Перейти к публикации
  • 0

Українська генетика

Вопрос

Суспільство!

Як ви думаєте має ідентифікуватися Українська генетика?

Наприклад Американську генетику можна ідентифікувати в більшості випадків за кольором.

photo_2025-04-19_20-36-30.jpg

• Like +1 4
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
23 часа назад, CannabisDoomOcculta сказал:

аж подумав

Кидай в воду, а потом думай.

• Like +1 1

Хочешь дунуть - нужно всунуть.©kindman

Поделиться сообщением

• 0
15 часов назад, Shajtan сказал:

Ти наш БАТЯ! :pray:

На том и порешили.

Хочешь дунуть - нужно всунуть.©kindman

Поделиться сообщением

• 0

Многолістка  самозародилась на городі , у тіпа в той час відомого як ВіталікМ, довга і мутна історія, як в цього мутанта закріпись ознаки...

також є сорт DonbassStarr, чи якось так, заруба була за нього теж,

справжня українська генетика вона є, але за неї прокляли винахідника в амстері, бо це технічка, там мінімальна доля тгк,ноль ноль проценти, зато винайшли її в Сумському інституті  лубяних культур вроді...

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0

Поделиться сообщением

• 0

В 20.04.2025 в 16:51, JahVibes сказал:

photo_2025-04-20_15-50-51.thumb.jpg.74f3b683914f4c294ae036bc9c5b70e5.jpg

цє що за АІ?

Изменено пользователем ХаПаZz

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to->  frosted.png.cb21bdfd8fe6dc5a3eeb3b4a4718b2a9.pngclick to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, ХаПаZz сказал:

цє що за АІ?

Закарпатка)

Поделиться сообщением

• 0
Только что, JahVibes сказал:

Закарпатка)

Та ну, це ж зображення зегенероване АІ. Якесь всі ідеальне таке. НЕ вірю.

• Like +1 1

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to->  frosted.png.cb21bdfd8fe6dc5a3eeb3b4a4718b2a9.pngclick to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, ХаПаZz сказал:

Та ну, це ж зображення зегенероване АІ. Якесь всі ідеальне таке. НЕ вірю.

Так і е,но так буде) чи приблизно так…яб добавила голубого кольору в самий цвіток)

Blue lobster повинен допомогти 😉

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, JahVibes сказал:

но так буде)

коли? років через 15?) 

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
В 20.04.2025 в 16:51, JahVibes сказал:

Загальний вайб;
  Не нагадує західні комерційні сорти.
  Виглядає “дико”, але потужно – кущ життєлюбний, витривалий.
  Візуально – гібридна сатива, але із “загартованим” зовнішнім виглядом.

photo_2025-04-20_15-50-51.thumb.jpg.74f3b683914f4c294ae036bc9c5b70e5.jpg

Screenshot_20250108-151024_Telegram.jpg

Screenshot_20250108-151012_Telegram.jpg

• Like +1 3

Goodmaster seeds....

Поделиться сообщением

• 0
В 21.04.2025 в 18:46, JahVibes сказал:

Закарпатка)

Якщо там хтось держить свій сорт,то і дав названіє своє.

В мене є дох невідомої генетика,раніше мінявся по Україні і СНГ,і скажу що з роком дуже багато пройобано цікавої генетикі.Є даже така,якіх вже людей немає,що давали.Є з Луганська,тільки я луганка не буду називати)))Хіба в честь того хто мені підігнав)

Цінність несортових сортів на території України в їх ранньому зацвітанні і визріванні,стійкість до шкідників і плєсєні,витривалість і неприхотливість.

Раніше в 80-90 роках багато завозили з територій СНГ,з того же Авганістана,переопилювалось,і з дичкой теж,шось меньше,шось більше,аккліматизувалось.

По словам Віталікма,создателя многолістки ,лічно я в це вірю,як на одному з сіл на Донеччині схрестили два сорта і виник сорт з мутантним листком,в генетіці краснодарка там ,це щось .Це по його словам,я до кінця помню не вирів в ці слова,коли один з мої клієнтів на каннабєї з Донеччини не написав до мене по семкі,і він мені написав,дійсно так і є,що пацани местні держать там свій сорт,тільки десь 06-08 році його називали там ,,паутінка,,.А сам Віталікм зробив роздачу в 15 році,і назвав його многолістка. 

Дохуя хуїсосили його труди,бо чуток він бухав,даже нав'язали що многоліістка пішла від кучерявого фенотипа кандагара,но я розповів вам свою історію.

Отримував семкі многолістки від роздачі,і лично від нього,все храню)

Рахую,що кожен труд,заслуговує на повагу!!!

• Like +1 5

Goodmaster seeds....

Поделиться сообщением

• 0

@goodmaster вітання від старого олкаша, все саме так, ше по легенді від Веталя, многолістний пре і пітух, і лопух, коли вона ростом вище коліна:rasta_cool:, тре якось перевірити бо коли узнав то не лопуха не пітуха не булі під руками,

ще був сортец років 15-20 тому crimean blue, від якогось іменитого буржуя, по легенді з криму, але так до мене  в руки і не попав

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
4 минуты назад, evader сказал:

crimean blue

Ага,от Барни

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, goodmaster сказал:

По словам Віталікма,создателя многолістки ,лічно я в це вірю,як на одному з сіл на Донеччині схрестили два сорта і виник сорт з мутантним листком,в генетіці краснодарка там ,це щось

Дохуя хуїсосили його труди,бо чуток він бухав,даже нав'язали що многоліістка пішла від кучерявого фенотипа кандагара,но я розповів вам свою історію.

А ще серед людей ходило припущення, що дичка тамошня була схрещена з почавшими в ті часи ходження по руках австралійськими генетиками і лендрейсами, сорти типу "гусяча лапка" аля duck foot та інші комбінації цих назв. Був період багато хто гровив ті масті з кучерявим листям. І нібито віталя випадково хрестанув з лапкою ось такого мутанта на виході, а саму історію трохи приукрасив для пущего понту. Стьоб такий був у людей.

2 часа назад, goodmaster сказал:

Рахую,що кожен труд,заслуговує на повагу!!!

Можливо. Тільки сєпар він і ворог, там теж свій труд

Изменено пользователем Warming
  • Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0

Доброго дня усім. Я новачок на цьому форумі.За многолістку у мене аж бомбануло.Цю траву ми вирощували щє у 2010 році.Вона була двох видів. Перша, що вирощували у себе, мала лист схожий на хмель, але з подвійним листом. Другий вид,лист теж був подвійний, але вона росла по посадках.Можна сказати ,як дичка. Коли кажуть що якийсь Віталій її вивів, мойому бомблінню немє меж. Я цю траву перший раз побачив у 99 році.Мені її показав тип якому на той час було 45 років.Він казав цю траву привезли хлопці що воювали у Афганістані.Наскільки це правда не можу стверджувати. Да, і у нас на Донеччині, по крайній мірі у мене в місті, її кликали многоетажка.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...