Neverminder 3 742 Опубликовано: Суббота в 22:19 Мої вітання колеги! Ось маю нагоду зробити огляд матеріалу наших вельмишановних брідерів: В один-тойсамий момент було вкушено і замочено: від Mudro Seeds - AK 47 Auto від Monkey Seeds ( @Kriss) Gun GMO Auto від бро @sim - opium auto від Старих холмів Київа- фемка Кхтулу,як обіцяв Наразі, через добу, жодна насінина не виявила бажання рости. Матеріал від Бро @goodmaster - чемпіон! Поки шо 3 з 3-х по проростанню. Все,як треба: корінець за 10 годин і паросток на 3-тю добу. Агонь! 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 742 Опубликовано: Воскресенье в 01:22 Тож шо ми маємо? Яким чином буде українське насіння від українських брідерів завойовувати ринок? Коли: @sim з 5 насінин Pinnapple Express відвантажив 3 зелені,шо той кум після банки.Нахіба? Всхід 2 з 5...Смол нема.То для піонерів,бро....вибач @POSTAL, бро. Все круть але довго прорастає. Жодної насінини від тебе не показало корінець на наступний день від замочування.Гагарін авто від тебе-моя любов) @OldKyivHills,бро я тобі обіцяв репорт на Ктулу куш. Плаває-не прорастає. Брази! Будтьте як @goodmaster: - корінець з'являється за добу стабільно -горіхи крупні і свіжі - цикл авто +/-75 днів 2 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 742 Опубликовано: Воскресенье в 01:38 3 часа назад, Neverminder сказал: від Monkey Seeds ( @Kriss) Gun GMO Auto Свіженьке. Дало корінець. Дякую,бро! Чекай на фото і відгук на сайті 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 742 Опубликовано: Воскресенье в 02:25 Маю бажання,як бро, звернути увагу спільноти на те,шо брідери, продають свіже насіння пропорціонально старому. В хуйовому пропорційному відношенню. Нахіба тоді весь цей движ? Осьо-гудмайстер. Єдиний брідер (я,нарешті,дібрався і до його витворів), проростання горіхів у якого на рівні. Бро @goodmaster, ти-крутий брідер! А шо,бро, в тебе з фото є з ухилом в індику? Так ,шоб вуха завертались і кілька сортів? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 742 Опубликовано: Воскресенье в 04:56 Дві доби - руху 0. Бутер,бро @OldKyivHills, я обіцяв репорт тобі,бро. Є шось толкове? Я куплю. Але,бро, не буде руху за добу -матамеш негативний відгук 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 OldKyivHills 975 Опубликовано: Воскресенье в 05:44 46 минут назад, Neverminder сказал: Дві доби - руху 0. Бутер,бро @OldKyivHills, я обіцяв репорт тобі,бро. Є шось толкове? Я куплю. Але,бро, не буде руху за добу -матамеш негативний відгук Дякую за відгук, можешь вибрати з асортименту любий стрейн, відправимо безплатно! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 OldKyivHills 975 Опубликовано: Воскресенье в 06:06 4 часа назад, Neverminder сказал: Тож шо ми маємо? Яким чином буде українське насіння від українських брідерів завойовувати ринок? Коли: @sim з 5 насінин Pinnapple Express відвантажив 3 зелені,шо той кум після банки.Нахіба? Всхід 2 з 5...Смол нема.То для піонерів,бро....вибач @POSTAL, бро. Все круть але довго прорастає. Жодної насінини від тебе не показало корінець на наступний день від замочування.Гагарін авто від тебе-моя любов) @OldKyivHills,бро я тобі обіцяв репорт на Ктулу куш. Плаває-не прорастає. Брази! Будтьте як @goodmaster: - корінець з'являється за добу стабільно -горіхи крупні і свіжі - цикл авто +/-75 днів Перший раз чую бро, якщо за 24 години не зявляється корінь то це бутор...він не обов'язково повинен зявитись через сутки в воді, тест на всхожість насіння не так робиться, насіння замочують в воді на сутки, і саджають в ґрунт, не дивлячись показало насіння корінь чи ні, і вже тільки тоді чекають всходів... 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Buddhist 3 820 Опубликовано: Воскресенье в 07:19 Я за звичай пророщую в ватних дисках в зіп лок-пакеті. 2-є суток це полюбому треба чекати корінець. Буває навіть 3-є суток. Ну не більше. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 OldKyivHills 975 Опубликовано: Воскресенье в 08:18 55 минут назад, Buddhist сказал: Я за звичай пророщую в ватних дисках в зіп лок-пакеті. 2-є суток це полюбому треба чекати корінець. Буває навіть 3-є суток. Ну не більше. Треба просто бути як чемпіон гудмайстер, у нього за 10 годин проростає... 1 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Buddhist 3 820 Опубликовано: Воскресенье в 08:22 3 минуты назад, OldKyivHills сказал: Треба просто бути як чемпіон гудмайстер, у нього за 10 годин проростає... Ну заїбісь. Гарний результат. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 211 Опубликовано: Воскресенье в 09:07 10 часов назад, Neverminder сказал: Матеріал від Бро @goodmaster - чемпіон! Поки шо 3 з 3-х по проростанню. Все,як треба: корінець за 10 годин і паросток на 3-тю добу. Агонь! 6 часов назад, Neverminder сказал: Осьо-гудмайстер. Єдиний брідер (я,нарешті,дібрався і до його витворів), проростання горіхів у якого на рівні. Бро @goodmaster, ти-крутий брідер! А шо,бро, в тебе з фото є з ухилом в індику? Так ,шоб вуха завертались і кілька сортів? А у Гуда тема на форумі зараз є? >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Sorted 919 Опубликовано: Воскресенье в 12:33 Если семена свежак, 1-3 месяца от харва, то +/- 12 часов штоб лопнуло зерно и показался корешок - это реальность, такие семена даже замачивать не нужно. Замачивая семена на три или более трёх часов, нужно понимать (или узнать у того же бридера) для чего это нужно, более трёх часов замачивания может утопить семена. Для прорастания семян нужны всего три фактора, влага, воздух и тепло. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 OldKyivHills 975 Опубликовано: Воскресенье в 13:09 29 минут назад, Sorted сказал: Если семена свежак, 1-3 месяца от харва, то +/- 12 часов штоб лопнуло зерно и показался корешок - это реальность, такие семена даже замачивать не нужно. Замачивая семена на три или более трёх часов, нужно понимать (или узнать у того же бридера) для чего это нужно, более трёх часов замачивания может утопить семена. Для прорастания семян нужны всего три фактора, влага, воздух и тепло. Насіння замочують для того щоб наситити його вологой, щоб краще всходило в грунті, але не обов'язково треба побачити корінець в стакані...головне наситити його вологой, делі тепло і мікроклімат зроблять свое діло, але казати що це бутор, це теж не правильно... 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 yyarik 114 Опубликовано: Воскресенье в 13:38 1 час назад, Sorted сказал: Если семена свежак, 1-3 месяца от харва, то +/- 12 часов штоб лопнуло зерно и показался корешок - это реальность, такие семена даже замачивать не нужно. Замачивая семена на три или более трёх часов, нужно понимать (или узнать у того же бридера) для чего это нужно, более трёх часов замачивания может утопить семена. Для прорастания семян нужны всего три фактора, влага, воздух и тепло. Что значит утопить?на 3 и более часов..я на протяжении хз сколько лет,беру бубку,щелкаю кончик и с водой с пару капель перекиси стоит до суток...и все 👍 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Sorted 919 Опубликовано: Воскресенье в 14:01 7 минут назад, yyarik сказал: Что значит утопить? лишить воздуха 11 минут назад, yyarik сказал: я на протяжении хз сколько лет не проверишь не поверишь, значит тебе везло, я вообще не замачиваю, у меня всходят прямо в горшке спустя трое суток как вскрыл упаковку с семенами, без лишних телодвижений с раскусыванием, замачиванием, ватными дисками, зипПакетами...😉 и... тоже всё 👍 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 659 Опубликовано: Воскресенье в 14:12 (изменено) В природі сємки живуть один сезон, напевно природа врахувала це і найбільшу силу дала насінню в перший рік утворення. Справді сємки щойно з куща вистрілюють ще при замочуванні, зазвичай у Гуда і є свіжак прямо з духовки, тому і різноманітність сортів бо конвейер. У інших брідерів ставка на стабільність, певний асортимент сортів і т.п., там трохи інший принцип. Але природа зробила так, що при певних умовах сємка залишатиметься живою(в коматозі) нереально довго, просто це також потрібно мати на увазі і застосовувати відповідний підхід. Але імхо сємки більше 2-3років на прилавку тримати не бажано. Окремі виключення не рахуємо Изменено Воскресенье в 14:17 пользователем Warming 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 659 Опубликовано: Воскресенье в 14:42 (изменено) ___ На додачу згадав прикол. В мене в ауті прям з куща падали сємки і від дощів одразу пускали корінь ) Изменено Воскресенье в 14:59 пользователем Warming 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БенЛаден 13 777 Опубликовано: Воскресенье в 14:50 7 часов назад, Buddhist сказал: Я за звичай пророщую в ватних дисках в зіп лок-пакеті. 2-є суток це полюбому треба чекати корінець. Буває навіть 3-є суток. Ну не більше. Во во) у мене рекорд 14 годин. І 5-6 діб. Дальше вже гниють семки. Гон на місцевих бридерів нераціональний так як фірмові семки аналогічні з сходженям. І навіть більше по часу буває. Є метод в морозилку на 12 годин) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БенЛаден 13 777 Опубликовано: Воскресенье в 15:06 38 минут назад, Warming сказал: В природі сємки живуть один сезон, напевно природа врахувала це і найбільшу силу дала насінню в перший рік утворення. Справді сємки щойно з куща вистрілюють ще при замочуванні, зазвичай у Гуда і є свіжак прямо з духовки, тому і різноманітність сортів бо конвейер. У інших брідерів ставка на стабільність, певний асортимент сортів і т.п., там трохи інший принцип. Але природа зробила так, що при певних умовах сємка залишатиметься живою(в коматозі) нереально довго, просто це також потрібно мати на увазі і застосовувати відповідний підхід. Але імхо сємки більше 2-3років на прилавку тримати не бажано. Окремі виключення не рахуємо Семки в природі з разнобоєм ідуть. Якщо рік невдалий то проростають на другий третій четвертий рік. Тому тре іноді і скарлупу пальцями щолкати і і знімати) а в цілому згідний. Свіжак отразу переважно сходить. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 OldKyivHills 975 Опубликовано: Воскресенье в 15:16 З відки така інформація що насіння повино пророщуватись на стадії замочування? Завжди було замочив на сутки, семка втонула, потім ватні диски, або зразу в грунт! А тут не побачив корінець в стакані зразу викидають...цікавий підхід... 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БенЛаден 13 777 Опубликовано: Воскресенье в 15:26 7 минут назад, OldKyivHills сказал: З відки така інформація що насіння повино пророщуватись на стадії замочування? Завжди було замочив на сутки, семка втонула, потім ватні диски, або зразу в грунт! А тут не побачив корінець в стакані зразу викидають...цікавий підхід... Во во. Дядько тестер а тут таке:) тож немає гарантії шо за 12 годин проклюне, портібно трішки навичок приложити щоб заставити рослинку рости:) добре би піонер таке писав... 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Hyperion 26 Опубликовано: Воскресенье в 17:03 Минулого сезону брав насіння у бро goodmaster і POSTAL. Проросли всі насінини, як в мене, так і в мого друга. Всхожість 100% в обох бридерів. Навіть не думав, що таке можливо. Насіння від goodmaster, здається дійсно поросло швидше, але для мне +- доба особливо нічого не вирішує. Взагалі, по відчуттям, теза - саме ось цей брідер справжній, не дуже вдала для покращення або збереження атмосфери в спільноті. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Shajtan 4 288 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 17:42 У всіх брав, а в мене насіння не взяв 🥶 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 659 Опубликовано: Воскресенье в 17:57 2 часа назад, БенЛаден сказал: Семки в природі з разнобоєм ідуть. Якщо рік невдалий то проростають на другий третій четвертий рік Ті сємкки, що не проросли або з різних причин загинули - тупо згнивають, як і вся біота. Весною намокли у відлигу + декілька дощів зверху - і пісєц 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 742 Опубликовано: Воскресенье в 18:11 12 часов назад, OldKyivHills сказал: якщо за 24 години не зявляється корінь то це бутор Бро, я називаю бутором не через те,шо шось не те - може і за три доби з'явитися і буде все добре,або ні. Час,бро. Якісний матеріал він і в Африці якісний. Пояснюю: гаєш час,чекаєш.Воно там плаває.. Якшо на 3-й день показало корінець -ще не факт ,що виросте. Тому й завів цей топік. Є з чим порівнювати: повторюсь,матеріал від бро @goodmaster стріляє,як брендові стрейни. Час-найцінніше 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 742 Опубликовано: Воскресенье в 18:17 12 часов назад, OldKyivHills сказал: Дякую за відгук, можешь вибрати з асортименту любий стрейн, відправимо безплатно! Без грошей вже було,бро. Я куплю. Є шось потужне в індику? Черкани в особисті,плз. Дякую,бро! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Neverminder 3 742
Мої вітання колеги!
Ось маю нагоду зробити огляд матеріалу наших вельмишановних брідерів:
В один-тойсамий момент було вкушено і замочено:
від Mudro Seeds - AK 47 Auto
від Monkey Seeds ( @Kriss) Gun GMO Auto
від бро @sim - opium auto
від Старих холмів Київа- фемка Кхтулу,як обіцяв
Наразі, через добу, жодна насінина не виявила бажання рости.
Матеріал від Бро @goodmaster - чемпіон!
Поки шо 3 з 3-х по проростанню.
Все,як треба: корінець за 10 годин і паросток на 3-тю добу. Агонь!
Поделиться сообщением
71 ответ на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас