Перейти к публикации
  • 0

Наші брідери

Neverminder

Вопрос

Мої вітання колеги!

Ось маю нагоду зробити огляд матеріалу наших вельмишановних брідерів:

1159397486_.thumb.png.ed2ce851504e03c8ac172d3ae7ba3a60.png

В один-тойсамий момент було вкушено і замочено:

від Mudro Seeds - AK 47 Auto

від Monkey Seeds ( @Kriss) Gun GMO Auto

від бро @sim - opium auto

від Старих холмів Київа- фемка Кхтулу,як обіцяв

Наразі, через добу, жодна насінина не виявила бажання рости.

Матеріал від Бро @goodmaster - чемпіон!

Поки шо 3 з 3-х по проростанню.

Все,як треба: корінець за 10 годин і паросток на 3-тю добу. Агонь!

• Like +1 8

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Тож шо ми маємо?

Яким чином буде українське насіння від українських брідерів завойовувати ринок?

Коли:

@sim з 5 насінин Pinnapple Express відвантажив 3 зелені,шо той кум після банки.Нахіба? Всхід 2 з 5...Смол нема.То для піонерів,бро....вибач

@POSTAL, бро. Все круть але довго прорастає. Жодної насінини від тебе не показало корінець на наступний день від замочування.Гагарін авто від тебе-моя любов)

@OldKyivHills,бро я тобі обіцяв репорт на Ктулу куш. Плаває-не прорастає.

Брази!

Будтьте як @goodmaster:

- корінець з'являється за добу стабільно

-горіхи крупні і свіжі

- цикл авто +/-75 днів

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Neverminder сказал:

від Monkey Seeds ( @Kriss) Gun GMO Auto

Свіженьке. Дало корінець. Дякую,бро! Чекай на фото і відгук на сайті

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Маю бажання,як бро, звернути увагу спільноти на те,шо брідери,  продають свіже насіння пропорціонально старому. В хуйовому пропорційному відношенню.

Нахіба тоді весь цей движ?

Осьо-гудмайстер. Єдиний брідер (я,нарешті,дібрався і до його витворів), проростання горіхів у якого на рівні.

Бро @goodmaster, ти-крутий брідер!

А шо,бро, в тебе з фото є з ухилом в індику?

Так ,шоб вуха завертались і кілька сортів?

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

45441742_.thumb.png.51d535c19be5e5b0a7c7eb4b970c5c49.png

Дві доби  - руху 0. Бутер,бро @OldKyivHills, я обіцяв репорт тобі,бро. Є шось толкове? Я куплю. Але,бро, не буде руху за добу -матамеш негативний відгук

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
46 минут назад, Neverminder сказал:

45441742_.thumb.png.51d535c19be5e5b0a7c7eb4b970c5c49.png

Дві доби  - руху 0. Бутер,бро @OldKyivHills, я обіцяв репорт тобі,бро. Є шось толкове? Я куплю. Але,бро, не буде руху за добу -матамеш негативний відгук

Дякую за відгук, можешь вибрати з асортименту любий стрейн, відправимо безплатно!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, Neverminder сказал:

Тож шо ми маємо?

Яким чином буде українське насіння від українських брідерів завойовувати ринок?

Коли:

@sim з 5 насінин Pinnapple Express відвантажив 3 зелені,шо той кум після банки.Нахіба? Всхід 2 з 5...Смол нема.То для піонерів,бро....вибач

@POSTAL, бро. Все круть але довго прорастає. Жодної насінини від тебе не показало корінець на наступний день від замочування.Гагарін авто від тебе-моя любов)

@OldKyivHills,бро я тобі обіцяв репорт на Ктулу куш. Плаває-не прорастає.

Брази!

Будтьте як @goodmaster:

- корінець з'являється за добу стабільно

-горіхи крупні і свіжі

- цикл авто +/-75 днів

Перший раз чую бро, якщо за 24 години не зявляється корінь то це бутор...він не обов'язково повинен зявитись через сутки в воді, тест на всхожість насіння не так робиться, насіння замочують в воді на сутки, і саджають в ґрунт, не дивлячись показало насіння корінь чи ні, і вже тільки тоді чекають всходів...

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 0

Я за звичай пророщую в ватних дисках в зіп лок-пакеті. 2-є суток це полюбому треба чекати корінець. Буває навіть 3-є суток. Ну не більше.

• Like +1 6

Поделиться сообщением

• 0
55 минут назад, Buddhist сказал:

Я за звичай пророщую в ватних дисках в зіп лок-пакеті. 2-є суток це полюбому треба чекати корінець. Буває навіть 3-є суток. Ну не більше.

Треба просто бути як чемпіон гудмайстер, у нього за 10 годин проростає...

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, OldKyivHills сказал:

Треба просто бути як чемпіон гудмайстер, у нього за 10 годин проростає...

Ну заїбісь. Гарний результат.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
10 часов назад, Neverminder сказал:

Матеріал від Бро @goodmaster - чемпіон!

Поки шо 3 з 3-х по проростанню.

Все,як треба: корінець за 10 годин і паросток на 3-тю добу. Агонь!

6 часов назад, Neverminder сказал:

Осьо-гудмайстер. Єдиний брідер (я,нарешті,дібрався і до його витворів), проростання горіхів у якого на рівні.

Бро @goodmaster, ти-крутий брідер!

А шо,бро, в тебе з фото є з ухилом в індику?

Так ,шоб вуха завертались і кілька сортів?

А у Гуда тема на форумі зараз є?

Поделиться сообщением

• 0

Если семена свежак, 1-3 месяца от харва, то +/- 12 часов штоб лопнуло зерно и показался корешок - это реальность, такие семена даже замачивать не нужно.

Замачивая семена на три или более трёх часов, нужно понимать (или узнать у того же бридера) для чего это нужно, более трёх часов замачивания может утопить семена. Для прорастания семян нужны всего три фактора, влага, воздух и тепло.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
29 минут назад, Sorted сказал:

Если семена свежак, 1-3 месяца от харва, то +/- 12 часов штоб лопнуло зерно и показался корешок - это реальность, такие семена даже замачивать не нужно.

Замачивая семена на три или более трёх часов, нужно понимать (или узнать у того же бридера) для чего это нужно, более трёх часов замачивания может утопить семена. Для прорастания семян нужны всего три фактора, влага, воздух и тепло.

Насіння замочують для того щоб наситити його вологой, щоб краще всходило в грунті, але не обов'язково треба побачити корінець в стакані...головне наситити його вологой, делі тепло і мікроклімат зроблять свое діло, але казати  що це бутор, це теж не правильно...

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Sorted сказал:

Что значит утопить?на 3 и более часов..я на протяжении хз сколько лет,беру бубку,щелкаю кончик и с водой с пару капель перекиси стоит до суток...и все 👍

Поделиться сообщением

• 0
7 минут назад, yyarik сказал:

Что значит утопить?

лишить воздуха 

11 минут назад, yyarik сказал:

я на протяжении хз сколько лет

не проверишь не поверишь, значит тебе везло, я вообще не замачиваю, у меня всходят прямо в горшке спустя трое суток как вскрыл упаковку с семенами, без лишних телодвижений с раскусыванием, замачиванием, ватными дисками, зипПакетами...😉 и... тоже всё 👍

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

В природі сємки живуть один сезон, напевно природа врахувала це і найбільшу силу дала насінню в перший рік утворення. Справді сємки щойно з куща вистрілюють ще при замочуванні, зазвичай у Гуда і є свіжак прямо з духовки, тому і різноманітність сортів бо конвейер. У інших брідерів ставка на стабільність, певний асортимент сортів і т.п., там трохи інший принцип. Але природа зробила так, що при певних умовах сємка залишатиметься живою(в коматозі) нереально довго, просто це також потрібно мати на увазі і застосовувати відповідний підхід.

Але імхо сємки більше 2-3років на прилавку тримати не бажано. Окремі виключення не рахуємо

Изменено пользователем Warming
  • Like +1 5

Поделиться сообщением

• 0

___

На додачу згадав прикол.  В мене в ауті прям з куща падали сємки і від дощів одразу пускали корінь )

IMG_20220921.jpg.8af885f3ea71047c1ffc00bc72e7a3bd.jpg

Изменено пользователем Warming
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
7 часов назад, Buddhist сказал:

Во во) у мене рекорд 14 годин. І 5-6 діб. Дальше вже гниють семки.  Гон на місцевих бридерів нераціональний так як фірмові семки аналогічні з сходженям. І навіть більше по часу буває. Є метод в морозилку на 12 годин)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
38 минут назад, Warming сказал:

В природі сємки живуть один сезон, напевно природа врахувала це і найбільшу силу дала насінню в перший рік утворення. Справді сємки щойно з куща вистрілюють ще при замочуванні, зазвичай у Гуда і є свіжак прямо з духовки, тому і різноманітність сортів бо конвейер. У інших брідерів ставка на стабільність, певний асортимент сортів і т.п., там трохи інший принцип. Але природа зробила так, що при певних умовах сємка залишатиметься живою(в коматозі) нереально довго, просто це також потрібно мати на увазі і застосовувати відповідний підхід.

Але імхо сємки більше 2-3років на прилавку тримати не бажано. Окремі виключення не рахуємо

Семки в природі з разнобоєм ідуть. Якщо рік невдалий то проростають на другий третій четвертий рік. Тому тре іноді і скарлупу пальцями щолкати і і знімати) а в цілому згідний. Свіжак отразу переважно сходить.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

З відки така інформація що насіння повино пророщуватись на стадії замочування? Завжди було замочив на сутки, семка втонула, потім ватні диски, або зразу в грунт! А тут не побачив корінець в стакані зразу викидають...цікавий підхід...

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
7 минут назад, OldKyivHills сказал:

З відки така інформація що насіння повино пророщуватись на стадії замочування? Завжди було замочив на сутки, семка втонула, потім ватні диски, або зразу в грунт! А тут не побачив корінець в стакані зразу викидають...цікавий підхід...

Во во. Дядько тестер а тут таке:) тож немає гарантії шо за 12 годин проклюне, портібно трішки навичок приложити щоб заставити рослинку рости:)  добре би піонер таке писав...

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0

Минулого сезону брав насіння у бро goodmaster і POSTAL. Проросли всі насінини, як в мене, так і в мого друга. Всхожість 100% в обох бридерів. Навіть не думав, що таке можливо. Насіння від goodmaster, здається дійсно поросло швидше, але для мне +- доба особливо нічого не вирішує. Взагалі, по відчуттям, теза - саме ось цей брідер справжній, не дуже вдала для покращення або збереження атмосфери в спільноті.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

У всіх брав, а в мене насіння не взяв 🥶

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, БенЛаден сказал:

Семки в природі з разнобоєм ідуть. Якщо рік невдалий то проростають на другий третій четвертий рік

Ті сємкки, що не проросли або з різних причин загинули - тупо згнивають, як і вся біота. Весною намокли у відлигу + декілька дощів зверху - і пісєц

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
12 часов назад, OldKyivHills сказал:

якщо за 24 години не зявляється корінь то це бутор

Бро, я називаю бутором не через те,шо шось не те - може і за три доби з'явитися і буде все добре,або ні. Час,бро. Якісний матеріал він і в Африці якісний.

Пояснюю: гаєш час,чекаєш.Воно там плаває.. Якшо на 3-й день показало корінець  -ще не факт ,що виросте.

Тому й завів цей топік.

Є з чим порівнювати: повторюсь,матеріал від бро @goodmaster стріляє,як брендові стрейни.

Час-найцінніше

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
12 часов назад, OldKyivHills сказал:

Дякую за відгук, можешь вибрати з асортименту любий стрейн, відправимо безплатно!

Без грошей вже було,бро. Я куплю. Є шось потужне в індику? Черкани в особисті,плз. Дякую,бро!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...