Перейти к публикации
  • 0

Ваша думка

Вопрос

Трошки предісторії. Так вийшло що у мене в 4х літрових горшиках ростуть фотіки(обманули, повині були бути автіки), вже на третьому тижні зловив дефіцит цинку, який подолав протягом наступного тижня, но то не біда. Питання в тому що кожний раз поливаю компотом, 800-1000ппм, а в дренажі максимум 500-600ппм(перед тим як давати компот проливаю 800мл води з СaMg, а потім 800мл компоту, щоб не передознути, і так через день. Чи може таке бути через маленький горшик, чи є сенс пересаджувати в більшу тару. Зараз 7 днів цвітіння, так то виглядають непогано, буває на деяких гілках показує дефіцит мікроєлементів. Субстрат поліський грунт з біогумусом(60%) + перліт, вермікуліт (40%). Сорт gorilla glue

photo_2024-10-31_09-36-12 (2).jpg

photo_2024-10-31_09-36-12.jpg

photo_2024-10-31_09-36-13 (2).jpg

photo_2024-10-31_09-36-13.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
27 минут назад, SebaWithBong сказал:

Трошки предісторії. Так вийшло що у мене в 4х літрових горшиках ростуть фотіки(обманули, повині були бути автіки), вже на третьому тижні зловив дефіцит цинку, який подолав протягом наступного тижня, но то не біда. Питання в тому що кожний раз поливаю компотом, 800-1000ппм, а в дренажі максимум 500-600ппм(перед тим як давати компот проливаю 800мл води з СaMg, а потім 800мл компоту, щоб не передознути, і так через день. Чи може таке бути через маленький горшик, чи є сенс пересаджувати в більшу тару. Зараз 7 днів цвітіння, так то виглядають непогано, буває на деяких гілках показує дефіцит мікроєлементів. Субстрат поліський грунт з біогумусом(60%) + перліт, вермікуліт (40%). Сорт gorilla glue

photo_2024-10-31_09-36-12 (2).jpg

photo_2024-10-31_09-36-12.jpg

photo_2024-10-31_09-36-13 (2).jpg

photo_2024-10-31_09-36-13.jpg

Привіт бро, пізно вже пересаджувати - загубиш кущі , чому не зняв розсіювачи з ледок ? Виглядає ніби їм бракує світла

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, Яр13 сказал:

Привіт бро, пізно вже пересаджувати - загубиш кущі , чому не зняв розсіювачи з ледок ? Виглядає ніби їм бракує світла

там такі лампочки шо розсіювач тільки розбивати, шкода було, там ще зверху дві лед матриці по 50вт, загально 20000 лм. Розрахунок був на автіки, а тут такє. Зараз немає можливості більше світла ставити. 

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, SebaWithBong сказал:

там такі лампочки шо розсіювач тільки розбивати, шкода було, там ще зверху дві лед матриці по 50вт, загально 20000 лм. Розрахунок був на автіки, а тут такє. Зараз немає можливості більше світла ставити. 

Для 4 літрових горшків нормально виросли , правда я би їх гнув з самого початку , до речі що будеш робити якщо вони зараз ще стрельнуть) ? 

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, Яр13 сказал:

Для 4 літрових горшків нормально виросли , правда я би їх гнув з самого початку , до речі що будеш робити якщо вони зараз ще стрельнуть) ? 

їм вже 68 днів всьго, на одному робив ФІМ підрізку на третьому тижні, а на сьомому топінг зробив, на другому тільки топінг, лапми вже на максімум підняв, якщо будуть ще вгору йти( а вони будуть) то думаю ще раз топнути. Я їх гнув, але потім місця стало замало, там ще 3й був, довелося прибирати(5гр молодухи вийшло, по якості добрі🙂)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
29 минут назад, SebaWithBong сказал:

їм вже 68 днів всьго, на одному робив ФІМ підрізку на третьому тижні, а на сьомому топінг зробив, на другому тільки топінг, лапми вже на максімум підняв, якщо будуть ще вгору йти( а вони будуть) то думаю ще раз топнути. Я їх гнув, але потім місця стало замало, там ще 3й був, довелося прибирати(5гр молодухи вийшло, по якості добрі🙂)

Зрозумів бро , знаєш що робити значить все буде добре), по твоїх основних питаннях не підкажу на землі ростив тільки в ауті 

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
6 минут назад, Яр13 сказал:

Зрозумів бро , знаєш що робити значить все буде добре), по твоїх основних питаннях не підкажу на землі ростив тільки в ауті 

Ця тема більше створена для загального розвитку, для обміну думок, важаю що кожен досвід унікальний. Дві голови краще ніж одна, а тут цілий форум))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

А навіщо ти так часто калмаг на грунті даєш, це ж не кокос, давай їм краще компоту замість кал магу, а калмаг раз у 7-10 днів норм буде.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, LeSt сказал:

А навіщо ти так часто калмаг на грунті даєш, це ж не кокос, давай їм краще компоту замість кал магу, а калмаг раз у 7-10 днів норм буде.

я крануху змішую с осмосом, 1к1, та даю половину від рекомендованого

Поделиться сообщением

• 0
В 31.10.2024 в 11:13, SebaWithBong сказал:

я крануху змішую с осмосом, 1к1, та даю половину від рекомендованого

калмаг навіть на кокосі раз в тиждень даю

для землі не варто заморочуватись так , навіть з осмосом:rasta_peace:

• Like +1 1

/

Поделиться сообщением

• 0

Та я теж так вже подумав) сьогодні зранку спробував без кал магу, тікі компот 1050 ппм, 6.7пш (вода 1:1 крануха осмос) дренаж стабільно 450 -500 ппм, пш6.5. У вечорі прийшов бутони так непогано набухли:yatta:

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, SebaWithBong сказал:

Та я теж так вже подумав) сьогодні зранку спробував без кал магу, тікі компот 1050 ппм, 6.7пш (вода 1:1 крануха осмос) дренаж стабільно 450 -500 ппм, пш6.5. У вечорі прийшов бутони так непогано набухли:yatta:

Я бы перекинул в большую тару, они только спасибо скажут. 

@tolya2021

Поделиться сообщением

• 0
6 часов назад, Толя сказал:

Я бы перекинул в большую тару, они только спасибо скажут. 

та вже лишу як є, головне що рост іде, та і місця впритул, просто що кожний раз компот давати. Цікаво а якщо квітучій фотік пересадити, то буде ревегетація чи пох? Та і взагалі, дивлячись на них, врожай повинен бути норм, навіть більше ніж я розраховув

Изменено пользователем SebaWithBong

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, SebaWithBong сказал:

Цікаво а якщо квітучій фотік пересадити, то буде ревегетація чи пох? Та і взагалі, дивлячись на них, врожай повинен бути норм, навіть більше ніж я розраховув

Ревега буде якщо змінити режим на 18/6 наприклад , при пересадці буде не хілий стрес на цвіті , а саме головне що можна виграти при пересадці в більшу тару на 2тижні цвіту ? ну крім геморою) . 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Яр13 сказал:

Ревега буде якщо змінити режим на 18/6 наприклад , при пересадці буде не хілий стрес на цвіті , а саме головне що можна виграти при пересадці в більшу тару на 2тижні цвіту ? ну крім геморою) . 

Тим паче що у пересадці у мене досвіду майже нуль. Один раз пробував коли земля волога була, то вийшло так що просто вирвав рослину, та частина коренів у горшику лишилось, а ось коли вона суха то спокійно вилазить, але тоді вже рослина помре від зневоднення. А другий раз був вдалий, тому що росла в обрізаній баклашчі на 5л, то я її просто обережно разрізав та витянув. Все, більше пересадками не займався, це реально геморой))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
24 минуты назад, SebaWithBong сказал:

частина коренів у горшику лишилось

І я про це , відриваємо корні при пересадці щоб в більшій тарі наростити більше коренів) . Але головне що після 2-3 тижня цвіту рослина вже не росте , тому припускаю що і корінева вже не буде рости , моя думка що пересадка на такому терміні просто вб'є рослину , тай таке бро)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Яр13 сказал:

І я про це , відриваємо корні при пересадці щоб в більшій тарі наростити більше коренів) . Але головне що після 2-3 тижня цвіту рослина вже не росте , тому припускаю що і корінева вже не буде рости , моя думка що пересадка на такому терміні просто вб'є рослину , тай таке бро)

походу передозу зловила, завтра буду чистою водою лити, та мабудь через раз буду компот давати, предквіт вже пройшов, апетит трошки снизився

photo_2024-11-03_11-23-27.jpg

photo_2024-11-03_13-09-48.jpg

photo_2024-11-03_13-10-31.jpg

Поделиться сообщением

• 0
5 часов назад, SebaWithBong сказал:

походу передозу зловила, завтра буду чистою водою лити, та мабудь через раз буду компот давати, предквіт вже пройшов, апетит трошки снизився

photo_2024-11-03_11-23-27.jpg

photo_2024-11-03_13-09-48.jpg

photo_2024-11-03_13-10-31.jpg

Урезай азот бро, парусом лист от него

@tolya2021

Поделиться сообщением

• 0
11 часов назад, SebaWithBong сказал:

та вже лишу як є, головне що рост іде, та і місця впритул, просто що кожний раз компот давати. Цікаво а якщо квітучій фотік пересадити, то буде ревегетація чи пох? Та і взагалі, дивлячись на них, врожай повинен бути норм, навіть більше ніж я розраховув

Если пересадить цветущий фотик не нарушив корневой ком, то и стрессу неоткуда взяться. Просто надо аккуратно извлечь из тары. Даже у цветущего куста растут корни и не так часто надо будет поливать. 

@tolya2021

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Толя сказал:

Урезай азот бро, парусом лист от него

Та азоту й так вже давно меньше даю, думаю все ж таки треба через раз компот давати, як і вказано на добривах, завтра поллю водою будемо бачити

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Толя сказал:

Если пересадить цветущий фотик не нарушив корневой ком, то и стрессу неоткуда взяться. Просто надо аккуратно извлечь из тары. Даже у цветущего куста растут корни и не так часто надо будет поливать. 

Та що обережно треба винімати то я в курсі, але знаю що є ризик нашкодити, тому хай вже лишається

Поделиться сообщением

• 0
В 03.11.2024 в 20:10, SebaWithBong сказал:

Та що обережно треба винімати то я в курсі, але знаю що є ризик нашкодити, тому хай вже лишається

сухими пересаджуй і норм буде, витягнеш пасочкою корінь з землею і нори, так роблю і завжди норм

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
15 часов назад, Shajtan сказал:

сухими пересаджуй і норм буде, витягнеш пасочкою корінь з землею і нори, так роблю і завжди норм

та в тому то і фішка, шо коли земля підсохне рослина від спраги вже почне вмирати, цей поліський грунт від 7ми днів може повністю висихати

Поделиться сообщением

• 0
В 03.11.2024 в 20:07, SebaWithBong сказал:

Та азоту й так вже давно меньше даю, думаю все ж таки треба через раз компот давати, як і вказано на добривах, завтра поллю водою будемо бачити

Вчора дав чистої води, 190ппм, пш6.7.  Дренаж,320-380ппм, 6.6пш. Почувають себе краще, значить буду воду з компотом чередувати

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...