kotoamatsukami 520 Опубликовано: 23 июня Знаю про те що ми недавно пострадали від pidarskyh атак. З цього моменту не доступна мобільна версія та емоції. Мені цікаво чи хтось займається? Якщо ні то я можу запропонувати створити щось нове: У мене завжди була мрія зробити крутий сайт по екосистемі гроувінгу в України. Також зі створенням офіційних нових робочих днів. Можемо почати з MVP. Я маю достатньо досвіду щоб в світі появився сайт з мінімальним набором функцій для ведення репортів і сумісної дійльності. Технічне рішення надійне, швидке, маштабуєме та анонімне з використанням блокчейну. Я можу MVP створити з командою безкоштовно. Треба тільки чіткі критерії функціоналу MVP. Також ми плануємо робити “Jahforum Sync” - з домом в якому все почалось. Якщо комусь це резонує то пишіть. Гарного дня) 10 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 71 Опубликовано: 25 июня Мені здається, що на сайт трохи підзабили( А що за команда? Хто туди буде входити? На чому писати збираєшься? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
haps 4 230 Опубликовано: 15 июля В этой стране ни*** нормально не работает 😑почти месяц не заходил ни*** не поменялось 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 400 Опубликовано: 15 июля Неделя две 3 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
maleka 577 Опубликовано: 18 августа что с магазином? Не могу войти в личный кабинет🙄 https://jahforum.org/gallery/album/328-autdor/ Репорт АутДор https://jahforum.org/topic/4030-3-aww-ot-bro-djura-i-ot-bro-shaitanchika-4-miksa/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 167 Опубликовано: Суббота в 15:27 Все потроху відновлюється, донт воррі, бі хеппі 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас