Перейти к публикации

Органический аут 2025

Рекомендованные сообщения

Поделиться сообщением

Здоров бро! Хорошого старту) тут у вас за органіку заговорили. У мене є майже відпрацьований брикет з печериць. Варто його під майбутнього куща прикопати??

• Like +1 2

Поделиться сообщением

7 минут назад, БенЛаден сказал:

Здоров бро! Хорошого старту) тут у вас за органіку заговорили. У мене є майже відпрацьований брикет з печериць. Варто його під майбутнього куща прикопати??

Мікориза)), хулі.. Зарий на саме дно ямы, буде збсь, і вершки і корешки.. :rasta_biggrin:

• Like +1 4

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

Паці ну аут? Авто еще не саділі тут меня зктарілі добрие форумчане штук 13 посажу..ну ьіпо моя имхо через геделю уже можно в мещочкі

Поделиться сообщением

15 минут назад, БенЛаден сказал:

Хола амиго =) спасибо)

Согласен с Кактусом,грибы насколько я знаю помогают корням.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 05.04.2025 в 20:35, Ferrari сказал:

Паци тоже рибкі охота)

Я пока не браконьерствую,щас нерест и рыбинспекция шерстит озеро пиздец. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Та тошо я сам осталься некому ненужний .вот і вопросікі чуть дурацкіе задаю общеніе хочеца а мне 3 месяца лежать на койке...(((ну окуратненько вивезу ..автікі..ЗАПОРЖЖЯ ПРІВЕТ

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 минуты назад, Ferrari сказал:

Та тошо я сам осталься некому ненужний .вот і вопросікі чуть дурацкіе задаю общеніе хочеца а мне 3 месяца лежать на койке...(((ну окуратненько вивезу ..автікі..ЗАПОРЖЖЯ ПРІВЕТ

Мы всегда с тобой старина:yes::rasta_peace:

Как появится рыбка я тебе отправлю.

Поделиться сообщением

9 минут назад, Ferrari сказал:

Ти переїхав у Запоріжжя жити, чи в лікарні там?? 

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

Я в шоке что ви иеня поддерживаете.Я ЗНЯТИЙ З УЧОТА ЦЕ В МЕНЕ ДРУГА ОПЕРАЦИЯ

Якщо интересно могу фо ку з воен ка скинуть

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

17 часов назад, MrHaze сказал:

Мы всегда с тобой старина:yes::rasta_peace:

Как появится рыбка я тебе отправлю.

Бро а ти каптишь чи свижачок мени кажеця зо ти с вилково?)не?

Поделиться сообщением

1 час назад, Ferrari сказал:

Бро а ти каптишь чи свижачок мени кажеця зо ти с вилково?)не?

Сушеная,соленая бро,под пивко безалкогольное,я с Одесской области :rasta_peace: 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

10 часов назад, MrHaze сказал:

Сушеная,соленая бро,под пивко безалкогольное,я с Одесской области :rasta_peace: 

Я пам'ятаю твоїх карасів, - супер, і без пивка.. :perfect: і канапечиво я пам' ятаю) , і все остальне з тієї посилки.. Було круто, дякую Братан:drujba:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Kaktuss сказал:

Я пам'ятаю твоїх карасів, - супер, і без пивка.. :perfect: і канапечиво я пам' ятаю) , і все остальне з тієї посилки.. Було круто, дякую Братан:drujba:

И я все посылки от тебя никада не забуду старина,добряк ты =) 

Пуэрчик еще заказуешь себе?

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 07.04.2025 в 16:46, БенЛаден сказал:

Краще використати як мульчу якщо з лушпиння,якщо блок з сінасоломоми то можна і закопати+ трошки азотного  чогось бо грунтова біота при розкладанні свіжої органіки любить азот потягнути,наприклад настоянками забродившими зелені(бур'яни кропива)...хоча там і з грибниці міцелію азот повинен бути. Знайомий пару соток винограду замульчував,наче все норм росте.

Поделиться сообщением

В 15.03.2025 в 16:18, MrHaze сказал:

Рассаду кстати буду выращивать под такой лампой...вырастают отличные крепкие саженцы,всем советую этот дешманский свет:yes:

Підтверджую про ці лампи,розсада не тягнеться,правда я в основному гібриди смачних томатів досвічую дві по 50w 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 07.04.2025 в 17:12, MrHaze сказал:

Я пока не браконьерствую,щас нерест и рыбинспекция шерстит озеро пиздец. 

И не только рыбинспекция)

Поделиться сообщением

Замочил орехи сёдня =) Щас месяц под лампой.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

1 час назад, MrHaze сказал:

Вишня как красиво цветет🤩

20250414_151255.thumb.jpg.cc55364aa8d68e13829ebabf4977b0d8.jpg

Краса! В мене нектарін зацвів. Сподіваюся, більше морозів не буде і цвіт не осипеться

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• Создать...