Перейти к публикации

Москаляче питання

Рекомендованные сообщения

Однокласніка сьогодні убили мого...хароший хлопець був..

Поделиться сообщением

1 час назад, Neverminder сказал:

Привіт,бро!)

А після війни,народ з окупованих територій як будемо їх називати?

В Криму хто зараз живе, якщо кримчан зараз запитати?

• Like +1 3

Поделиться сообщением

12 минут назад, goodmaster сказал:

Держава повинна запропонувати громадянам переїзд на підконтрольну територію, достойний. Ті хто лишаються розділяють імперську політику загарбників. Завжди є винятки які підтверджують попередні тези.

На початку війни бачив що держава надавала переселенцям, люди похилого віку по декілька місяців жили у підвалах на картоні в кращому випадку тонкому матраці, через деякий час більшість повернулася додому там хоч і обстріли та хоч якось жити можна. По другій тезі, є близький друг який з родиною тікав з Донецька у 14му, мабуть кожен може вгадати чи підтримала його держава.

Мабуть тому всім і болить, що вже через край всього сталось.

Поделиться сообщением

1 час назад, goodmaster сказал:

В Криму хто зараз живе, якщо кримчан зараз запитати?

Привіт,Бро!

В Криму зараз живуть татари,українці і капець скільки москалів. Тих,хто ненавидить окупантів - щимлять.

А після війни.. з ТОТ "ждуни" звалять з маскалями а інші будуть щасливі. Я так собі бачу

Поделиться сообщением

19 часов назад, ХаПаZz сказал:

Ця компромісність до добра не доведе. Приклад мали на початку 22ого року. Це наївно шукати там хороше.  Просто очевидним робиться факт, що всі устої тягнуться до етнічно звичного ареолу, не до поляків чи ще там когось. Так так все закономірно.

і шо тоді? москалі захоплять форум і почнуть нами керувати? 

• Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

18 часов назад, FedorKastorkin сказал:

Хороший русский - это тот, кто давно уехал из рф со словами "я против этого ежима и не дам ему ни копейки своих денег"

Але тут хлопці так налаштовані, що, якщо ти росіянин - ти під...р. І не важливо звідки ти. Ніхто не уточнює і не розпитує... Була би влада у таких - всіх підряд банили би. Тупо, якщо новенький пише російською - його в бан. Я частково згоден, що українці повинні писати українською, а розмовляти - кому, якою мовою до вподоби. Бо писати українською не так і важко. А от розмовляти - це вже треба вчитися

Поделиться сообщением

15 часов назад, Neverminder сказал:

А я ,Бро, був і на першому і на другому Майданах...І волонтерю з 14-го року. Тому,друже, мене так криє

тут тебе можу зрозуміти

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Я вцілому проти росіян, як народу і бачити не хочу їх на нашій землі. І я не агітую вас любити москалів. Просто я проти безрозбірного бану всіх, хто заходить і пише російською без розбору. Хоча, може і треба банити всіх, хто спілкується російською. Хто зна, може це москалі серед нас шифруються. Просто у них "челюсть не так устроена" (пальці не так ростуть), щоби українською писати. 😁

Давайте видалимо 90% форума, бо на ньому писали росіяни і тут використовували російську мову. А це ж мова ворога! І давайте побанимо всіх, хто і досі пише російською! Як вам такі рішення? 🤪

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Я згіден ))) Банити так всіх.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, Shajtan сказал:

якщо ти росіянин - ти під...р

ну тут досить велика вірогідність ))))

Тобто, якщо людина називає себе росіяніном - саме так. Підар. А якщо людина поїхала з рф, живе десь на океані, не мастурбує на "берёзки", "гречу" та "путинподнялстранусколен" і єдине, шо її пов"язує з рф - то паспорт (а позбавитись громадянства - це той ще квест) - є вірогідність, шо це таки людина.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

22 часа назад, Neverminder сказал:

А я ,Бро, був і на першому і на другому Майданах...І волонтерю з 14-го року. Тому,друже, мене так криє

Ну и чего мы достигли за 12 лет, после майдана? Лучше стало? Можешь ответить нормально, без негатива? 

Поделиться сообщением

Одне досягнення,це Різдво 25 грудня,якесь сумнівне досягнення як на мене,42 роки був православної віри,а зараз єврей вирішив що мені вкрай треба бути католіком

• Like +1 1

Поделиться сообщением

5 часов назад, elldorado сказал:

Я згіден ))) Банити так всіх.

Бро ,може ;згоден;,а то якось на мову Азарова схоже))

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

10 часов назад, Shajtan сказал:

Я вцілому проти росіян, як народу і бачити не хочу їх на нашій землі. І я не агітую вас любити москалів. Просто я проти безрозбірного бану всіх, хто заходить і пише російською без розбору. Хоча, може і треба банити всіх, хто спілкується російською. Хто зна, може це москалі серед нас шифруються. Просто у них "челюсть не так устроена" (пальці не так ростуть), щоби українською писати. 😁

Давайте видалимо 90% форума, бо на ньому писали росіяни і тут використовували російську мову. А це ж мова ворога! І давайте побанимо всіх, хто і досі пише російською! Як вам такі рішення? 🤪

Бро,ну навіщо так кардинально? Можна почати спільнотою по-тихеньку переводити форум на солов'їну. Вже давно про це розмовляли - потрібно лише організувати. Наприклад, раздати бажаючим по статті/розділу і хай переводять. Модер потім просто текст перезалив у форму і все. Я візьму участь.

І я шось не бачив від москалів тут нічого цікавого та цінного,а форум перелопатив майже весь. В нас гуру гровінгу та брідерства є - а от в москалів я шось нічого такого не знайшов. Може,шукав погано...

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Якщо розібратися,то форум інформаційний про коноплю і всі її витікающі.

Кожен має право по суті тут спілкуватися,даже рускій,но тільки по темі!

Наприклад,взяти форум ,,олк,,рускій,там є правило, тіпа ,,розпалювання політичної ворожнечі,,карається кляпом чи баном на тиждень,і пофіг якої ти національності! Звичайно там є спеціальний розділ,і тема ,де можна спілкуватись за політику і доказувати свою думку!Но в інших розділах про гров такого немає.Я рахую це правельне рішення,в інтересах форума.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

8 минут назад, goodmaster сказал:

Кожен має право по суті тут спілкуватися,даже рускій

А вдруг он путина уважает? НЕЕЕЕЕ...нам такие шакалы не нужны.

Поделиться сообщением

14 часов назад, Shajtan сказал:

і шо тоді? москалі захоплять форум і почнуть нами керувати? 

Так и буде. Всі перейдуть на кацапську бо ті гниди бач не розуміють нашої, для них жеж є лише 1 "нормальний язик".  Тут є лише 1 сенс пускати москалів, щоб їх як невермайндер множити на нуль і витягувати за яйця з хати. Я тільки не давно мав спілкування з такими кадрами на торенті одному, навішали мені хохлів і нагадали про купу лайна, заявили що рано чи пізно Київ буде їхнім, І після   цього я згадав - хороший руский це мертвий руский.  І не важливо що він там підтримує. Хай міняють громавдянство. Ми сприймемо лише тих кацапів які свій паспорт порвали. ЯК це довести? ніяк, тому в  баню таку ідею. Може як моцква буде лежати в руїнах і спалена, тоді можна буде виявляти притомних.

• Like +1 5

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

В 26.12.2024 в 04:29, Shajtan сказал:

москалі захоплять форум і почнуть нами керувати

Можемо провести просту аналогію: чому в Штатах всі спілкуються англійською в усіх штатах, а не,наприклад, мовою сіу чи ірокезів,чи чероккі - в залежності від регіону?

Уніфікація? Нєєєє,бро. Окупація.
Припливли пацики з Англії,бо їм там тісно було, перебили собі місцевих,шо спокійно собі там жили.Решту загнали в резервації і сказали:

от тепер буде так,як ми скажемо. А ви,бидло, говоріть англійською,бо ми вас НЄ ПАНІМАЄМ.

В амеріканців ще є прикол на цю тему:

- Якшо людина знає три мови, це-швейцарець,

- Якшо дві - канадець,

- Якшо лише одну і погано - американець...

Правда, нагадує когось...

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

@Shajtan,бро, наче, всі висказалися...

Судячи по кількості лайків на "ялинці", нас тут активних 21 бро + десь людей з 15,думаю, яким піфіг,не сподобалось,образились намене або я в ігнорі)

Може,вже пора створити тему з голосуванням? Як думаєш?

Изменено пользователем Neverminder
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

В 27.12.2024 в 13:50, Neverminder сказал:

Можемо провести просту аналогію: чому в Штатах всі спілкуються англійською в усіх штатах, а не,наприклад, мовою сіу чи ірокезів,чи чероккі - в залежності від регіону?

Уніфікація? Нєєєє,бро. Окупація.
Припливли пацики з Англії,бо їм там тісно було, перебили собі місцевих,шо спокійно собі там жили.Решту загнали в резервації і сказали:

от тепер буде так,як ми скажемо. А ви,бидло, говоріть англійською,бо ми вас НЄ ПАНІМАЄМ.

В амеріканців ще є прикол на цю тему:

- Якшо людина знає три мови, це-швейцарець,

- Якшо дві - канадець,

- Якшо лише одну і погано - американець...

Правда, нагадує когось...

В штатах індіанців мало лишилось, це менше відсотка населення. А англійською говорять самі окупанти, тобто американці. Все просто. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• Shajtan locked this тему
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Создать...