Вітаю!
У мене балконий гров, автік, земля в каністрі для води 6л, 60вт бут леда.
Зараз через спеку температура у боксі досягає 45 градусів, але корені знаходяться знизу та наче живі, хоч вже виглядають не білими.
Треба було на декілька днів поїхати (3), залишив бокс закритим, мабуть було дуже спекотно а також куст виріс та одна з шишок згоріла на лампі.
Зараз крутить верхні листи, активно жере нижні. На усьому кусту ще стали з'являтися коричневі плями. Думаю сховати від сонця, але тоді і шишки будуть менше енергії отримувати, а мого освітлення точно мало. Як допомогти рослині не знаю
Вопрос
feo1111 171
Вітаю!
У мене балконий гров, автік, земля в каністрі для води 6л, 60вт бут леда.
Зараз через спеку температура у боксі досягає 45 градусів, але корені знаходяться знизу та наче живі, хоч вже виглядають не білими.
Треба було на декілька днів поїхати (3), залишив бокс закритим, мабуть було дуже спекотно а також куст виріс та одна з шишок згоріла на лампі.
Зараз крутить верхні листи, активно жере нижні. На усьому кусту ще стали з'являтися коричневі плями. Думаю сховати від сонця, але тоді і шишки будуть менше енергії отримувати, а мого освітлення точно мало. Як допомогти рослині не знаю
Фото "бокса" та проблем додаю
Сьогодні 2 місяці від каски
Поделиться сообщением
11 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас