MrHaze 14 690 Опубликовано: 6 января 27 минут назад, Shajtan сказал: він типу в секті, я це пропустив Та ні бро...це Костя шось придумав як на мене. Звичайний христянин він. 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 512 Опубликовано: 6 января 21 минуту назад, kostia сказал: это только админы видят при закрытой теме бро) типу ти про цю тему, що не видно її? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 404 Опубликовано: 6 января 3 минуты назад, Shajtan сказал: типу ти про цю тему, що не видно її? да бро не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 512 Опубликовано: 6 января 4 минуты назад, kostia сказал: да бро так ти ж не адмін і бачиш все? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 404 Опубликовано: 6 января 13 минут назад, Shajtan сказал: так ти ж не адмін і бачиш все? у бывших есть друзья даже среди админов зрячих не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 404 Опубликовано: 6 января 1 час назад, MrHaze сказал: Звичайний христянин він. а чего же до сих пор лепит дизы был бы обычным уже простил бы)то только сектанты такие злопамятные 4 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 690 Опубликовано: 6 января Досмотрел сегодня Острые козырьки сериал...давно мне советовали,но вот только пару недель назад дошла очередь до него...может кто еще не смотрел,всем советую 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 344 Опубликовано: 6 января 1 минуту назад, MrHaze сказал: Досмотрел сегодня Острые козырьки сериал...давно мне советовали,но вот только пару недель назад дошла очередь до него...может кто еще не смотрел,всем советую підтримую серіал дуже крутий 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 486 Опубликовано: 6 января 5 часов назад, Shajtan сказал: по питанням несправедливо заниженої репутації/банам - пишіть мені в ЛС. Будемо розбиратися Треба розібратися. Бо мрХейз чуть шо - зразу стрєлки що це Шайтан так сказав робити. Потім починається "а я шо а я нічо" туда-сюда. Ось наприклад: Цитата - в слові чунгачанга компліменту не бачу. Але і особливої образи теж - Яб образився на чунгачангу і більшість людей думаю також - чунгачанга не таке вже образливе слово - я тебе почув бро Який чунгачанга??? це просто пздц угар ______ Позорище. Скільки ресурсу люди витрачають на таку жостку йухню! Цілими днями! А форум далі поломаний і порядку тільки менше стає. ______ До речі, стосовно заголовку теми "Хтось, з кимось, щось не поділили" Форум з москалями не поділили. Нагадаю бо заплуталися вже всі шо куда 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 486 Опубликовано: 7 января Короче брази, заминайте цирк чудити. Досить позорити форум, ми і без того в складному становищі зараз. В якості втішного підсумку можна забанити разїбатора з чупачупсом, він і так собі ще жменю акаунтів наштампує. І відновимо повний пакет санкцій москалям згідно ініційованому та проведеному адміністрацією опитуванню. І буде всім лафа Ну ок, чупакабру в рідонлі особого режиму, він все одно від вересня місяця нічо не пише, тільки читає і пакостить, читає і пакостить комбінатор комбінований )) Тож нехай просто читає, якщо писати соромиться але без зловживань терпінням юзерів. Загрався надто. Нормальний расклад ІМХО 3 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 512 Опубликовано: 7 января 6 часов назад, Warming сказал: Треба розібратися. Бо мрХейз чуть шо - зразу стрєлки що це Шайтан так сказав робити. Потім починається "а я шо а я нічо" туда-сюда. Ось наприклад: Який чунгачанга??? це просто пздц угар ______ Позорище. Скільки ресурсу люди витрачають на таку жостку йухню! Цілими днями! А форум далі поломаний і порядку тільки менше стає. ______ До речі, стосовно заголовку теми "Хтось, з кимось, щось не поділили" Форум з москалями не поділили. Нагадаю бо заплуталися вже всі шо куда цей шмат файту переїхав з теми за що банять, а не за москалів, не втрачайте нитку розмови, щоби випатково не послати когось на х... не в контексті 😁 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 512 Опубликовано: 7 января 6 часов назад, Warming сказал: Позорище. Скільки ресурсу люди витрачають на таку жостку йухню! Цілими днями! А форум далі поломаний і порядку тільки менше стає. ну це вже питання до кодерів, а не до мене, я все що міг для форума в тому напрямку зробив. Мені сказали - форум поки не буде мати чату, бо це треба окремий сервер піднімати. По всьому іншому дрібні проблеми пофіксили, котрі мені кидались в очі. Мобільної версії форуму не буде з тої ж причини - окремий сайт - окрема плата за мобільність. Аналог придумали - ТГ. Ось так. Тепер напиши ти, що саме тут поламано. І до речі, ви давно бачили на форумі активних москалів ,котрі не банилися одразу? Бо холівар ведеться тут во всю, але москалі на форумі тупо не активнічають взагалі 🤔 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 6 983 Опубликовано: 7 января 5 часов назад, Shajtan сказал: Мені сказали - форум поки не буде мати чату, бо це треба окремий сервер піднімати. це питання закрили. дякую 5 часов назад, Shajtan сказал: Мобільної версії форуму не буде з тої ж причини - окремий сайт - окрема плата за мобільність. Чомусь думав це просто версія сторінки, багато інтернет двіжків мають мобільну версію і це просто додатковий модуль який не збільшує сайт, ну мабуть тут якось по іншому, дуже в цьому не гребу. Та загалом і цю сторону треба думати, зараз із мобільних пристроїв 50+% входу. 5 часов назад, Shajtan сказал: Тепер напиши ти, що саме тут поламано. Смайли російською) 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 512 Опубликовано: 7 января 1 час назад, CannabisDoomOcculta сказал: Смайли російською) Це я згоден. Хто перемалює? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 300 Опубликовано: 7 января 1 час назад, Shajtan сказал: Це я згоден. Хто перемалює? Я можу Спробувати 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 6 983 Опубликовано: 7 января 3 часа назад, Shajtan сказал: Це я згоден. Хто перемалює? Невже в мережі не має наборів травяних смайлів)) Он людина хоче, а як ні давайте тему создамо то гуртом закриємо цей гештальт! пс. от, до речі, пропозиція для розвитку, якщо у вас є план розвитку і є пункти які можна віддати на аутсорс - створюйте теми і хай форумчани роблять, ну це так, на правах фантастики, ті ж смайли - зробить конкурс наприклад смайл гіфка розмір 30х30 і такий то номер коліру жовтого та інших (щоб стильно було) може декілька чоловік і подужають поборотися і мати майбутню пошану за такий вклад. 2 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 512 Опубликовано: 7 января 4 часа назад, Бандера сказал: Я можу Спробувати Було б не погано 2 часа назад, CannabisDoomOcculta сказал: Невже в мережі не має наборів травяних смайлів)) Он людина хоче, а як ні давайте тему создамо то гуртом закриємо цей гештальт! пс. от, до речі, пропозиція для розвитку, якщо у вас є план розвитку і є пункти які можна віддати на аутсорс - створюйте теми і хай форумчани роблять, ну це так, на правах фантастики, ті ж смайли - зробить конкурс наприклад смайл гіфка розмір 30х30 і такий то номер коліру жовтого та інших (щоб стильно було) може декілька чоловік і подужають поборотися і мати майбутню пошану за такий вклад. Подам ідею конкурсу наверх Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 300 Опубликовано: 7 января 37 минут назад, Shajtan сказал: Було б не погано Подам ідею конкурсу наверх Ну колись робив для особистого користування, на неділі спробую щось переробити скину . 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 486 Опубликовано: 8 января 18 часов назад, Shajtan сказал: щоби випатково не послати когось на х... не в контексті 😁 Заборонено правилами форуму! 18 часов назад, Shajtan сказал: Тепер напиши ти, що саме тут поламано Тут логіка поламано Дуже незручний інтерфейс, абсолютно клієнтодезорієнтований. Клацати приходиться багато, толку мало. Хоча стиль і структуру можна змінювати в налаштуваннях самої платформи. Або може є можливість перейти на іншу платформу(ксенфоро і т.д.), більш сучасну і зручну і з власною адаптацією під мобільні пристрої. Кодери вже давно все покодили, готові рішення є в інтернеті, є гугл. Ясно шо за гроші, а как іначє. Але у нас тут все душевно по-простому, не думаю що гроші непідйомні за платформу і можливо настройщик. Може хтось знайдеться. Може гугл знайде. Це я тільки шо сам в гуглі 5хв почитав, ось розказую шо знаю. Але оживити точно все треба і без моб.версії ніяк. Ох народ обрадуєцца інтіресно віздє, всьо такоє новєнькоє 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 486 Опубликовано: 8 января P.S. Сідфайндер повністю змінив вигляд сайту. Я зайшов і офуїв. Вже третій місяць в шоці. Яка падляна Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 512 Опубликовано: 8 января 43 минуты назад, Warming сказал: Або може є можливість перейти на іншу платформу(ксенфоро і т.д.), більш сучасну і зручну і з власною адаптацією під мобільні пристрої. Я гадаю, що не вигідно витрачати гроші на проєкт, де активних 30 людей, нажаль. Це моя особиста думка, котра не відображає думок адміністрації Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 6 983 Опубликовано: 8 января 11 часов назад, Warming сказал: Кодери вже давно все покодили, готові рішення є в інтернеті, є гугл. Ясно шо за гроші, а как іначє. Але у нас тут все душевно по-простому, не думаю що гроші непідйомні за платформу і можливо настройщик. Може хтось знайдеться. Може гугл знайде. Це я тільки шо сам в гуглі 5хв почитав, ось розказую шо знаю. Але оживити точно все треба і без моб.версії ніяк. В двух словах опишу свій досвід, маю інтернет магазин на безкоштовному двіжку (їх багато різних) і вобщем до цього мені його писали різні команди програмірів, було декілька проєктів і вобщем під проект який починав робити один чувак, потім знаходив високооплачувану работу і треба було шукати іншого розробника і вобщем ніхто за іншими людьми перероблювати не хоче. А тут готовий двіжок, ще й безкоштовний, нажвав кнопку - він оновився, зробив бекап якщо треба і тд. Як результат принципово не вношу зміни через які він втратить можливість сам оновлюватися, і все працює мабуть років 10. З форумом мабуть складніше, у нього вже є певний величенький розмір і чи є такі двіжки на форуми тако ж не знаю. 10 часов назад, Shajtan сказал: не вигідно витрачати гроші на проєкт, де активних 30 людей Колись писали скільки в місяць коштує форум і це були прям величенькі гроші, все ж таки хтось їх та для чогось витрачає) А що за ресур не можу знайти) >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 612 Опубликовано: 8 января https://seedfinder.eu/en 2 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 486 Опубликовано: 8 января 11 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал: чи є такі двіжки на форуми тако ж не знаю Звичайно є. На любий смак і гаманець 11 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал: Колись писали скільки в місяць коштує форум і це були прям величенькі гроші Може на генератор і бенз забезпечувати сервер електроенергією ) 11 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал: А що за ресур не можу знайти) https://seedfinder.eu/en Якщо вперше його бачиш, збережи в закладки. Немало користі принесе, гарантовано 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
goodmaster 3 514 Опубликовано: 11 января Цитата Публічне обговорення дій Адміністрації та модераторів ресурсу В 06.01.2025 в 13:39, Shajtan сказал: можна, але, всеж таки, модери вирішують що підпадає під критику їх дій. Ми ж не безумні роботи. Не треба вже так принижувати наш інтелект :)) Тоїсть якщо начинаєш спілкуватись і доказувати свою думку в спорі з модератором,ти автоматично можеш получити бан чи попередження,на його розсуд,ого))) Такі спори повинен вирішувати вже адміністратор,справедливість і честність адміністрації це лице форума,по відношення до форумчан!!! Це дуже важно,це приваблює людей на форум! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас