GROW2023 202 Опубликовано: 24 ноября Це шо мені так повезло шо я підар бабу виростив? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Saintery 367 Опубликовано: 24 ноября Уявляю, який це гемор на трімі, співчуваю, бро. Колись читав на форумі, що всі банани пінцетом висмикував. Може @smalinet.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: 24 ноября 44 минуты назад, Saintery сказал: всі банани пінцетом Та бля це не реально ця лярва з яйцями здорова сцука і в сітку вплетена, та і пізно, деякі вже розкрились дали пилок Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 504 Опубликовано: 24 ноября Що за матеріал? звідки сємки? Якийсь стрес міг стати причиною. На цій стадії, навряд чи допоможуть якість там вискубування. То під ніж і в смітник. Бо то висмикування буде провокувати ще більше утворення бананів. Стимулятори коріневої можуть на пізніх стадіях провокувати осмотичний стрес, це теж призводить до увімкнення механізмів плодоношення і самозбереження. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: 25 ноября (изменено) 16 часов назад, ХаПаZz сказал: Що за матеріал? звідки сємки? Гагарін, брав на сайті ерорс сідс, да стреси є,основний стрес це відключення світла хуй пойми коли і по якому графіку. Изменено 25 ноября пользователем GROW2023 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: 25 ноября (изменено) Це зразу під ніж нах? Це перший в житті такий випадок , воно хоть пре? Бо семкі нах не нужні, в ауті не вирощюю, а в боксі максимум 3 дівки. Изменено 25 ноября пользователем GROW2023 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 504 Опубликовано: 25 ноября 1 час назад, GROW2023 сказал: Гагарін, брав на сайті ерорс сідс То матеріал посівний перекошений скорше за все. Сам гагарін складний стрейн, чутливий до пересвітів і надлишків годування. Треба брати щось біль міцне, живуче. 1 час назад, GROW2023 сказал: воно хоть пре? На цій стадії ні. Буде сативний лайтовий ефект. Може трішки сильніше. Але рахуй всі соки йдуть в банани, тому рослині нічого не дістається. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: 26 ноября В 25.11.2024 в 17:51, ХаПаZz сказал: Сам гагарін складний стрейн, чутливий до пересвітів і надлишків годування. Треба брати щось біль міцне, живуче. Не знав про це ,надлишків годування навряд, а от пересвітити скоріш за все міг. Наступного разу хочу від Барні фармс автіка авгані куш, що про нього скажеш в плані живучості? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 504 Опубликовано: 26 ноября 46 минут назад, GROW2023 сказал: хочу від Барні фармс автіка авгані куш я щось і не бачив в них ніяких таких стрейнів з назвами. Треба уточнення. Я можу лише порекомендувати від барні Glue Gelato ця горилла не підведе. Живуча, убойна, врожайна. Але це сильна індюха з сативним ефектом по суті. Critacal Kush від барніків індика просто ппц. Ну і Zkitles OG це мої улюблені стрейни. Одна з причин в тому, що любий з стрейн OG оriginal gangsters пробиває в цілому любий толєр. Нізька степінь прикурюваності. Один з нюансів, так це те, що більшсіть стрейнів від барні здебільшого "сухі" мало тріхом і мало смол. Але це не мінус, рівень прибивання на висоті. ЯКщо хочеш щось веселе і хейзове, а також неприхотливе і живуче, то класичний ак-47 тобі допомогу, але це більше сатива. Якщо хочеш компроміс то шукай Джека Херера, хоча, я сам не знаю, де є класні та сильні горіхи цього стрейну. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: 27 ноября 8 часов назад, ХаПаZz сказал: щось і не бачив в них ніяких таких стрейнів з назвами Да, бро, так і є то я мав на увазі крітікал куш, втиконув як називается. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: 27 ноября А взагалі цей гров став для мене самим невдалим, перша дівка від стресу мала, друга дівка стала гермой, а третя дуже рано зацвіла, і ось +-70днів цвіту а воно взагалі не пре, ну зовсім зовсім навіть. Ось фото її, зараз ріпеном поливаю, може поможе) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: 27 ноября А листя ото с початку як крутнуло від жари, так і остались хоть і виправив температуру. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 bonivur 17 905 Опубликовано: 27 ноября 17 часов назад, GROW2023 сказал: А взагалі цей гров став для мене самим невдалим, перша дівка від стресу мала, друга дівка стала гермой, а третя дуже рано зацвіла, і ось +-70днів цвіту а воно взагалі не пре, ну зовсім зовсім навіть. Ось фото її, зараз ріпеном поливаю, може поможе) Моя думка така: якщо не пре, то це криві руки брідера. Загермитися могла і від стресу, обо ж таки від тих же кривих рук творця горіхів. Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: 27 ноября (изменено) 18 минут назад, bonivur сказал: Моя думка така: якщо не пре, то це криві руки брідера. Загермитися могла і від стресу, обо ж таки від тих же кривих рук творця горіхів. Більше ніколи в житті не буду брати горіхи виробництва ерорсів... реально час в сраку, гроші на світло, воду і удобри в сраку і в результаті на новий рік маю якийсь бадиль у якого (я вообще такого не бачив і не чув), навіть самі тріхоми ніхрена не міняють..... Скільки до цього грову різних дівок в набагато гірших умовах робив, скільки вони не стресували ніколи не було такого бутера, максимум що страждало від стресу так це кількість врожаю. Изменено 27 ноября пользователем GROW2023 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: 27 ноября В 25.11.2024 в 17:51, ХаПаZz сказал: . Сам гагарін складний стрейн, чутливий до пересвітів і надлишків годування. Треба брати щось біль міцне, живуче А ерорси на сайті пишуть шо вообще ізі стрейн) ось з опису сорту в них на сайті: Выращивание этого индичного растения доступно даже новичку в области коноплеводства. Растение обладает прочным иммунитетом и успешно справляется с атаками вредителей. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бугор 13 876 Опубликовано: 28 ноября 4 часа назад, GROW2023 сказал: Більше ніколи в житті не буду брати горіхи виробництва ерорсів Бро у жирных компаніях теж бувають бока. Я мабудь 100шт від ероса підняв, лише раз був бок, замісь автіка був фотік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 kostia 28 330 Опубликовано: 28 ноября 7 часов назад, GROW2023 сказал: Більше ніколи в житті не буду брати горіхи виробництва ерорсів... реально час в сраку, гроші на світло, воду і удобри в сраку і в результаті на новий рік маю якийсь бадиль у якого (я вообще такого не бачив і не чув), навіть самі тріхоми ніхрена не міняють..... Скільки до цього грову різних дівок в набагато гірших умовах робив, скільки вони не стресували ніколи не було такого бутера, максимум що страждало від стресу так це кількість врожаю. ЕСТЬ ТАКОЙ ПЕРСОНАЖ НИК ЕГО МИЧМАН ЭТО ОН ЗА ЭТО ДОЛЖЕН ОТВЕТИТЬ ,КСТАТИ ШИЗИК НАТУРАЛЬНЫЙ ВИДИТ ДАЖЕ ТО ЧЕГО В ПРИРОДЕ НЕ СУЩЕСТВУЕТ))) ЭТО ОН СДАЁТ СВОИ ВЫСЕРЫ В ЕРРОРС,ЕРРОРС НЕ ПРИ ЧЁМ ) не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: 28 ноября (изменено) Та, може я на емоціях і погарячкував, розумію шо бувае, в мене теж за багато раз це перший бок. через 4 дні ріпен перестану лить і буду різать, висохне, скажу шо як воно. Ну а шо з тою підарбабою робить я хз , тратить час чи не хз. Изменено 28 ноября пользователем GROW2023 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 286 Опубликовано: 28 ноября 2 часа назад, GROW2023 сказал: Та, може я на емоціях і погарячкував, розумію шо бувае, в мене теж за багато раз це перший бок. через 4 дні ріпен перестану лить і буду різать, висохне, скажу шо як воно. Ну а шо з тою підарбабою робить я хз , тратить час чи не хз. Привіт бро , якщо з травою взагалі галяк , я б курнув листя ну чи дав би комусь на пробу якщо в самого толєр високій , і якщо листя хоч трохи вставляє тоді залишив би а там чи на концентрати чи на кашу з молоком . Якщо запас є - в топку Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: 28 ноября 8 часов назад, Яр13 сказал: Привіт бро , якщо з травою взагалі галяк , я б курнув листя ну чи дав би комусь на пробу якщо в самого толєр високій , і якщо листя хоч трохи вставляє тоді залишив би а там чи на концентрати чи на кашу з молоком . Якщо запас є - в топку Майже нема, грам 5 мазарчика лишилось 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: 28 ноября (изменено) Це ти про герму ту кажеш? Я хз, в мене нема нікого хто курив би листя) Изменено 28 ноября пользователем GROW2023 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 286 Опубликовано: 28 ноября 1 час назад, GROW2023 сказал: Це ти про герму ту кажеш? Я хз, в мене нема нікого хто курив би листя) Тоді по іншому ми не дізнаємось чи варто її залишати) курнути листя треба для діла а не для прикола , сам кури) а ні то в топку і на новий цикл якщо є резервне живлення , бо підари будуть бомбити точно 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 webmaster 17 469 Опубликовано: Пятница в 13:53 не надо выбрасывать, там растихе не долго осталось, а от того что есть немного бананов будет немного семок, семки в мусор конечно а остальное будет вполне курибельно 2 Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 bioSingularity 8 Опубликовано: Суббота в 00:41 Чел, не выбрасывай растения, которым 70 дней! По фоткам им ещё зреть. Дай им всем время. Подожди, пока не начнуть желтеть от возраста -- в этот момент они финально вытягивают всё из генеративных тканей в продуктивные. Последний рывок перед, по их программе, созданию семян и смерти. Всё ок будет. Даже те, что с бананами -- пускай хоть семечки дадут, раскидаешь в марте по полянам, дай шанс живым существам. И сами шишки переть будут -- смола, и в особенности терпеноиды (к которым и относятся каннабиоиды) созданы как раз для защиты семян от слишком интенсивного излучения Солнца -- генетическая информация нежная штука. Объём "курибельной" части станет меньше, несколько снизится мощь, но эффект будет 100проц. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 boyarskiy 7 497 Опубликовано: Суббота в 14:47 Были в позапрошлом парочка гермов. Но так, лайтово. Мало яиц было + я вовремя увидел относительно и реально дергал что найду пинцетом. Кое что было дозревщее и сыпало пыльцой, а в основном все зеленое. Дозревают яйцы по разному. Так что не парься) дергай если не лень. Хуже не будет По поводу пручести - ну хз ) поскольку у меня было не много - то не могу сказать что стаф был хуйовым. очень даже. Может если б больше было яий - то перло б хуже.. А так не жалуюсь расти дальше) выкидывать точно не нужно) тут будешь либо с чем-то либо ни с чем) Выбор очевиден 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 GROW2023 202 Опубликовано: Понедельник в 18:12 В 27.11.2024 в 07:35, GROW2023 сказал: А взагалі цей гров став для мене самим невдалим, перша дівка від стресу мала, друга дівка стала гермой, а третя дуже рано зацвіла, і ось +-70днів цвіту а воно взагалі не пре, ну зовсім зовсім навіть. Ось фото її, зараз ріпеном поливаю, може поможе) Ця хуйня так бадилем і залишилась. Запаху нема зовсім, тупо йобаний огурець, вкус тоже як огурець, не пре вообще ні разу і ні кого, навіть чувака який все життя бадиль курить. Ну як таке може бути???? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
GROW2023 202
Це шо мені так повезло шо я підар бабу виростив?
Поделиться сообщением
27 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас