misik 1 820 Опубликовано: 28 мая Привіт друзі, починаю свій черговий гров з надією що вийде довести його до кінця. Планував садити штук 15, насіння набрав, але в тому році перестарався що зібрав урожаю запасом на 2 роки, так що в цьому році буду брати не кількістю, а якістю, вирішив підіймати 6 штучок які всі благополучно проросли. Цього року в ролях: Auto Big Bud - 2 з 2 показали хвостики Auto Extreme - 2 з 2 Auto LSD - 2 з 2 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 18 июля Привіт садівники! Покормив на вегу адвансами своїх дівок, всього 2 раз повноцінно на вегу кормив. Поки все норм ростуть активно. Трохи сьогодні попрацював, порубав трохи корчі, зробив рослинам десь на годину більше сонця. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 18 июля ТоБіг Бад боєць! Виглядає кепсько, але росте 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 24 июля Вітаю, на поляні процес іде, напоїв компотом на вегу, 1 LSD і 1 Big Bud викинули стігми, саме буде в ріст іти. Густовато трохи їх розмістив тому розігнув їх трошки щоб один одному сонечко не затуляли. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 501 Опубликовано: 24 июля Разгибай бро) видимо дозревать они будут на болоте и в сентябре. лучше что б расты были повыше от земли. Плеснягу подцепишь запросто. Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 24 июля 1 час назад, boyarskiy сказал: Разгибай бро) видимо дозревать они будут на болоте и в сентябре. лучше что б расты были повыше от земли. Плеснягу подцепишь запросто. Вони вже пів метра над землею, я їм подіум насипав а потім уже горщики на верх. Плісняга буде точно де я тільки не садив вона всеодно є) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 1 августа Нарешті добрався до полянки, мусив заброди юзати, головне горщики вище води. Дав Адвансів на початок цвіту, все ніяк не міг до них попасти то були трішки голодні, але в загальному наче все ок. 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 6 августа Дівки цвітуть, покормив на початок цвіту.. 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 24 августа Всім привіт. Запустив я службу на форумі. Потихеньку цвітем, без втрат не обійшлося. Якась хрінь згризла цілого куща Xtreme, а всі решта нижні гілки обфігачило і стовбури до половини прогризла. Якийсь період не було можливості доглядати, росли самі по собі без добрив і поливу. 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 539 Опубликовано: 28 августа главное чтоб не двуногие сгрызли, а то они точно вернутся и доедят. 1 Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 29 августа 14 часов назад, sanya7777 сказал: главное чтоб не двуногие сгрызли, а то они точно вернутся и доедят. Ні це не двохногі, я вже стикався з таким, думаю були це ті шо на двох ногах куща з собою забрали, а так він просто валявся. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 1 сентября Покормив на цвіт, пухнем потрошку 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 12 сентября Всім привіт, частково захарвив, залишив нижні гілки. Ранувато, але пліснява прогресує, вирішив зрізати поки є що різати. 16 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 411 Опубликовано: 16 октября Загалом, непогані шишки, як на мене. Як аромат? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 17 октября 12 часов назад, Shajtan сказал: Загалом, непогані шишки, як на мене. Як аромат? По аромату поки не скажу ще пролічую, навіть руки ще до проби не дійшли, скоро можна буде знімати. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 411 Опубликовано: 20 октября В 17.10.2024 в 08:18, misik сказал: По аромату поки не скажу ще пролічую, навіть руки ще до проби не дійшли, скоро можна буде знімати. Як довго будеш томить шишки? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 27 октября В 20.10.2024 в 11:41, Shajtan сказал: Як довго будеш томить шишки? Ще томлю, вже на днях планую в схрон під землю в капсулу відправляти на довготривале зберігання. Всеодно минулорічних запасів ще на рік вистачить 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 148 Опубликовано: 6 ноября В 27.10.2024 в 21:05, misik сказал: Ще томлю, вже на днях планую в схрон під землю в капсулу відправляти на довготривале зберігання. Всеодно минулорічних запасів ще на рік вистачить Ти перевіряй запаси свої хоч раз в пів року. Трава також має свій період зберігання, а вірніше термін "краще вжити до")) Тухлявіє з часом, смак і аромат псується. А куриш як? мікродозинг у тебе? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 411 Опубликовано: 8 ноября В 27.10.2024 в 21:05, misik сказал: Ще томлю, вже на днях планую в схрон під землю в капсулу відправляти на довготривале зберігання. Всеодно минулорічних запасів ще на рік вистачить в мене товариш капсули з під пива робив по 2 л і закопував в лісі, говорив, головне, щоб не забутися де закопав 🤣 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 9 ноября В 06.11.2024 в 10:20, Legend777 сказал: Ти перевіряй запаси свої хоч раз в пів року. Трава також має свій період зберігання, а вірніше термін "краще вжити до")) Тухлявіє з часом, смак і аромат псується. А куриш як? мікродозинг у тебе? Перевіряю звісно, вже рік і 4 місяці все в чудовому стані. В мене там вакуум так що нічого їй не буде Чим добре тривале зберігання, тим що вона явно стає сильнішою і на рахунок аромату він стає виразнішим. Курю нормально толіка ніхто не відміняв, але зазвичай 1 раз в день і не кожен день є можливість. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
misik 1 820 Опубликовано: 9 ноября 23 часа назад, Shajtan сказал: в мене товариш капсули з під пива робив по 2 л і закопував в лісі, говорив, головне, щоб не забутися де закопав 🤣 Мітки в навігаторі ставити треба😉 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 411 Опубликовано: 10 ноября В 09.11.2024 в 16:17, misik сказал: Мітки в навігаторі ставити треба😉 так з рештою і зробив 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения