Перейти к публикации

Хтось, з кимось, щось не поділили...

Рекомендованные сообщения

27 минут назад, Shajtan сказал:

він типу в секті, я це пропустив

Та ні бро...це Костя шось придумав як на мене. Звичайний христянин він.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

21 минуту назад, kostia сказал:

это только админы видят при закрытой теме бро)

типу ти про цю тему, що не видно її?

Поделиться сообщением

3 минуты назад, Shajtan сказал:

типу ти про цю тему, що не видно її?

да бро

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

4 минуты назад, kostia сказал:

да бро

так ти ж не адмін і бачиш все?

Поделиться сообщением

13 минут назад, Shajtan сказал:

так ти ж не адмін і бачиш все?

у бывших есть друзья даже среди админов зрячих

Поделиться сообщением

1 час назад, MrHaze сказал:

Звичайний христянин він.

а чего же до сих пор лепит дизы был бы обычным уже простил бы)то только сектанты такие злопамятные

• Джа Пре +1 4

Поделиться сообщением

Досмотрел сегодня Острые козырьки сериал...давно мне советовали,но вот только пару недель назад дошла очередь до него...может кто еще не смотрел,всем советую:perfect:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 минуту назад, MrHaze сказал:

Досмотрел сегодня Острые козырьки сериал...давно мне советовали,но вот только пару недель назад дошла очередь до него...может кто еще не смотрел,всем советую:perfect:

підтримую

серіал дуже крутий 

• Like +1 2

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

5 часов назад, Shajtan сказал:

по питанням несправедливо заниженої репутації/банам - пишіть мені в ЛС. Будемо розбиратися

Треба розібратися. Бо мрХейз чуть шо - зразу стрєлки що це Шайтан так сказав робити. Потім починається "а я шо а я нічо" туда-сюда. Ось наприклад:

Цитата

- в слові чунгачанга компліменту не бачу. Але і особливої образи теж

- Яб образився на чунгачангу і більшість людей думаю також

- чунгачанга не таке вже образливе слово

- я тебе почув бро

Який чунгачанга??? :rasta_biggrin::rasta_biggrin::rasta_biggrin: це просто пздц угар :rasta_laugh::rasta_laugh::rasta_laugh:

______

Позорище. Скільки ресурсу люди витрачають на таку жостку йухню! Цілими днями! А форум далі поломаний і порядку тільки менше стає.

______

До речі, стосовно заголовку теми "Хтось, з кимось, щось не поділили"  Форум з москалями не поділили. Нагадаю бо заплуталися вже всі шо куда

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Короче брази, заминайте цирк чудити. Досить позорити форум, ми і без того в складному становищі зараз. В якості втішного підсумку можна забанити разїбатора з чупачупсом, він і так собі ще жменю акаунтів наштампує. І відновимо повний пакет санкцій москалям згідно ініційованому та проведеному адміністрацією опитуванню. І буде всім лафа :tyanet:

Ну ок, чупакабру в рідонлі особого режиму, він все одно від вересня місяця нічо не пише, тільки читає і пакостить, читає і пакостить комбінатор комбінований )) Тож нехай просто читає, якщо писати соромиться але без зловживань терпінням юзерів. Загрався надто.

Нормальний расклад ІМХО :rulez::rasta_laugh:

:peace:

• Like +1 3
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

6 часов назад, Warming сказал:

Треба розібратися. Бо мрХейз чуть шо - зразу стрєлки що це Шайтан так сказав робити. Потім починається "а я шо а я нічо" туда-сюда. Ось наприклад:

Який чунгачанга??? :rasta_biggrin::rasta_biggrin::rasta_biggrin: це просто пздц угар :rasta_laugh::rasta_laugh::rasta_laugh:

______

Позорище. Скільки ресурсу люди витрачають на таку жостку йухню! Цілими днями! А форум далі поломаний і порядку тільки менше стає.

______

До речі, стосовно заголовку теми "Хтось, з кимось, щось не поділили"  Форум з москалями не поділили. Нагадаю бо заплуталися вже всі шо куда

цей шмат файту переїхав з теми за що банять, а не за москалів, не втрачайте нитку розмови, щоби випатково не послати когось на х... не в контексті 😁

Поделиться сообщением

6 часов назад, Warming сказал:

ну це вже питання до кодерів, а не до мене, я все що міг для форума в тому напрямку зробив. Мені сказали - форум поки не буде мати чату, бо це треба окремий сервер піднімати. По всьому іншому дрібні проблеми пофіксили, котрі мені кидались в очі. Мобільної версії форуму не буде з тої ж причини - окремий сайт - окрема плата за мобільність. Аналог придумали - ТГ. Ось так.

Тепер напиши ти, що саме тут поламано.

І до речі, ви давно бачили на форумі активних москалів ,котрі не банилися одразу? Бо холівар ведеться тут во всю, але москалі на форумі тупо не активнічають взагалі 🤔

Поделиться сообщением

Мені сказали - форум поки не буде мати чату, бо це треба окремий сервер піднімати.

це питання закрили. дякую

Мобільної версії форуму не буде з тої ж причини - окремий сайт - окрема плата за мобільність.

Чомусь думав це просто версія сторінки, багато інтернет двіжків мають мобільну версію і це просто додатковий модуль який не збільшує сайт, ну мабуть тут якось по іншому, дуже в цьому не гребу. Та загалом і цю сторону треба думати, зараз із мобільних пристроїв 50+% входу.

Тепер напиши ти, що саме тут поламано.

Смайли російською)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Смайли російською)

Це я згоден. Хто перемалює?

Поделиться сообщением

1 час назад, Shajtan сказал:

Я можу

Спробувати 

• Like +1 3

Поделиться сообщением

3 часа назад, Shajtan сказал:

Невже в мережі не має наборів травяних смайлів)) Он людина хоче, а як ні давайте тему создамо то гуртом закриємо цей гештальт!

пс. от, до речі, пропозиція для розвитку, якщо у вас є план розвитку і є пункти які можна віддати на аутсорс - створюйте теми і хай форумчани роблять, ну це так, на правах фантастики, ті ж смайли - зробить конкурс наприклад смайл гіфка розмір 30х30 і такий то номер коліру жовтого та інших (щоб стильно було) може декілька чоловік і подужають поборотися і мати майбутню пошану за такий вклад.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

4 часа назад, Бандера сказал:

Я можу

Спробувати 

Було б не погано

2 часа назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Невже в мережі не має наборів травяних смайлів)) Он людина хоче, а як ні давайте тему создамо то гуртом закриємо цей гештальт!

пс. от, до речі, пропозиція для розвитку, якщо у вас є план розвитку і є пункти які можна віддати на аутсорс - створюйте теми і хай форумчани роблять, ну це так, на правах фантастики, ті ж смайли - зробить конкурс наприклад смайл гіфка розмір 30х30 і такий то номер коліру жовтого та інших (щоб стильно було) може декілька чоловік і подужають поборотися і мати майбутню пошану за такий вклад.

Подам ідею конкурсу наверх

Поделиться сообщением

37 минут назад, Shajtan сказал:

Було б не погано

Подам ідею конкурсу наверх

Ну колись робив для особистого користування, на неділі спробую щось переробити скину .

• Like +1 2

Поделиться сообщением

18 часов назад, Shajtan сказал:

щоби випатково не послати когось на х... не в контексті 😁

Заборонено правилами форуму!  :demon1:

18 часов назад, Shajtan сказал:

Тепер напиши ти, що саме тут поламано

Тут логіка поламано :rasta_biggrin: Дуже незручний інтерфейс, абсолютно клієнтодезорієнтований. Клацати приходиться багато, толку мало. Хоча стиль і структуру можна змінювати в налаштуваннях самої платформи.

Або може є можливість перейти на іншу платформу(ксенфоро і т.д.), більш сучасну і зручну і з власною адаптацією під мобільні пристрої. Кодери вже давно все покодили, готові рішення є в інтернеті, є гугл. Ясно шо за гроші, а как іначє. Але у нас тут все душевно по-простому, не думаю що гроші непідйомні за платформу і можливо настройщик. Може хтось знайдеться. Може гугл знайде. Це я тільки шо сам в гуглі 5хв почитав, ось розказую шо знаю. Але оживити точно все треба і без моб.версії ніяк.

Ох народ обрадуєцца :perfect:  інтіресно віздє, всьо такоє новєнькоє :rasta_biggrin:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

P.S.  Сідфайндер повністю змінив вигляд сайту. Я зайшов і офуїв. Вже третій місяць в шоці. Яка падляна

Поделиться сообщением

43 минуты назад, Warming сказал:

Або може є можливість перейти на іншу платформу(ксенфоро і т.д.), більш сучасну і зручну і з власною адаптацією під мобільні пристрої.

Я гадаю, що не вигідно витрачати гроші на проєкт, де активних 30 людей, нажаль. Це моя особиста думка, котра не відображає думок адміністрації

Поделиться сообщением

11 часов назад, Warming сказал:

Кодери вже давно все покодили, готові рішення є в інтернеті, є гугл. Ясно шо за гроші, а как іначє. Але у нас тут все душевно по-простому, не думаю що гроші непідйомні за платформу і можливо настройщик. Може хтось знайдеться. Може гугл знайде. Це я тільки шо сам в гуглі 5хв почитав, ось розказую шо знаю. Але оживити точно все треба і без моб.версії ніяк.

В двух словах опишу свій досвід, маю інтернет магазин на безкоштовному двіжку (їх багато різних) і вобщем до цього мені його писали різні команди програмірів, було декілька проєктів і вобщем під проект який починав робити один чувак, потім знаходив високооплачувану работу і треба було шукати іншого розробника і вобщем ніхто за іншими людьми перероблювати не хоче.  А тут готовий двіжок, ще й безкоштовний, нажвав кнопку - він оновився, зробив бекап якщо треба і тд. Як результат принципово не вношу зміни через які він втратить можливість сам оновлюватися, і все працює мабуть років 10. З форумом мабуть складніше, у нього вже є певний величенький розмір і чи є такі двіжки на форуми тако ж не знаю.

10 часов назад, Shajtan сказал:

не вигідно витрачати гроші на проєкт, де активних 30 людей

Колись писали скільки в місяць коштує форум і це були прям величенькі гроші, все ж таки хтось їх та для чогось витрачає)

А що за ресур не можу знайти)

image.png.4476b952b60fe5d0ac402acc234e8b4d.png

Поделиться сообщением

11 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал:

чи є такі двіжки на форуми тако ж не знаю

Звичайно є. На любий смак і гаманець

Колись писали скільки в місяць коштує форум і це були прям величенькі гроші

Може на генератор і бенз забезпечувати сервер електроенергією )

А що за ресур не можу знайти)

https://seedfinder.eu/en

Якщо вперше його бачиш, збережи в закладки. Немало користі принесе, гарантовано

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Цитата

Публічне обговорення дій Адміністрації та модераторів ресурсу

В 06.01.2025 в 13:39, Shajtan сказал:

можна, але, всеж таки, модери вирішують що підпадає під критику їх дій. Ми ж не безумні роботи. Не треба вже так принижувати наш інтелект :))

Тоїсть якщо начинаєш спілкуватись і доказувати свою думку в спорі з модератором,ти автоматично можеш получити бан чи попередження,на його розсуд,ого))) Такі спори повинен вирішувати вже адміністратор,справедливість і честність адміністрації це лице форума,по відношення до форумчан!!! Це дуже важно,це приваблює людей на форум!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...