Перейти к публикации

Самые Мощные сорта марихуаны 2025

Рекомендованные сообщения

1 час назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Деякі виробники зазначають кількість терпенов, особливо в нових сучасних сортах з тгк 16-20, думаю, це більше комернійно вигідно, особисто уважно дивлюсь в цю сторону. А високий ТГК, перепрошую, та це для самих самих новачків. Зазвичай, якийсь хлопах з рейтингом 1-10 пише порадьте самий самий міцний сорт, в темі пише що досвід 10 років, та зрозуміло що людина взагалі не в темі. не всіх це касається звичайно, та більшість випадків саме такі. Ага і цієї теми це не касається)

От ще хочеться додати що вся трава на всіх по різному впливає, когось одна розйобує, когось інша. Не так давно палив не дуже міцну і потім зі стільця не міг встати. Такий кароче здивований був))

шариш)))Не все то золото,що блищить)

ну во,іноді просто подадаються досить достойні,даже всім нам у давно знайомих сортах!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Деякі виробники зазначають кількість терпенов, особливо в нових сучасних сортах з тгк 16-20, думаю, це більше комернійно вигідно, особисто уважно дивлюсь в цю сторону. А високий ТГК, перепрошую, та це для самих самих новачків. Зазвичай, якийсь хлопах з рейтингом 1-10 пише порадьте самий самий міцний сорт, в темі пише що досвід 10 років, та зрозуміло що людина взагалі не в темі. не всіх це касається звичайно, та більшість випадків саме такі. Ага і цієї теми це не касається)

От ще хочеться додати що вся трава на всіх по різному впливає, когось одна розйобує, когось інша. Не так давно палив не дуже міцну і потім зі стільця не міг встати. Такий кароче здивований був))

Тому,бро, шукати свій сорт,куштуючи все,що найкраще у наших брідерів- то шлях ще той. Мені,наприклад, подобається курити якісно - шоб відчувалось. Тай бліді обличчя кумів іноді доставляють))) Тому я питаю шось по-потужніше. Не обов'язково там має бути ТГК,шоб з вух текло - поєднання терпенів відповідають за ефект,якшо не помиляюсь. От і питаю,шо кому до смаку прийшлося - там вже своє шукаю. Поки шо лише посталівські Вдова та Гагарін нормально так зайшли.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

40 минут назад, Neverminder сказал:

Тому я питаю шось по-потужніше

Ага! Попався! Вобщем, на ворі шапка горить)))  :rasta_laugh::rasta_laugh::rasta_laugh:

2051303800_.png.735ad7cebb1c9119e87eda14830d606e.png

40 минут назад, Neverminder сказал:

подобається курити якісно - шоб відчувалось.

Можеш розкрити думку, що саме для тебе це означає?

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

24 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал:

що саме для тебе це означає

Шоб фізично відчувалося шо покурив) Я люблю,коли таке легке похитування і трохи туман в голові) До антидеприсантів я на Афган-куші тупо спав днями,бо кукуха їхала. Потім він перестав заходити - лише в печенюхах. От зараз Ак-47 ,наче, рубає як треба. Але я ж його вже викурив капець за сьогодні. А шу каю шось таке,шоб банку зробив - і тобі норм. Доречі, цей АК з самого початку мені слабим здався,доки не пролікувався

• Like +1 1

Поделиться сообщением

в темі з назвою "Потужні стрейни" згадувати слово "Авто" - ну, навіть не знаю )))))

11 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Деякі виробники зазначають кількість терпенов, особливо в нових сучасних сортах з тгк 16-20

Розумієшь, тут у чому справа. У ЮСА давно вже не гоняються за ТГК. Цінують саме вкус, зовнішний вигляд - зажерлись, тобто )))) Також - ефект від вживання також залежить віт терпенів/терпеноідів. Я питав у одного виробника - мол, чого у Вас один стрейн коштує 150дол пачка, а іншій - 300? Чим він краще настільки? Ржуть, кажуть - більш модний вкус, та й усе. Тим більше, серед стрейнів останніх років взагалі немає слабких, а 25 чи 30 відсотків ТГК - вже немає особливої різниці.

А якщо тобі більше ТГК треба - ну, додай трохи кіфу чи кристалів (ну я так логіку амеріканців розумію, можливо, й помиляюсь

Изменено пользователем FedorKastorkin

Так что я в наркотиках совсем не нуждаюсь. Я и без них вижу жизнь живописной. У меня и справка есть.

Поделиться сообщением

13 часов назад, Neverminder сказал:

Я люблю,коли таке легке похитування і трохи туман в голові)

Друже, може тобі подивитися в бік генетики з OG та їх гібриди, а також кукіси з їх фенотипами типу animal або thin mint, chemdawg(dog). Це плотні насичені стрейни від яких і криє, і шатає

• Like +1 3
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

6 минут назад, Warming сказал:

Друже, може тобі подивитися в бік генетики з OG та їх гібриди, а також кукіси з їх фенотипами типу animal або thin mint, chemdawg(dog). Це плотні насичені стрейни від яких і криє, і шатає

Вже замовив Горилу у різних варіаціях. так,треба скуштувати ОG,бо я таке ще не підіймав. Оченята ж розбігаються:все треба перепробувати, ОГ ще не підіймав))))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 3 weeks later...
В 13.01.2025 в 19:45, Kaktuss сказал:

Доброго вечора шановне панство! Цікаве питання, чи була раніше краща трава?) На такі питання можуть дати відповідь люди, яким на кінець Афганської війни було хоча 13 років, або ті хто там воював, а якщо війна була з 1979-1989,то це люди близько 1976 року народження.Чому саме такої думки я, тому, що на той час не знали як зберігати генетику, вміли лиш курити, якось ростити). Звісно з роками все про.. бали, і з кожним роком із великої кількості рослин виростало все менше, і менше топових кущів, а з роками вони геть стали бутором по під посадками. На той час як тільки було привезені насіння хлопцями з війни, і насіння попадало до Татар, вони більш розуміли, що потрібно робити, і як з тим насінням далі бути, але ж мабуть все робилось під сонцем, не в індорі, і там на сьогодні можливо вже й самі старі Татари забули, що було колись в їхніх руках. Що стосується нових різних оригіналів, то напис на заборі х.. й, то самі розумієте-просто напис, як і маркетинг виробників. Небуду перечисляти різні оригінали, хороші - погані, бо сорт може бути один, а в кожного різні рослини як по силі, так і з виду можуть бути. Не рідко буває таке, що з трьох насінин з однієї пачки різні рослини, одна тягнеться, друга карлан, і тд.. Якщо хочете гарного сильного сорту, то треба слідкувати за виходом нових сортів, і брати їх з перших партій, бо генетику про.. бали, а назва лише лишилась. Треба розуміти як воно все є на самом ділі. Ак-47, -це минуле, бо все там давно про.. бали, і вже й того чоловіка немає там в Serious Seeds, який на тому всьому собаку з'їв, і мабуть за якість відповідав саме він. Мені попалась пачка Ак-47,ще за тих часів,давно діло було, і досі зберігаю декілька насінин, бо він ох.. енний по всіх параметрах, і ні в якому мабуть сорті немає такої тяги.. В нього стільки нагород, що мабуть немає ні в одного сорту, хоча я не впевнений, бо все знати не можу. І отак по життю як попадали гарні сорти, то зберігаєш їх на всякий випадок), які може вже й не проростуть)). В той рік, як вийшли Голоса, то таке сильне було, що руки судорга хватала при видиху диму від неї), а з нового різне пробував, від різних виробників-GMO ANIMAL COOKIES сподобався, надійно накурює. Більш нічого не буду розповідати, бо як на смак і колір кожному своє).

Очень классно расписал, Ак-47, G13, White Widow......одни из самых заземляющих сортов, есть много нюансов в том что пишут.....но по факту так оно и есть ) 

• Like +1 1

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

В 16.01.2025 в 21:24, goodmaster сказал:

Auto Cinderella Jack XXL fem, Auto Lemon AK fem, ну це мій вибір)

Auto Cinderella Jack XXL fem 

Лет 5 назад, Джумик за этот сорт рассказал, так рад был что он за него рассказал, мега классная вещь, в топ 3 для меня вошла )

• Like +1 1

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

В 13.01.2025 в 08:56, FedorKastorkin сказал:

Ответ содержится в названии. Самые мощные сорта - это сорта 2025ого года (ладно, 2024). Упоминать сорта прошлого тысячелетия (Хейз, прости, но АК-47 я точно пробовал в 2010 и он тогда вроде не был новым) - это, конечно, ностальгия, но не имеет ничего общего с реальностью.

Скажем так (мое сугубо личное мнение) - любой сорт 2023-2024 от адекватного производителя будет на голову выше легенд 1990-2010. Или вы думаете, что бридеры зря свой хлеб едят и топчутся на месте? Ну тогда хотя бы посмотрите результаты кубков последних лет - пару лет тому чемпионские сорта содержали 33-34, сейчас уже 35+ (насколько это нужно  - другой вопрос)

Еще личный опыт с легендами.Растил я не так давно - года 3 тому - Джек Херер от ГринХаусСидс. У него так в описании и написано было - "наград слишком много, чтоб возможно их перечислить" - иными словами, он старый, как говно мамонта. Вырастил. Попробовавшие (уже давно курящие актуальные времени сорта) хором сказали - и че? вообще ни о чем. Время не стоит на месте. Легендарный компутер 2000го года сейчас можно получить в подарок с доплатой за вывоз мусора. Легендарные автомобили 2000ого могут взывать ностальгию, но современный автопром сделает со старта, как стоящих. И так во всем... Это только автоваз достиг совершенста и ничего не меняет с 1973ьего, а вот новую бмв в ф-кузове не купить ни за какие деньги :)

АК-47 по описанию 18-19 ТГК, сейчас полно сортов 30+. Wedding Cake сильно свежее, конечно. Но все равно - сколько ему уже? посмотрел, в 2018ом награды получал...

Вот как раз недавно я @sshkiper  ровно тот вопрос задавал, об осмысленности выбора сортов старше трех лет. Его мнение совпало - ни один сорт даже 3-5 летней давности не может тягаться с сортами текущего года.

Что рождает сука боль выбора. Посадишь что-то на пробу. Вырастет. Попробуешь, говоришь - о, класс, надо взять на хантинг и дальнейшее клонирование. А хер. Производитель уже линейку снял и новые стрейны продает.

Ну и уже философское :) Для меня конопля - невероятно красивое растение. Запах - мне нравится больше всех остальных (и можно не улыбаться с пониманием - я именно об эстетике). И самое прекрасное - сорта невероятно разные. И это одна из причин, по которой каждые два месяца я сажу 2-5 новых сортов. У каждого свои цвета, свой аромат, своя форма. Поэтому, я выбираю постоянно пробовать что-то новое.

И уже на основе не только логических рассуждений, но и на основе этого опыта я могу сказать - сейчас у меня нет даже мысли садить что-то старше текущего года.

Очень интересно расписал.....не давно пробовал Горилу от Атлас....лично для меня сложилось ощущение что это одно из самого сильно что я пробовал )))

От себя кое что добавлю.....был у меня опыт, когда я на протяжении двух лет подряд наблюдал за порядком 8-ми разных гроурум у разных людей....бывали моменты когда в этих всех румах находились одни и те же сорта клонов.....или тесты одинаковых сортов орехов.... в двух словах у меня сложилось впечатление, что очень и очень много сортов хороших.....просто в цикле не прошло всё на столько хорошо как нужно было определённому сорту для раскрытия своего потенциала....везде разные условия, микробиом, человеческая забота и ошибки, от того оно всё так и не однозначно )

Поделиться сообщением

В 17.01.2025 в 14:50, Neverminder сказал:

Вже замовив Горилу у різних варіаціях. так,треба скуштувати ОG,бо я таке ще не підіймав. Оченята ж розбігаються:все треба перепробувати, ОГ ще не підіймав))))

От Атлас Горила это просто нечто ))) Давно я бледным не засыпал от одного жирного напаса )

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...