Neverminder 3 758 Опубликовано: 19 апреля Мої вітання колеги! Ось маю нагоду зробити огляд матеріалу наших вельмишановних брідерів: В один-тойсамий момент було вкушено і замочено: від Mudro Seeds - AK 47 Auto від Monkey Seeds ( @Kriss) Gun GMO Auto від бро @sim - opium auto від Старих холмів Київа- фемка Кхтулу,як обіцяв Наразі, через добу, жодна насінина не виявила бажання рости. Матеріал від Бро @goodmaster - чемпіон! Поки шо 3 з 3-х по проростанню. Все,як треба: корінець за 10 годин і паросток на 3-тю добу. Агонь! 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 213 Опубликовано: Вторник в 09:06 15 часов назад, синоптик сказал: не реклама, Привіт! Губка волога чи отжата? В 20.04.2025 в 21:43, goodmaster сказал: нема) тому ти у всіх на хорошому рахунку)) 1 2 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 758 Опубликовано: Вторник в 11:15 3 часа назад, Mecheniy сказал: Ось фотки Імперіума на різних стадіях) може цікаво буде) Гнути почав десь на 25 двк, а четверте фото це 23-24двк З азотом тільки перестарався спочатку Ну а кінцевий результат викладав в галерею (Сорян за якість фото) О,я таке люблю) Скоро фото Горили викладати почну 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 758 Опубликовано: Вторник в 11:18 2 часа назад, Shajtan сказал: не сатіва в плані, щоб не високе? В плані в індику,бо мене від Pinnaple Express шось параноїти почало. Двіж,ще,як у фена.Капець Я люблю більш релаксове але потужне,шоб на сраку сідати. Давай на свій вибір - в боксах ще місце буде на рослину 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Mecheniy 193 Опубликовано: Вторник в 11:19 В 20.04.2025 в 17:01, Sorted сказал: лишних телодвижений с раскусыванием, замачиванием, ватными дисками, зипПакетами...😉 и... тоже всё 👍 Згоден на всі 100%, кожен дроче як хоче, але це база) Я теж в кокос кидаю на 2 см глибини сємку і через 3 дні все чудово всходить, навіть без каски іноді бо вона десь внизу залишається В грові і без того багато чого треба робити та враховувати, а якщо ще так із насінням бігати то це вапшчє)) але ні в якому разі не засуджую тих, кому просто подобається так і все, це більш ніж поважна причина) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 213 Опубликовано: Вторник в 11:25 був десь на форумі цей відос. Полотенчик наше все?) 2 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Mecheniy 193 Опубликовано: Вторник в 11:26 @Neverminder бро, десь бачив ти лемон АК вирощуєш Я підіймав, крута дудка, можу сказати тобі щоб якщо ти щось підрізаєш "на пробу" то не раніше 60 днів. Бо в цього сорту великі суцвіття, але через це, в молодому віці там великі стебла, товсті. Це така особливість, яку я підмітив собі по цьому сорту з точки зору фенотипу) і шишки в результаті буди дуже великі, в кінці. Але поки молоде то стебла в шишках там ого-го) шишки дуже високі були, рослина була в ауті на кокосі, приходилось підрізати верхівки. А запах пздц...типова така травища прям, дуже пахуча Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 213 Опубликовано: Вторник в 11:27 7 минут назад, Neverminder сказал: мене від Pinnaple Express шось параноїти почало як у фільмі?) 8 минут назад, Neverminder сказал: Я люблю більш релаксове але потужне,шоб на сраку сідати Ананас реально має протилежний ефект. Спробуй щось зі смаком винограду - під питанням чи зможеш встати) 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 синоптик 5 201 Опубликовано: Вторник в 12:05 2 часа назад, CannabisDoomOcculta сказал: Губка волога чи отжата? Вода на рівні верха губки, зернятко вологу і повітря має. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 213 Опубликовано: Вторник в 13:14 1 час назад, синоптик сказал: Вода на рівні верха губки, зернятко вологу і повітря має. Дякую бро, спробую! А ти оце відео вище дивився? Нача там всім полотенчик найзайшов. Особисто у мене все проростає,= і насіння якому 5-10 років також без траблів всходе. Останнім часом не замочую, а кладу відразу поміж вологих дисків. Кінчик трохи та підшкрябаю, все ж таки якщо насіння під питанням/старе це може стати ключовим фактором. Із засобів використовую Магнікур Буст. Раніше замочував і коли частіше отримував різне насіння, так, були випадки що корінь з'являвся вже на ранок, прям у воді. Може це до речі і не поганий спосіб, особливо якщо використовувати аератор. 2 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Mecheniy 193 Опубликовано: Вторник в 14:51 6 часов назад, Mecheniy сказал: четверте фото це 23-24двк п.с. тут трішки помилився не помітив, воно і не четверте фото а шосте, і там 25 днів все таки. Просто до того, як вперше погнув колу 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 666 Опубликовано: Вторник в 15:44 10 часов назад, Neverminder сказал: Взагалі-то,бро, я почав надкусювати ще через те,шо є горіхи з товстою шкурою,а я намагаюсь не розтягувати грови Все правильно І нема потреби довго вимочувати, до 6 год max і далі в спонжи/губки/марлю/туалєтку ітд або в субстрат. І сємка любить щоб їй бока чутка притиснули, прикрили щоб зверху, обгорнули. Щолкнута точно краще проростає, зовсім трішки треба, до дрібонького щелчка на самому кінчику. Може так як у синоптика і не вийде, але не гірше буде - вєрняк. Хоча хто зна, може синоптик і надкушує, українець жеж і підкалує )) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 goodmaster 3 639 Опубликовано: Вторник в 15:56 8 минут назад, Warming сказал: Все правильно І нема потреби довго вимочувати, до 6 год max і далі в спонжи/губки/марлю/туалєтку ітд або в субстрат. І сємка любить щоб їй бока чутка притиснули, прикрили щоб зверху, обгорнули. Щолкнута точно краще проростає, зовсім трішки треба, до дрібонького щелчка на самому кінчику. Може так як у синоптика і не вийде, але не гірше буде - вєрняк. Хоча хто зна, може синоптик і надкушує, українець жеж і підкалує )) так може краще манікюрними ножицями підрізати кінчик семкі,для швидкого пророщування!?Мені така ідея більше подобається і по душі.А ось зубами щолкати були в самого пройоби по семках,перекусить легко,а надкусить я хз) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 666 Опубликовано: Вторник в 16:14 8 минут назад, goodmaster сказал: так може краще манікюрними ножицями підрізати кінчик семкі Та нема різниці чим, кому як виходить. Наприклад мені незручно маніпулювати в пальцях настільки дрібними предметами, моторика не та. Я зубами. І несильно тисну, якщо сємка не піддається, то не тисну до талого, в воду на 1год і люба лусне від мінімального натиску. Можна і ножницями чікнути 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 758 Опубликовано: Вторник в 16:23 4 часа назад, CannabisDoomOcculta сказал: як у фільмі?) та капець,бро. Я думав,шо вмене ПТСР загострилось, а то шмал ь така))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 758 Опубликовано: Вторник в 16:26 4 часа назад, Mecheniy сказал: @Neverminder бро, десь бачив ти лемон АК вирощуєш Я підіймав, крута дудка, можу сказати тобі щоб якщо ти щось підрізаєш "на пробу" то не раніше 60 днів. Бо в цього сорту великі суцвіття, але через це, в молодому віці там великі стебла, товсті. Це така особливість, яку я підмітив собі по цьому сорту з точки зору фенотипу) і шишки в результаті буди дуже великі, в кінці. Але поки молоде то стебла в шишках там ого-го) шишки дуже високі були, рослина була в ауті на кокосі, приходилось підрізати верхівки. А запах пздц...типова така травища прям, дуже пахуча та то я бро, новий спосіб грову засвоюю - реверс. Я все різати починаю з 60 днів. До харва вже прикурюєшся)) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 758 Опубликовано: Вторник в 16:27 4 часа назад, CannabisDoomOcculta сказал: як у фільмі?) Ананас реально має протилежний ефект. Спробуй щось зі смаком винограду - під питанням чи зможеш встати) Спробую,бро. В мене зараз десь 14 стрейнів лежить - усе спробквати тереба)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 213 Опубликовано: Вторник в 16:50 21 минуту назад, Neverminder сказал: та капець,бро. Я думав,шо вмене ПТСР загострилось, а то шмал ь така))) Також було таке, коли одна сатіва і ще й така розганяє в нехарошу сторону. 18 минут назад, Neverminder сказал: Спробую,бро. В мене зараз десь 14 стрейнів лежить - усе спробквати тереба)) лежать семки в фабричних упаковках вже по 6-7 років деякі, сам з себе в шоці, а якісь же плани на них були. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 758 Опубликовано: Вторник в 18:11 1 час назад, CannabisDoomOcculta сказал: же по 6-7 років деякі та капець...от життя: підняти фотік межуєшся,шо одружуватися вирішуєш))) Зараз помпа приїде ще репорт заведу на фото ві КиївХілз. Моя б воля - все засадив би ганжубасом! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Shajtan 4 293 Трофеи и Медали Опубликовано: Вторник в 18:22 7 часов назад, Neverminder сказал: В плані в індику,бо мене від Pinnaple Express шось параноїти почало. Двіж,ще,як у фена.Капець Я люблю більш релаксове але потужне,шоб на сраку сідати. Давай на свій вибір - в боксах ще місце буде на рослину з індусів сподобався Bubble Kush Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 213 Опубликовано: Вторник в 18:25 12 минут назад, Neverminder сказал: та капець...от життя: підняти фотік межуєшся,шо одружуватися вирішуєш))) Зараз помпа приїде ще репорт заведу на фото ві КиївХілз. Моя б воля - все засадив би ганжубасом! видно що ти сатівку підняв, двіж-двіж)) мені якось сподобався сорт і я його довгенько клонував, ну нічо не можливо було робить. ні фотку ні в магаз вийти. якщо покурив то капец. ноу нейм. ну я про те що треба мати декілька і такі і такі щоб збавляти обороти чи навпаки підрозганятися) 1 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 758 Опубликовано: Вторник в 19:03 40 минут назад, Shajtan сказал: з індусів сподобався Bubble Kush Агонь,черкани,плз шо куди скинути в особисті.Дякую. Запустимо з усіма стрейнами Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 758 Опубликовано: Среда в 16:31 Вітаю! сьогодні забрав насіння від бро @OldKyivHills Pale Widow fem підійматиму на реверсі. Горіх був вкушен,кинутий у воду і на даний час вже потонув 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 758 Опубликовано: Среда в 16:43 А це наші "скоростріли": Саджаючи автік, особисто я розраховую на повний цикл в 90-100 днів. Фото,доки не добрався до реверса, не саджав,бо цикл 120+ днів - довго. Саме через такі моменти наступний крок в мене табли,шоб не ритися в бегу у пошуках насінини. Opium Auto переїжджаємо в таблу. АК-47 - чекаємо. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 758 Опубликовано: Среда в 18:39 GMO GUN Auto від бро @kriss 1 ДВК 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Neverminder 3 758 Опубликовано: Среда в 18:42 В 22.04.2025 в 21:25, CannabisDoomOcculta сказал: двіж-двіж)) бро,я вже третій тиждень марафоню. День із ніччю розміняв))) Я теке більше не буду))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Neverminder 3 758
Мої вітання колеги!
Ось маю нагоду зробити огляд матеріалу наших вельмишановних брідерів:
В один-тойсамий момент було вкушено і замочено:
від Mudro Seeds - AK 47 Auto
від Monkey Seeds ( @Kriss) Gun GMO Auto
від бро @sim - opium auto
від Старих холмів Київа- фемка Кхтулу,як обіцяв
Наразі, через добу, жодна насінина не виявила бажання рости.
Матеріал від Бро @goodmaster - чемпіон!
Поки шо 3 з 3-х по проростанню.
Все,як треба: корінець за 10 годин і паросток на 3-тю добу. Агонь!
Поделиться сообщением
82 ответа на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас