Перейти к публикации

Другий гров - кокос , квантум борд , авти Gelato/ Mint jelly від бро Kaktus


Рекомендованные сообщения

На дні коробки де сушився трім з кущів , побачив ось таке - пересіяв і отримав ще пару грам кіфу , не планував збирати але якщо воно саме обсипається то чому б і ні , вже спробував - все отлічно накриває без бед тріпів , остальне перебив добавив те що накатав з рук при харві і зробив бхо  . На цей раз смола  більш світла і схожа на бурштин а не на ширку))) коли бхо з віялового листя , на макро фото видно не однорідність фракцій . І так крім гарних шишуль , з двох кущів я отримав 2.9 грам смоли з віялового листя і 15.5 гр з тріму де було ще трохи попкорну і накат з рук . Такого тріму було 160грам -  продув це за 2 заходи  використав 6 балонів нюпорта по 250мл 

П.с - ще про очевидний момент , випарити 15гр і випарити 3гр зовсім не одне і те саме) особливо по часі , всі процеси в мене зайняли 6 годин  , притому що змити можна за пару хвилин але дуже довго випарювався газ . коли я вперше робив бхо то до кінця не випарив і концентрат  було чути газом , всі слідуючі рази я випарюю поки не перестануть з'являтись бульбашкі .

Зі смоли спочатку хочу зробити  шоколадних цукерок або шоколадок , а потім обов'язково зробити масло бро @Хотабыч , хочу взагалі на деякий час перейти на їстівні варіанти вживання , треба дати відпочити легеням - а то скоро сусіди почнуть питати що за "дід"  по вечорах кашляє в мене в гаражі)))

IMG_20241222_185426315.jpg

IMG_20241225_134956065.jpg

IMG_20241223_220749648.jpg

IMG_20241224_025420696.jpg

IMG_20241224_025332821_HDR.jpg

PXL_20241225_123109294.jpg

Изменено пользователем Яр13
  • Like +1 11

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
21 час назад, Яр13 сказал:

На дні коробки де сушився трім з кущів , побачив ось таке - пересіяв і отримав ще пару грам кіфу , не планував збирати але якщо воно саме обсипається то чому б і ні , вже спробував - все отлічно накриває без бед тріпів , остальне перебив добавив те що накатав з рук при харві і зробив бхо  . На цей раз смола  більш світла і схожа на бурштин а не на ширку))) коли бхо з віялового листя , на макро фото видно не однорідність фракцій . І так крім гарних шишуль , з двох кущів я отримав 2.9 грам смоли з віялового листя і 15.5 гр з тріму де було ще трохи попкорну і накат з рук . Такого тріму було 160грам -  продув це за 2 заходи  використав 6 балонів нюпорта по 250мл 

Зі смоли спочатку хочу зробити  шоколадних цукерок або шоколадок , а потім обов'язково зробити масло бро @Хотабыч , хочу взагалі на деякий час перейти на їстівні варіанти вживання , треба дати відпочити легеням - а то скоро сусіди почнуть питати що за "дід"  по вечорах кашляє в мене в гаражі)))

IMG_20241222_185426315.jpg

IMG_20241225_134956065.jpg

IMG_20241223_220749648.jpg

IMG_20241224_025420696.jpg

IMG_20241224_025332821_HDR.jpg

PXL_20241225_123109294.jpg

Не знаю,есть ли смысл кулинарить из смолы,вроде и так чистоган и по идее с пары спичечных головок должно уносить,но то шо конфетки(типа шоколадных) и пряники-вещь,сомнений не имею.Единственное о чем хотел бы сказать,нужно быть осторожным,пока не поймешь какой твой дозняк,бо даже небольшой лишак,может обернуться бледным и это в лучшем случае.А вот обломаться довольно сложно,по крайней мере еда и напитки не особо помогают,а может даже догнать.Мне очень понравились конфеты бонивира и печеньки мистера хейза,от обоих вкуснях глаза были шо у вампира.

  • Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 минуты назад, Хотабыч сказал:

Не знаю,есть ли смысл кулинарить из смолы,вроде и так чистоган и по идее с пары спичечных головок должно уносить,но то шо конфетки(типа шоколадных) и пряники-вещь,сомнений не имею

так і є пре з малого , але таким я вже наситився  хочеться спробувати ще щось нове , якби сам не виростив навряд чи була би можливість зацінити ці всі ніштякі , тому використовую такі моменти по максимуму поки є можливість, сам розумієш в які часи живемо 

9 минут назад, Хотабыч сказал:

динственное о чем хотел бы сказать,нужно быть осторожным,пока не поймешь какой твой дозняк,бо даже небольшой лишак,может обернуться бледным и это в лучшем случае

Приняв бро 

 

10 минут назад, Хотабыч сказал:

Мне очень понравились конфеты бонивира и печеньки мистера хейза,от обоих вкуснях глаза были шо у вампира

а маєш лінкі на ці рецепти ?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Не бро,меня готовым продуктом угощали,думаю пацаны поделятся рецептом.

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Любой рецепт из интернета берешь,только вместо обычного сливочного масла добавляешь наше веселое =)

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

@bonivur привіт бро , тут рекламують твої цукерки , рецептиком поділишся ?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
4 минуты назад, MrHaze сказал:

Любой рецепт из интернета берешь,только вместо обычного сливочного масла добавляешь наше веселое =)

немного не так, если в рецепте используется высокая температура,а еще и долго,все пойдёт не по феншую

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 минуты назад, синоптик сказал:

немного не так, если в рецепте используется высокая температура,а еще и долго,все пойдёт не по феншую

важливий момент бро :perfect: 

зараз думаю про шоколад , можна взяти любу шоколадку чи обовязково кондитерський шоколад ? я знаю що ти 100 разів розказував іншим але я так і не запамятав всіх процесів 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
16 минут назад, синоптик сказал:

немного не так, если в рецепте используется высокая температура,а еще и долго,все пойдёт не по феншую

Ну не знаю старина...я брал масло,мешал с мукой,орешками и маком а потом запекал в старой советской плите без выебонов... и все гуд было,перло отлично=) и я хз какая там температура была)

Я давнооо готовил...еще када один жил...потом жена меня в этом деле сменила=)

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
9 минут назад, Яр13 сказал:

важливий момент бро :perfect: 

зараз думаю про шоколад , можна взяти любу шоколадку чи обовязково кондитерський шоколад ? я знаю що ти 100 разів розказував іншим але я так і не запамятав всіх процесів 

бажано щоб натуральний,та більше какао.я отакий беру

IMG_20241226_133058.jpg

  • Like +1 3

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 минуты назад, синоптик сказал:

бажано щоб натуральний,та більше какао.я отакий беру

думав взяти молочний , а білий шоколад взагалі не варіант ?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 минуты назад, Яр13 сказал:

білий шоколад взагалі не варіант ?

якщо там в складі жири то варіант.я роблю на таком,він чудово маскує як вкус так і вигляд.IMG_20241226_133829.thumb.jpg.973ffc204faee50b9c51e8462dc16152.jpg

ось робив вчора,знизу куштував.думав буде норм,а воно ще зрану трохи штормить.

робив-змішав 1:1 шоколад з маслом,яке робив з кіфа.позавчора масло їв- теж забагато було.

  • Like +1 3

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
1 минуту назад, синоптик сказал:

обив-змішав 1:1 шоколад з маслом,

а масло яке саме ? звичайне але чим по жирніше ?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

масло вершкове,82%.ще краще гхи.ще кокосове,але хтозна що вони туди поклали,а з гхи все ясно

IMG_20241223_123912.jpg

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
30 минут назад, синоптик сказал:

робив-змішав 1:1 шоколад з маслом

а масло розводив в якій пропорції ?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
4 минуты назад, Яр13 сказал:

а масло розводив в якій пропорції ?

я зварив 25грамм декарб кіфаIMG_20241223_123823.thumb.jpg.c07432e78a370ca18a19d102b442790a.jpg

 

в 150 граммах гхиIMG_20241223_124452.thumb.jpg.48e04ef648cf4dd996300516d40eeb09.jpg

  • Like +1 3

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
4 минуты назад, синоптик сказал:

я зварив 25грамм декарб кіфаIMG_20241223_123823.thumb.jpg.c07432e78a370ca18a19d102b442790a.jpg

 

в 150 граммах гхиIMG_20241223_124452.thumb.jpg.48e04ef648cf4dd996300516d40eeb09.jpg

мощно бро , думаю зробити спочатку пробний раз з 6гр смоли з віялового листя на  100грамову  шоколадку , після декарбу смола затвердіє ?

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
2 минуты назад, Яр13 сказал:

після декарбу смола затвердіє ?

ні,навіть якщо до тверда була.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
Только что, синоптик сказал:

ні,навіть якщо до тверда була.

а як з неї отримати  скло ? чи як взагалі отримати крихку смолу ?

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

ВНО в мене було кімнатній температурі твердим(не з листя) і швидкий змив 96%етанолом. а з листя багато бутора тягне,мабуть ніях твердий не зробить. 

Изменено пользователем синоптик
  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
1 минуту назад, синоптик сказал:

ВНО в мене було кімнатній температурі твердим(не з листя) і швидкий змив 96%етанолом. а з листя багато бутора тягне,мабуть ніях твердий не зробить. за

ага , з цим зрозумів , дякую бро 

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

FNHM.gif.7ac87632adaff040e783aef6d5f1a34b.gif

 

Вітаю брази , прийшов час для тріп репорта 

Першу зняв Гелато , з неї і почну , дуже пахуча , 70% всіх запахів в палатці  давала вона , такий кампот що і не розрізнити , єдине що приходь в голову це  одеколон) насичений солодкуватий запах . Смак хороший і без лікування , на видиху відчувається солодкуватий присмак , по смаку і запаху можна поставити 5 - але мені таке не зайшло , як виявилося від таких запахів  в мене крутить в носі))) . По накуру - я б сказав що це подвійний удар , спочатку приходить збалансований умовно сативний приход  легка ейфорія і ясність розуму , а через 30-40хв тебе починають огортати індюшні ефекти , хочеться зручно вмоститися і відчувати задоволення від покуру . Можна курити як в день так і на вечір , голова залишається ясною ніякого спутаного мислення в кінці відчувається приємне розслаблення але без сонного ефекту . По силі накуру 4.4 з 5  хороший по силі приход і приємні ефекти .  Те що зрізав на 6 тижні не має індюшного розслаблення , весь тріп відчується як умовно сативний приход . 

Мінт Джелі - запах відносно  слабий , набір невловимих відтінків і запахів різнотрав'я , нічим особливим не пахне тому їдемо далі , куриться тяжко забиває трохи подих - думаю після пролічки все буде краще , по смаку і запаху оцінка 4  .  Виробник пише що це mostly індіка , по накуру ця трава скоріше для вечірніх сесій але без жоповисажування і без явного прибиваючого до дівану ефекту ,  індюха для звязку з ноосферою) - курнув і думки полетіли полетіли  в глибини свідомості чи навпаки до інших планет) , ефект для медитації або просто позаліпати в щось , сонний ефект середній . По силі накуру  4.5 з 5 для мене особисто не вистачає прибиваючого диванного ефекту . Те що зрізав на 6 тижні має дуже розмиті гібридні ефекти , але навалює все одно плотно)

5b1a7e5dbbeb4c50a08317c6708b6a50.gif.64b67a045f7128ff4c5e696309cb1f95.gif

@MrHaze  бро перенеси реп в завершені

Изменено пользователем Яр13
  • Like +1 13

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

КРАСАВА............... :eyes: Более не имею,, что сказать............. :smile:

  • Like +1 4

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
9 минут назад, Semen66 сказал:

КРАСАВА............... :eyes: Более не имею,, что сказать............. :smile:

Дякую бро :drujba:

  • Like +1 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
В 26.12.2024 в 13:23, Яр13 сказал:

важливий момент бро :perfect: 

зараз думаю про шоколад , можна взяти любу шоколадку чи обовязково кондитерський шоколад ? я знаю що ти 100 разів розказував іншим але я так і не запамятав всіх процесів 

я знайшов рецепт рафаелок тут на форумі 🙃

 

жовті щоб відрізнити від звичайних , ще не пробував, 22гр на 200 масла давав 

звичайні були дуже смачні , прям реально рафаело 

20241223_124234.jpg

20241223_144800.jpg

  • Like +1 4

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...