Яр13 1 229 Опубликовано: 20 августа (изменено) Вітаю друзі, вирішив почати зразу слідуючий цикл , але на цей раз вибрав авти , зернята все так само від бро Kaktus - Gelato і Mint jelly Що маємо: Заряджений кокос від флора гровінг (залишився з першого грову) Добрива - Jungle Juice від Advanced Nutrients , calmag , Б52 , CannaBioGen Delta 9 + Tasty Terpenes і Sensizym В якості експерименту стіми від Valagro Світло: квантумборд 240w + 2х50w cob led Палатка 120*60*180 , витяжка + фільтр + вентилятори на обдув . посилені бегі по 5л Зразу хочу прояснити моменти , ситуація така що часто не буваю вдома , буває по 2-3 суток я відсутній , тоді все робить моя дружина. Гров буде ризикований бо дуже мало часу до холодів, а приміщення для грову не жиле і слабо провітрюване , якби трава у мене вже є з попереднього грову і якщо нічого не вийде я не розстроюся , цей гров буде як експеримент ну і для додаткового досвіду Изменено 39 минут назад пользователем Яр13 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 20 августа 17.08 День 1 Mint jelly і день 2 Gelato Після посадки пролив по 3л кранухі 350ппм з пш6 , і тут перші трабли дренаж 500ппм , я юзав цей кокос і перший дренаж був 800+ , спитав у флора гровінг - кажуть що підсох і солі не розтворилися , ну хз побачимо 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 349 Опубликовано: 20 августа С новым началом тебя братка! Успешного грова) 2 МОИ СВОДКИ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 20 августа 3 минуты назад, MrHaze сказал: С новым началом тебя братка! Успешного грова) Дякую друже, завжди радий тебе бачити 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 20 августа (изменено) День 3 і 4 відповідно Температура 26-28° , вологість 50-65% Досиплю кокосу і завтра зроблю полив , якщо дренаж не збільшиться - далі буду бовтати кампот . Ще на ніч дам по листу мегафол з мікрою . Mint jelly не по центру , напевно змило коли я проливав перший раз Изменено 20 августа пользователем Яр13 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 525 Опубликовано: 21 августа З новим початком! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 21 августа 19 минут назад, Louvre сказал: З новим початком! Дякую бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 6 910 Опубликовано: 21 августа Яр13 Вдалого грову, та без траблового! -вдачі! 1 Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 21 августа 1 минуту назад, Kaktuss сказал: Яр13 Вдалого грову, та без траблового! -вдачі! Дякую бро , буду старатись щоб усе вийшло гарно 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 399 Опубликовано: 21 августа Буду слідкувати гарного ,позитивного грову,хай щастить 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 21 августа 44 минуты назад, СэрМюллех сказал: Буду слідкувати гарного ,позитивного грову,хай щастить Дякую бро , буду радий тебе бачити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 122 Опубликовано: 21 августа осушувач є? без осушувача марна справа..... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 21 августа 2 часа назад, jumbojet сказал: осушувач є? без осушувача марна справа..... Норм осушувач від 10к , маю такий примітивний пластиковий а всередині бублик який вбирає вологу , кароче я його поставив в бокс і той бублик який в мене в кімнаті стоїть пару тижнів , розсипався він за день 😁 . Бро не марна справа чесно , я більше переживаю що наступлять холода і я не зможу обігріти без електрики це приміщення , ну і на цей раз буду системно обробляти фунгіцидами , аби тепло по довше було 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 452 Опубликовано: 23 августа салют Бро) отличный старт. Но мегафолом не спеши) он попросту не нужен сейчас. стрессов нет. Условия более чем хорошие для ростка. Да и не росток тебя сейчас должен интересовать) а корневая. Б52 или любые аналогов с гуминовыми/вульфовыми кислотами будут кстати) Ну и фосфор для корневой) этот момент как-то многие на форуме упускают) Мегафол можно в целях профилактики раз в 2-3 недели. И как стимулятор сработает. А частить если нет стрессов- не вижу смысла. Sensizym тоже не лей если шо) это ферменты для растворения органики в субстрате) а у тебя там пока пусто. Корней нет) ну и на счет нее у меня вообще есть сомнения)) для однолетних растений которые режут на 4м месяце) Такие штуки заливают обычно в землю и оно перерабатывается под действием анаэробных бактерий по пол года минимум) Короче сомнительная штука. Особенно на кокосе. Пусть меня поправят) Нагнал суеты)) 😄 Со стартом бро) тегай если что, чем смогу помогу 4 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Myxa69 0 Опубликовано: 24 августа Успішного грову! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 25 августа Всім привіт, день 8/9 Температура 22-28° вологість 45-60% Світло 100w висота +/- 45см По листу кожен день мікра+б52 , в середу був полив кранухою 350ппм пш6 , дренаж 450-500ппм пш6 -6.2, хз що стало з кокосом там дренаж має бути 800ппм . В п'ятницю як кокос трохи підсох я забовтав кампот по таблиці + калмаг+б52 вийшло 800ппм пш6 , дренаж 580-630 пш 6.5 . Після поливу мене не було і сьогодні бачу передоз на Gelato . По листу дав мікра+мегафол 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 25 августа Бро гляньте на таблицю , добрива джангл джус , можна їхати по ній ? Ще мені не подобається ситуація з кокосом , крутиться думка промити з гідро клінером і залити норм кампот , але напевно вони ще малі для такої промивкі 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 25 августа (изменено) В 23.08.2024 в 20:40, boyarskiy сказал: салют Бро) отличный старт. Но мегафолом не спеши) он попросту не нужен сейчас. стрессов нет. Условия более чем хорошие для ростка. Да и не росток тебя сейчас должен интересовать) а корневая Привіт бро, та такий собі старт) але думаю з вашою поміччю все буде ок . Мегафол думаю давати раз в тиждень, суб'єктивно в парі з б52 найкраще наростає . Про кореневу - згідний , але зараз поливи рідко , а по листу можна частіше В 23.08.2024 в 20:40, boyarskiy сказал: Sensizym тоже не лей если шо) Та да бро) В 23.08.2024 в 20:40, boyarskiy сказал: Нагнал суеты)) 😄 Со стартом бро) тегай если что, чем смогу помогу 😁 Дякую бро , Зразу і спитаю тебе , мене смущає в таблиці що Блум треба додавати зі старту , в попередньому грові у мене були інші добрива , але там Блум(Флаверінг) давався вже кінці Изменено 25 августа пользователем Яр13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 25 августа 23 минуты назад, VladIsLove сказал: Вставлю свои 5 копеек, по-моему это норм) отличается пропорция только а добавлять надо всё. А так удобры разные, но если на таблице на пачке пишет так, то норм👍 В terra aquatica тоже все 3 надо добавлять, меняются пропорции только) Дякую бро 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 25 августа В 21.08.2024 в 15:54, СэрМюллех сказал: Буду слідкувати гарного ,позитивного грову,хай щастить Бро пропустив твоє повідомлення, завжди радий бачити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 452 Опубликовано: 25 августа 4 часа назад, Яр13 сказал: мене смущає в таблиці що Блум треба додавати зі старту В 23.08.2024 в 20:40, boyarskiy сказал: Ну и фосфор для корневой) этот момент как-то многие на форуме упускают) Так вот же оно) фосфора надо корневой) потому и блума надо давать пару недель) 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 25 августа 7 минут назад, boyarskiy сказал: Так вот же оно) фосфора надо корневой) потому и блума надо давать пару недель) Зрозумів бро , це я накурений щось погнав , можна було зразу глянути на банках є склад , в старих добривах в другому компоненті більше фосфору ніж в цих джангл джус , питання знімається 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 26 августа (изменено) В 25.08.2024 в 15:52, Яр13 сказал: Всім привіт, день 8/9 Температура 22-28° вологість 45-60% Світло 100w висота +/- 45см По листу кожен день мікра+б52 , в середу був полив кранухою 350ппм пш6 , дренаж 450-500ппм пш6 -6.2, хз що стало з кокосом там дренаж має бути 800ппм . В п'ятницю як кокос трохи підсох я забовтав кампот по таблиці + калмаг+б52 вийшло 800ппм пш6 , дренаж 580-630 пш 6.5 . Після поливу мене не було і сьогодні бачу передоз на Gelato . По листу дав мікра+мегафол заряжаєш кокос , садиш в вологий субстрат перший полив на 5 дні б52 пшикаєш просто водою на ніч можна не пшикати взагалі нічого і так все норм буде якщо волога в боксі стабільна на 10й день починаєш давати добрива калмаг спробуй вносити окремо після 10 дня коли трохи підросла коренева- розважайся Изменено 26 августа пользователем BlueberryMuffin 1 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 229 Опубликовано: 27 августа 14 часов назад, BlueberryMuffin сказал: заряжаєш кокос , садиш в вологий субстрат перший полив на 5 дні б52 пшикаєш просто водою на ніч можна не пшикати взагалі нічого і так все норм буде якщо волога в боксі стабільна на 10й день починаєш давати добрива калмаг спробуй вносити окремо після 10 дня коли трохи підросла коренева- розважайся Та десь так і планував бро , але щось з кокосом пішло не так , в мене залишився з прошлого грову заряджений кокос від флора гровінг, закрита пачка пролежала десь 4-5місяців , але вже як є , ніби ростуть і я стараюсь не заважати їм рости). Єдине що я даю по листу мікру+б52 , два три рази на добу . На рахунок калмагу - я бачив що так роблять , але якщо зараз поливи рідко і можна це організувати то потім у мене не буде можливості поливати зранку добрива і вечері окремо калмаг . Якщо все буде добре , то спробую слідуючого року бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 159 Опубликовано: 27 августа 2 часа назад, Яр13 сказал: мікру+б52 , два три рази на добу не зустрічав такої технології можливо ось твій передоз ? 1 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас