Shajtan 3 301 Опубликовано: Понедельник в 19:43 Привіт, гровери! Шукаю сорт канабісу зі слабким ефектом і сильним ароматом. Хочу смачно курити косяка, але щоб не розвалювало, або взагалі ледь перло Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 416 Опубликовано: Понедельник в 19:53 7 минут назад, Shajtan сказал: Привіт, гровери! Шукаю сорт канабісу зі слабким ефектом і сильним ароматом. Хочу смачно курити косяка, але щоб не розвалювало, або взагалі ледь перло Lowryder,doctor Choice 👍 2 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 301 Опубликовано: Понедельник в 20:17 24 минуты назад, sshkiper сказал: Lowryder,doctor Choice 👍 якби ще й магазини, де продається що, бажано в Україні 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 416 Опубликовано: Понедельник в 20:37 16 минут назад, Shajtan сказал: якби ще й магазини, де продається що, бажано в Україні Далі буде) exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Krystina 661 Опубликовано: Понедельник в 20:54 Так,дай Джа спокою країні то обовьязково! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 182 Опубликовано: Вторник в 06:55 11 часов назад, Shajtan сказал: Привіт, гровери! Шукаю сорт канабісу зі слабким ефектом і сильним ароматом. Хочу смачно курити косяка, але щоб не розвалювало, або взагалі ледь перло Shkiper Kush тобі має зайти - легкий смачний стрейн. Насіння було у бро @sshkiper Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 510 Опубликовано: Вторник в 09:46 Green Crack CBD від Humboldt Seeds або CBD Auto 1:1 (CBD CRACK) від Fast Buds 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 292 Опубликовано: Вторник в 11:33 Может тебе сативы хорошей надо шоб не розвалювало... 1 ORGANIC GROW CLUB Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 4 923 Опубликовано: Вторник в 12:38 16 часов назад, Shajtan сказал: Привіт, гровери! Шукаю сорт канабісу зі слабким ефектом і сильним ароматом. Хочу смачно курити косяка, але щоб не розвалювало, або взагалі ледь перло кури невзатяжку 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 256 Опубликовано: Вторник в 13:40 1 час назад, синоптик сказал: кури невзатяжку Гарна порада Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 301 Опубликовано: Вторник в 18:12 5 часов назад, синоптик сказал: кури невзатяжку ну це найкращий варіант буду крутити ганджа-сігарілли Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Leomessi10 139 Опубликовано: Вторник в 23:11 Раджу сайт Leafly На ньому усі сорти, що є на ринку США. Там можна пошукати щось із низьким відсотком ТГК та із необхідним для тебе підбором терпенів та ефектів Не реклама) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 301 Опубликовано: вчера в 00:09 56 минут назад, Leomessi10 сказал: Раджу сайт Leafly На ньому усі сорти, що є на ринку США. Там можна пошукати щось із низьким відсотком ТГК та із необхідним для тебе підбором терпенів та ефектів Не реклама) я в курсі про той сайт, та хотілося більше дізнатеся не в теорії сорти, а які можна було б роздобути в Україні на весняний сезон чи для руму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 117 Опубликовано: 19 часов назад (изменено) Раджу BlueDream спробувати. Я ростив автік від Atlas Seeds (Барабаха ще має в наявності). Сподобався своїм не нав'язливим ефектом. Голова ясна, повна думок. Якщо відпустити потік то може трохи і занести в дебрі, але благо, контроль прекрасний. Без зусиль повертаєшся на ту стежку що хотів. Коротше ефект дуже контрольований. Більшість часу тріпу тіло не відчуває ніякої важкості чи ліні. тільки в самому кінці 10% індіки в генетиці нагадують про себе приємним релаксом в тілі, без важкості. Прекрасний денний сорт. Покурив, вирішив всі справи і під кінець приємний релакс, який помножується якщо прилягти. І забув ще по смаку доповнити. Нажаль я пересушив кущик і багато терпенів втратив, але через вапік чіткий ягідний післясмак в роті. Изменено 19 часов назад пользователем Legend777 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
goodmaster 3 424 Опубликовано: 9 часов назад В 04.11.2024 в 21:43, Shajtan сказал: Привіт, гровери! Шукаю сорт канабісу зі слабким ефектом і сильним ароматом. Хочу смачно курити косяка, але щоб не розвалювало, або взагалі ледь перло любий недозрівий сорт буде класно куритьсь і слабо накурювати) до харва 3..4 неділі і ріж) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 301 Опубликовано: 6 часов назад 12 часов назад, Legend777 сказал: Раджу BlueDream спробувати. Я ростив автік від Atlas Seeds (Барабаха ще має в наявності). Сподобався своїм не нав'язливим ефектом. Голова ясна, повна думок. Якщо відпустити потік то може трохи і занести в дебрі, але благо, контроль прекрасний. Без зусиль повертаєшся на ту стежку що хотів. Коротше ефект дуже контрольований. Більшість часу тріпу тіло не відчуває ніякої важкості чи ліні. тільки в самому кінці 10% індіки в генетиці нагадують про себе приємним релаксом в тілі, без важкості. Прекрасний денний сорт. Покурив, вирішив всі справи і під кінець приємний релакс, який помножується якщо прилягти. І забув ще по смаку доповнити. Нажаль я пересушив кущик і багато терпенів втратив, але через вапік чіткий ягідний післясмак в роті. беру не замітку 3 часа назад, goodmaster сказал: любий недозрівий сорт буде класно куритьсь і слабо накурювати) до харва 3..4 неділі і ріж) ну це зрозуміло, хотілось знайти саме цікавий сорт Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас