gans30 7 169 Опубликовано: 17 декабря, 2024 (изменено) У нас минулим літом дощів не було зовсім. Це був пиздець. Я тягав воду як коняка! Хто користувався гідрогелем в ауті? Хочу спробувати... Изменено 17 декабря, 2024 пользователем gans30 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 6 959 Опубликовано: 17 декабря, 2024 Подивись у сторону мікорізи, за дикий не скажу, та кажуть, що гриби ці уходять на 10-20-(40?!) м вглиб, завдяки чому тягнуть вологу до коріння. Гідрогель звичайно покращить якість грунта, в індорі підсипав з Епіцентру, та дуже не помітив різницю. Ну знову ж таки дома поливаєш як підсихає, а не чекаєш чи воно спрацює) 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 7 169 Опубликовано: 17 декабря, 2024 3 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал: Подивись у сторону мікорізи, за дикий не скажу, та кажуть, що гриби ці уходять на 10-20-(40?!) м вглиб, завдяки чому тягнуть вологу до коріння. Гідрогель звичайно покращить якість грунта, в індорі підсипав з Епіцентру, та дуже не помітив різницю. Ну знову ж таки дома поливаєш як підсихає, а не чекаєш чи воно спрацює) Мікоріза само собою,користуюсь.. Так дикий аут та супісок. Хотя по 10 л покуп грунту добавляю..Далеко носити воду. Раз на тиждень,це нормально. А минулим літом носив через день +35 та без дощів... 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Legend777 187 Опубликовано: 22 декабря, 2024 Схожа ситуація у всіх аутменів. Я найшов містяк біля потічка в низовині то і там без дощів все пересихає... Спробуй глибшу яму викопати, доберись до нижніх вологих шарів + товстіший шар мульчі роби і постійно докидай зверху нових шарів при кожному відвідуванні. Рецепт не сотка, але таким чином більше вологи буде зберігатись. Про гідрогель нічого сказати не можу, не юзав. Але відношення якесь скептичне до нього, не зрозуміло як він віддає вологу, чи рослина може взяти її 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SHAKHTAR 86 Опубликовано: 22 декабря, 2024 я використав 2 літри вже наповненого водою гідрогелю на лунку, полив був раз на тиждень, мені сподобалося рослинам теж 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 7 169 Опубликовано: 22 декабря, 2024 4 часа назад, SHAKHTAR сказал: я використав 2 літри вже наповненого водою гідрогелю на лунку, полив був раз на тиждень, мені сподобалося рослинам теж Ти його перемішував з землею, кидав на низ чи як? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 22 декабря, 2024 25 минут назад, gans30 сказал: Ти його перемішував з землею, кидав на низ чи як? кидай в низ , нехай корені тягнуться 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SHAKHTAR 86 Опубликовано: 23 декабря, 2024 20 часов назад, gans30 сказал: Ти його перемішував з землею, кидав на низ чи як? 25-30 см від поверхні нічого не перемішував так насипав по всьому периметру лунки 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Лазаренко 3 543 Опубликовано: 30 декабря, 2024 Ну такое....в диком ауте толку почти ноль...ну или ноль Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 7 169 Опубликовано: 7 января В 30.12.2024 в 10:29, Лазаренко сказал: Ну такое....в диком ауте толку почти ноль...ну или ноль Ты лично пробывал? Он и создан для аута,если нет возможности поливать... Для индора он зачем? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
gans30 7 169
У нас минулим літом дощів не було зовсім. Це був пиздець. Я тягав воду як коняка! Хто користувався гідрогелем в ауті? Хочу спробувати...
Изменено пользователем gans30Поделиться сообщением
9 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас