Перейти к публикации
  • 0

Пів-року бану за образу адміна або приїхали...

Вопрос

Вітаю,шановні форумчани, на цей раз востаннє!

Я так зрозумів,шо @MrHaze корона адміна надавила занадто, бо тягнути мазу за друганів -довбойобів це гониво.

Тим більше піонерів,які для спільноти ніхуя не зробили,бо ніхуя не вміють.  Вибач,друже,але ти гониш. Залишишся тут один такими темпами. Це по-перше.

По-друге.

В розрізі реалій, я не розумію будь-якої толерантності до москалів в любих її проявах. Маю на те особисті причини,тому бути частиною спільноти, де адміністрацією починає вітатися терпимість до підорів,шо не люблять свого царя - для мене огидно.

Тож прийшов час прощатися.

Дякую всім,хто допоміг мені  навчитися цій цікавій справі!!

Дійсно прикольна спільнота.Була колись...(((

Контакти по насінню і добривам є- на зв'язку.

Хай щастить!

З повагою Neverminder.

• Like +1 1
  • Не понравилось 2

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
10 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Я не радий росіянам, вибач.

Бро, нема за що вибачатись, це твоя думка і її сприймаю нормально. Я їх також не люблю, бо вони в більшості своїй рашисто-раби. І моя родина як я писав вже, також постраждала.

Але нам не можна забивати болт чи прирівнювати до решти цю жменьку москалів, які ненавидять режим. З ними треба працювати, свою ідеологію нав'язувати. Це м'яка сила. Попереду всіх революцій іде ідея оформлена в слова, а потім вже зброя.

Изменено пользователем Legend777

Поделиться сообщением

• 0

Щоб на це все сказав Боб Марлі? Ненависть це паршива і заразна властивість. Так вже сталося, що якщо кожному з нас, зробить щось погане представник любої нації  - ми починаемо ненавидіти всю націю в цілому. Що, буде, якщо в це коло буде входити все більше і більше представників інших рас? Бо там чорний дав копняка, десь поляк напредоляв по шії, десь німець, а десь француз? Потім ненавидіти весь світ? Це слабка позиція недальновидної людини. Рано чи пізно всі війни закінчуються, а нашим нащадкам навалити на те, що було колись.  Лише історія носить образи з покоління в покоління змінюючи призму поглядів. А, зараз час глобальної брехні та пропаганди через яку пересралися всі і свої зі своїми і чужі з чужими. Якщо не зберігати тверезий глузд і раціональне мисленя, ми не будемо нічим відрізнятися від кацапні чи любих інших варварів сучасності. Поведінка деяких людей тут виглядає як (настільки ненавиджу кацапів, що навіть затопчу своїх, аби ненавидіти кацапів ще більше) Мудрий українець спокійно і без зайвого кіпішу візьме кацапа за яйця, витяне на двір і дать пенделя, після чого повернеться їсти вареники зі сметаною.  Пам'ятайте, кацапів більше, і на всіх нас не вистачить. Тому треба стриманість, а не і стєріка. 

Пропоную по факту нового руку, всіх "пробачити" і дати останнє китайське.  Ми культурне суспільство, евпропейське, а не рудимент 90их.

• Like +1 5

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0

Прийде час багато людей ( хто виживе ) прозріє , або перевзуються. Це треш. 

Ворог сидить в нашій хаті та в голос з нас рже.   

Изменено пользователем POSTAL
  • Like +1 6

Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. 

Поделиться сообщением

• 0

Если шо я не забанил Невермайндера а переместил в режим чтения...сиди себе,читай форум,исправляйся...за 4 нарушения подряд это норм наказание.

Так что я не злой=) заснуть 2 дня нормально не могу,думаю как о бывшей мля)

• Не понравилось 1
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

• 0

мое мнение - банить нужно уж совсем отморозков, нелюдей переворачивающих смысл нашего с вами здесь нахождения и общения :madeitation:

и уж конечно, @Neverminder НЕ один из них

бро, ты у меня давно в ИЛ, но сейчас я за тебя

ресурсу нужны маргиналы @sirotkaты где старый?

• Like +1 2
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

• 0
17 минут назад, bioaccessory сказал:

мое мнение - банить нужно уж совсем отморозков, нелюдей переворачивающих смысл нашего с вами здесь нахождения и общения :madeitation:

и уж конечно, @Neverminder НЕ один из них

бро, ты у меня давно в ИЛ, но сейчас я за тебя

Он не понимает ни с первого и даже не с 4го раза что оскорблять форумчан нельзя.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
5 минут назад, bioaccessory сказал:

Знаю кого спитать, наче, спробую.

@Shajtan все забуваю, перед вами були інші люди які займались форумом, раніше тут був ламповий чатік де всі ми спілкувались, і пан Сіротка також. Багато раз підіймали цю тему щоб його повернути. Були різні відповіді: 1. так все в процесі повернемо, 2. наче хтось писав що прибрали із за безпеки (чи то нашої чи форуму). 3. Були і такі відповіді що цей проект відновлен не буде і ідіть усі у телеграм канал (та це не одне і те саме). Це моглоб зробити трохи більше двіжу.

Поделиться сообщением

• 0
10 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Знаю кого спитать, наче, спробую.

@Shajtan все забуваю, перед вами були інші люди які займались форумом, раніше тут був ламповий чатік де всі ми спілкувались, і пан Сіротка також. Багато раз підіймали цю тему щоб його повернути. Були різні відповіді: 1. так все в процесі повернемо, 2. наче хтось писав що прибрали із за безпеки (чи то нашої чи форуму). 3. Були і такі відповіді що цей проект відновлен не буде і ідіть усі у телеграм канал (та це не одне і те саме). Це моглоб зробити трохи більше двіжу.

чат на форумі не планується, на скільки я знаю, але я спитаю. Хоча, керівнику проєкту, мабуть, простіше тримати ТГ чат для спілкування, бо це актуально. Та і самі розумієте, що формат форуму - застарівший формат для спілкування. І нову аудиторію важко "підсадити" на форуми. Що я точно знаю, скоро буде форум перекроюватися і трохи пере структуровуватися. Конкурси вже не за горами, як раз обговорюємо, які будуть призи (спойлер - добрива і насіння поки що). З понеділка все буде ясніше. І якщо все піде по плану, наступного тижня запущу якийсь конкурс. До того ж конкурси від Джойнт Доктор плануються, але поки треба ще їх продукцію якось до України доставити. Працюємо над цим. 

Поделиться сообщением

• 0

не можна вас самих залишити ні на хвилину 

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...