Shajtan 3 872 Опубликовано: Понедельник в 18:01 Невеликий репорт вирішив зробити для тих, кому цікаві медичні сорти марихуани. Якщо коротко, купив у Seedsman CBDV 3 шт. та CBG Relif 3 шт, а також від Pyramid Seeds 4 насінини було CBD Northern Lights. Бонусні сємки теж були, плюс там ще є лоріки від Шкіпера, але, гадаю, то буде інший репорт колись... Поки все фоткаю, а потім викладу, як буде вдало і час на те знайду... 🧐 Отже сорти: CBD Northern Lights Генетика: Northern Lights Співвідношення Индика/Сатива: 90/10 Вміст TНС: 8% Вміст CBD:: 10% Врожай: 500 г/м2 Висота: 60-100 см Запах: слабкий Час достигання: 55-70 днів CBDV Генетика: Solo CBD x Asian CBDV Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant Вміст TНС: 0-4% Вміст CBD:: 1-5% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: ??? Час достигання: 8-10 тижнів CBG Relif Генетика: Unknown Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant THC: 0% (0-4%) CBD: <0,09% (0-1%) CBG: 7% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: Квітковий Час достигання: 8-10 тижнів Умови вирощування: Рощу в палатці 120*240 Витяжка: Prima Klima PK150-2 (390 або 760 м3/год) Култуб: Cool Tube 150/580 мм PRIMA KLIMA Світло: Днат 250+Днат 600 вт + є ще фіолетовий 600 вт LED для овочів (юзаю на вегу з днат 250 в комплекті) Грунт: суміш торфу та кокосу Добрива: NovaMax (вперше буду тестити) Ростити буду нанасіння, тому фотки потужних шишок не чекайте. Але репорт про тест сортів буде, якщо русня не завадить. В комплекті тдс-метр, пш-метр, термо-гігрометр і віра в майбутнє. 15 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 872 Опубликовано: Понедельник в 21:45 5 березня На цей раз я насіння не замочував, а просто розкусив носики, щоби легенько тріснули і поклав їх до зволожених віджатих паперових рушників. Помістив це все діло в зіп-пакети і в темряву не далеко від батареї (але не варив їх на батареї, як то роблять де-які люди). 7 березня Ось які результати... CBG Relif відстає від усіх. Один корінець навіть не проклюнувся... Північне сяйво лідирує, як на мене... В той же день, після фотосесії посаджені в суміш торфу з кокосом. Десь 2:1. Добрив поки не юзаю. Кокос просто промив і віджав. 9 березня Перші проростання CBD N.L. (№1) ввечері додалось ще трохи CBD N.L. (№2) CBD N.L. (№3) CBG Relif (№1) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 872 Опубликовано: 19 часов назад До речі, забув написати, що гровлю на режимі 13/11 во славу Сатані! 13 світла і 11 темряви. Так зроблено для економії ресурсу (і грошей), бо навіть при такому розкладі в мене більше 3к гривень на світло йде в місяць. Там ще просто полички освітлюються з декоративними квітами, та ще сальвія росте під ЕСЛ 150 вт... Коротше нині дорого гровить на 18/6. Треба знайти роботу, де гроші платять, щоб гровити як хочеться, а не як можеться, але то вже інше питання.... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 872 Опубликовано: 19 часов назад 10 березня Я поки буду викладувати фотки лиш тих, хто додається до репорту, тобто прокльовується з землі. А потім десь раз на тиждень планую оновлювати реп... Так от... CBDV (#1) До речі, сьогодні сім'ядолі розкрила ,а листочків там не видно від слова ЗОВСІМ😵. Сподіваюся, що в неї десь мікролистики всередині є все ж таки. Бо в мене колись така була мутація, як соняшник виросла з сім'ядолями розкритими і все, стопнула в розвитку... 🥶 Було би дуже не приємно, але що поробиш... Схрестимо пальці... на ногах CBDV (#2) CBD N.L. (#4) - остання. Проростання 100% 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 975 Опубликовано: Понедельник в 18:26 Всего да побольше тебе старина =) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 872 Опубликовано: Понедельник в 18:45 19 минут назад, MrHaze сказал: Всего да побольше тебе старина =) Дякую! Сподіваюся створити насіння для свого магазу в мене вийде (ну і роздити тут теж планую в майбутньому). Ось тільки ще не визначився, хто буде папка... 🧐 А покурити мені вистачить скільки б не наросло. Такі шишки навіть не продасиш, як захочеш. А враховуючи, що я курю 1-2 рази на тиждень... Вистачить мені на довго. Але не будемо ділити шкуру не вбитого єнота 😁 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 975 Опубликовано: Понедельник в 18:53 5 минут назад, Shajtan сказал: Сподіваюся створити насіння для свого магазу У тебя все получится бро ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 872 Опубликовано: Понедельник в 18:58 5 минут назад, MrHaze сказал: У тебя все получится бро Загалом вже циклів 15-20 за ці роки на насіння провів, і бувало разів 2-3, що герми не гермились чи не пилили... Оце тут може бути трабл. А так навіть в блекаут вдавалось викрутитися. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 975 Опубликовано: Понедельник в 19:13 14 минут назад, Shajtan сказал: бувало разів 2-3, що герми не гермились У меня тоже так бывало. ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 598 Опубликовано: Понедельник в 20:14 2 часа назад, Shajtan сказал: вирішив зробити для тих, кому цікаві медичні сорти марихуани. CBD Northern Lights Генетика: Northern Lights Співвідношення Индика/Сатива: 90/10 Вміст TНС: 8% Вміст CBD:: 10% Врожай: 500 г/м2 Висота: 60-100 см Запах: слабкий Час достигання: 55-70 днів З початком! Дуже цікаво) Особливо CBD Northern Lights. Хай щастить! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 858 Опубликовано: Понедельник в 20:33 Ого прикольно) Цікавий вибір сортів. А хто курити буде потім це все щастя? раптом без тгк не піде зовсім?) А так з початком! Сподіваюся на чудові результати) 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 872 Опубликовано: Понедельник в 21:33 1 час назад, Louvre сказал: З початком! Дуже цікаво) Особливо CBD Northern Lights. Хай щастить! що смішно, я вже втретє рощу CBD NL, але ні разу не куштував його. Два минулих рази, коли ростив, то як раз не курив траву (була протяжка довжиною в роки), тому товаришу давав. Він казав що не потужний (бо тгк дійсно низький відносно сучасних сортів), але чіловий і сон йому наладив. Коротше, будемо пробувати в цей раз 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 872 Опубликовано: Понедельник в 21:35 1 час назад, ХаПаZz сказал: Ого прикольно) Цікавий вибір сортів. А хто курити буде потім це все щастя? раптом без тгк не піде зовсім?) А так з початком! Сподіваюся на чудові результати) Рощу для себе просто. Якщо буде не пруще, але лікувальне та і ароматне, то буду косяками з жінкою курити і насолоджуватись димом. Або зроблю масла і буду в лікувльних цілях юзати. Для мене такі сорти просто відкриття, тому, в будь-якому разі буде найс 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 872 Опубликовано: Понедельник в 21:51 1 час назад, ХаПаZz сказал: раптом без тгк не піде зовсім?) я, до речі, курю кальян і він без тгк, мені заходе, бо смачний і паркий. Якщо і в цих шишках буде смачний парок, то взагалі ок 🤘 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 858 Опубликовано: Понедельник в 21:58 19 минут назад, Shajtan сказал: Якщо буде не пруще, але лікувальне та і ароматне Так от як раз може дізнаємося, наскільки воно того варте) 4 минуты назад, Shajtan сказал: курю кальян і він без тгк Ти травиш свою кров неймовірною кількісттю угарного газу, що призводить до гіпоксії (браку кисню) а там голова болить і загалом багато дискомфорту. Тгк, в складі диму все таки додатково діє як протизапальне на слизову легень. Кальян зло, смачне але зло. Вейм менше зло, але теж зло. А от, банка доброго стафу, о це діло)) click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 872 Опубликовано: Понедельник в 22:11 12 минут назад, ХаПаZz сказал: Так от як раз може дізнаємося, наскільки воно того варте) Ти травиш свою кров неймовірною кількісттю угарного газу, що призводить до гіпоксії (браку кисню) а там голова болить і загалом багато дискомфорту. Тгк, в складі диму все таки додатково діє як протизапальне на слизову легень. Кальян зло, смачне але зло. Вейм менше зло, але теж зло. А от, банка доброго стафу, о це діло)) Колись планую перейти на траву від кальяну. Голова не болить, до речі, в мене. До війни кальян кидав палити. не курив 2 роки. З війною в облозі сиділи і на стресі і від нічого робити в такій ситуації, почали курити знову. Тепер от куримо. Тепер інший стрес - тцк не дає на вулиці гуляти. Як на зоні живу. То кальян, хоч і отрута, але якесь відволікання від сірої буденності чотирьох стін 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 598 Опубликовано: 12 часов назад 22 часа назад, Shajtan сказал: що смішно, я вже втретє рощу CBD NL, але ні разу не куштував його. Два минулих рази, коли ростив, то як раз не курив траву (була протяжка довжиною в роки), тому товаришу давав. Він казав що не потужний (бо тгк дійсно низький відносно сучасних сортів), але чіловий і сон йому наладив. Коротше, будемо пробувати в цей раз Вона не пропаде у будь-якому разі) На крайняк, якщо з'явится бажання, будеш міксувати з більш потужною! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 177 Опубликовано: 12 часов назад Бро вітаю тебе з початком дійсно важливої теми ! Нехай в тебе буде все як по нотах ! Та Джа допомагає !))) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 872 Опубликовано: 11 часов назад 45 минут назад, lenyaelectric сказал: Бро вітаю тебе з початком дійсно важливої теми ! Нехай в тебе буде все як по нотах ! Та Джа допомагає !))) дякую, заходьте ще 1 час назад, Louvre сказал: Вона не пропаде у будь-якому разі) На крайняк, якщо з'явится бажання, будеш міксувати з більш потужною! як що що, то буду готувати їжу і з батьками ділитимуся, якщо буде зовсім не психоактивна 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 872 Опубликовано: 11 часов назад 7 часов назад, Shajtan сказал: CBDV (#1) До речі, сьогодні сім'ядолі розкрила ,а листочків там не видно від слова ЗОВСІМ😵. ось, до речі, як вона вигляда без листків, фото не найс може, але отак. Фоткав під днатом, бо не хотів виносити з палатки, як це роблю зазвичай 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 429 Опубликовано: 3 часа назад 7 часов назад, Shajtan сказал: ось, до речі, як вона вигляда без листків, фото не найс може, але отак. Фоткав під днатом, бо не хотів виносити з палатки, як це роблю зазвичай Бро, якщо не появляться листочки можеш спробувати зробити щеплення з іншої рослини, якщо на іншій вже будуть молоді паростки бокові. Робота делікатна, потрібне дуже гостре лезо, але чому б не спробувати якщо так склалось. 3 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения