Перейти к публикации
  • 0

Всем привет.Первый опыт.Готов выслушать критику

Вопрос

Вопрос к знатокам - на сколько плохи мои дела в постижении этой науки.Кратко о проделаном - 2 сентября положил семку в ватные мокрые ватные диски.5 сентября семка имела корешок примерно 1,5-2 см (не думал что так быстро прорастет) высадил в 3 литровый горшок наполненый грунтосмесью универсальной ph5,5-6,8 разбавив его с верхним торфом примерно 1:4 (торфа меньшую часть).Так же добавил натуральное биоудобрение(есть дома грызун).Тщательно все это перемешав.Первые две недели следил чтоб земля не была сухой,но в тоже время и в меру влажной.Днем выносил на балкон под лучи солнца,на ночь заносил домой (напоминало Лиона киллера).Примерно за месяц это чудо выросло на 6-7 см (где-то прочитал,что растет медленно,нужно набраться терпения.Та и как-то сразу особого интереса не было.Растет и растет)В начале октября солнца стало меньше та и температура стало ниже + неделю был сильный ветер.Начал растишку ставил на подокойник у окна.Заметил хреновенько ей там было.Рост остановился совсем.Полез читать что делать.Соорудил бокс для неё, установил лампы (лэд 6500к 10ват - 2 шт + лэд 4000к - 1 шт),поставил кулер.Начал давать подкормку (Минеральное удобрение N-1,75%, P-1,5%, К-1,5%)Рост снова продолжился.Световой режим 18/6.Такой отклик за проделанную работу меня взбодрил.Начал читать больше об уходе.Познания росли.понял,что стоит узнать что за семка у меня,иначе правильный уход не подобрать.И так выяснилось что у меня индика.Ну что ж.Читаю больше о ней.Самые нижние листья погрызла кошка примерно 25 сентября.Пришлось обрезать.Читал это не смертельно,даже порой лучше. 20 октября перешел на световой режим 12/12.с 20 по 25 октября ни каких изменений не заметил.26 октября с утра листья вялые.Полив делаю с утра.Воды стала пить больше.После полива спустя 3 часа листья снова как обычно горизонтально,не вялые.Подозреваю рано перевел на 12/12.Сегодня пробую вернуть 18/6 ну а дальше понаблюдаю.

.trashed-1732726689-IMG20241028185801[1].jpg

IMG20241028185745[1].jpg

880421385_IMG202410281854421.jpg

1067317095_IMG202410281854041.jpg

IMG20241028185837[1].jpg

Изменено пользователем Herolenia
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
20 минут назад, Яр13 сказал:

Бо ти прийшов до нас в гості і поки тебе не знає ніхто) , шариш ?  підарам тут не допомагають 

Вот, развивай дальше мыслю.Почему я пришел на украинский форум?И как реагировать,когда в ответ на здрасти тебя чуть ли нах не посылают?Есть да нормальные пацаны, подсказали.И легко поняли откуда я пришел.Я ответил,что в не политики.Я по другому вопросу обратился.Как думаешь,почему на этот форум?Про пацанов интересовались и что я сделал для их помощи - может ещё их координаты сказать и тд?

• Не понравилось 1

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, Herolenia сказал:

Вот, развивай дальше мыслю.Почему я пришел на украинский форум?И как реагировать,когда в ответ на здрасти тебя чуть ли нах не посылают?Есть да нормальные пацаны, подсказали.И легко поняли откуда я пришел.Я ответил,что в не политики.Я по другому вопросу обратился.Как думаешь,почему?

Для чого ти нав'язуєш мені свої проблеми)  нахіба мені це треба ? моя думка така , що людина проявляє себе як людина а підар проявляє себе як підар . Тобі теж треба було проявити себе як людина яка солідарна з українцями що путін хуйло , але ти затіяв не потрібні розмови , хз для чого ?, тай таке)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
17 минут назад, Яр13 сказал:

Для чого ти нав'язуєш мені свої проблеми)  нахіба мені це треба ? моя думка така , що людина проявляє себе як людина а підар проявляє себе як підар . Тобі теж треба було проявити себе як людина яка солідарна з українцями що путін хуйло , але ти затіяв не потрібні розмови , хз для чого ?, тай таке)

У меня нет проблем и никогда я ничего ни кому не навязывал.Ты поинтересовался моей такой реакцией я тебе попытался обяьснить нормально.Ты поважаеш свою думку?Думаю да.И я так же уважаю свою.Это вообще форум о чем? О путине?

• Не понравилось 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Herolenia сказал:

Украинский язык у нас только в селах.

сцю тобі на єбало клоун

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

• 0
44 минуты назад, Herolenia сказал:

Это вообще форум о чем? О путине

тебе не повинно їбати які теми тут піднімаються

ти ноунейн виліз хз звідки і будеш розповідати тут щось ?

піздуй в тг , там таких сявок малолітніх дохуя , отам своє бадилля і показуй

а тут улибальнік прикрий якщо хочеш лишитись 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
18 минут назад, BlueberryMuffin сказал:

тебе не повинно їбати які теми тут піднімаються

ти ноунейн виліз хз звідки і будеш розповідати тут щось ?

піздуй в тг , там таких сявок малолітніх дохуя , отам своє бадилля і показуй

а тут улибальнік прикрий якщо хочеш лишитись 

Еба ещё один агрится.Че ж вы так грызетесь? Совсем дикие что-ли?Вы хоть раз из своего села выезжали?Смотрели как люди в других городах живут? Чем дышат? Как общаются?

26 минут назад, BlueberryMuffin сказал:

сцю тобі на єбало клоун

Хер себе лучше откуси по смамые уши

• Не понравилось 2

Поделиться сообщением

• 0
4 минуты назад, Herolenia сказал:

Еба ещё один агрится

якщо тобі півфоруму пояснює що ти довбойоб а ти не розумієш 

5 минут назад, Herolenia сказал:

Хер себе лучше откуси

гровити навчись:yes:

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Herolenia сказал:

Ну а ты сам как считаешь?Кто он,чтоб спрашивать?Если б поинтересовался то другое дело.Не культурно он начал общение.Даже не поздоровался в ответ.Нах он мне нужен тогда Вася?

якщо тобі важко відповісти на питання поставлені тобі по ділу, то ти точно не розумієш, що відбувається в країні. Судячи з усього, якщо ти українчик, то переселенець з окупованих східних територій, раз так принципово не хочеш говорити на цю тему. Якщо так, то написав би. Зараз на форумі росіяни не потрібні, бо вони не тільки в країні, а й тут зла багато зробили останнім часом. так що твоя реакція не зовсім зрозуміла тутешнім хлопцям. 

Такою поведінкою мало допомоги отримаєш, а лише негативне ставлення і заниження репутації

Якщо ж ти москаль - то просто вийди з форуму і займайся своїми справами де-інде

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
7 часов назад, Warming сказал:

А чому українською не пише? Дуже підозрілий шпіон

тут проблемка, друзі з цим. Як ви бачите, на форумі є певна кількись українчиків ,котрі принципово продовжують писати москальською. Так що нам це треба ще побороти в самих собі. Я радий бачити, як після мого повернення на форум, кілька людей почало спілкуватися українською. І лише разом ми можемо дійти до того, що форум перейде на солов'їну. Але поки так не сталось, гадаю не варто сильно кусати за мову, котрою тут спілкуються. Гадаю, чим більше будуть писати українською, тим скоріше інші перейдуть на ту мову, котру постійно зустрічають тут в нових темах з новими людьми :drujba::peace:

• Like +1 7

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Herolenia сказал:

Ну а ты сам как считаешь?Кто он,чтоб спрашивать?Если б поинтересовался то другое дело.Не культурно он начал общение.Даже не поздоровался в ответ.Нах он мне нужен тогда Вася?

Пояснюю хто я: я- один із громади до якої ти приперся в гості за порадою.

Ти шо на блатній педалі,піонер?

Хто по життю? Хто по масті?

"Спрасілі" у нього,воно і обідєлось...

Давай тримай відповідь,щегол мурчащий

Я тобі ,сявці, потім поясню хто я такий,шоб з таких васянів, як ти, "спрашивать"

Поделиться сообщением

• 0
14 часов назад, Neverminder сказал:

Шо ти там за окопи несеш, ти,аполітичне уйобіще?

Тобі,сука, маскаляча мова рідна, підор?

Я б тобі їбало розбив би із великим задоволенням. Ти,хуятина, особисто шо зробив для фронту шо так базариш?

Я російськомовний. В мене зараз багато російськомовних товаришів на фронті, дехто поранений, а дехто вже не повернеться...

Особисто я задонатив на фронт більше 2.3 млн. грн.

Як волонтер, я зібрав ще десь 1.3 млн.

Я працюю в IT й в мене є підлеглі з кацапії. Усіх примусюю час від часу донатити на ЗСУ.

В мене є кілька питань:

1. Шукаю людину, яка б мені розповіла, якою мовою я маю розмовляти.

2. Дати контакти родин загиблих російськомовних хлопців, щоб ви їм пояснили, якою мовою вони мають спілкуватися.

3. Мені потрібна порада - може мені варто кинути волонтерство й уїбати з країни(благо в мене 3 дитини - дорога відкрита), щоб усяке російськомовне лайно не топтало своїми копитами неньку?

Изменено пользователем BorisTvarina
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
40 минут назад, BorisTvarina сказал:

зараз багато російськомовних товаришів на фронт

якщо ти не військовий то як тебе це має виправдати ? що за дурна звичка у цивільних прикриватись військовими друзями , вони є у всіх 

42 минуты назад, BorisTvarina сказал:

. Мені потрібна порада - може мені варто кинути волонтерство й уїбати з країни(благо в мене 3 дитини - дорога відкрита), щоб усяке російськомовне лайно не топтало своїми копитами неньку?

якщо тебе так все напрягає, недостатньо рускоговорящих в цій країні , є можливості то чому ти ще тут ?

ти написав свій спіч щоб тебе пожаліли за щось ,чи показати який ти піздатий а тебе бідолагу змушують розмовляти українською 

тут український форум , українською мовою , вдома чи з друзями ніхто не забороняє балакати свинячою

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
56 минут назад, BlueberryMuffin сказал:

якщо ти не військовий то як тебе це має виправдати ? що за дурна звичка у цивільних прикриватись військовими друзями , вони є у всіх 

За що я маю виправдовуватися?

Якщо я не в окопі, то маю виправдовуватися?

Цитата

якщо тебе так все напрягає, недостатньо рускоговорящих в цій країні , є можливості то чому ти ще тут ?

Мені пох на кількість російськомовних. Мені не пох на кількість ватників й вишиватників.

Чим божевільний, який кричить - геть свиноязычных відрізняється від іншого божевільного, який кричить

Слава Сталину, Украины не существует?

Якби Фаріон, Тягнибок й інші чорти менше всякої хуйні несли з телевізорів роками у Кацапів, може й менше б орків сюди йшли Спасать русскоязычных.

А в цій країні я, тому що я люблю Україну набагато більше більшості україномовних й ще вірю,

що тут можна побудувати щось краще, ніж ЗУНР, який дрочать на Бандеру.

Цитата

ти написав свій спіч щоб тебе пожаліли за щось ,чи показати який ти піздатий а тебе бідолагу змушують розмовляти українською

Я щось не зрозумів, де я жалівся.

Мій спіч до того, що ми маємо шукати, що в нас є спільного, а не чим ми відрізняємось.

Я вважаю, що людей, які закликають створювати мовну варту у містах або забороняти у школах розмовляти дітям між собою російською, треба вішати, тому що вони руйнують країну не гірше кацапів, а головне створюють тут маленьку україномовну московію.

Цитата

тут український форум , українською мовою , вдома чи з друзями ніхто не забороняє балакати свинячою

Якщо форум україномовний, то чому меню форуму російською? Може треба почати з цього перед тим як злість зривати й вчити людей мові?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, BorisTvarina сказал:

За що я маю виправдовуватися?

Якщо я не в окопі, то маю виправдовуватися

ти почав за те що рускоязичний виправдовуватись тим що в тебе російськомовні друзі в армії 

Якби Фаріон, Тягнибок й інші чорти менше всякої хуйні несли з телевізорів роками у Кацапів, може й менше б орків сюди йшли Спасать русскоязычных

:censored: ну це взагалі клініка , я чомусь думав що ти більш менш адекватний

ніхто нічого не кричав тим паче роками , це твоя хвора фантазія і гівняна рос пропаганда 

ходили і різали російських немовлят і тих в кого другая чєлюсть,ух вже ці йобані злі укри

створювати мовну варту

перебор звичайно , але ніхто не прийшов би захищати рускаязичних якби їх тут не було 

що ми маємо шукати, що в нас є спільного,

вже шукали , фінал просто заїбісь вдалий , чомусь підари вирішили що раз в нас так багато спільного , то можна прийти і вбивати 

забороняти у школах розмовляти дітям між собою російською

ух піздєц оце ущємлєніє, чому в Маріуполі, Донецьку, на Кубані не можна спілкуватися українською ?

Може треба почати з цього перед тим як злість зривати й вчити людей мові?

ну так ти ж в ІТ , стань зроби щось корисне , переклади форум 

якщо ви піонери-щєнки ще не зрозуміли , на форумі є очки репутації , вони даються за актив на форумі 

і тут є поважні люди які пишуть російською , але не тому що вони для комюніті щось зробили 

а ви приходите ні фото , ні репортів,  без бажання спочатку засвоїти якусь теорію і починаєте розповідати як ми маєо себе вести ?

Изменено пользователем BlueberryMuffin
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Є така класна штука: термін "ідіот" вперше почали використовувати в давній Греції. Там цим словом позначали людей, які відірвані від суспільного життя і не беруть участі в політичному житті полісів. Це дуже символічно

Неймовірно вкурвлює, коли люди в 2024 році кажуть, що вони "поза політикою". Політика є в кожній окремій частині нашого життя, навіть в приватних його частинах. І ми знаходимося там, де знаходимося зараз, саме через таке ставлення до неї: "самі розберуться, а я туди лізти не буду". Бо політика це і про асфальт поряд з будинком, і про податки, і про дитячі майданчики, і про легалізацію. Мрію, щоб оцього "поза політикою" ставало менше.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
16 часов назад, Shajtan сказал:

гадаю не варто сильно кусати за мову, котрою тут спілкуються

Все дуже просто: заходить новий невідомий персонаж на український форум в україномовне середовище під час війни з москалями і починає спілкування на москальській. Виникає логічне запитання до нього - ти хто? москаль? А воно тобі - та я йух ложив, в мене кєнти російськомовні на фронті. Хоча вже давно всім відомо, що армія перейшла на українську для коректної роботи системи розпізнавання свій/чужий. А найголовніше - це солідарність. Але є категорія людей яким все це просто піхуй і війна їм піхуй, і на трагедію українського народу прибор вони клали.

PS. Айтішнік міліонер вже не вперше зловлений на брехні. Любовного влада чомусь нагадує

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 0
5 часов назад, BorisTvarina сказал:

Я російськомовний. В мене зараз багато російськомовних товаришів на фронті, дехто поранений, а дехто вже не повернеться...

Особисто я задонатив на фронт більше 2.3 млн. грн.

Як волонтер, я зібрав ще десь 1.3 млн.

Я працюю в IT й в мене є підлеглі з кацапії. Усіх примусюю час від часу донатити на ЗСУ.

В мене є кілька питань:

1. Шукаю людину, яка б мені розповіла, якою мовою я маю розмовляти.

2. Дати контакти родин загиблих російськомовних хлопців, щоб ви їм пояснили, якою мовою вони мають спілкуватися.

3. Мені потрібна порада - може мені варто кинути волонтерство й уїбати з країни(благо в мене 3 дитини - дорога відкрита), щоб усяке російськомовне лайно не топтало своїми копитами неньку?

Пояснюю вам особисто:

1. Я все життя спілкувався підарською.До війни. Після- до мене дійшло,шо насаджування маскаляцької мови-то знищення моєї ідентичності,як українця.  Тому почав спілкуватися солов'їною. Питання не в мові - хоч китайскою спілкуйся - твоє право. У пиздюка-топікстартера мова - лише як один з факторів його підорської маскальцької натури.

2. Я можу тобі додати контакти моїх полеглих товаришів - сарказм свій потренуєш

3. Да пиздуй куди хочеш. Робити все для перемоги - ТВІЙ ОБОВ'ЯЗОК,як громадянина. Або воюй,або працюй для фронту.

Тож не вийобуйся - люди тут і по-більше твого зробили і мовчать.

• Like +1 1
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

• 0

Друзі, брази, я теж останнім часом пишу не на солов'їній, бо ми нажаль ще в думках думаємо підарською мовою - нажаль десятки років оточуючого суспільства так вплинули на мову нашого мислення, але багато хто, в тому числі і я старається та прагне повністю опанувати та перейти на солов'їну, але на це потрібен деякий час. Тому я пропоную, щоб кожен своїм прикладом користувався нашою рідною солов'їною мовою, і інші це будуть робити. Починати треба завжди з себе. Автору також рекомендую спробувати, це не Важко, навіть якщо перший час будеш писати з помилками, нічого страшного, не цуратесь цього. Притягувати сюда друзів, рідних та товарищів, які сидять в окопах - не бачу сенсу, скоро деякі з них може Корейців у полон будуть брати на корейській мові, це ж не означає що ми повинні балакати на Корейській) Шануємо наших людей, наше суспільство, націю, Слава Україні!!!!!!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
52 минуты назад, LeSt сказал:

Друзі, брази, я теж останнім часом пишу не на солов'їній, бо ми нажаль ще в думках думаємо підарською мовою - нажаль десятки років оточуючого суспільства так вплинули на мову нашого мислення, але багато хто, в тому числі і я старається та прагне повністю опанувати та перейти на солов'їну, але на це потрібен деякий час. Тому я пропоную, щоб кожен своїм прикладом користувався нашою рідною солов'їною мовою, і інші це будуть робити. Починати треба завжди з себе. Автору також рекомендую спробувати, це не Важко, навіть якщо перший час будеш писати з помилками, нічого страшного, не цуратесь цього. Притягувати сюда друзів, рідних та товарищів, які сидять в окопах - не бачу сенсу, скоро деякі з них може Корейців у полон будуть брати на корейській мові, це ж не означає що ми повинні балакати на Корейській) Шануємо наших людей, наше суспільство, націю, Слава Україні!!!!!!

Героям Слава!!!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Neverminder сказал:

Пояснюю вам особисто:

1. Я все життя спілкувався підарською.До війни. Після- до мене дійшло,шо насаджування маскаляцької мови-то знищення моєї ідентичності,як українця.  Тому почав спілкуватися солов'їною. Питання не в мові - хоч китайскою спілкуйся - твоє право. У пиздюка-топікстартера мова - лише як один з факторів його підорської маскальцької натури.

2. Я можу тобі додати контакти моїх полеглих товаришів - сарказм свій потренуєш

3. Да пиздуй куди хочеш. Робити все для перемоги - ТВІЙ ОБОВ'ЯЗОК,як громадянина. Або воюй,або працюй для фронту.

Тож не вийобуйся - люди тут і по-більше твого зробили і мовчать.

1. Я щось не зрозумів - в тебе до війни була москаляцька натура?

2. Як тренувати сарказм над полеглими товаришами. Твої полеглі знайомі чимось гірші за моїх?

3 Я б хотів познайомитися з цивільними учасниками форуму, які для фронту зробили більше за мене,

а тепер посилають нахуй людей с проходу за свинячу мову. В моєму оточенні я таких не зустрічав.

А в чому я вийобуюся?

Я однаково можу розмовляти як українською, так й російською, але мене оточують багато людей, яким українська не дається, але це гарні люди, які люблять Україну. Й що їм тепер робити?

Я теж не розумію, чому так складно вивчити українську, але вони не можуть. І ставлюся до цього з розумінням 

Я вважаю, що українська - це єдина державна мова, її мають знати всі.

Але чморити на форумі людей за мову якось не зрозуміло мені.

Я вже багато постів бачив. Людина щось запитує, а ти її одразу нахуй шлеш.

Чим ти від москаля відрізняєшся?

В тебе мова, а в нього діди воювали

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Warming сказал:

Все дуже просто: заходить новий невідомий персонаж на український форум в україномовне середовище під час війни з москалями і починає спілкування на москальській. Виникає логічне запитання до нього - ти хто? москаль? А воно тобі - та я йух ложив, в мене кєнти російськомовні на фронті. Хоча вже давно всім відомо, що армія перейшла на українську для коректної роботи системи розпізнавання свій/чужий. А найголовніше - це солідарність. Але є категорія людей яким все це просто піхуй і війна їм піхуй, і на трагедію українського народу прибор вони клали.

PS. Айтішнік міліонер вже не вперше зловлений на брехні. Любовного влада чомусь нагадує

В одному згоден - я невідомий персонаж, який тут нещодавно зареєструвався.

Ви пропишіть правила форуму при реєстрації.

Усі одразу б розуміли, що це закрите суспільство з жорсткими правилами й не торбували вас.

А де мене на брехні спіймали?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
30 минут назад, BorisTvarina сказал:

В тебе мова, а в нього діди воювали

ну тут по факту нічого і не додам

Дякую ,що починаєту спілкуватися цивілізовано. правила форуму найближчими днями повернуться в оновленій версії

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
43 минуты назад, BorisTvarina сказал:

була москаляцька натура

совєцька,як і у всіх тоді...ти ,я так зрозумів,ще молодий...

44 минуты назад, BorisTvarina сказал:

Твої полеглі знайомі чимось гірші за моїх?

нахіба ти сюди,взагалі, когось приплів? за себе кажи

45 минут назад, BorisTvarina сказал:

Людина щось запитує, а ти її одразу нахуй шлеш.

пруф,будь ласка

45 минут назад, BorisTvarina сказал:

познайомитися з цивільними учасниками форуму

може,тебе ще запросити на екскурсію по боксах із фотосесією?

47 минут назад, BorisTvarina сказал:

А в чому я вийобуюся?

тим що розповідаєш шо ти,тіпа,куди задонатив. Добрі справи роблять мовчки.

• Не понравилось 1

Поделиться сообщением

• 0
36 минут назад, BorisTvarina сказал:

закрите суспільство

та ні:eyes:

Ми- відкрите громадське об'єднання із своїм профсоюзом. Ти шо ,реклами не бачив? По радіо не чув? В нас всі всім розповідають просвоє квітарницьке хоббі))))

Всі,блядь, велкам ми-дибіли:giggling:

• Не понравилось 1

Поделиться сообщением

• 0
23 часа назад, Herolenia сказал:

Начала рости верхушка прям на глазах ну и на пасанках тоже рост

IMG20241029174103[1].jpg

Хлопче обов'язково додай фосфор, калій і якщо є можливість цинк. Схоже грунт без вермікуліту і перліту?Верхній торф це добре, хоч так.

• Не понравилось 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...