goodmaster 3 508 Опубликовано: 16 января 1 час назад, CannabisDoomOcculta сказал: Деякі виробники зазначають кількість терпенов, особливо в нових сучасних сортах з тгк 16-20, думаю, це більше комернійно вигідно, особисто уважно дивлюсь в цю сторону. А високий ТГК, перепрошую, та це для самих самих новачків. Зазвичай, якийсь хлопах з рейтингом 1-10 пише порадьте самий самий міцний сорт, в темі пише що досвід 10 років, та зрозуміло що людина взагалі не в темі. не всіх це касається звичайно, та більшість випадків саме такі. Ага і цієї теми це не касається) От ще хочеться додати що вся трава на всіх по різному впливає, когось одна розйобує, когось інша. Не так давно палив не дуже міцну і потім зі стільця не міг встати. Такий кароче здивований був)) шариш)))Не все то золото,що блищить) ну во,іноді просто подадаються досить достойні,даже всім нам у давно знайомих сортах! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 370 Опубликовано: 16 января 1 час назад, CannabisDoomOcculta сказал: Деякі виробники зазначають кількість терпенов, особливо в нових сучасних сортах з тгк 16-20, думаю, це більше комернійно вигідно, особисто уважно дивлюсь в цю сторону. А високий ТГК, перепрошую, та це для самих самих новачків. Зазвичай, якийсь хлопах з рейтингом 1-10 пише порадьте самий самий міцний сорт, в темі пише що досвід 10 років, та зрозуміло що людина взагалі не в темі. не всіх це касається звичайно, та більшість випадків саме такі. Ага і цієї теми це не касається) От ще хочеться додати що вся трава на всіх по різному впливає, когось одна розйобує, когось інша. Не так давно палив не дуже міцну і потім зі стільця не міг встати. Такий кароче здивований був)) Тому,бро, шукати свій сорт,куштуючи все,що найкраще у наших брідерів- то шлях ще той. Мені,наприклад, подобається курити якісно - шоб відчувалось. Тай бліді обличчя кумів іноді доставляють))) Тому я питаю шось по-потужніше. Не обов'язково там має бути ТГК,шоб з вух текло - поєднання терпенів відповідають за ефект,якшо не помиляюсь. От і питаю,шо кому до смаку прийшлося - там вже своє шукаю. Поки шо лише посталівські Вдова та Гагарін нормально так зайшли. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 6 983 Опубликовано: 16 января 40 минут назад, Neverminder сказал: Тому я питаю шось по-потужніше Ага! Попався! Вобщем, на ворі шапка горить))) 40 минут назад, Neverminder сказал: подобається курити якісно - шоб відчувалось. Можеш розкрити думку, що саме для тебе це означає? 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 370 Опубликовано: 16 января 24 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал: що саме для тебе це означає Шоб фізично відчувалося шо покурив) Я люблю,коли таке легке похитування і трохи туман в голові) До антидеприсантів я на Афган-куші тупо спав днями,бо кукуха їхала. Потім він перестав заходити - лише в печенюхах. От зараз Ак-47 ,наче, рубає як треба. Але я ж його вже викурив капець за сьогодні. А шу каю шось таке,шоб банку зробив - і тобі норм. Доречі, цей АК з самого початку мені слабим здався,доки не пролікувався 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FedorKastorkin 476 Опубликовано: 17 января (изменено) в темі з назвою "Потужні стрейни" згадувати слово "Авто" - ну, навіть не знаю ))))) 11 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал: Деякі виробники зазначають кількість терпенов, особливо в нових сучасних сортах з тгк 16-20 Розумієшь, тут у чому справа. У ЮСА давно вже не гоняються за ТГК. Цінують саме вкус, зовнішний вигляд - зажерлись, тобто )))) Також - ефект від вживання також залежить віт терпенів/терпеноідів. Я питав у одного виробника - мол, чого у Вас один стрейн коштує 150дол пачка, а іншій - 300? Чим він краще настільки? Ржуть, кажуть - більш модний вкус, та й усе. Тим більше, серед стрейнів останніх років взагалі немає слабких, а 25 чи 30 відсотків ТГК - вже немає особливої різниці. А якщо тобі більше ТГК треба - ну, додай трохи кіфу чи кристалів (ну я так логіку амеріканців розумію, можливо, й помиляюсь Изменено 17 января пользователем FedorKastorkin Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 482 Опубликовано: 17 января 13 часов назад, Neverminder сказал: Я люблю,коли таке легке похитування і трохи туман в голові) Друже, може тобі подивитися в бік генетики з OG та їх гібриди, а також кукіси з їх фенотипами типу animal або thin mint, chemdawg(dog). Це плотні насичені стрейни від яких і криє, і шатає 3 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 370 Опубликовано: 17 января 6 минут назад, Warming сказал: Друже, може тобі подивитися в бік генетики з OG та їх гібриди, а також кукіси з їх фенотипами типу animal або thin mint, chemdawg(dog). Це плотні насичені стрейни від яких і криє, і шатає Вже замовив Горилу у різних варіаціях. так,треба скуштувати ОG,бо я таке ще не підіймав. Оченята ж розбігаються:все треба перепробувати, ОГ ще не підіймав)))) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас