Перейти к публикации
  • 0

Потемніли стігми на початку цвіту

Вопрос

Привіт брази , фотік 14днів режиму 12/12 , почали темніти і сохнути стігми . Мало досвіду розібратися самому , бо співпало одночасно декілька факторів . Довісив по бокам дві коб лед по 50w , основне світло квантум борд зараз на 100w +ці коби , відстань до лампи десь 35см коби чуть вище . Далі почав поступово піднімати дозу  добрив на цвіт по таблиці виробника(тільки я йду рівно -50% від рекомендованого) зараз виходить 850-900 ппм пш6 з них вода 250ппм . І були дві обробки по листу легенька мікра+аналог б52 , але після того я не обробляв по листу а стігми сохнуть далі . Ще можливо занизько обдув , вже теж підняв вище . Думаю сьогодні трохі змешнити добрива бо вже не знаю що ще зробити . Що скажете брази в чому причина ? І наскільки це велика проблема ?

IMG_20240608_000838577_HDR.jpg

IMG_20240614_090035302.jpg

IMG_20240614_090027426.jpg

IMG_20240614_090020777.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Так бывает бро,отцветет нормально не волнуйся 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
20 минут назад, Яр13 сказал:

І були дві обробки по листу легенька мікра+аналог б52 , але після того я не обробляв по листу а стігми сохнуть далі .

вот как раз у себя в репорте писал за єто) у меня сразу после обработки по листу. Видимо чуть подпалил.

все факторі могут повлиять из перечисленніх тобой) Но на моем примере - условия роста не менялись - біла только обработка по листу) 

в целом, думаю, єто не критично) 

Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу )

Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN  Сухой вес - 255 гр. :perfect:

:flower:  DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led   Сухой вес - 416 гр. :peace:

Поделиться сообщением

• 0

не мог не обратить внимания) у тебя ж вроде здоровій бокс) а фильтр и канальник - миниатюрніе) наверное в хате штінит дай боже) 

а вот цвет листаи кончики расті просто идеальніе)) видимо ей все по кайфу 🤝

:flower:  DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led   Сухой вес - 416 гр. :peace:

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, boyarskiy сказал:

вот как раз у себя в репорте писал за єто) у меня сразу после обработки по листу. Видимо чуть подпалил.

все факторі могут повлиять из перечисленніх тобой) Но на моем примере - условия роста не менялись - біла только обработка по листу) 

в целом, думаю, єто не критично) 

Так бро читав у тебе в репорті , я теж зразу подумав про листові обробки але смутило те що вже пару днів не обробляю а стігмів ще більше потемніло

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
23 минуты назад, MrHaze сказал:

Так бывает бро,отцветет нормально не волнуйся 

Дякую бро , це добре 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, Яр13 сказал:

Так бро читав у тебе в репорті , я теж зразу подумав про листові обробки але смутило те що вже пару днів не обробляю а стігмів ще більше потемніло

в целом, не велика проблема) расти будет и так. Вторая раста без обработки сегодня так и стоит пушистая с беліми стигмами. 
в целом, просто закругляйся с листовіми ) без особой нужді) если корнями ест - то и брізкать нет понту
имхо естессно)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, boyarskiy сказал:

не мог не обратить внимания) у тебя ж вроде здоровій бокс) а фильтр и канальник - миниатюрніе) наверное в хате штінит дай боже) 

а вот цвет листаи кончики расті просто идеальніе)) видимо ей все по кайфу 🤝

Так бро , хотів спочатку робити як у тебе стелс на одну растішку , але все склалося дуже добре і мені "дозволили" гровити без стелсу , бокс 120*60*180 витяжка вентс тт про 125 , і фільтр не пам'ятаю назву польській на 240-360 кубів , думаєш треба щось мощніше ? Запах чути тільки коли відкриваю палатку  , але вони і не фонять сильно , так легенько 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, boyarskiy сказал:

в целом, не велика проблема) расти будет и так. Вторая раста без обработки сегодня так и стоит пушистая с беліми стигмами. 
в целом, просто закругляйся с листовіми ) без особой нужді) если корнями ест - то и брізкать нет понту
имхо естессно)

О , забув сказати що гровля рядом інший фотік і все даю їм однаково , так от на другій расті все добре зі стігмами, а от на Голосах погоріли

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
9 минут назад, Яр13 сказал:

120*60*180 витяжка вентс тт про 125

а так и не скажешь) кажется что фильтр миниатюрній) вобщем для 125 вентса - 240-360 кубів фильтра - нормально) 
беру свои слова назад) Но и не пик цвета у тебя. А при большей влажностимоментами фильтр все же может пропускать( .

я на такой случай держу мини фильтр на 100 м3 с гофрой. При необходимости просто наращиваю на вентиляцию) и вкллючаю вторую скорость канальника ) 
и даже намеков нет на запахи) но чуть растет температура. +1/2 градуса от обічного

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
16 минут назад, Яр13 сказал:

а от на Голосах погоріли

нежніе какиє то єті голоса  😁

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Поделиться сообщением

• 0
32 минуты назад, webmaster сказал:

из за избытка кормежки могут стигмы темнеть

До цього і прийшов бро , ще через день почало підгорати верхнє листя  хоча я вже устаканив світло обдув і не робив більше листових обробок . Зменшив дозу добрив на 100ппм , здається стабілізувалось 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...