gans30 7 234 Опубликовано: 20 января Нікого такого не було.. Даю 700-800 ррм,вихід не міряю. Завжди росла я еб..... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 POVAR 750 Опубликовано: 20 января на вид засол 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MrHaze 14 949 Опубликовано: 20 января Думаю пора посмотреть что на выходе бро... и пш тоже 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 7 234 Опубликовано: 20 января 1 минуту назад, POVAR сказал: на вид засол Тоже так думаю... Буду проливать и мерять... Проливаю.. Результаты напишу.... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 7 234 Опубликовано: 20 января На засол не очень похоже. Пролил пока три литра,горшок 8 л кокос.Вливал 200ррм, ph 6. Выход 590 ррм, ph 6.5. Сливаю дренаж и лью ещё три литра. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 7 234 Опубликовано: 20 января Ещё три литра.Дненаж-520ррм.пш 6-,6.5(жидкий тест). Может один элемент еб...? Начал давать бустер,в нём много калия. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 POVAR 750 Опубликовано: 20 января 20 минут назад, gans30 сказал: На засол не очень похоже. засол 100 проц, кончики листьев подгоревшие 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 7 234 Опубликовано: 20 января 1 минуту назад, POVAR сказал: засол 100 проц, кончики листьев подгоревшие А приборы? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 7 234 Опубликовано: 20 января В последнее время стала плохо пить, мало... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 POVAR 750 Опубликовано: 20 января (изменено) 1 час назад, gans30 сказал: А приборы? ты же сам написал что первые 3 литра выход 590 и еще 3 литра 520, то есть за 3 литра пролива ты всего 70 ппм вымыл Тут же дело в общем количестве отложений на дне горшка а не ппм, в том плане что ппм может и низкий но количество солей большое и ты растворил его в большем обьеме воды Изменено 20 января пользователем POVAR Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 POVAR 750 Опубликовано: 20 января и еще смотря какой водой промывал, в моей вот 170 ппм из под крана а в твоей меньше или больше может быть Если ти осмосом в котором 5 ппм вымыл столько - то это много Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 pro100grow 2 356 Опубликовано: 21 января 22 часа назад, gans30 сказал: Нікого такого не було.. Даю 700-800 ррм,вихід не міряю. Завжди росла я еб..... калмаг,1000% Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 pro100grow 2 356 Опубликовано: 21 января Бро,я рощу на кокосі так що дренаж при поливі витікає максимум грам 200 і якщо б так пролити норм поти то витекло б,напевно усі 2000ppm,я в цьому більш ніж впевнений але все ок,були такі трабли як в тебе,мені дуже допомагає Hydro Minerals в парі з осмосом,3-4 дні і проходить,знаю що рощу нк правильно але напевно в кокосі засолити таки дуже тяжко навіть з такими цифрами як у мене,але так їхав і їду,проблем поки не було. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 846 Опубликовано: 21 января Что то у всех крайности с этим калием. Симптомы дефицита и профицита калия весьма схожи. Судя по комплекции растения, калий в пролете где то. Ты какую то органику добавляешь в пару? гуматы? и чем подкисляешь напиши. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 pro100grow 2 356 Опубликовано: 21 января 21 час назад, POVAR сказал: засол 100 проц, кончики листьев подгоревшие кінчики горять в любому випадку,коли клітини нк отримують мікру,а для її засвоєння потрібен КалМаг,де мікра-страва а Калмаг-виделка Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 pro100grow 2 356 Опубликовано: 21 января 2 минуты назад, ХаПаZz сказал: Что то у всех крайности с этим калием. Симптомы дефицита и профицита калия весьма схожи. Судя по комплекции растения, калий в пролете где то. Ты какую то органику добавляешь в пару? гуматы? и чем подкисляешь напиши. 100% бро згоден,вже шишки деякі набив на тому 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 846 Опубликовано: 21 января 3 минуты назад, pro100grow сказал: в кокосі засолити таки дуже тяжко навіть з такими цифрами як у мене це від толерантності рослини до високих концентрацій солей залежить. Джек херер и 15тис ппм може витримати. Але при таких концентраціях вже починається антагонізм речовин. Зокрема лужний залишок накопичується. Що призводить до блоку азоту, а за ним фосфору. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 pro100grow 2 356 Опубликовано: 21 января 1 минуту назад, ХаПаZz сказал: це від толерантності рослини до високих концентрацій солей залежить. Джек херер и 15тис ппм може витримати. Але при таких концентраціях вже починається антагонізм речовин. Зокрема лужний залишок накопичується. Що призводить до блоку азоту, а за ним фосфору. в мене просто кокос з Шрі-Ланки,я не знаю що там за мінерали в ньому але з момента покупки і до сьогодення,вдалось вимити з 4400ppm до 2000 і це трішки не ті солі,за які ти маєш на увазі,я компоти даю не сильно насичені і рідко ppm розчину перевищує 900ppm,діло в тому що в мене сам кокос має такий великий засол чи типу того,хоча ph в нормі.0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 846 Опубликовано: 21 января 2 минуты назад, pro100grow сказал: кінчики горять в любому випадку,коли клітини нк отримують мікру,а для її засвоєння потрібен КалМаг,де мікра-страва а Калмаг-виделка не зовсім так. Мікра це зокерма луги (катіони) кальцій та магній це не макро елементи, це менш мобільні елементи. Які потрібні для "набору елекролітичної емності" розичину. Тобто кислоти при реакції з кальціем та магнієм утворюють багато іонів водню. Чим вищий рівень іонів водню тим нижичий пш. А, кінчики горять як правило при передозуванні лужними елементами такими як калій. Враховуючи, що калій мобільний, рослина починає в разі його недостачі черпати калій з листів починаючи з кінцівок і це теж вводить в ступор бо на вигляд як дефицит. Тим не менше коли в дренажі не більше 1000ппм, то відповідь очевидна. 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 846 Опубликовано: 21 января (изменено) 17 минут назад, pro100grow сказал: в мене просто кокос з Шрі-Ланки,я не знаю що там за мінерали в ньому але з момента покупки і до сьогодення,вдалось вимити з 4400ppm до 2000 Це все океанські солі с металами натру. Промивання такого кокосу діло невдячне, але того варте. Я під 0 вимиваю. Але, дрібну фракцію лишаю. Над то пухкий кокос не дає змоги коріневій системі створити достатній рівень осмотичного тиску. Це може призвести до слабких аспіраційних властивостей раслини, а якщо слабке дихання то і тургор буде недостатнім, щоб витягувати гілки. 17 минут назад, pro100grow сказал: я компоти даю не сильно насичені і рідко ppm розчину перевищує 900ppm,діло в тому що в мене сам кокос має такий великий засол чи типу того,хоча ph в нормі Велика кількість солі від 1000ппм і більше як я вже казав, створює осмотичний стрес для рослини. Корінева ризосфера піддається впливу лужних катіонів. В землі це компенсується гуміновими з'єднаннями які виступають в якості ізоляту. А в кокосі все інертне. Потім коли солі стає дуже багато, залитий розчин швидко змінює пш, оскільки всі кислотні аніони одразу об'єднюються з кальцієвими карбонатами утворюючи кальцій фосфати і рослині дістається мізер фосфору. До тогож, якщо весь час підкисляти електролітом росту не буде нормального взагалі. Изменено 21 января пользователем ХаПаZz 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 pro100grow 2 356 Опубликовано: 21 января 3 часа назад, ХаПаZz сказал: Це все океанські солі с металами натру. Промивання такого кокосу діло невдячне, але того варте. Я під 0 вимиваю. Але, дрібну фракцію лишаю. Над то пухкий кокос не дає змоги коріневій системі створити достатній рівень осмотичного тиску. Це може призвести до слабких аспіраційних властивостей раслини, а якщо слабке дихання то і тургор буде недостатнім, щоб витягувати гілки. Велика кількість солі від 1000ппм і більше як я вже казав, створює осмотичний стрес для рослини. Корінева ризосфера піддається впливу лужних катіонів. В землі це компенсується гуміновими з'єднаннями які виступають в якості ізоляту. А в кокосі все інертне. Потім коли солі стає дуже багато, залитий розчин швидко змінює пш, оскільки всі кислотні аніони одразу об'єднюються з кальцієвими карбонатами утворюючи кальцій фосфати і рослині дістається мізер фосфору. До тогож, якщо весь час підкисляти електролітом росту не буде нормального взагалі. я завжди підкисляю янтаркою.і рослини кайфують і більш мʼяко виходить.Дуже багато конструктивної інфи приподаєш,дякую ,це вже геть інший рівень грову бро.Респект,шо тут сказати. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 846 Опубликовано: 21 января (изменено) 31 минуту назад, pro100grow сказал: я завжди підкисляю янтаркою.і рослини кайфують і більш мʼяко виходить не варто янтаркою. Вона слабка дуже и діє не довго. Використовуй ортофосфорну кислоту 85% харчову для підкислення. Атф будується завдяки аніонам фосфору. Ні в електроліті ні в янтарці фосфору нема, відповідно користь з такого підкислення мінімальна. Тобто янтарна кислота настільки слабка, що фактично моментально дисоціюється лужними металами кальцію/магнію/калію. Янарка добре фолярно (по листу) А ідеально 100-200ппм оксиду калія з доведенним пш до 6.5 тією самою янтаркою. Але попередньо янтарку варто замішати окремо на осмосі в теплій воді. А потім шприцем додовати. Це класний буст по листу. 31 минуту назад, pro100grow сказал: це вже геть інший рівень грову бро Подякував бро) Стараємось розвиваємось і несемо інфу в маси) Изменено 21 января пользователем ХаПаZz 2 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 pro100grow 2 356 Опубликовано: 22 января 12 часов назад, ХаПаZz сказал: не варто янтаркою. Вона слабка дуже и діє не довго. Використовуй ортофосфорну кислоту 85% харчову для підкислення. Атф будується завдяки аніонам фосфору. Ні в електроліті ні в янтарці фосфору нема, відповідно користь з такого підкислення мінімальна. Тобто янтарна кислота настільки слабка, що фактично моментально дисоціюється лужними металами кальцію/магнію/калію. Янарка добре фолярно (по листу) А ідеально 100-200ппм оксиду калія з доведенним пш до 6.5 тією самою янтаркою. Але попередньо янтарку варто замішати окремо на осмосі в теплій воді. А потім шприцем додовати. Це класний буст по листу. Подякував бро) Стараємось розвиваємось і несемо інфу в маси) я маю цілу літру Ph down(-),вона свме на її основі але занадто потужна,дуже легко перекислить,тоеба прям по капочці додавати а янтарку сипнув пучок на глаз і завжди ок,все ж таки 2 рази в день полив. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 StrongAndPowerfulGenetics 4 661 Опубликовано: 22 января больше похоже на избыток света, условий побольше бы описал 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 7 234 Опубликовано: 23 января 20 часов назад, StrongAndPowerfulGenetics сказал: больше похоже на избыток света, условий побольше бы описал Прикрутил немного.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 7 234 Опубликовано: 23 января (изменено) Спасибо за советы. Уменьшил калмаг и калий.. Сижу на базе и в-52... Изменено 23 января пользователем gans30 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
gans30 7 234
Нікого такого не було.. Даю 700-800 ррм,вихід не міряю. Завжди росла я еб.....
Поделиться сообщением
31 ответ на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас