Ну і думаю треба би його пригостити. Цікаво почути шо скаже про мою траву Сіс не хочу розганяти твою параною , але так краще не робити . Не буду тобі розписувати чому , просто прокрути собі ситуацію - він каже офігеть трава накриває , де взяла ? Кажеш тіпок з роботи ? Познайом скаже і почне морально пресувати тебе якщо відмовиш , тай по твоїй реакції може запідозрити що стаф твій а не куплений . Десь читав що щастя і гроші люблять тишину , так от наша маруська теж дуже любить тишину) 41 минуту назад, stella-kukarella сказал: Давненько такої трави не було) В новому сезоні підбереш стрейни під свої бажання , запас вже маєш тому можна ростити для задоволення , сативку сади) 45 минут назад, stella-kukarella сказал: Прийшлось його зачесати шо мол на роботі з'явився кєнт, який підганяє В загальному в мене схожа ситуація , єдине що якісь крапаль в мене був завжди бо ростили друзі а коли не сезон то ми брали опт на декілька людей . Тому як би питань де я беру траву ніколи не виникало , але потім одного пов'язали а інший вирішив сховатися на війні сам , тоді ситуація і змінилася , пару разів прийшлося купувати щоб не викликати підозру і не потрібні питання , тому бережи себе сістер і нікому не довіряй про своє хобі) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 11 февраля 6 часов назад, Яр13 сказал: Сіс не хочу розганяти твою параною , але так краще не робити . Не буду тобі розписувати чому , просто прокрути собі ситуацію - він каже офігеть трава накриває , де взяла ? Кажеш тіпок з роботи ? Познайом скаже і почне морально пресувати тебе якщо відмовиш , тай по твоїй реакції може запідозрити що стаф твій а не куплений . Десь читав що щастя і гроші люблять тишину , так от наша маруська теж дуже любить тишину) В новому сезоні підбереш стрейни під свої бажання , запас вже маєш тому можна ростити для задоволення , сативку сади) В загальному в мене схожа ситуація , єдине що якісь крапаль в мене був завжди бо ростили друзі а коли не сезон то ми брали опт на декілька людей . Тому як би питань де я беру траву ніколи не виникало , але потім одного пов'язали а інший вирішив сховатися на війні сам , тоді ситуація і змінилася , пару разів прийшлося купувати щоб не викликати підозру і не потрібні питання , тому бережи себе сістер і нікому не довіряй про своє хобі) Слухай, Яр, а як ти підбираєш для себе стрейни? Що саме ти шукаєш і де? На що звертаєш увагу при виборі насіння? Мені як новачку, не зовсім понятно як люди підбирають що б таке цікаве виростити. Адже всі описи коноплі на всіх сайтах приблизно однакові. Ну тобто кожен старається описати своє насіння як можна гарніше, типу там терпеновий профіль, ефект, седативні властивості..... і всяке таке . Чи можливо є якісь стрейни, які повинен підняти кожен поважаючий себе гровер.? Як наприклад є така хрінь як "100 книг, які треба обов'язково прочитати за своє життя" . Може і з каннабісом так само? Є якась трава обов'язкова до вирощування?) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 790 Опубликовано: 11 февраля 1 час назад, stella-kukarella сказал: Слухай, Яр, а як ти підбираєш для себе стрейни? До вирощування я ніколи не парився сортами , знав що є сатива та індюха , і ніколи не цікавився цією темою - я просто курив) В пошуках балансу\: в ідеалі я хотів ростити одну сативу і одну індичку для покурів день/вечір ну класика каротше , але коли готувався до індору начитавшись всяких інтернетів) склалося враження що кана індустрія розвивається скоріше в сторону гібридів чим чистих стрейнів ,тому вирішив спробувати спершу гібриди -далі перший індор цикл фото потім цикл автів все гібриди , в них є переваги - є дуже врожайні сорти , але по ефектам я все ще хочу дві протилежності а не щось комбіноване чи десь по середині 1 час назад, stella-kukarella сказал: На що звертаєш увагу при виборі насіння? Мені як новачку, не зовсім понятно як люди підбирають що б таке цікаве виростити. Адже всі описи коноплі на всіх сайтах приблизно однакові. Ну тобто кожен старається описати своє насіння як можна гарніше, типу там терпеновий профіль, ефект, седативні властивості..... і всяке таке . якщо ти про виробника сіс , то ніби у всіх основних брідерів форуму насіння якісне - фото в їхніх темах це підтверджує . А якщо про сорти , то тут три напрямки : сатива - двіж і мозкова активність , індюха - діван , гібриди - щось комбіноване або середнє . Ну а далі дивишся по тгк і всьому іншому маркетингу , бо по суті а які ще варіанти ? ) 1 час назад, stella-kukarella сказал: Чи можливо є якісь стрейни, які повинен підняти кожен поважаючий себе гровер.? Як наприклад є така хрінь як "100 книг, які треба обов'язково прочитати за своє життя" . Може і з каннабісом так само? Є якась трава обов'язкова до вирощування?) може щось таке і є , але індустрія так швидко клепає нові сорта і все з кращими характеристиками що вже ніби і не багато сенсу ростити якусь класику яка поступається новим стрейнам , притому що прикур тільки росте - ростити не дуже сильну класичну траву може обернутись розчаруванням , сортів багато а життя одне) сіс 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 790 Опубликовано: 12 февраля Для пошуку сортів та їх генетики можна користуватися цим https://seedfinder.eu/en вводиш назву сорту і там буде вся доступна інформація 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 13 февраля 23 часа назад, Яр13 сказал: Для пошуку сортів та їх генетики можна користуватися цим https://seedfinder.eu/en вводиш назву сорту і там буде вся доступна інформація Дякую бро, Яр, за допомогу і підказки. Дуже приємно ☺️ 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 13 февраля Привіт народ. Знайшла деякі фотки. Думаю зараз закину їх і на тому все. Бо якось вести репорт у цьому році про минулий сезон - не дуже хороша ідея. Тут на фото якраз ті рослинки що росли на навозі. Може не дуже видно але вживу вони реально були значно більші і ширші за всі інші мої автомати 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 13 февраля А тут мої фотоперіоди. Від ерорсів блу крім, желато, вайт відов і супер сканк. Правда в ітозі всі бірки переплутала - не знаю хто де 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 13 февраля Ось так проходила сушка. Спочатку вдома, а потім в підвалі. Вдома було дуже жарко, швидко висихали. В підвалі чуть прохолодніше 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 790 Опубликовано: 13 февраля Гарний сезон , ще трошки і можна починати готуватися до нового , в якому бажаю також успіху сістер 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 13 февраля Ну і на цьому гадаю все. Репорт можна вважати завершеним. Всім хто читав, підказував, стежив всім величезний респект! До зустрічі в новому сезоні! Ну і останнє фото. Печенюхи. Ще толком їх не протестила, про це вже якось іншим разом. Миру всім. 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 790 Опубликовано: 13 февраля 5 минут назад, stella-kukarella сказал: Ну і на цьому гадаю все. Репорт можна вважати завершеним Тегни когось з адмінів щоб переніс твій репорт в завершенні ( ставиш @ і починаєш вводити нік адміна ) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 77 Опубликовано: 13 февраля 17 минут назад, stella-kukarella сказал: Ну і на цьому гадаю все. Репорт можна вважати завершеним. Всім хто читав, підказував, стежив всім величезний респект! До зустрічі в новому сезоні! Ну і останнє фото. Печенюхи. Ще толком їх не протестила, про це вже якось іншим разом. Миру всім. смачного 🥰 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 210 Опубликовано: 13 февраля 2 часа назад, Яр13 сказал: Гарний сезон , ще трошки і можна починати готуватися до нового , в якому бажаю також успіху сістер Дякую бро, і тобі успіхів у твоїх справах! Да, вже скоро весна а з нею і все інше... Горіхів понабирала достатньо (навіть черезчур)) і від наших місцевих брідерів і буржуйських . ..... Будем піднімать). До зустрічі) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас