Яр13 1 417 Опубликовано: 20 ноября Вітаю брази . Якщо коротко - проявилась пліснява на Гелато, і звичайно на самій жирній бошці , нічого не було видно до останнього моменту, але в середині майже вся шишка вражена , по ходу більше не видно тому іду далі . Озонував регулярно, кропив світчем і квадрісом , купив осушувач і все одно пліснява атакувала - не повезло . Вечері виложу фото рослин 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 458 Опубликовано: 20 ноября 6 минут назад, Яр13 сказал: Озонував регулярно, кропив світчем і квадрісом , купив осушувач і все одно обдув е? 1 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 295 Опубликовано: 20 ноября 55 минут назад, Яр13 сказал: Вітаю брази . Якщо коротко - проявилась пліснява на Гелато, і звичайно на самій жирній бошці , нічого не було видно до останнього моменту, але в середині майже вся шишка вражена , по ходу більше не видно тому іду далі . Озонував регулярно, кропив світчем і квадрісом , купив осушувач і все одно пліснява атакувала - не повезло . Вечері виложу фото рослин підступна шмата вона така співчуваю , але в нашій справі без цього ніяк 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 20 ноября 1 час назад, sshkiper сказал: обдув е? Так бро є , два вента дують зверху вниз і один знизу вверх , циркуляція хороша , на цьому фото видно 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 20 ноября 23 минуты назад, BlueberryMuffin сказал: підступна шмата вона така співчуваю , але в нашій справі без цього ніяк Дякую бро Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Saintery 369 Опубликовано: 20 ноября Прикро бачити, бро... Може додай горизонтальний обдув також? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 21 ноября (изменено) День 97 цвіт 56 Температура 21-27° вологість 45-55% Світло 150w квантумборд+ 2×50 коб лед Режим 16/8 Вітаю брази , позавчора дав останній зі списку стімів valagro а саме sweet який покращує/пришвидшує дозрівання - побачимо який буде результат) Вчора гарно промив кокос і перейшов на ріпен , в інструкції пише 5-6мл/1л я дав 5 , разом з калмагом вийшло 800ппм , за збігом останні дні кормив теж +/- 800ппм . Не знаю чи видно по фото , але дівчата трохи набрали за ці дні) , а останні дні замість компонента гроу я давав кендал І тут хочу поділитися своїми спостереженнями , і зразу про цікаве) - на цвіт найкраще себе показав біостимулятор Kendal , він йде як активатор імунітету і обмінних процесів , але на етапі цвіту він провокує маштабне цвітіння і нарощування квітів , при застосуванні пару разів підряд ефект посилюється , ефект є починаючи з 0.5мл/1л під корінь , збільшення дози буде посилювати ефект . На вегетації я також його давав але якогось ефекту не побачив , бо рослини і так росли не по дням а по годинам після обробки гібереліновою кислотою . Ще є такий момент як синергія , кендал гарно комбінується з радіфарм) і бенефіт , ефект обох посилюється . Беру собі на озброєння з середини цвіту Изменено 23 ноября пользователем Яр13 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 21 ноября (изменено) 22 часа назад, Saintery сказал: Прикро бачити, бро... Може додай горизонтальний обдув також? можна було би , але прямо зараз нема можливості , якось дотяну цих два тижні . на майбутнє планую верхні два вєнти замінити на щось потужніше Upd. От і повертаються відключення Изменено 21 ноября пользователем Яр13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 24 ноября Привіт брази , пора зважити бо воно вже суже як перець) думав буде менше) 34гр Гелато 37гр Мінт Джелі 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 137 Опубликовано: 24 ноября В 20.11.2024 в 10:45, Яр13 сказал: Вітаю брази . Якщо коротко - проявилась пліснява на Гелато, і звичайно на самій жирній бошці , нічого не було видно до останнього моменту, але в середині майже вся шишка вражена , по ходу більше не видно тому іду далі . Озонував регулярно, кропив світчем і квадрісом , купив осушувач і все одно пліснява атакувала - не повезло . Вечері виложу фото рослин За плісняву шкода, а взагалі в мене є перевірена думка, що для того. щоб не було плісняви, треба також ставити вент на беги для їх провітрювання, а також не прискати нічим на листя пілся 2го тижня цвітіння. Доречі на останніх тижнях кажуть не треба давати калмаг, щоб дівчата все брали з листя. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 25 ноября 11 часов назад, LeSt сказал: За плісняву шкода, а взагалі в мене є перевірена думка, що для того. щоб не було плісняви, треба також ставити вент на беги для їх провітрювання, а також не прискати нічим на листя пілся 2го тижня цвітіння. На слідуючий гров перероблю систему вентиляції - добавлю потужніших вентів , але тут ще проблема малої площі і хотєлка великого вихлопу - дилема яку не просто розв'язати) 12 часов назад, LeSt сказал: Доречі на останніх тижнях кажуть не треба давати калмаг, щоб дівчата все брали з листя. я про це тільки вчора думав ,але з іншої причини , раніше не вникав що в моєму калмазі від тера акватіка є 1 азоту , і бачу що дівчата не перестають кидати нові стігми , подумав що це через калмаг . Дякую за підказку - приберу калмаг вже сьогодні 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 543 Опубликовано: 25 ноября З харвестом! Смачного диму) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 26 ноября (изменено) День 102 цвіт 61 Температура 20-27° вологість 45-55% Світло 150w квантумборд+ 2×50 коб лед Режим 16/8 Вітаю брази , тиждень на ріпені , трохи зменшив дозу до 4мл/1л , пш дренажу вирівнявся до 6-6.2 , ппм дренажу вчора дійшов до 1050ппм і я пролив 12л кранухі з клінером . Вчора дав повторно стимулятор дозрівання sweet . Рослини під'їдать свої листкі , але все кидають нові стігми , Мінт Джелі забарвлюється в бордовий колір - цікаво що буде через тиждень. Брази в мене питання на рахунок листя , може їх варто конкретно підстригти ? Изменено 26 ноября пользователем Яр13 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 634 Опубликовано: 26 ноября 38 минут назад, Яр13 сказал: День 102 цвіт 61 Температура 20-27° вологість 45-55% Світло 150w квантумборд+ 2×50 коб лед Режим 16/8 Вітаю брази , тиждень на ріпені , трохи зменшив дозу до 4мл/1л , пш дренажу вирівнявся до 6-6.2 , ппм дренажу вчора дійшов до 1050ппм і я пролив 12л кранухі з клінером . Вчора дав повторно стимулятор дозрівання sweet . Рослини під'їдать свої листкі , але все кидають нові стігми , Мінт Джелі забарвлюється в бордовий колір - цікаво що буде через тиждень. Брази в мене питання на рахунок листя , може їх варто конкретно підстригти ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 26 ноября 3 минуты назад, OldKyivHills сказал: Дякую бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 295 Опубликовано: 26 ноября 42 минуты назад, Яр13 сказал: нові стігми поки є що їсти так і буде гарно напухли😛😛 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 26 ноября Только что, BlueberryMuffin сказал: поки є що їсти так і буде гарно напухли😛😛 Дякую бро , хочу тримати ще тиждень . Як думаєш , може їй почікати трохи листя ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 295 Опубликовано: 26 ноября 1 час назад, Яр13 сказал: їй почікати трохи листя ? існує дві школи ріж і не ріж я за першу , трохи зменшиш вологість біля шишок, додаткові трихоми від стресу , ну і харвити зручніше буде точно противники скажуть , доставка поживних речовин, поглинання світла , стресс вирішуй сам ) 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 26 ноября 16 минут назад, BlueberryMuffin сказал: існує дві школи ріж і не ріж я за першу , трохи зменшиш вологість біля шишок, додаткові трихоми від стресу , ну і харвити зручніше буде точно противники скажуть , доставка поживних речовин, поглинання світла , стресс вирішуй сам ) Зрозумів бро Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bonivur 17 907 Опубликовано: 26 ноября 3 часа назад, BlueberryMuffin сказал: існує дві школи ріж і не ріж я за першу , трохи зменшиш вологість біля шишок, додаткові трихоми від стресу , ну і харвити зручніше буде точно противники скажуть , доставка поживних речовин, поглинання світла , стресс вирішуй сам ) В ауті я б не різав, а в індорі всі лапухи обрізав би. 2 Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 26 ноября 24 минуты назад, bonivur сказал: В ауті я б не різав, а в індорі всі лапухи обрізав би. Привіт бро , я теж думаю різати , напевно вже нема часу гратися , пострижу за раз , орієнтовно 9-10днів харв Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 503 Опубликовано: 26 ноября Чисто что б влагу уменьшить, а так бі не трогал) как говорил классик - дай дозреть) не мешай) 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 26 ноября Только что, boyarskiy сказал: Чисто что б влагу уменьшить, а так бі не трогал) как говорил классик - дай дозреть) не мешай) Бро привіт, я вже і так руки прив'язав 😁 знаєш цей мем ? Мені нравиться як воно горить ... ) То мені нравиться як вони ростуть , від стімів) я тобі кажу) . Вже все дозрівають точно , місця мало , яб їх розложив на світло , бо низа точно ще не спішать дозрівати , але що є то є , добре що не взяв меншу палатку Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 417 Опубликовано: 26 ноября Може останній тиждень перевести їх 12/12 брази ? Це щось дасть автам в плані дозрівання ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 295 Опубликовано: 26 ноября 27 минут назад, Яр13 сказал: Може останній тиждень перевести їх 12/12 брази ? Це щось дасть автам в плані дозрівання ? не дасть нічого 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас