Перейти к публикации
  • 0

Возможно ли без проблем заказать из-за границы в Украину, кору acacia confusa или mimosa hostillis?

Вопрос

Приветствую всех формучан, первый раз что то спрашиваю на форуме но есть надежда что получу ответ на свой вопрос 

Возможно кто то из вас уже покупал столь ценные растения в заграничных магазинах с доставкой в Украину либо через НП шопинг, уж очень сильно мне интересен такой опыт , поделитесь пожалуйста информацией 🙏 

Вроде же растения легальны и проблем быть не должно, но так ли оно на самом деле?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
  В 17.03.2025 в 00:41, Bilbo сказал:

Приветствую всех формучан, первый раз что то спрашиваю на форуме но есть надежда что получу ответ на свой вопрос 

Возможно кто то из вас уже покупал столь ценные растения в заграничных магазинах с доставкой в Украину либо через НП шопинг, уж очень сильно мне интересен такой опыт , поделитесь пожалуйста информацией 🙏 

Вроде же растения легальны и проблем быть не должно, но так ли оно на самом деле?

Показать больше  

навряд чи карантинний контроль пропустить, та і зараз ентеогени в Україну дуже неохоче з-за кордону відправляють

Поделиться сообщением

• 0
  В 17.03.2025 в 21:58, Shajtan сказал:

навряд чи карантинний контроль пропустить, та і зараз ентеогени в Україну дуже неохоче з-за кордону відправляють

Показать больше  

Ну я думав на самому сайті замовити доставку на склад NP Shopping і вони вже мені в Україну доставлять 

Думаєш виникнуть питання на кордоні? Магазин ніби заявляє що посилку відправляють в непримітній коробці 

Поделиться сообщением

• 0
  В 18.03.2025 в 00:30, Bilbo сказал:

Думаєш виникнуть питання на кордоні? 

Показать больше  

з власного досвіду: купував недавно насіння в австрії. їхало банальним поштовим відправленням - конвертом. наша митниця навіть в таке ніс свій встромила.... раніше все, що менеше морського контейнеру вони не помічали....

Поделиться сообщением

• 0
  В 18.03.2025 в 10:05, jumbojet сказал:

з власного досвіду: купував недавно насіння в австрії. їхало банальним поштовим відправленням - конвертом. наша митниця навіть в таке ніс свій встромила.... раніше все, що менеше морського контейнеру вони не помічали....

Показать больше  

І шо не пропустили насіння?

Поделиться сообщением

• 0
  В 18.03.2025 в 11:14, Bilbo сказал:

І шо не пропустили насіння?

Показать больше  

пропустили звісно. я про сам факт, що вони пхають носа у поштові відправлення вагою 20 гр.....

Поделиться сообщением

• 0
  В 18.03.2025 в 00:30, Bilbo сказал:

Ну я думав на самому сайті замовити доставку на склад NP Shopping і вони вже мені в Україну доставлять 

Думаєш виникнуть питання на кордоні? Магазин ніби заявляє що посилку відправляють в непримітній коробці 

Показать больше  

ну це як варіант. Спробуєш - напиши мені, було би цікаво дізнатись, чи можливо так обійти карантин

Поделиться сообщением

• 0
  В 18.03.2025 в 12:28, jumbojet сказал:

вони пхають носа у поштові

Показать больше  

Распиши подробнее, что да как там было и как разруливвлось.

Хочешь дунуть - нужно всунуть.©kindman

Поделиться сообщением

• 0
  В 18.03.2025 в 17:15, kindman сказал:

Показать больше  

та ніяк: замовив насіння в австрії, насіння приїхало на склад ukraine express(ue), потім ue доставив мені. я лише констатував, що конверт відкривався. не ue ж його відкривали. кінець історії

Поделиться сообщением

• 0
  В 18.03.2025 в 17:51, jumbojet сказал:

та ніяк: замовив насіння в австрії, насіння приїхало на склад ukraine express(ue), потім ue доставив мені. я лише констатував, що конверт відкривався. не ue ж його відкривали. кінець історії

Показать больше  

Лет 5 назад заказывал семки из Нидерландов. Конверт привезла УП, конверт вскрыт и запакован жёлтым скотчем с надписью досмотр таможни Украины или как-то так. Упаковка с семками вскрыта  и пропала одна из пяти.

А сегодня у меня завис на таможне пак семок из Испании.

• Like +1 2
  • Confused 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 18.03.2025 в 18:01, kindman сказал:

Лет 5 назад заказывал семки из Нидерландов. Конверт привезла УП, конверт вскрыт и запакован жёлтым скотчем с надписью досмотр таможни Украины или как-то так. Упаковка с семками вскрыта  и пропала одна из пяти.

Показать больше  

користуйся ukraine express. винятково надійний курєр

Поделиться сообщением

• 0
  В 18.03.2025 в 18:01, kindman сказал:

Показать больше  

те саме, частенько коробки чи конверти перепаковані і написано митний контроль чи щось теке, усіма службами таке було. Я колись супер давно писав що виграв у ГанжаТВ друге місце за щось там і він відправив мені насіння, без трека яке не доїхало і не можливо дізнатись на якому етапі зникло. Та державна пошта то повне лайно.

В 18.03.2025 в 17:15, kindman сказал:

Показать больше  

Мабуть треба казати що це сувеніри, так декларувати, як всі сідбанки роблять.

В 17.03.2025 в 00:41, Bilbo сказал:

acacia confusa или mimosa hostillis

Показать больше  

Для наших травяних справ возив "мікорізу" з США, добрива та харчові добавки не заборонені, єдине можеш перевірити у оператора яким будеш везти які об'єми по цій продукції не вважаються комерційними (нещодавно дивився для себе що взуття можна до трьох пар в одній посилці, більше можуть залупитися що це комерційна партія, а одного чи різного не розписано. по інших товарах наче теж бачив колись інфо). Ще паралельна думка, ці штуки і у нас продаються можна знайти гарного виробника, по собі знаю треба пробувати від якогось відчувається дія від іншого ні (не про ці препарати).

Поделиться сообщением

• 0
  В 18.03.2025 в 20:06, CannabisDoomOcculta сказал:

те саме, частенько коробки чи конверти перепаковані і написано митний контроль чи щось теке, усіма службами таке було. Я колись супер давно писав що виграв у ГанжаТВ друге місце за щось там і він відправив мені насіння, без трека яке не доїхало і не можливо дізнатись на якому етапі зникло. Та державна пошта то повне лайно.

Мабуть треба казати що це сувеніри, так декларувати, як всі сідбанки роблять.

Для наших травяних справ возив "мікорізу" з США, добрива та харчові добавки не заборонені, єдине можеш перевірити у оператора яким будеш везти які об'єми по цій продукції не вважаються комерційними (нещодавно дивився для себе що взуття можна до трьох пар в одній посилці, більше можуть залупитися що це комерційна партія, а одного чи різного не розписано. по інших товарах наче теж бачив колись інфо). Ще паралельна думка, ці штуки і у нас продаються можна знайти гарного виробника, по собі знаю треба пробувати від якогось відчувається дія від іншого ні (не про ці препарати).

Показать больше  

Отправлял УП в Бразилию, штаты, Канаду, Испанию, Нидерланды - везде все дошло без проблем. Получил безтрек потерялся из штатов, съела таможня посылку из Испании,получил трековую из штатов, из Нидерландов трек и безтрек приехали - все посылки, бандероли, конверты с семками без стелс упаковок.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 18.03.2025 в 20:30, kindman сказал:

Отправлял УП в Бразилию, штаты, Канаду, Испанию, Нидерланды - везде все дошло без проблем. Получил безтрек потерялся из штатов, съела таможня посылку из Испании,получил трековую из штатов, из Нидерландов трек и безтрек приехали - все посылки, бандероли, конверты с семками без стелс упаковок.

Показать больше  

а насіння взагалі то заборонено для міжнародної пересилки ;)

1246054914_.thumb.png.fc33d06da49c0497d16f2f400cdcf011.png

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 18.03.2025 в 20:40, CannabisDoomOcculta сказал:

заборонено

Показать больше  

Кэп

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Сейчас жду из штатов посмотрим как приедет.

IMG_20250317_195957_012.jpg

IMG_20250317_195951_774.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...