CannabisDoomOcculta 7 133 Опубликовано: Понедельник в 15:17 28 минут назад, Tatianna2005 сказал: За расход не знаю, когдато пыталась экономить их, но это иногда приводило к не желательным последствиям.....Стоит 12 горшков по 6л кокоса, лью я их в пик по 1.5-1.8л кампота на горшок , раз в сутки, в начале дня растений, всего гдето 20л+ расходуется кампота в день, дренажа натекает гдето 6-7л,корректирую пш этого дренажа и он ждет до завтра. На следующий день, делаю снова кампот, и потом просто беру тот вчераний дренаж, вливаю в него кампота так чтобы хватило на весь полив и поливаю Лив якось дренаж з кущів в інший кущ, і дуже видно було, що те що в дранажі - то вже другий сорт. Хоча якщо отак кожен день мішати можливо, та знову ж таки, те що ми влили де воно, в якій частині горщика? деякий час дуже не заморачиваюсь просто лью по схемі, та раніше коригував всі показники над ретельно (а да dcw це взагалі пісня бо видно візуально скільки випила рослина та інше міряється/корегується значно легше), та зараз вирішив підкорегувати свої дії, от дивлюсь хто як робить) Горщики 6л, оце думаю може кожен день лити десь 400 так щоб вихід був до 1000 не знаю навіть. треба пробувати. А краще пару клонів посадити і по різному їм давати, відразу покаже. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения