Kenny666 90 Опубликовано: 21 ноября Вітаю. Вирішив більше не експериментувати ,й трохи прикупити ся. Замість 80 ват зарас буде 240в,замість горішків 5 л ,буде 10 л,вирішив просто подивитися наскільки результат буде кращим від мого попереднього халтурного.Купив хімії,все як має бути,вентилятор 1 для циркуляції повітря,на вдув і видув нема,температура поки що стоїть 32 градуси .Одразу і підкажіть скільки повинно бути вологи??😐🤦 Світло:Лампа Китай на 100 ват фіто,3 лед лампи по 40 і 1 50 ват. Бокс :Коробка з епіцентрах за 350 грн Зернятка :erorseeds 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 21 ноября (изменено) Одразу на другий день після посадки в горщик вилізли головки,чілять поки що.День 1 ,показали кабіну,попили пару крапель води,світло 18-6 ,щоб тіки не вимикали. Изменено 21 ноября пользователем Kenny666 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 440 Опубликовано: 21 ноября Привіт бро , а скільки зняв з минулого разу ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 554 Опубликовано: 21 ноября Амнезия может не влезть по высоте старина... да и вообще там места на 1 растиху) ну посмотрим что у тебя в итоге получится,успехов 2 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 22 ноября 17 часов назад, Яр13 сказал: Привіт бро , а скільки зняв з минулого разу ? Привіт старий,з трьох растіхк зняв 57 г ших,і 15 битого тріма.Але мало ,для покура самому треба хочаб 100+ г на 2-3 місяці щоб було Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 22 ноября 17 часов назад, MrHaze сказал: Амнезия может не влезть по высоте старина... да и вообще там места на 1 растиху) ну посмотрим что у тебя в итоге получится,успехов Спробую крутити їх якось ,я шарю що короб малий,раніше розміщалися 3 по 5л,я накурений це не передбачив . 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 22 ноября 17 часов назад, Яр13 сказал: Привіт бро , а скільки зняв з минулого разу ? Яка волога в боксі має бути? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 22 ноября 17 часов назад, MrHaze сказал: Амнезия может не влезть по высоте старина... да и вообще там места на 1 растиху) ну посмотрим что у тебя в итоге получится,успехов Подякував🤝 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 440 Опубликовано: 22 ноября 44 минуты назад, Kenny666 сказал: Яка волога в боксі має бути? На вегетації добре коли висока вологість , 60-75% буде норм , на цвіт я тримаю в межах 45-55% Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 440 Опубликовано: 22 ноября 3 часа назад, Kenny666 сказал: Спробую крутити їх якось ,я шарю що короб малий,раніше розміщалися 3 по 5л,я накурений це не передбачив . Які розміри коробки ? Поки не пізно можна пересадити в меншу тару , чесно кажучи в мене 2 бегі по 5л (правда кокос) і площа 1.20×60см і я ще роздумую чи варто на слідуючий гров брати більшу тару , бо ніби і так норм росте , глянь в мене в репорті . А в тебе бро три куща в обмеженому просторі - то нахіба тоді великі бегі якщо ти все одно не даси їм простору для росту ? Подумай Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 926 Опубликовано: 22 ноября (изменено) де пацюк!?? до лабораторії адвансів спродав чи в аренду? рівненького грову, Бро! шо ти там в мішки(здорові) насипав? кокос з пилорами чи комбікорм? шо за порох? освітлення "кислотна дискотека", шоб малі не сумували? 5 часов назад, Kenny666 сказал: Яка волога в боксі має бути? не парся зараз. головне зараз не залити. зверху залишай простір в боксі для повітря і добре вологість спочатку до 70 не завадить, вега - до 65, як квітнеме, то до 55.. 60 і обдувати треба... але це не саме головне Изменено 22 ноября пользователем romario999 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 23 ноября Якраз та В 22.11.2024 в 14:23, Яр13 сказал: На вегетації добре коли висока вологість , 60-75% буде норм , на цвіт я тримаю в межах 45-55% к і є поки що,боюся як добавлю ще 2 лампи то буде градусів 45 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 26 ноября Якраз та В 22.11.2024 в 14:23, Яр13 сказал: На вегетації добре коли висока вологість , 60-75% буде норм , на цвіт я тримаю в межах 45-55% Поки стоїть 150 ват ,6 день від каски ,полив бадягою для укорінення,потихеньку ростуть. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 26 ноября Думаю чи не забагато їм світла на вегу???? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 554 Опубликовано: 26 ноября 34 минуты назад, Kenny666 сказал: Думаю чи не забагато їм світла на вегу???? Света много не бывает бро) вон ГХС в своих гроу сэшынах под киловатом один куст гровят ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 27 ноября 13 часов назад, MrHaze сказал: Света много не бывает бро) вон ГХС в своих гроу сэшынах под киловатом один куст гровят Короче світла можна фвгачити ,десь був прочитав що воно їх палить на везі Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 926 Опубликовано: 28 ноября В 23.11.2024 в 22:29, Kenny666 сказал: Якраз та к і є поки що,боюся як добавлю ще 2 лампи то буде градусів 45 дувчик на лампу не наставляй. темпа буде рости. є в цій клітчастій сумці вентиляція? відкривай бокс. головне не заливай зараз. пару тижнів терпіння. так норм іде Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bioSingularity 20 Опубликовано: 30 ноября Кенни, зачем тебе столько укоренителя? =))))))) Мне одного пакета хватило на 8 плодовых деревьев, что бы сделать 50 саженцев, и даже осталось немного. Потом ещё в результате исследований + экспериментов понял, что он в лучшем случае не работает. Свет врубай максимально весь, как можно больше, у тебя росточки вытягиваются. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 30 ноября В 22.11.2024 в 18:50, romario999 сказал: де пацюк!?? до лабораторії адвансів спродав чи в аренду? рівненького грову, Бро! шо ти там в мішки(здорові) насипав? кокос з пилорами чи комбікорм? шо за порох? освітлення "кислотна дискотека", шоб малі не сумували? не парся зараз. головне зараз не залити. зверху залишай простір в боксі для повітря і добре вологість спочатку до 70 не завадить, вега - до 65, як квітнеме, то до 55.. 60 і обдувати треба... але це не саме головне Здоров бро,замість пацючачих казках на цей раз вирішив купити хімії,пацюки живі здорові,десь фотку закину які вони няшні 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 30 ноября В 28.11.2024 в 16:02, romario999 сказал: дувчик на лампу не наставляй. темпа буде рости. є в цій клітчастій сумці вентиляція? відкривай бокс. головне не заливай зараз. пару тижнів терпіння. так норм іде Я по відкриваю бокс,температура 33 градуси ,волога 50 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 30 ноября (изменено) Пішов 10 день ,посипав їх сьогодні під сімядолі,потихеньку пшикаю воду,земля волога ще від покупки тому недуже їх поливаю поки що.Ростуть потихеньку,недавно правда дуйчик випадково протаранив пурпле виндоу й вона стала буквою Г,але продовжує рости,будемо вважати що ми скористалися екстремальним суперкропингом,продовжує рости,землею зафіксував букву Г ,подивимось що буде далі,трохи набере так ізолентою підмотаю. Поки стоять 2 лампи,додам ще 2 коли Вега почнеться Изменено 30 ноября пользователем Kenny666 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 712 Опубликовано: 1 декабря сухувато виглядають проте,може й норм,тобі б вітамінки В прикупити і в корінь і по листу буде доречно+янтарна к-та і так і так Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 554 Опубликовано: 2 декабря В 27.11.2024 в 11:12, Kenny666 сказал: Короче світла можна фвгачити ,десь був прочитав що воно їх палить на везі главное чтоб температура до 30 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 2 декабря 12 день ,починається Вега походу,з'являється 3 поверх ,буква г жива,відкликає думаю. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 90 Опубликовано: 14 декабря (изменено) 22 день,відійшли від стресу ,ростуть кожен день дуже замітно.Буква г теж вроді відклигала ,щось трохи наросло,дам їй шанс взяти участь в гонці.Хімію поки що не сиплю,вода тільки,сьодні завтра покажуть стать 2 рослини,в мене великі надії що це жінки.Ще трохи й будемо їх гнути,або ще подумаємо .Попри вимкнення світла ,ростуть потихеньку. Изменено 14 декабря пользователем Kenny666 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас