Перейти к публикации
  • 0

Засол через кожні 4-5поливів

Вопрос

Вітаю брази , таке діло - рощу в 5л бегах кокос, з початком цвіту почалися засоли 4-5 поливів і дренаж більше входу , з початку режиму 12/12 (36днів) вже третій засол , ппм кампоту 700-800 пш6 , сьогодні дренаж 860 -920 пш6.2 , на везі все шло без проблем , перед переводом на цвіт промив бо дренаж вперше почав рости і на цвіті зараз якісь проблеми , хоча дівчата виглядають норм . Вода - спочатку робив мікс розводив до 200-250ппм і проблеми вже були на ній , зараз  днів 5 даю крануху 350ппм , вливаю по 3л дренаж міряю на останніх 0.5 . Щось я роблю не так , не розумію що 

1000006584.jpg

1000006589.jpg

1000006587.jpg

Изменено пользователем Яр13
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Растихи выглядят здоровыми,А это главное. 

Продолжай промывать по необходимости и усе :rasta_peace:

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, MrHaze сказал:

Растихи выглядят здоровыми,А это главное. 

Продолжай промывать по необходимости и усе :rasta_peace:

Дякую бро,  якось дуже швидко прийшов засол , що на це думаєш ? 

Поделиться сообщением

• 0

якби в тебе вихід був 1500+, тоді можна було б говорити про засол. не переймайся

Поделиться сообщением

• 0
10 часов назад, jumbojet сказал:

якби в тебе вихід був 1500+, тоді можна було б говорити про засол. не переймайся

Ппм росте по 150-200 одиниць після кожного поливу бро , ще два три дні і будо би 1500ппм , але я вже промив кокос . Ще з пш не зрозуміло заливаю постійно 5.8-6 , дренаж постійно в районі 6.2+ , користуюсь рідким тестером 

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Яр13 сказал:

Ппм росте по 150-200 одиниць після кожного поливу бро , ще два три дні і будо би 1500ппм , але я вже промив кокос . Ще з пш не зрозуміло заливаю постійно 5.8-6 , дренаж постійно в районі 6.2+ , користуюсь рідким тестером 

пш росте на везі, бо рослина виїдає азот, який є в складі кислотноі основи. тому й треба лити розчин з ph 5.5-6. на цвітінні вона почне виїдати калій, який входить до складу лужної основи і тоді рн почне падати.

якщо так переймаєшся - роби компот бідніший. можливо рослині не вистачає світла

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, jumbojet сказал:

пш росте на везі, бо рослина виїдає азот, який є в складі кислотноі основи. тому й треба лити розчин з ph 5.5-6

Лив і л'ю 5.8-6 всю дорогу, вся вега дренаж 6.2 , зараз цвіте пш вже ближче до 6.5 , щось відбувається але я не розумію що 

1 час назад, jumbojet сказал:

цвітінні вона почне виїдати калій, який входить до складу лужної основи і тоді рн почне падати.

А може таке бути що калію забагато і через це пш росте ?

3 часа назад, jumbojet сказал:

якщо так переймаєшся - роби компот бідніший. можливо рослині не вистачає світла

Всі говорять що з цвітом рослина починає більше їсти  , в мене ситуація що коли я на початку цвіту почав піднімати добрива до 900 ппм ( -50% від таблиці виробника)  почало горіти листя і стігми , тому тоді я зменшив кампот до 650ппм зараз 800 

Зі світлом у всіх біда , у мене квантум борд виставлений на 100w постійно + коли є світло 2×50w cob led матриці , висота до лампи 35 - 40см , думаєш може бути у цьому причина ?

Поделиться сообщением

• 0
44 минуты назад, Яр13 сказал:

Зі світлом у всіх біда , у мене квантум борд виставлений на 100w постійно + коли є світло 2×50w cob led матриці , висота до лампи 35 - 40см , думаєш може бути у цьому причина ?

залежність того, як рослина їсть та розвивається від світла пропорційна - мало світла - погано їсть, відповідно все інше також недобре.  тому в ауті ніколи не буде того, що можна зробити в індорі. 

Поделиться сообщением

• 0

1.8ЕС - засол у них, видите ли... :) Один из факторов перехода на генеративную фазу для растений - повышение ЕС субстрата. При том, что у меня 3.0ЕС полива всю дорогу - на цвете в субстрате спокойно до 5.0 доходит и я совершенно не печалюсь этому факту. Как справедливо @MrHaze отметил - растения выглядят хорошо, чего тебе еще надо? :)

• Like +1 2

На гидре все очень быстро растет, поэтому очень рыхлые шишки (с)

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, FedorKastorkin сказал:

справедливо @MrHaze отметил - растения выглядят хорошо, чего тебе еще надо? :)

Та не багато мені треба) бро , просто розуміти що відбувається - нема досвіду , перший індор . Бачу ти шариш в цьому ділі - підкажи ще друже , чи варто паритись якщо дренаж пш6.2 - 6.5 , притому що л'ю 5.8-6 завжди

Поделиться сообщением

• 0
21 час назад, Яр13 сказал:

А може таке бути що калію забагато і через це пш росте ?

Да! Замени частично катионы на анионы (много катионов у неё), пш опустится.

Изменено пользователем Sorted
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...