Перейти к публикации
  • 0

Ваша думка

SebaWithBong

Вопрос

Трошки предісторії. Так вийшло що у мене в 4х літрових горшиках ростуть фотіки(обманули, повині були бути автіки), вже на третьому тижні зловив дефіцит цинку, який подолав протягом наступного тижня, но то не біда. Питання в тому що кожний раз поливаю компотом, 800-1000ппм, а в дренажі максимум 500-600ппм(перед тим як давати компот проливаю 800мл води з СaMg, а потім 800мл компоту, щоб не передознути, і так через день. Чи може таке бути через маленький горшик, чи є сенс пересаджувати в більшу тару. Зараз 7 днів цвітіння, так то виглядають непогано, буває на деяких гілках показує дефіцит мікроєлементів. Субстрат поліський грунт з біогумусом(60%) + перліт, вермікуліт (40%). Сорт gorilla glue

photo_2024-10-31_09-36-12 (2).jpg

photo_2024-10-31_09-36-12.jpg

photo_2024-10-31_09-36-13 (2).jpg

photo_2024-10-31_09-36-13.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
  В 31.10.2024 в 07:38, SebaWithBong сказал:

Трошки предісторії. Так вийшло що у мене в 4х літрових горшиках ростуть фотіки(обманули, повині були бути автіки), вже на третьому тижні зловив дефіцит цинку, який подолав протягом наступного тижня, но то не біда. Питання в тому що кожний раз поливаю компотом, 800-1000ппм, а в дренажі максимум 500-600ппм(перед тим як давати компот проливаю 800мл води з СaMg, а потім 800мл компоту, щоб не передознути, і так через день. Чи може таке бути через маленький горшик, чи є сенс пересаджувати в більшу тару. Зараз 7 днів цвітіння, так то виглядають непогано, буває на деяких гілках показує дефіцит мікроєлементів. Субстрат поліський грунт з біогумусом(60%) + перліт, вермікуліт (40%). Сорт gorilla glue

photo_2024-10-31_09-36-12 (2).jpg

photo_2024-10-31_09-36-12.jpg

photo_2024-10-31_09-36-13 (2).jpg

photo_2024-10-31_09-36-13.jpg

Показать больше  

Привіт бро, пізно вже пересаджувати - загубиш кущі , чому не зняв розсіювачи з ледок ? Виглядає ніби їм бракує світла

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 31.10.2024 в 08:11, Яр13 сказал:

Привіт бро, пізно вже пересаджувати - загубиш кущі , чому не зняв розсіювачи з ледок ? Виглядає ніби їм бракує світла

Показать больше  

там такі лампочки шо розсіювач тільки розбивати, шкода було, там ще зверху дві лед матриці по 50вт, загально 20000 лм. Розрахунок був на автіки, а тут такє. Зараз немає можливості більше світла ставити. 

Поделиться сообщением

• 0
  В 31.10.2024 в 08:16, SebaWithBong сказал:

там такі лампочки шо розсіювач тільки розбивати, шкода було, там ще зверху дві лед матриці по 50вт, загально 20000 лм. Розрахунок був на автіки, а тут такє. Зараз немає можливості більше світла ставити. 

Показать больше  

Для 4 літрових горшків нормально виросли , правда я би їх гнув з самого початку , до речі що будеш робити якщо вони зараз ще стрельнуть) ? 

Поделиться сообщением

• 0
  В 31.10.2024 в 08:23, Яр13 сказал:

Для 4 літрових горшків нормально виросли , правда я би їх гнув з самого початку , до речі що будеш робити якщо вони зараз ще стрельнуть) ? 

Показать больше  

їм вже 68 днів всьго, на одному робив ФІМ підрізку на третьому тижні, а на сьомому топінг зробив, на другому тільки топінг, лапми вже на максімум підняв, якщо будуть ще вгору йти( а вони будуть) то думаю ще раз топнути. Я їх гнув, але потім місця стало замало, там ще 3й був, довелося прибирати(5гр молодухи вийшло, по якості добрі🙂)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
  В 31.10.2024 в 08:28, SebaWithBong сказал:

їм вже 68 днів всьго, на одному робив ФІМ підрізку на третьому тижні, а на сьомому топінг зробив, на другому тільки топінг, лапми вже на максімум підняв, якщо будуть ще вгору йти( а вони будуть) то думаю ще раз топнути. Я їх гнув, але потім місця стало замало, там ще 3й був, довелося прибирати(5гр молодухи вийшло, по якості добрі🙂)

Показать больше  

Зрозумів бро , знаєш що робити значить все буде добре), по твоїх основних питаннях не підкажу на землі ростив тільки в ауті 

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 31.10.2024 в 09:02, Яр13 сказал:

Зрозумів бро , знаєш що робити значить все буде добре), по твоїх основних питаннях не підкажу на землі ростив тільки в ауті 

Показать больше  

Ця тема більше створена для загального розвитку, для обміну думок, важаю що кожен досвід унікальний. Дві голови краще ніж одна, а тут цілий форум))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

А навіщо ти так часто калмаг на грунті даєш, це ж не кокос, давай їм краще компоту замість кал магу, а калмаг раз у 7-10 днів норм буде.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
  В 31.10.2024 в 09:10, LeSt сказал:

А навіщо ти так часто калмаг на грунті даєш, це ж не кокос, давай їм краще компоту замість кал магу, а калмаг раз у 7-10 днів норм буде.

Показать больше  

я крануху змішую с осмосом, 1к1, та даю половину від рекомендованого

Поделиться сообщением

• 0
  В 31.10.2024 в 09:13, SebaWithBong сказал:

я крануху змішую с осмосом, 1к1, та даю половину від рекомендованого

Показать больше  

калмаг навіть на кокосі раз в тиждень даю

для землі не варто заморочуватись так , навіть з осмосом:rasta_peace:

• Like +1 1

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

• 0

Та я теж так вже подумав) сьогодні зранку спробував без кал магу, тікі компот 1050 ппм, 6.7пш (вода 1:1 крануха осмос) дренаж стабільно 450 -500 ппм, пш6.5. У вечорі прийшов бутони так непогано набухли:yatta:

Поделиться сообщением

• 0
  В 02.11.2024 в 17:51, SebaWithBong сказал:

Та я теж так вже подумав) сьогодні зранку спробував без кал магу, тікі компот 1050 ппм, 6.7пш (вода 1:1 крануха осмос) дренаж стабільно 450 -500 ппм, пш6.5. У вечорі прийшов бутони так непогано набухли:yatta:

Показать больше  

Я бы перекинул в большую тару, они только спасибо скажут. 

@tolya2021

Поделиться сообщением

• 0
  В 02.11.2024 в 22:29, Толя сказал:

Я бы перекинул в большую тару, они только спасибо скажут. 

Показать больше  

та вже лишу як є, головне що рост іде, та і місця впритул, просто що кожний раз компот давати. Цікаво а якщо квітучій фотік пересадити, то буде ревегетація чи пох? Та і взагалі, дивлячись на них, врожай повинен бути норм, навіть більше ніж я розраховув

Изменено пользователем SebaWithBong

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.11.2024 в 05:26, SebaWithBong сказал:

Цікаво а якщо квітучій фотік пересадити, то буде ревегетація чи пох? Та і взагалі, дивлячись на них, врожай повинен бути норм, навіть більше ніж я розраховув

Показать больше  

Ревега буде якщо змінити режим на 18/6 наприклад , при пересадці буде не хілий стрес на цвіті , а саме головне що можна виграти при пересадці в більшу тару на 2тижні цвіту ? ну крім геморою) . 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.11.2024 в 07:20, Яр13 сказал:

Ревега буде якщо змінити режим на 18/6 наприклад , при пересадці буде не хілий стрес на цвіті , а саме головне що можна виграти при пересадці в більшу тару на 2тижні цвіту ? ну крім геморою) . 

Показать больше  

Тим паче що у пересадці у мене досвіду майже нуль. Один раз пробував коли земля волога була, то вийшло так що просто вирвав рослину, та частина коренів у горшику лишилось, а ось коли вона суха то спокійно вилазить, але тоді вже рослина помре від зневоднення. А другий раз був вдалий, тому що росла в обрізаній баклашчі на 5л, то я її просто обережно разрізав та витянув. Все, більше пересадками не займався, це реально геморой))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.11.2024 в 08:31, SebaWithBong сказал:

частина коренів у горшику лишилось

Показать больше  

І я про це , відриваємо корні при пересадці щоб в більшій тарі наростити більше коренів) . Але головне що після 2-3 тижня цвіту рослина вже не росте , тому припускаю що і корінева вже не буде рости , моя думка що пересадка на такому терміні просто вб'є рослину , тай таке бро)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.11.2024 в 09:20, Яр13 сказал:

І я про це , відриваємо корні при пересадці щоб в більшій тарі наростити більше коренів) . Але головне що після 2-3 тижня цвіту рослина вже не росте , тому припускаю що і корінева вже не буде рости , моя думка що пересадка на такому терміні просто вб'є рослину , тай таке бро)

Показать больше  

походу передозу зловила, завтра буду чистою водою лити, та мабудь через раз буду компот давати, предквіт вже пройшов, апетит трошки снизився

photo_2024-11-03_11-23-27.jpg

photo_2024-11-03_13-09-48.jpg

photo_2024-11-03_13-10-31.jpg

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.11.2024 в 11:12, SebaWithBong сказал:

походу передозу зловила, завтра буду чистою водою лити, та мабудь через раз буду компот давати, предквіт вже пройшов, апетит трошки снизився

photo_2024-11-03_11-23-27.jpg

photo_2024-11-03_13-09-48.jpg

photo_2024-11-03_13-10-31.jpg

Показать больше  

Урезай азот бро, парусом лист от него

@tolya2021

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.11.2024 в 05:26, SebaWithBong сказал:

та вже лишу як є, головне що рост іде, та і місця впритул, просто що кожний раз компот давати. Цікаво а якщо квітучій фотік пересадити, то буде ревегетація чи пох? Та і взагалі, дивлячись на них, врожай повинен бути норм, навіть більше ніж я розраховув

Показать больше  

Если пересадить цветущий фотик не нарушив корневой ком, то и стрессу неоткуда взяться. Просто надо аккуратно извлечь из тары. Даже у цветущего куста растут корни и не так часто надо будет поливать. 

@tolya2021

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.11.2024 в 17:04, Толя сказал:

Урезай азот бро, парусом лист от него

Показать больше  

Та азоту й так вже давно меньше даю, думаю все ж таки треба через раз компот давати, як і вказано на добривах, завтра поллю водою будемо бачити

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.11.2024 в 17:06, Толя сказал:

Если пересадить цветущий фотик не нарушив корневой ком, то и стрессу неоткуда взяться. Просто надо аккуратно извлечь из тары. Даже у цветущего куста растут корни и не так часто надо будет поливать. 

Показать больше  

Та що обережно треба винімати то я в курсі, але знаю що є ризик нашкодити, тому хай вже лишається

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.11.2024 в 18:10, SebaWithBong сказал:

Та що обережно треба винімати то я в курсі, але знаю що є ризик нашкодити, тому хай вже лишається

Показать больше  

сухими пересаджуй і норм буде, витягнеш пасочкою корінь з землею і нори, так роблю і завжди норм

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 04.11.2024 в 19:22, Shajtan сказал:

сухими пересаджуй і норм буде, витягнеш пасочкою корінь з землею і нори, так роблю і завжди норм

Показать больше  

та в тому то і фішка, шо коли земля підсохне рослина від спраги вже почне вмирати, цей поліський грунт від 7ми днів може повністю висихати

Поделиться сообщением

• 0
  В 03.11.2024 в 18:07, SebaWithBong сказал:

Та азоту й так вже давно меньше даю, думаю все ж таки треба через раз компот давати, як і вказано на добривах, завтра поллю водою будемо бачити

Expand   Показать больше  

Вчора дав чистої води, 190ппм, пш6.7.  Дренаж,320-380ппм, 6.6пш. Почувають себе краще, значить буду воду з компотом чередувати

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...