Перейти к публикации
  • 0

Вопрос по ветиляции

Вопрос

Какой канальник под вытяжку оптимальный на 20кв?

хочу попробовать индор,но опыта нет особо,на вход  тоже нужно или можно обойтись без,как лучше?

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
3 часа назад, Ironmaks сказал:

++,ще хотів запитати по обʼєму горшків,які краще використовувати ,наприклад для автика,фотика?

Й по удобряхам що порекомендуєте,може аналоги укр.,щоб і якість була,ну й ціни не кусались?

🤝

Дивись,бро: розмір рослини залежить від розміру корневої. Більше об'єм корньової системи - більше рослина. Я використовую поти по 10 і 20 літрів. Все залежить від розміру боксу.По удобрам: Advanced Nutrients Jungle juce. Це класна недорога три-парт база. Для початку із стимів візьми Б-52 та купи трі-парт РОСТ (наше українське добриво з гуматами).

Для початку,визначись з боксом.Для одного нормального дерева достатньо палатки 60*60*160 - це вихлоп +/- 200 гр і вище при ровних руках і нормальному світлі.

Вихначайся з боксом - далі все підберемо

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Neverminder сказал:

Дивись,бро: розмір рослини залежить від розміру корневої. Більше об'єм корньової системи - більше рослина. Я використовую поти по 10 і 20 літрів. Все залежить від розміру боксу.По удобрам: Advanced Nutrients Jungle juce. Це класна недорога три-парт база. Для початку із стимів візьми Б-52 та купи трі-парт РОСТ (наше українське добриво з гуматами).

Для початку,визначись з боксом.Для одного нормального дерева достатньо палатки 60*60*160 - це вихлоп +/- 200 гр і вище при ровних руках і нормальному світлі.

Вихначайся з боксом - далі все підберемо

Дуже вдячний

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, Ironmaks сказал:

Дуже вдячний

лойси став)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Neverminder сказал:

лойси став)

+,підписався,буде час гляну твої репорти

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Ironmaks сказал:

+,підписався,буде час гляну твої репорти

Глянь - там,як раз все по-кроково описано:drujba:

Якшо шо звертайся. Мир:rasta_peace:

Поделиться сообщением

• 0

Бро, все зависит от размера бокса конечно же, но я рекомендую под автики 8-10л беги, под фотики 12-15л, более чем, начни с кокоса, дабы не было ошибок и есть кеш который готов потратить, то рекомендую взять уже готовую смесь в мешках по 50л Кокосовый субстрат с перлитом Plagron Cocos Perlite 70/30 - 50л. Просто в бег на пару см кусочки пенопласта, сверху кокос, промыл его с калмагом и готово. Земля - это тоже хорошо, но я считаю, что земля ошибки прощает долго, не сразу и не всегда, коко в этом плане проще простого, главное поливать вовремя. По поводу удобр, на форуме есть бро алекс, и его линейка флора гровинг, проконсультирует, порекомендует, да и сама линейска у него уже проверена годами, причем на разных культурах, всегда все четко. По поводу света, лучше глянь в сторну ледов, они и не так сильно греются, и при меньшем потребленее - более эфективыне. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Друзі а підкажіть по світлу,які леди можна брати ,які ні ,може бути щось бюджетне та якісне?ціна-якість

Киньте пару силочок або тем,дякую

Поделиться сообщением

• 0

ніхуя ти баклажан :respect:

обережно з такими об'ємами

/

Поделиться сообщением

• 0
В 31.10.2024 в 21:23, LeSt сказал:

Просто в бег на пару см кусочки пенопласта

коли люди перестануть займатися такою єрундою😁

в бег не треба ніякий дренаж зайвий :perfect: тільки підставляй тазік

/

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, BlueberryMuffin сказал:

коли люди перестануть займатися такою єрундою😁

в бег не треба ніякий дренаж зайвий :perfect: тільки підставляй тазік

Думаю пінопласт на кокосі має право на життя тільки якщо залишати трохи дренажу в тазіку щоб рослина допивала потім , так кокос не буде постійно в воді але нижнє коріння буде мати доступ до хавкі і то це треба перевіряти чи буде це ефективно  . Сам напхав того пінопласту , думав по одному вийшло по іншому, а об'єм коріневої зменшився

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...