Shajtan 3 895 Опубликовано: Понедельник в 18:01 Невеликий репорт вирішив зробити для тих, кому цікаві медичні сорти марихуани. Якщо коротко, купив у Seedsman CBDV 3 шт. та CBG Relif 3 шт, а також від Pyramid Seeds 4 насінини було CBD Northern Lights. Бонусні сємки теж були, плюс там ще є лоріки від Шкіпера, але, гадаю, то буде інший репорт колись... Поки все фоткаю, а потім викладу, як буде вдало і час на те знайду... 🧐 Отже сорти: CBD Northern Lights Генетика: Northern Lights Співвідношення Индика/Сатива: 90/10 Вміст TНС: 8% Вміст CBD:: 10% Врожай: 500 г/м2 Висота: 60-100 см Запах: слабкий Час достигання: 55-70 днів CBDV Генетика: Solo CBD x Asian CBDV Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant Вміст TНС: 0-4% Вміст CBD:: 1-5% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: ??? Час достигання: 8-10 тижнів CBG Relif Генетика: Unknown Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant THC: 0% (0-4%) CBD: <0,09% (0-1%) CBG: 7% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: Квітковий Час достигання: 8-10 тижнів Умови вирощування: Рощу в палатці 120*240 Витяжка: Prima Klima PK150-2 (390 або 760 м3/год) Култуб: Cool Tube 150/580 мм PRIMA KLIMA Світло: Днат 250+Днат 600 вт + є ще фіолетовий 600 вт LED для овочів (юзаю на вегу з днат 250 в комплекті) Грунт: суміш торфу та кокосу Добрива: NovaMax (вперше буду тестити) Ростити буду нанасіння, тому фотки потужних шишок не чекайте. Але репорт про тест сортів буде, якщо русня не завадить. В комплекті тдс-метр, пш-метр, термо-гігрометр і віра в майбутнє. 15 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: Понедельник в 21:45 5 березня На цей раз я насіння не замочував, а просто розкусив носики, щоби легенько тріснули і поклав їх до зволожених віджатих паперових рушників. Помістив це все діло в зіп-пакети і в темряву не далеко від батареї (але не варив їх на батареї, як то роблять де-які люди). 7 березня Ось які результати... CBG Relif відстає від усіх. Один корінець навіть не проклюнувся... Північне сяйво лідирує, як на мене... В той же день, після фотосесії посаджені в суміш торфу з кокосом. Десь 2:1. Добрив поки не юзаю. Кокос просто промив і віджав. 9 березня Перші проростання CBD N.L. (№1) ввечері додалось ще трохи CBD N.L. (№2) CBD N.L. (№3) CBG Relif (№1) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: вчера в 13:28 До речі, забув написати, що гровлю на режимі 13/11 во славу Сатані! 13 світла і 11 темряви. Так зроблено для економії ресурсу (і грошей), бо навіть при такому розкладі в мене більше 3к гривень на світло йде в місяць. Там ще просто полички освітлюються з декоративними квітами, та ще сальвія росте під ЕСЛ 150 вт... Коротше нині дорого гровить на 18/6. Треба знайти роботу, де гроші платять, щоб гровити як хочеться, а не як можеться, але то вже інше питання.... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: вчера в 13:36 10 березня Я поки буду викладувати фотки лиш тих, хто додається до репорту, тобто прокльовується з землі. А потім десь раз на тиждень планую оновлювати реп... Так от... CBDV (#1) До речі, сьогодні сім'ядолі розкрила ,а листочків там не видно від слова ЗОВСІМ😵. Сподіваюся, що в неї десь мікролистики всередині є все ж таки. Бо в мене колись така була мутація, як соняшник виросла з сім'ядолями розкритими і все, стопнула в розвитку... 🥶 Було би дуже не приємно, але що поробиш... Схрестимо пальці... на ногах CBDV (#2) CBD N.L. (#4) - остання. Проростання 100% 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 991 Опубликовано: Понедельник в 18:26 Всего да побольше тебе старина =) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: Понедельник в 18:45 19 минут назад, MrHaze сказал: Всего да побольше тебе старина =) Дякую! Сподіваюся створити насіння для свого магазу в мене вийде (ну і роздити тут теж планую в майбутньому). Ось тільки ще не визначився, хто буде папка... 🧐 А покурити мені вистачить скільки б не наросло. Такі шишки навіть не продасиш, як захочеш. А враховуючи, що я курю 1-2 рази на тиждень... Вистачить мені на довго. Але не будемо ділити шкуру не вбитого єнота 😁 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 991 Опубликовано: Понедельник в 18:53 5 минут назад, Shajtan сказал: Сподіваюся створити насіння для свого магазу У тебя все получится бро ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: Понедельник в 18:58 5 минут назад, MrHaze сказал: У тебя все получится бро Загалом вже циклів 15-20 за ці роки на насіння провів, і бувало разів 2-3, що герми не гермились чи не пилили... Оце тут може бути трабл. А так навіть в блекаут вдавалось викрутитися. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 991 Опубликовано: Понедельник в 19:13 14 минут назад, Shajtan сказал: бувало разів 2-3, що герми не гермились У меня тоже так бывало. ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 607 Опубликовано: Понедельник в 20:14 2 часа назад, Shajtan сказал: вирішив зробити для тих, кому цікаві медичні сорти марихуани. CBD Northern Lights Генетика: Northern Lights Співвідношення Индика/Сатива: 90/10 Вміст TНС: 8% Вміст CBD:: 10% Врожай: 500 г/м2 Висота: 60-100 см Запах: слабкий Час достигання: 55-70 днів З початком! Дуже цікаво) Особливо CBD Northern Lights. Хай щастить! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 887 Опубликовано: Понедельник в 20:33 Ого прикольно) Цікавий вибір сортів. А хто курити буде потім це все щастя? раптом без тгк не піде зовсім?) А так з початком! Сподіваюся на чудові результати) 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: Понедельник в 21:33 1 час назад, Louvre сказал: З початком! Дуже цікаво) Особливо CBD Northern Lights. Хай щастить! що смішно, я вже втретє рощу CBD NL, але ні разу не куштував його. Два минулих рази, коли ростив, то як раз не курив траву (була протяжка довжиною в роки), тому товаришу давав. Він казав що не потужний (бо тгк дійсно низький відносно сучасних сортів), але чіловий і сон йому наладив. Коротше, будемо пробувати в цей раз 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: Понедельник в 21:35 1 час назад, ХаПаZz сказал: Ого прикольно) Цікавий вибір сортів. А хто курити буде потім це все щастя? раптом без тгк не піде зовсім?) А так з початком! Сподіваюся на чудові результати) Рощу для себе просто. Якщо буде не пруще, але лікувальне та і ароматне, то буду косяками з жінкою курити і насолоджуватись димом. Або зроблю масла і буду в лікувльних цілях юзати. Для мене такі сорти просто відкриття, тому, в будь-якому разі буде найс 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: Понедельник в 21:51 1 час назад, ХаПаZz сказал: раптом без тгк не піде зовсім?) я, до речі, курю кальян і він без тгк, мені заходе, бо смачний і паркий. Якщо і в цих шишках буде смачний парок, то взагалі ок 🤘 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 3 887 Опубликовано: Понедельник в 21:58 19 минут назад, Shajtan сказал: Якщо буде не пруще, але лікувальне та і ароматне Так от як раз може дізнаємося, наскільки воно того варте) 4 минуты назад, Shajtan сказал: курю кальян і він без тгк Ти травиш свою кров неймовірною кількісттю угарного газу, що призводить до гіпоксії (браку кисню) а там голова болить і загалом багато дискомфорту. Тгк, в складі диму все таки додатково діє як протизапальне на слизову легень. Кальян зло, смачне але зло. Вейм менше зло, але теж зло. А от, банка доброго стафу, о це діло)) click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: Понедельник в 22:11 12 минут назад, ХаПаZz сказал: Так от як раз може дізнаємося, наскільки воно того варте) Ти травиш свою кров неймовірною кількісттю угарного газу, що призводить до гіпоксії (браку кисню) а там голова болить і загалом багато дискомфорту. Тгк, в складі диму все таки додатково діє як протизапальне на слизову легень. Кальян зло, смачне але зло. Вейм менше зло, але теж зло. А от, банка доброго стафу, о це діло)) Колись планую перейти на траву від кальяну. Голова не болить, до речі, в мене. До війни кальян кидав палити. не курив 2 роки. З війною в облозі сиділи і на стресі і від нічого робити в такій ситуації, почали курити знову. Тепер от куримо. Тепер інший стрес - тцк не дає на вулиці гуляти. Як на зоні живу. То кальян, хоч і отрута, але якесь відволікання від сірої буденності чотирьох стін 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 607 Опубликовано: вчера в 19:46 22 часа назад, Shajtan сказал: що смішно, я вже втретє рощу CBD NL, але ні разу не куштував його. Два минулих рази, коли ростив, то як раз не курив траву (була протяжка довжиною в роки), тому товаришу давав. Він казав що не потужний (бо тгк дійсно низький відносно сучасних сортів), але чіловий і сон йому наладив. Коротше, будемо пробувати в цей раз Вона не пропаде у будь-якому разі) На крайняк, якщо з'явится бажання, будеш міксувати з більш потужною! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lenyaelectric 180 Опубликовано: 23 часа назад Бро вітаю тебе з початком дійсно важливої теми ! Нехай в тебе буде все як по нотах ! Та Джа допомагає !))) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: 23 часа назад 45 минут назад, lenyaelectric сказал: Бро вітаю тебе з початком дійсно важливої теми ! Нехай в тебе буде все як по нотах ! Та Джа допомагає !))) дякую, заходьте ще 1 час назад, Louvre сказал: Вона не пропаде у будь-якому разі) На крайняк, якщо з'явится бажання, будеш міксувати з більш потужною! як що що, то буду готувати їжу і з батьками ділитимуся, якщо буде зовсім не психоактивна 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: 23 часа назад 7 часов назад, Shajtan сказал: CBDV (#1) До речі, сьогодні сім'ядолі розкрила ,а листочків там не видно від слова ЗОВСІМ😵. ось, до речі, як вона вигляда без листків, фото не найс може, але отак. Фоткав під днатом, бо не хотів виносити з палатки, як це роблю зазвичай 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 429 Опубликовано: 15 часов назад 7 часов назад, Shajtan сказал: ось, до речі, як вона вигляда без листків, фото не найс може, але отак. Фоткав під днатом, бо не хотів виносити з палатки, як це роблю зазвичай Бро, якщо не появляться листочки можеш спробувати зробити щеплення з іншої рослини, якщо на іншій вже будуть молоді паростки бокові. Робота делікатна, потрібне дуже гостре лезо, але чому б не спробувати якщо так склалось. 3 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ПартияГермионы 384 Опубликовано: 9 часов назад В 10.03.2025 в 20:01, Shajtan сказал: Невеликий репорт вирішив зробити для тих, кому цікаві медичні сорти марихуани. Якщо коротко, купив у Seedsman CBDV 3 шт. та CBG Relif 3 шт, а також від Pyramid Seeds 4 насінини було CBD Northern Lights. Бонусні сємки теж були, плюс там ще є лоріки від Шкіпера, але, гадаю, то буде інший репорт колись... Поки все фоткаю, а потім викладу, як буде вдало і час на те знайду... 🧐 Отже сорти: CBD Northern Lights Генетика: Northern Lights Співвідношення Индика/Сатива: 90/10 Вміст TНС: 8% Вміст CBD:: 10% Врожай: 500 г/м2 Висота: 60-100 см Запах: слабкий Час достигання: 55-70 днів CBDV Генетика: Solo CBD x Asian CBDV Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant Вміст TНС: 0-4% Вміст CBD:: 1-5% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: ??? Час достигання: 8-10 тижнів CBG Relif Генетика: Unknown Співвідношення Индика/Сатива: Sativa dominant THC: 0% (0-4%) CBD: <0,09% (0-1%) CBG: 7% Врожай: 200gr/plant Висота: низька Запах: Квітковий Час достигання: 8-10 тижнів Умови вирощування: Рощу в палатці 120*240 Витяжка: Prima Klima PK150-2 (390 або 760 м3/год) Култуб: Cool Tube 150/580 мм PRIMA KLIMA Світло: Днат 250+Днат 600 вт + є ще фіолетовий 600 вт LED для овочів (юзаю на вегу з днат 250 в комплекті) Грунт: суміш торфу та кокосу Добрива: NovaMax (вперше буду тестити) Ростити буду нанасіння, тому фотки потужних шишок не чекайте. Але репорт про тест сортів буде, якщо русня не завадить. В комплекті тдс-метр, пш-метр, термо-гігрометр і віра в майбутнє. капець той бокс свiтла наматуе( паливо та дорого но професiонально.сорта цiкавi .шо то кбд таке? маркетiнговий ход або реально лiки? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ПартияГермионы 384 Опубликовано: 8 часов назад я ще ось що думаю... а якщо наш Украiнський руделярiс взяти ,який повсюде росте дичкою,та зробити аналiз на кбд що ж воно покаже??? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: 7 часов назад 8 часов назад, sim сказал: Бро, якщо не появляться листочки можеш спробувати зробити щеплення з іншої рослини, якщо на іншій вже будуть молоді паростки бокові. Робота делікатна, потрібне дуже гостре лезо, але чому б не спробувати якщо так склалось. ну це вже робиться не на розсаді, а треба більш-менш підросша рослина, я так розумію... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 895 Опубликовано: 7 часов назад 1 час назад, ПартияГермионы сказал: капець той бокс свiтла наматуе( паливо та дорого но професiонально.сорта цiкавi .шо то кбд таке? маркетiнговий ход або реально лiки? ну я написан загалом за світло в оселі ціну, сам бокс набагато менше їсть. Але воно того вартує. Хоча під час війни насіннєвий бізнес в Україні не такий і прибутковий, як було раніше. Раніше хоч ризик окупався, то зараз... Таке собі... А стосовно кбд буде в будь-якому разі ефект лікувальний, бо це не просто байка і маркетинг, а наукові дослідження 1 час назад, ПартияГермионы сказал: я ще ось що думаю... а якщо наш Украiнський руделярiс взяти ,який повсюде росте дичкою,та зробити аналiз на кбд що ж воно покаже??? купи тест на кбд і перевір, я теж думав для цікавості затестити, але зараз я вдома сиджу і до дичок неможливо безпечно дістатися Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения