Перейти к публикации
  • 0

Від чого таке сталося ?

Яр13

Вопрос

Вітаю брази , гровлю автікі , мене не було півтори доби - полив робила дружина і все було добре , приїхав додому - тільки що заглянув до них і бачу біда . По кампоту тримаю 1000ппм люю пш6 - дренаж 1300ппм пш6 , температура 22-26° , світло 200w , цвіте вже 10 днів . Візуально нічого такого не видно , перепадів температури не було , від чого вона так зів'яла? 

IMG_20241006_181030910.jpg

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Кокос сухой наверное бро...мож недолила жена

Изменено пользователем MrHaze

Поделиться сообщением

• 0
15 минут назад, MrHaze сказал:

Кокос сухой наверное бро...мож недолила жена

Бро , такий момент - весь кущ взагалі ок , листя стоїть на світло і виглядає все ок , крім цієї гілки - надломів не видно , я позавчора підрізав пару листів і на цій гілці теж підрізав , може бути через підрізку ? але нічого кримінального я там не зрізав 

Поделиться сообщением

• 0
9 минут назад, Яр13 сказал:

я позавчора підрізав пару листів і на цій гілці теж підрізав , може бути через підрізку

не може. подивись уважно на всю гілку, може надломав випадково

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
40 минут назад, Яр13 сказал:

Бро , такий момент - весь кущ взагалі ок , листя стоїть на світло і виглядає все ок , крім цієї гілки - надломів не видно , я позавчора підрізав пару листів і на цій гілці теж підрізав , може бути через підрізку ? але нічого кримінального я там не зрізав 

У меня так было на ак47 в ауте...просто 1 ветка отсохла 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
45 минут назад, bioaccessory сказал:

не може. подивись уважно на всю гілку, може надломав випадково

Явного надлому нема , але при стовбурі вона ніби просіла , може жінка і пошкодила при поливі . Якраз привід попробувати максікроп(Зав'язь) антистрес від Велагро , дам їм по листу . Є шанси що таке оживе ? 

Поделиться сообщением

• 0
42 минуты назад, Яр13 сказал:

Є шанси що таке оживе ? 

для цього треба зрозуміти що сталося, якщо таки випадкове пошкодженя, повинно відійти, зафіксуй де просіло на всякий

Поделиться сообщением

• 0
14 часов назад, bioaccessory сказал:

для цього треба зрозуміти що сталося, якщо таки випадкове пошкодженя, повинно відійти, зафіксуй де просіло на всякий

Нічого не зрозуміло бро , переломів чи перегібів чи інших пошкоджень нема - обдивився і прощупав всю гілку та і жінка каже що все робила акуратно , те що я писав що вона ніби просіла - це вона так обмякла . Вчора дав антистрес - сьогодні нічого не змінилося , весь кущ ок а ця гілка сохне  

Поделиться сообщением

• 0

@Яр13 где то под верёвкой смотри скорее всего

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Яр13 сказал:

Нічого не зрозуміло бро , переломів чи перегібів чи інших пошкоджень нема - обдивився і прощупав всю гілку та і жінка каже що все робила акуратно , те що я писав що вона ніби просіла - це вона так обмякла . Вчора дав антистрес - сьогодні нічого не змінилося , весь кущ ок а ця гілка сохне  

ну тоді я хз, бро. міркую так, якщоб була проблема в горшику, реагував би весь куст. значить потрібно шукати проблему зовні. 

доречі тож кокос, він не був сухий часом?

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, bioaccessory сказал:

ну тоді я хз, бро. міркую так, якщоб була проблема в горшику, реагував би весь куст. значить потрібно шукати проблему зовні. 

доречі тож кокос, він не був сухий часом?

Та не повинен бути сухий , даю 3л кожен день - дренаж трохи менше 1л , але ж знов таки зів'яла одна гілка а весь кущ взагалі ок , напевно при сухому кокосі  показав би весь кущ ? 

2 часа назад, kostia сказал:

где то под верёвкой смотри скорее всего

Бро , я знаю що твої поради завжди помічні і по ділу , але тут я прощупав пальцями всю гілку від початку і до кінця , нема не загібу не перелому , а сьогодні бачу листя на цій гілці ще більше всохло , бачу що сохне вся гілка значить пошкодження має бути на початку при стовбурі але там нічого нема . Варіантів в індорі не багато і самий реальний це перелом гілки , хоч і не видно такого але будем рахувати що це воно , я можу ще щось зробити щоб допомогти растішці ?

Поделиться сообщением

• 0
13 часов назад, kostia сказал:

нет бро можешь смело её обрезать. её уже не спасти,был бы аут сказал бы гусеница то от неё сохнет так же без причины .

Може щось завелось в стовбурі гілки, других ознак немає.. Відрізати її, і розрізати, щоб роздивитися.. 

• Like +1 2

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

• 0

@kostia @Kaktuss думаю при стовбурі затягнути стяжкою і від стяжки відступити ще 1см , так буде правильно ? Сьогодні вечері якраз буду вдома - розріжу глянемо що з нею сталося 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

І ніхуа не ясно брази , розрізав і все ок , я думаю пошкодження при самому стовбурі , напевно . Після обрізки гілки був полив , з "культяпкі" нічого не сочиться взагалі сухо , не знаю чи так повинно бути , якось великого листка обрізав то лило як кабана 

Взагалі на перелом не дуже схоже , я ламав гілки не раз , примотував пластирьом інколи шину ложив і воно все зросталось без проблем , а тут гілка всохлась за два дні 

IMG_20241008_192219720.jpg

IMG_20241008_183216963.jpg

IMG_20241008_183507091.jpg

Изменено пользователем Яр13
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Можливо прегрілась, типу біля чогось теплого стояла, або тепле повітря дуло, та вона просто підів'яла, або може хвороба яка, у мене так колись куст в ауті висох, за умови що я його поливав кожен день

Поделиться сообщением

• -1
2 часа назад, Яр13 сказал:

перелом гілки , хоч і не видно такого але будем рахувати що це воно , я можу ще щось зробити щоб допомогти растішці ?

нет бро можешь смело её обрезать. её уже не спасти,был бы аут сказал бы гусеница то от неё сохнет так же без причины .

• Like +1 1

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...