gans30 8 072 Опубликовано: 3 января, 2025 Все хочу спитати. Бачу ті хто був джанатороми стали гроверами. У мене теж було звання,зараз гровер.. Це збій після взлому,чи так треба....? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MrHaze 17 919 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 января, 2025 9 минут назад, gans30 сказал: збій після взлому Так. ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MrHaze 17 919 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 января, 2025 Може колись полагодять,запитаємо бро @Shajtan ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BlueberryMuffin 5 587 Опубликовано: 4 января, 2025 я думав тут мова піде про інші погони на форумі слава Джа я помилився) 3 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 FedorKastorkin 683 Опубликовано: 4 января, 2025 5 часов назад, BlueberryMuffin сказал: слава Джа я помилився особо не раслабляйся На гидре все очень быстро растет, поэтому очень рыхлые шишки (с) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Shajtan 7 493 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 января, 2025 14 часов назад, gans30 сказал: Все хочу спитати. Бачу ті хто був джанатороми стали гроверами. У мене теж було звання,зараз гровер.. Це збій після взлому,чи так треба....? я тему створював, щоби туди писали люди, котрі хочуть допомагати форуму, ти би написав, що модерував раніше і знову хочеш, то ми би розглянули кандидатуру А так, загалом всим закрили права після взлому, щоби русня не ламала тут нічого якщо що Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 8 072 Опубликовано: 4 января, 2025 3 часа назад, Shajtan сказал: я тему створював, щоби туди писали люди, котрі хочуть допомагати форуму, ти би написав, що модерував раніше і знову хочеш, то ми би розглянули кандидатуру А так, загалом всим закрили права після взлому, щоби русня не ламала тут нічого якщо що Я не модерував,та не хочу... Просто хотів знати шо трапилося.. Зміна влади на форумі,а атака підорусні це таке як повод.... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
gans30 8 072
Все хочу спитати. Бачу ті хто був джанатороми стали гроверами. У мене теж було звання,зараз гровер.. Це збій після взлому,чи так треба....?
Поделиться сообщением
6 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас