Перейти к публикации
  • 0

Від чого таке сталося ?

Яр13

Вопрос

Вітаю брази , гровлю автікі , мене не було півтори доби - полив робила дружина і все було добре , приїхав додому - тільки що заглянув до них і бачу біда . По кампоту тримаю 1000ппм люю пш6 - дренаж 1300ппм пш6 , температура 22-26° , світло 200w , цвіте вже 10 днів . Візуально нічого такого не видно , перепадів температури не було , від чого вона так зів'яла? 

IMG_20241006_181030910.jpg

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Кокос сухой наверное бро...мож недолила жена

Изменено пользователем MrHaze

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 15:56, MrHaze сказал:

Кокос сухой наверное бро...мож недолила жена

Показать больше  

Бро , такий момент - весь кущ взагалі ок , листя стоїть на світло і виглядає все ок , крім цієї гілки - надломів не видно , я позавчора підрізав пару листів і на цій гілці теж підрізав , може бути через підрізку ? але нічого кримінального я там не зрізав 

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 16:31, Яр13 сказал:

я позавчора підрізав пару листів і на цій гілці теж підрізав , може бути через підрізку

Показать больше  

не може. подивись уважно на всю гілку, може надломав випадково

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 16:31, Яр13 сказал:

Бро , такий момент - весь кущ взагалі ок , листя стоїть на світло і виглядає все ок , крім цієї гілки - надломів не видно , я позавчора підрізав пару листів і на цій гілці теж підрізав , може бути через підрізку ? але нічого кримінального я там не зрізав 

Показать больше  

У меня так было на ак47 в ауте...просто 1 ветка отсохла 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 16:43, bioaccessory сказал:

не може. подивись уважно на всю гілку, може надломав випадково

Показать больше  

Явного надлому нема , але при стовбурі вона ніби просіла , може жінка і пошкодила при поливі . Якраз привід попробувати максікроп(Зав'язь) антистрес від Велагро , дам їм по листу . Є шанси що таке оживе ? 

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 17:38, Яр13 сказал:

Є шанси що таке оживе ? 

Показать больше  

для цього треба зрозуміти що сталося, якщо таки випадкове пошкодженя, повинно відійти, зафіксуй де просіло на всякий

Поделиться сообщением

• 0
  В 06.10.2024 в 18:23, bioaccessory сказал:

для цього треба зрозуміти що сталося, якщо таки випадкове пошкодженя, повинно відійти, зафіксуй де просіло на всякий

Показать больше  

Нічого не зрозуміло бро , переломів чи перегібів чи інших пошкоджень нема - обдивився і прощупав всю гілку та і жінка каже що все робила акуратно , те що я писав що вона ніби просіла - це вона так обмякла . Вчора дав антистрес - сьогодні нічого не змінилося , весь кущ ок а ця гілка сохне  

Поделиться сообщением

• 0

@Яр13 где то под верёвкой смотри скорее всего

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

• 0
  В 07.10.2024 в 09:00, Яр13 сказал:

Нічого не зрозуміло бро , переломів чи перегібів чи інших пошкоджень нема - обдивився і прощупав всю гілку та і жінка каже що все робила акуратно , те що я писав що вона ніби просіла - це вона так обмякла . Вчора дав антистрес - сьогодні нічого не змінилося , весь кущ ок а ця гілка сохне  

Показать больше  

ну тоді я хз, бро. міркую так, якщоб була проблема в горшику, реагував би весь куст. значить потрібно шукати проблему зовні. 

доречі тож кокос, він не був сухий часом?

Поделиться сообщением

• 0
  В 07.10.2024 в 10:55, bioaccessory сказал:

ну тоді я хз, бро. міркую так, якщоб була проблема в горшику, реагував би весь куст. значить потрібно шукати проблему зовні. 

доречі тож кокос, він не був сухий часом?

Показать больше  

Та не повинен бути сухий , даю 3л кожен день - дренаж трохи менше 1л , але ж знов таки зів'яла одна гілка а весь кущ взагалі ок , напевно при сухому кокосі  показав би весь кущ ? 

В 07.10.2024 в 09:34, kostia сказал:

где то под верёвкой смотри скорее всего

Показать больше  

Бро , я знаю що твої поради завжди помічні і по ділу , але тут я прощупав пальцями всю гілку від початку і до кінця , нема не загібу не перелому , а сьогодні бачу листя на цій гілці ще більше всохло , бачу що сохне вся гілка значить пошкодження має бути на початку при стовбурі але там нічого нема . Варіантів в індорі не багато і самий реальний це перелом гілки , хоч і не видно такого але будем рахувати що це воно , я можу ще щось зробити щоб допомогти растішці ?

Поделиться сообщением

• 0
  В 07.10.2024 в 15:46, kostia сказал:

нет бро можешь смело её обрезать. её уже не спасти,был бы аут сказал бы гусеница то от неё сохнет так же без причины .

Показать больше  

Може щось завелось в стовбурі гілки, других ознак немає.. Відрізати її, і розрізати, щоб роздивитися.. 

• Like +1 2

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

• 0

@kostia @Kaktuss думаю при стовбурі затягнути стяжкою і від стяжки відступити ще 1см , так буде правильно ? Сьогодні вечері якраз буду вдома - розріжу глянемо що з нею сталося 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

І ніхуа не ясно брази , розрізав і все ок , я думаю пошкодження при самому стовбурі , напевно . Після обрізки гілки був полив , з "культяпкі" нічого не сочиться взагалі сухо , не знаю чи так повинно бути , якось великого листка обрізав то лило як кабана 

Взагалі на перелом не дуже схоже , я ламав гілки не раз , примотував пластирьом інколи шину ложив і воно все зросталось без проблем , а тут гілка всохлась за два дні 

IMG_20241008_192219720.jpg

IMG_20241008_183216963.jpg

IMG_20241008_183507091.jpg

Изменено пользователем Яр13
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Можливо прегрілась, типу біля чогось теплого стояла, або тепле повітря дуло, та вона просто підів'яла, або може хвороба яка, у мене так колись куст в ауті висох, за умови що я його поливав кожен день

Поделиться сообщением

• -1
  В 07.10.2024 в 14:42, Яр13 сказал:

перелом гілки , хоч і не видно такого але будем рахувати що це воно , я можу ще щось зробити щоб допомогти растішці ?

Expand   Показать больше  

нет бро можешь смело её обрезать. её уже не спасти,был бы аут сказал бы гусеница то от неё сохнет так же без причины .

• Like +1 1

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...