Перейти к публикации

Москаляче питання

Рекомендованные сообщения

Вітаю,Брази!

Спершу хочу щиро подякувати за підтримку!

Приємно бачити однодумців)

Пропоную спільнотою остаточно вирішити питання з присутністтю москалів на форумі.

Давайте проведемо голосування і результати бро @Shajtan передасть власнику форуму.

Вирішення цього питання ,на мій погляд,має знизити напругу в спільноті.

Дякую.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Привіт бро! Відчуваю знов близький бан, бо тема не во флуді чи розділі пропозицій по форуму, а в питанні сад-город;)

2 часа назад, Neverminder сказал:

Давайте проведемо голосування

Так а чо ти голосування не створив? наче була така функція колись. Чи нам накидувати варіки відповідей?)

1. +

2. -

3. +/-

Зараз наче так випливає, що в дії 3й пункт - хто там донатить на ЗСУ ті й молодці)))

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

12 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Привіт бро! Відчуваю знов близький бан, бо тема не во флуді чи розділі пропозицій по форуму, а в питанні сад-город;)

Так а чо ти голосування не створив? наче була така функція колись. Чи нам накидувати варіки відповідей?)

1. +

2. -

3. +/-

Зараз наче так випливає, що в дії 3й пункт - хто там донатить на ЗСУ ті й молодці)))

Привіт,бро!

Та капець - не подивився.

Поделиться сообщением

Я особисто навіть без голосування не збираюся мирится ні з якими москалями.  Має війна закінчитися, мають репарації виплатитися, мають території бути віддані. Тому, тут сябрів пускати трішечки легше ніж кацапів. Я взагалі не розумію навіть такого питання. Це виглядає як старшокласник навалив фінгалєтів, а ти до нього щей йдеш миритися і не проти, щоб він заходив в гості. Ну не раді тут кацапам і все. Не знаю, хто готовий з ними миритися, я ні. Без ненависті, чисто сухо всіх москалів з миром, але в сраку. Якось так)

• Like +1 4

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

4 часа назад, ХаПаZz сказал:

Я особисто навіть без голосування не збираюся мирится ні з якими москалями.  Має війна закінчитися, мають репарації виплатитися, мають території бути віддані. Тому, тут сябрів пускати трішечки легше ніж кацапів. Я взагалі не розумію навіть такого питання. Це виглядає як старшокласник навалив фінгалєтів, а ти до нього щей йдеш миритися і не проти, щоб він заходив в гості. Ну не раді тут кацапам і все. Не знаю, хто готовий з ними миритися, я ні. Без ненависті, чисто сухо всіх москалів з миром, але в сраку. Якось так)

якщо користуватися твоєю аналогією, то виходить, якщо в класі 20 людей...10 з них наваляли всьому вашому класу, а 7 підтримало це, ну і нехай 1 зайняв нейтральну позицію, а решта 2 осуджують своїх однокласників, але вони просто сцикуни, щоби проти йти. то ці двоє теж винні, що тебе в підворотні якийсь Вася пресував? Це лише питання, а не моя позиція. 

Поделиться сообщением

Можу цю тему закрити, а ти створиш опитування в цьому розділі. Або, можу створити я. Так, гадаю буде зручніше

• Like +1 1

Поделиться сообщением

20 минут назад, Shajtan сказал:

Можу цю тему закрити, а ти створиш опитування в цьому розділі. Або, можу створити я. Так, гадаю буде зручніше

Давай,бро, ти зробиш. Ти ж адмін. Дякую.

Изменено пользователем Neverminder

Поделиться сообщением

1 час назад, Shajtan сказал:

то ці двоє теж винні

можна підставити і бажане під дійсне. В зеків є хороше правило, якщо ти бачиш як когось пресують і нічого не передприймаєш - ти соучасник.  Твоя аналогія не умісна, бо тут жеж мова про колись з понтом братерські народи.  Ми на майдані вигризали свою свободу, а вони що? Амеби безхребетні.  Тут аналогія проста, якщо  "батя мого друга товче мене і мою сім'ю, то хуй там, я буду дружити з тим другом".   І все дуже прозаїчно,  війна не закінчена, хлопці не повернулися. А як повернуться, ой на форумі буде спекотно.

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

3 часа назад, ХаПаZz сказал:

можна підставити і бажане під дійсне. В зеків є хороше правило, якщо ти бачиш як когось пресують і нічого не передприймаєш - ти соучасник.  Твоя аналогія не умісна, бо тут жеж мова про колись з понтом братерські народи.  Ми на майдані вигризали свою свободу, а вони що? Амеби безхребетні.  Тут аналогія проста, якщо  "батя мого друга товче мене і мою сім'ю, то хуй там, я буду дружити з тим другом".   І все дуже прозаїчно,  війна не закінчена, хлопці не повернулися. А як повернуться, ой на форумі буде спекотно.

ми вигризали свободу, можна сказати так, якщо ти там був на майдані. Я можу лише сказати, що український народ на майдані вигризав свободу. Бо я тоді на пари ходив і в Київі ніколи не бував. От я не можу говорити, що це "ми". Вигризали свободу "вони". Так само воюють хлопці ,а я вдома сиджу і не воюю зараз. Я не хочу ділити росіян на хороших і поганих. Але, в той час я теж не хочу привласнювати заслуги одиниць всим українцям. Вибачай, твої приклади для мене дуже слабкі. Просто тобі достатньо таких суджень, щоби робити своє світобачення. Я ж хочу значно міцніших аргументів, щоби будувати власні погляди на ситуацію.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

4 часа назад, Shajtan сказал:

Я ж хочу значно міцніших аргументів, щоби будувати власні погляди на ситуацію.

Прилетівший калібр добре міняє світогляд. 

якщо ти там був на майдані

не якщо, а серед всіх інших хто там був.

Так само воюють хлопці

Кому треба той воює, кому ні той сидить вдома чи робить щось інше. Це не вирок.

Я не хочу ділити росіян на хороших і поганих

Ця компромісність до добра не доведе. Приклад мали на початку 22ого року. Це наївно шукати там хороше.  Просто очевидним робиться факт, що всі устої тягнуться до етнічно звичного ареолу, не до поляків чи ще там когось. Так так все закономірно.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

9 часов назад, Shajtan сказал:

якщо в класі 20 людей...

о хороших русских.

Есть те, кто непосредственно пытается нас убить. С этими все ж понятно.

Есть те, кто не стреляет, но поддерживает тех, кто стреляет. Тоже все ясно.

А есть те, кто не стреляет, и не поддерживает. Часть их "меня это не касается", часть "я лично против войны". И вторая часть - вроде же она хорошая, да? они же против? Но они живут в рф, платят там налоги, на которые стреляют те, из первой категории. Какая мне на хер разница, какие убеждения у того кацапа, который своими деньгами оплачивает мое убийство?

Хороший русский - это тот, кто давно уехал из рф со словами "я против этого ежима и не дам ему ни копейки своих денег"

У меня есть пара знакомых белорусов (не тех пидарков, которые сидят в минске и "мая страна называется белорусь, а не белоруссия". хер. твоя сраная страна с твоим ссаным ссыкливым народом называется белоруская сср. Нет такой страны "Белорусь", пока что). Один из них после очередной победы лукашенка на выборах сказал "этому усатому пидару я не дам не копейки своих денег", продл все имущество и уехал жить и работать в Польшу. Второй живет и работает в моем селе с той же мотивацией.

А какие бы ни были рассказы о "лично я не поддерживая войну" у россияниа - для меня все вполне понятно. Живешь в рф - конченая мразь.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

17 минут назад, FedorKastorkin сказал:

Хороший русский - это тот, кто давно уехал из рф со словами "я против этого ежима и не дам ему ни копейки своих денег"

Слабка аргументація. Я куча рузьких які ще до повномаштабки виїхали на постійне місце проживання за бугор і звідти підтримує війну, всі ці марші в Німеччині і інших країнах цьому підтвердження.

Так і навпроти. Не кожен рузький який проти режиму і війни має можливість (банально фінансову) виїхати звідти

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, Legend777 сказал:

Слабка аргументація

у меня три технических образования, так что с аргументацией и логикой все хорошо :) Есть такой термин - "необходимое, но недостаточное условие". Вот это о месте проживания. А все разговоры "я против путина, но не могу уехать" - это, сорян, ссаные отмазки. Кто хочет - тот делает. Если человек не клинический идиот - он понимает, что в рф никогда и ничего не поменяется и уезжает оттуда. А возможность что-то менять в своей жизни есть всегда и у всех (это касается не только россиян)

Но, конечно, это лишь мое личное мнение, кому нравится искать хороших русских = флаг в руки.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

38 минут назад, FedorKastorkin сказал:

у меня три технических образования, так что с аргументацией и логикой все хорошо :)

ти дуже "технічно" ігноруєш першу частину відповіді, про тих рузьких хто ненавидить нас із-за бугра...

я наприклад нелюблю нашу владу всю і не тільки поточну, а і попередню. Про шашлики навесні я не забув...

І що мені по твоїй логіці рвати когті звідси? А якщо я тупо не хочу їхати з рідної землі...

44 минуты назад, FedorKastorkin сказал:

кому нравится искать хороших русских = флаг в руки.

я не шукаю хороших рузьких, я шукаю хороших людей

• Like +1 1

Поделиться сообщением

8 часов назад, Shajtan сказал:

я тоді на пари ходив і в Київі ніколи не бував

А я ,Бро, був і на першому і на другому Майданах...І волонтерю з 14-го року. Тому,друже, мене так криє

• Like +1 2

Поделиться сообщением

8 часов назад, Shajtan сказал:

ми вигризали свободу, можна сказати так, якщо ти там був на майдані. Я можу лише сказати, що український народ на майдані вигризав свободу. Бо я тоді на пари ходив і в Київі ніколи не бував. От я не можу говорити, що це "ми". Вигризали свободу "вони". Так само воюють хлопці ,а я вдома сиджу і не воюю зараз. Я не хочу ділити росіян на хороших і поганих. Але, в той час я теж не хочу привласнювати заслуги одиниць всім українцям. Вибачай, твої приклади для мене дуже слабкі. Просто тобі достатньо таких суджень, щоби робити своє світобачення. Я ж хочу значно міцніших аргументів, щоби будувати власні погляди на ситуацію.

Якби хлопці, які воюють, написали на форумі, що вони не проти хороших росіян тут, думаю, це питання було б вичерпане.
Десь ріка назад, ті хто вже звільнився з війська писали, що їм боляче читати що ми тут пишемо.

@Neverminder, вчора ввечері думав на цю тему, чи взагалі є сенс таких дискусій. В сенсі, що багато хто найближчі десятиріччя буде кипіти від люті і ненависті, 100% такі люди не погодяться бути з росіянами в одному просторі, і що не роби цю люди не полюблять сусідів і не простять.

З іншої сторони, найсильніший осуд у сучасному суспільстві це ігнорування. Якщо українці будуть на цьому та інших майданчиках піднімати найкращі ялинки, між собою журчати солов'їною, то чи буде місце у цій спільноті росіянам? Прийдеться і мову вчити, щоб тобі відповідали, і в інших питаннях адекватність вмикати.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Ось моя аргументація свого ставлення до підарів (читай московитів):

- ще до війни ( до2014р) по бізнесу мав пригоду купити типу німецьке обладнання,що зібрано на болотах. Зібрано було бухим Васею,криво,без частини автоматики та контроллера. Повернули 150 баксів. Підарське вирішення питання;

- люблю море. Їздив двічі на рік до війни стабільно - в Крим і на Єгипет. Усюди ,де зустрічав москалів, нахабніше і бидлячише - не бачив. А поїздив я нормально...Підари.

- Бізнес....свою першу автівку з салону я собі подарував на 25 років.І це був далеко не деу-ланос...Зараз в мене штату -0.Я сджу на шиї у жінки та намагаюся заробити на крипті. Все те,що я будував все життя , завдяки москалям, було знищено: спочатку розвалом економіки і цивілізованної структури ведення бізнесу яником і його проєктом"сім'я", потім -міграцією дешевої робочої сили зі Сходу та Криму в 2014 і крапку поставила війна. Доречі, у 90% випадках де кидалися підрядники, -замовники були москалями...Підари

-Майбутнє моїх дітей...Завдяки підорам я не знаю що очикує на моїх дітев в майбутньому. Мій син в 11 років вже вмів робити коктейлі Молотова. Ми з сім'єю близько пів-року ночували у підвалі.Які в нього будуть спогади про дитинство? І хто в цьому винен? Підори.

- Ну і ,звісно, все те ,шо підори принесли до нас з війною.

Я їх не вчора не взлюбив... Я цих підорів з різних сторін знаю. Тому мені байдуже: любить воно свого царя чи ні.З'балося,шоб не подохнути на нашій землі - чи ні. Це-підори. В них натура така. Тому гнати ганчірками і пиздити (краще вбивати) за першої ж нагоди

• Like +1 3

Поделиться сообщением

23 часа назад, Neverminder сказал:

Це-підори. В них натура така.

В рашке 146 лямов народу живет бро...думаешь что ни одного адекватного нету? 

Мне думается что есть и те что плачут от происходящего...есть и те что живут на гроши и не могут покинуть ужасную страну...есть и такие что всем сердцем ненавидят путина как и мы...разные есть русаки...разные.

Вот noize mc  например плакал у Дудя из-за происходящего у нас...

• Like +1 2

Поделиться сообщением

38 минут назад, Neverminder сказал:

краще вбивати) за першої ж нагоди

когда произошла трагедия в Буче все руские для меня умерли т.е всё хорошее по отношению к росиянцам куда то ушло и не чего с собой не могу сделать. значит приходит профессор с войны а вы тут с рускими дружите)))  пускай даже с хорошими....вот подарочек пацану сделаете

• Like +1 6

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

Я Сегодня проснулся в 5 утра от взрыва, и насчитал еще больше 30 вибухів на протяжении почти часа. Пока идет война, я считаю нет Хороших Русских (Далее :Хрюши), есть враг, который ебашит по нам без разбора, а так называемые хорошие русские сидят у себя в доме комфортно, и базарить могут все что угодно, лишь бы их комфорт продолжался, и им помогали в том, что им нужно. Когда мы заходим на их ресурс, нас сразу в том числе т.н. хрюши обливают всем дерьмом что у них есть и хер кто поможет чем, так почему мы должны быть толлерантными? Пусть сидят на своих гавноресурсах, и лично я считаю что им тут не место, по причине первостепенной - Война, которая убивает наших людей. А то получается какой-то БДСМ, нас пиздуют, а мы и дальше их любим - это не правильно. 

В дополнении ко всему, в нынешних условиях я считаю что Мы как народ Украины, и других наших союзником имеем полное право на Интеллектуальную собственность, которой не должны делиться с Врагом, потому что как показывает очень печальный опыт, они обычно кроме как украсть что-то чужое, к созданию своего не способны, да и используют в большинстве случаев это против нас (прим. Хак форума), то есть мы помогали помогали, и тут ляпс, спиздили все данные, почты, ип, и шо-то там грозилиь эти данные кому-то там отправить. 

Изменено пользователем LeSt
  • Like +1 5

Поделиться сообщением

В Україні ще багато людей, для яких найбільшою трагедією є втрата зв'язків з руським міром. Трагедія війни і українського народу їх турбує якось менше.

"Хароших рускіх" з усвідомленням того, що путін все просрав, ставатиме все більше і зовсім скоро вони всі будуть верещати "путінхуйло", а консерви з ними в унісон верещатимуть "да пасматрітє же! ані хааарошіє!"

З цим потрібно боротися! Брази, будь ласка, не дайте себе обдурити знову і не спускайте це на тормозах!

• Like +1 5

Поделиться сообщением

и дуже "технічно" ігноруєш першу частину відповіді, про тих рузьких хто ненавидить нас із-за бугра...

с какого это перепугу? Они входят во вторую группу "Есть те, кто не стреляет, но поддерживает тех, кто стреляет". Место проживания - на данный момент лишь один из критериев, недостаточный, чтоб считать их нормальными. Первичны убеждения. Но если страна проживания - рф, это лично для меня достаточный критерий. А вот страна проживания  - Германия - недостаточен, чтоб считать русского человеком. Просто в Германии он человеком может быть, при соблюдении других критериев.

І що мені по твоїй логіці рвати когті звідси? А якщо я тупо не хочу їхати з рідної землі...

это совершенно не касается обсуждаемой тут темы, правда? :) Но дружеский совет - надо оценивать ситуацию в целом (у меня еще и психологическое образование ))))) ), если ты оцениваешь бутерброд, как "хлеб говно, колбаса прекрасная" - то будешь разрываться, и это ведет к саморазрушению. Бутерброд (и страну проживания) надо оценивать в целом. Вкусно-невкусно (правда, бутерброд можно разобрать на две части, а со страной не очень получится). Так, мне, например, не нравится власть этого государства и дороги (и еще кой-чего), но имеющиеся плюсы перевешивают - по итогу, я живу пока что здесь (хотя давно имел и имею возможность поменять страну на практически любую). Это как работа - ты или принимаешь ее целиком (начальник говно, но зарплата в стотыщмильенов), или не принимаешь. Но это вопрос личного принятия ситуации, повторюсь, совершенно не тема для обсуждения в этой теме.

Поделиться сообщением

58 минут назад, MrHaze сказал:

Вот noize mc  например плакал

так он и уехал из РФ, так как не хочет там жить и подерживать режим. Все сходится :) "живешь в РФ и есть ножки и ручки - значит, пидарас"

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 часа назад, kostia сказал:

когда произошла трагедия в Буче все руские для меня умерли т.е всё хорошее по отношению к росиянцам куда то ушло и не чего с собой не могу сделать. значит приходит профессор с войны а вы тут с рускими дружите)))  пускай даже с хорошими....вот подарочек пацану сделаете

Привіт,бро!)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, MrHaze сказал:

ни одного адекватного нету

узкого - нет. Рассиянца - нет. Они йобнутые. Я в студенчестве на маССкву раз в неделю ездил.Курьером подрабатывал. Пидоры они,бро. Стадо пидоров...

3 часа назад, MrHaze сказал:

146 лямов народу

откуда столько,бро? С народами, земли которых  окупировали? Там узких -маССквабад и Питер. Остальные - дохулион народностей,которые ненавидят узких

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• Shajtan locked this тему
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Создать...