Перейти к публикации
  • 0

Быстрый вывод ТГК из организма HELP

Вопрос

Вітаю, треба допомога, в житті бувають моменти коли треба пройти тест на наркотики, потрібні діючі поради як пришвидшити данний процес і щоб тест показав що чистий, вживав тільки прекрасну рослину.

Останній раз вживав 18.05.24 з цієї дати відмовився взагалі, але вживав регулярно вже декілька років приблизно 3 роки, майже кожного дня,прокопчений організм дуже сильно, бо була і випічка і бланти і косяки, декілька днів назад для себе пройшов тест показав позитивний результат, вже звертався до знайомих медиків виписали декілька припаратів (бетургін,проносне,вода,вугілля), пив багато води, сам по собі худий, жиру немає, метаболізм швидкий, я думав що тижня 2 буде достатньо щоб очиститись, але ніфіга, брази дайте декілька порад щоб максимально швидко пришвидшити процес, вдома лежать тести для себе, по інформації на наступному тижні можу здавати сечу на аналізи,тому остання надія на вас, поки що п'ю воду, в планах сходити в баню пропотіти, може хтось дасть діючу пораду буду дуже вдячний, всім мир ☮️ і гарного настрою.

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Все можете не публікувати, дякую 

Поделиться сообщением

• 0

Так а що було, може поділишся, як вивести? Чи не вирішив?

Поделиться сообщением

• 0
В 05.10.2024 в 20:08, Shajtan сказал:

Так а що було, може поділишся, як вивести? Чи не вирішив?

вибачай,не заходив на форум,забув за цю темку,бо довго ніхто нічого не писав, так а тепер по ділу.

курив кожного дня,толлер високий, повністю відмовився від вживання, підключив багато води до 3-4л в день,баня в якій я пив цю воду щоб більше потіти, жирного нічого не хавав, така дієтка +-,але вона по кайфу,почуваєш себе добре, + спорт, бігав,потів і через 2.5 тижня вже тест показував бліду лінію показника,що вважається негативним,а вже на 3-3.5 тижні був чистий по результатам теста на сечу. (Спорт не кожного дня був,а по можливості через відсутність можливості і баня за весь час був 2 рази,але по майже 1 годині, там підлога була мокра від поту, але якщо не звикший до бань,то не треба на такий екстрим йти, я з дитинства в них живу, тому бувалий в цій справі). А так зараз все ок,пишу це все вбитим, все обійшлося, міг в принципі забити й не переставати курити, але хто його знає, завжди краще бути підготовленим до гіршого випадку. Всім миру)

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...