Яр13 1 200 Опубликовано: 8 октября Гілка виявилась без проблем , хз чому вона всохлася, можливо пошкодження біля стовбура 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 8 октября Брази , хочу почати давати стіми на цвіт , чи можна організувати поливи так : кожен день ввечері база+калмаг а зранку просто стім або бустер через день ? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 442 Опубликовано: 9 октября 8 часов назад, Яр13 сказал: Брази , хочу почати давати стіми на цвіт , чи можна організувати поливи так : кожен день ввечері база+калмаг а зранку просто стім або бустер через день ? так и делал. Вечером кампот, утром стимі 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 9 октября 4 часа назад, boyarskiy сказал: так и делал. Вечером кампот, утром стимі А по об'єму/літрах як давав стіми ? Зараз я даю по 3л кожній , полив з стімами напевно можна менше робити , наприклад по 2л , норм буде? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 442 Опубликовано: 9 октября 17 минут назад, Яр13 сказал: А по об'єму/літрах як давав стіми ? Зараз я даю по 3л кожній , полив з стімами напевно можна менше робити , наприклад по 2л , норм буде? Вечером нормальный пролив компотом а стимы давал до первого дренажа. Тоесть гораздо меньше воды. Чисто что б внести эти самые стимы Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 9 октября Только что, boyarskiy сказал: Вечером нормальный пролив компотом а стимы давал до первого дренажа. Тоесть гораздо меньше воды. Чисто что б внести эти самые стимы Приняв , дякую бро Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 12 октября Вітаю брази , день 57 , 16 днів цвіту Температура 21-26° вологість 55-70% Режим 16/8 , світло 110w квантумборд + 2×50w Поливи всі дні тримав в районі 1000ппм пш6 , дав раз ензими разом з добривами , раз по листу канабіогеном9 і раз окремо біг бад Дренаж: 1380 - 1400ппм пш6 1350 - 1320ппм пш6 -6.2 1200 - 1280ппм пш6.2-6.3 Сьогодні накину 100ппм і буду потроху ще піднімати хавку . Хотів спитати , не знаю як правильно пояснити , змінилася структура листя вірніше самі "пальці" ростуть довгими і тонкими схожими на сативу але спочатку листя було більше схоже до індикі , замітив це вже досить давно , не знаю чи сигналізує це про якусь проблему чи ні ? Фото позавчорашні 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 16 октября День 61 , цвіт 20 днів По умовам нічого не змінилося) По харчуванню дійшов до 1200ппм без стімів, дренаж в районі 1280-1380 пш дренажу прийшов в норму 6-6.1 +/- . Стіми так і даю через день - тепер буду давати ще тесті терпенс . Зразу спитаю : в усіх стімах бачу є калій , часом не буде проблем з передозом калію при такому розкладі ? Сьогодні обробив квадрісом . Гелато гарно квітне , в'яже класні одувани) в принципі без зауважень , де не де підгоріли стігми або кінці листя , без криміналу) . З Мінт Джелі трохі по іншому - вона дуже закущилася , багато гілок обрізав але і багато залишив - шишкі будуть не великі але буде їх багато , також місцями горять краї . І ще гляньте на фото , це вона нормально цвіте ? щось мені не подобаються ці трьох палі листкі Фото маківок Мінт Джелі 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 20 октября Вітаю брази , день 65 цвіт 24 дні Температура 21-26° вологість 50-60% Світло квантумборд 110w +2×50w cob led Трохі погоріли стігми , кампот в межах 1100-1130ппм , стіми все так само через раз , дренаж 1400-1600ппм пш6-6.2 В загальному все ок , шишкі наростають , дівчата пахнуть , купив осушувач на 12л доба - в приміщенні вологість впала до 45-50% але в боксі 50-60% . В планах: може завтра обрізати листя яке закриває середину кущів , тай таке брати 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 23 октября (изменено) День 68 цвіт 27 Температура 22-27° вологість 48-60% Світло квантумборд 120w + 2×50w cob led Вітаю брази , зробив обрізку , підрізав майже все листя що дивилося в середину кущів , після обрізки дав по листу Maxicrop Зав'язь від Велагро , це вже 2 обробка цим стімом , виробник теж каже не більше 2х раз . Після обрізки трохи зменшив ппм і світло , на сьогодні полив 1100-1130ппм пш6 дренаж в районі 1500-1700ппм пш6-6.2 . Растішки день перестроювалися і на слідуючий я вже побачив ріст шишок , стігми то виростуть то погорять , хоча листя не показує передозів , може мінімально кінці листя , але нічого страшного поки нема . Вибачайте брази цей раз не робив фото Для себе намітив план) на наступний гров : на везі - гіберелінова кислота, на передцвіті - борна кислота, на цвіт два рази максікроп ну і база+стіми по таблиці , все вище описане я спробував в цьому грові і все показало гарний результат. З особливостей відмічу подовження черешка і самого листка , ну і само собою відмічу ураганний ріст самих пагонів . Не впевнений , але напевно це мутація теж після обробки гормонами Изменено 23 октября пользователем Яр13 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 317 Опубликовано: 23 октября небольшо й передоз калия а так в общем пойдёт 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 23 октября 1 минуту назад, kostia сказал: небольшо й передоз калия а так в общем пойдмёт Привіт бро , може зменшити дозу стімів ? вони всі з калієм, але поки без криміналу то так і даю стіми через день Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 317 Опубликовано: 24 октября 8 часов назад, Яр13 сказал: Привіт бро , може зменшити дозу стімів ? вони всі з калієм, але поки без криміналу то так і даю стіми через день давай день стими а день базу и немного меньше базы чем се йчас особенно блум 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 26 октября Привіт хлопці День 71 , цвіт 31 Режим 16/8 Температура 21-27° вологість 50-60% Світло квантумборд 140w + 100w cob led Поливи в районі 1050 - 1100ппм ввечері , стіми через день зранку , дренаж в районі 1500-1700ппм пш6 +/- . Помітив що Гелато під'їдає нижнє листя , хоча дренаж в неї біля 1700пмм і горять стігми якщо дати більше , але хай їсть якщо їй треба) . Мінт Джелі обростає шишками - виглядає як дуже врожайний сорт . Все в принципі ок , крім вологості в боксі 50-60% хоча в приміщенні 45-50% , осушувач на 12л маслає нон стоп на максимумі , думаю переключити витяжку на 2 швидкість - може це трохі дасть результат. Фото за хвилину до пробудження 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 26 октября В 23.10.2024 в 21:06, Яр13 сказал: День 68 цвіт 27 Температура 22-27° вологість 48-60% Світло квантумборд 120w + 2×50w cob led Вітаю брази , зробив обрізку , підрізав майже все листя що дивилося в середину кущів , після обрізки дав по листу Maxicrop Зав'язь від Велагро , це вже 2 обробка цим стімом , виробник теж каже не більше 2х раз . Після обрізки трохи зменшив ппм і світло , на сьогодні полив 1100-1130ппм пш6 дренаж в районі 1500-1700ппм пш6-6.2 . Растішки день перестроювалися і на слідуючий я вже побачив ріст шишок , стігми то виростуть то погорять , хоча листя не показує передозів , може мінімально кінці листя , але нічого страшного поки нема . Вибачайте брази цей раз не робив фото Для себе намітив план) на наступний гров : на везі - гіберелінова кислота, на передцвіті - борна кислота, на цвіт два рази максікроп ну і база+стіми по таблиці , все вище описане я спробував в цьому грові і все показало гарний результат. З особливостей відмічу подовження черешка і самого листка , ну і само собою відмічу ураганний ріст самих пагонів . Не впевнений , але напевно це мутація теж після обробки гормонами Наврядли дело в гормонах,скорее генетика,по крайней мере у меня в ауте тоже была елка с таким листом,а две сестры с тех же семок,нормальные. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 26 октября 1 час назад, Хотабыч сказал: Наврядли дело в гормонах,скорее генетика,по крайней мере у меня в ауте тоже была елка с таким листом,а две сестры с тех же семок,нормальные. Довіряю твоєму досвіду бро , може і співпало , але все одно листя змінило форму з гарного опуклого зробилося тонке і довге , по великому рахунку - нема різниці) аби вставляло норм 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 522 Опубликовано: 27 октября 17 часов назад, Яр13 сказал: по великому рахунку - нема різниці) аби вставляло норм коли такий "літай-килим" росте, то він не тільки тОркне, а понесе за хмари) 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 27 октября 3 минуты назад, Louvre сказал: коли такий "літай-килим" росте, то він не тільки тОркне, а понесе за хмари) Дякую бро , вчора зрізав на пробу по шишечці з обох) , але ще поки сохне . Дуже цікаво що з себе представляє Мінт Джелі , дуже рясно цвіте , по паспорту індика домінант , але певно стрельнув трохі інший ген , цікаво що вона по накуру 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 27 октября Забув сказати, центральні коли я вивів з гілок які погано зацвітали , ну чи повільно зацвітали - щось таке , до речі вони і зараз відстають від інших гілок по цвіту , але цвісти ще довго , побачимо в кінці чи будуть вони найбільшими шишками 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 29 октября День 74 , цвіт 33 Всім бро привіт, по умовам і харчуванню нічого не змінилося. Бачу що мало дренажу , всього 0.7л , заливаю по 3 літри , питання : що робити) ? Заливати більше чи поливати двічі на день ? 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 147 Опубликовано: 30 октября (изменено) В 29.10.2024 в 19:37, Яр13 сказал: День 74 , цвіт 33 Всім бро привіт, по умовам і харчуванню нічого не змінилося. Бачу що мало дренажу , всього 0.7л , заливаю по 3 літри , питання : що робити) ? Заливати більше чи поливати двічі на день ? якщо поливатимеш двічі на день то уважно з вологістю від субстрата щоб нижні бошки не запріли дуже круті ялинки , гарно йдеш так тримати Изменено 30 октября пользователем BlueberryMuffin 1 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 30 октября Только что, BlueberryMuffin сказал: якщо поливатимеш двічі на день то уважно з вологістю від субстрата до нижніх гілок /шишок дуже круті ялинки , гарно йдеш так тримати Дякую бро мені теж подобається , місця не вистачає катастрофічно) . Вологість трохи висока 50-60% , даю стіми через день потім два дні перерва і так по кругу , не знаю чи варто робити два поливи і додавати вологості , теоретично в два поливи більше наросте ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 147 Опубликовано: 31 октября 6 часов назад, Яр13 сказал: Дякую бро мені теж подобається , місця не вистачає катастрофічно) . Вологість трохи висока 50-60% , даю стіми через день потім два дні перерва і так по кругу , не знаю чи варто робити два поливи і додавати вологості , теоретично в два поливи більше наросте ? більша рослина- більше п'є навряд озброєним оком ти побачиш це більше , шишки вже що ж то є, набір маси йде 1 / Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 317 Опубликовано: 1 ноября Гарні знімки і гарні шишки 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 200 Опубликовано: 1 ноября 19 минут назад, Shajtan сказал: Гарні знімки і гарні шишки Дякую бро , якщо пліснява не з'їсть буде гарний врожай , знімав пробу - вже навалюють так як треба , Гелато плотна сатива - мені дуже сподобалася - буду гровити цей сорт ще раз обов'язково , Мінт Джелі теж норм) крепка індюха по вигляду дуже врожайна 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас