Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Привіт, народ!
Ось і я теж все-таки вирішила замутити репорт. Довго вагалась), адже врожаю з  минулого року ще на пару  років вистачить. Мож було і не гровити
Але дивлюсь, по трохи аутмени прокидаються, шось потрохи замочують, пророщують, готують розсаду.... ну і короче не витримала.
 прокинулась якось  на днях , був вихідний, стояла гарна сонячна погода.. я взагалі й не планувала навіть, і тут приходить мисля, а не податись би сьогодні мені на поля і там зробити підготовочку до сезону? Короче, поки снідала, уже мені було невтерпеж, вже не могла спокійно всидіти на місці, всі думки, лиш про те що треба срочно їхати на місцяк і  готуватись до ауту. 
зайшла  на оелікс, знайшла неподалік діда який продає перегній по 50 грн за мішок, набрала його, він на місці, приїзжай - заберай. Звісно можна було знайти і задарма, тільки приїдь і сам собі набери тОго перегною  скільки тобі треба. але не стала ще з тим заморочуватись, хотілось пошвидше, тому взяла у діда чотири добротні мішки і будь здоров. по дорозі заїхала ще в магаз взяла земельки покупної. Інакше ніяк, в земля тут дуже плотна, важка і тверда глина. пробувала я на ній виращувати - ніфіга не росте. тому землю приходиться нажаль купувати
короче затарилась і поїхала в поля за містом)
як і минулого року, все саме важке + інвентар вивожу на авто. А далі протягом літа поляну навідую тупо на вєліку.

Так от, приїхала на місцину і все, за день до вечора гарненько підготувала.
короче цього року відмовилась від всяких відер і потів. Тільки лунки. минулого року ті рослини шо були в лунках повиростали знатно більшими ніж ті шо були у відрах і потах.
Да, звісно, є ризик шо можливо поле підпалять (таке трапляється) і я тоді рослини ніфіга перенести не зможу. Але прикол в тому шо поле вот місяць чи два якраз згоріло. хтось підпалив,   
тобто воно по ідеї все літо і осінь буде зеленим , без сухостою. короче горіти не буде чОму. тому цей ризик відпадає.

так вот, 
лунки використала минулорічні. благо.
це тобі не те що копати все спочатку в цій важкій землі
а досить швидко і легко достаєшь офігєнну минулорічну земельку, в якій росла растішка. вона пухка і легка)
короче розчистила таким чином в ітозі 15 лунок.
у кожну на дно - перегною
 в мене в полі є здоровезний тазік (благо, він не згорів) в ньому зручно робити замєс.   земля,  рибна  і костна мука

+  солома або десь давала перліт просто завалявся з минулого року 
так от поробила такі заміси
і позаповнювала ними лунки.
все. 
наступного разу прийду вже з розсадою, лишається лише посадити)

сємки кстаті ще не замочувала  я там глянула погоду, короче буде ще холодно місцями, приблизно два тижні 
а далі уже можна буде десантувати)
думаю завтра післязавтра почну- проращувати.
 що саме буду садити, ще точно не знаю)

була чуть увлєклась короче і накупила сємочок всяких різних. все шо набрала - ну точно не висаджу. дофіга дуже - треба вибирати. завтра цим займусь і дам знати)
так само ще не знаю чим і як буду кормити, поливати, і як часто і всяке таке, ... короче є дофіга всяких удобрєній і препаратів з минулого року, може шось ними буду пробувати. а може якшо буде бажання заморочитись то робитиму типу кампоти настої з куряка або кропиви на вєгу і на цвіт. а може і не так і не так. ну кароч не знаю ще точно шо там і як піде. поживем увідім)

ну якось так)

бляха дохрєна  слів получається. ну я хрін знає.. як сяду почну шось трохи писати і воно так йде і йде тут вже нич не зробиш

чуствую шо ще шось важне хотіла сказати але забула
ну та й ладно, харош на сьогодні.

Ааа бляха згадала. короче може ще лунок 5 добавиться пізніше. чуть на другому місцяку. це так на всяк случай якшо вдруг шо...

народ , дякую за увагу, миру нам всім

2.jpg

unnamed (1).jpg

22.jpg

0.jpg

• Like +1 18

Поделиться сообщением

Оце ти молодець 👍а бегпоти в лунку ти часом не пробувала садити?бо я з автівками так хочу заморочитися..щоб не пересаджувати,а зразу в бегпоти,щоб менше стресували

Изменено пользователем yyarik
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

10 часов назад, stella-kukarella сказал:

дивлюсь, по трохи аутмени прокидаються, шось потрохи замочують, пророщують, готують розсаду.... ну і короче не витримала

я теж огірки з перцем садив тай з автика падалішнє зернятко закинув. а потім поміркував, що вже як розпочинати, то вже по справжньому. ще одну закинув вже орігінальну:rasta_laugh: 

але буду вдома певно.. непоганий розмах:perfect:. приємного грову і гарного результату!

10 часов назад, stella-kukarella сказал:

накупила сємочок всяких різних

:rasta_laugh:

Изменено пользователем romario999
  • Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Приветы систа =)

Мне все нраица:perfect:

А фотики будут ?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Вдалого грову, підписався, буду дивитися 💚

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Гарних шиш і фарту

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Вітаю! З новим початком) :jahwatering: 

Хай Щастить!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

16 часов назад, yyarik сказал:

Оце ти молодець 👍а бегпоти в лунку ти часом не пробувала садити?бо я з автівками так хочу заморочитися..щоб не пересаджувати,а зразу в бегпоти,щоб менше стресували

дякую))

ну я бувало пророщувала в бегпотах, або відрах, або в мішках вдома, а потім вивозила то в поле. і тільки для мішків робила типу лунку і туди мішок. а відра і беги просто так залишала, не прикопуючи і нормально вроді росли завжди. но і не монстри звісно) 
гадаю так як ти хочеш зробити хороша ідея . я бачиш навіть не садила бегпот в лунку і так було добре, а якщо прям посадити то ще лучше) 💯 процентів)

Поделиться сообщением

13 часов назад, romario999 сказал:

я теж огірки з перцем садив тай з автика падалішнє зернятко закинув. а потім поміркував, що вже як розпочинати, то вже по справжньому. ще одну закинув вже орігінальну:rasta_laugh: 

але буду вдома певно.. непоганий розмах:perfect:. приємного грову і гарного результату!

:rasta_laugh:

Та і не кажи) чесно скажу, взагалі в планах не було і ні отого перегною, і аж ніяк не 15 лунок. ну так до п'яти максимум 
і тут бляха тільки стоїло тим всім зайнятись .. і понеслось)
можем ми короче строїти на майбутнє свої плани) ага)

гарно дякую:perfect::rasta_laugh:

Поделиться сообщением

13 часов назад, MrHaze сказал:

Приветы систа =)

Мне все нраица:perfect:

А фотики будут ?

хеллоу)

спасибо) у тебе підглядала):perfect:

будуть і фотіки і фасти і авто... короче хотілось би всі різні посадити, від різних виробників, по дві різні сємки але думаю то буде важко все описати в репорті і не знаю щас як ото всьо скомпонувати. треба так шоб просто і понятно було. куча сортів, їхні назви, від різних брідерів.... все це мені не дуже важко дається

короче ще подумаю)

Изменено пользователем stella-kukarella
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

10 часов назад, Shajtan сказал:

Вдалого грову, підписався, буду дивитися 💚

привіт)

дякую)

від вас теж було шось приїхало, щось кабедешне кажись, і не тільки)

Поделиться сообщением

4 часа назад, СэрМюллех сказал:

Гарних шиш і фарту

бро гарно дякую) тобі теж!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 часа назад, Louvre сказал:

Вітаю! З новим початком) :jahwatering: 

Хай Щастить!

Привіт! дуже приємно) гарно дякую):positive:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Какая широта?)

Поделиться сообщением

3 часа назад, vodkaZlo сказал:

Какая широта?)

48 

Поделиться сообщением

В 28.04.2025 в 07:40, yyarik сказал:

,я делал (мой крайний репорт можешь глянуть) в принципе для автика может норм, но фотику было тесновато ...

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Прекрасно нехай щастить , від звірини як будете оберігатись чи у вас немає?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, sanya7777 сказал:

,я делал (мой крайний репорт можешь глянуть) в принципе для автика может норм, но фотику было тесновато ...

Да у меня бэги 20 литровые,и 10,думаю за глаза)

Поделиться сообщением

5 часов назад, yyarik сказал:

Да у меня бэги 20 литровые,и 10,думаю за глаза)

у мене були фотіки в минулому сезоні в бегах ) якраз в 20 л.)вони так шпарили шо я налякалась і всі (4 штуки) пересадила вже огромними в лунки. думала шо то я хєрню задумала хай вже типу ростуть як ростуть у бегах.. думала шо їм хреново буде після пересадки. корні там і всі діла. але вони ваще не зупинились в рості а навпаки - наче погнали з двойною силою) тому да, думаю тіснувато буде, просто виросте мабуть не такий великий кущ , ну може зато у нього шишки будуть великі) я хз)

Поделиться сообщением

23 часа назад, stella-kukarella сказал:

привіт)

дякую)

від вас теж було шось приїхало, щось кабедешне кажись, і не тільки)

А репорт буде? 😏

Поделиться сообщением

5 часов назад, CERVANTES сказал:

Прекрасно нехай щастить , від звірини як будете оберігатись чи у вас немає?

дякую)

до речі так, забула про це дописати в репорті. завтикала) ну як вам сказати це досить цікава місцина , це поля зайців і останнім часом фазанів.  ніяких хижих звірів не зустрічала і не тільки я ніхто ніколи не бачив навіть лисиць. короче нема їх тут. я тут читала деякі репорти і прочитала у людей про цю проблему в ауті про цю проблему юзати такі всякі пахнучі штуки. шо звірі їх розривають. і осторожно так використовувала і і те і інше. і все було гаразд. навіть більше скажу, навіть фазанів не було. відлякувала їх різними способами)теж тут на форумі прочитала) ну короче ніхто нічого не тронув. і я сподіваюсь шо і цього разу буде так) але повірте я обережна) в мене є індикатор рибяча голова. ну короче ніхто її ту голову не трогає. тому можна сказати ризикнула і саме тому так зарядила лунки). ну а зайці і фазани ніколи нічого мого не їли) та й кажу ж місцина така, вроді й дика, але досить вже близько до людей тому думаю звірі сюди вже стараються не лізти)

• Like +1 3

Поделиться сообщением

37 минут назад, stella-kukarella сказал:

я тут читала деякі репорти і прочитала у людей про цю проблему в ауті

Та це все вигадки і понти. Ніякий звір не полює на коноплі і тим більше не розкопує лунки в пошуках курячого лайна. Усі випадки чисто випадковість і невдалий збіг обставин. В мене і зайці, і косулі, їжаки, білки, ондатри, лисиці... Бувало топчуть, бувало птах якийсь нашкодить, одного разу натрапив на кабанчика зовсім поряд, але ніяка тварина спєцом на діляни не лізе. Хіба двонога. Це комахи значно більше шкоди приносять, слимаки, тощо. Ну можна трохи накидати гілок підходи позакривати, зайці буває гризуть, копитні пересуваються тропами..  Але з рибою чотко зроблений маячок. В принципі як і весь підхід в цілому чоткий. Респект :flower:

Изменено пользователем Warming
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

55 минут назад, Warming сказал:

Та це все вигадки і понти. Ніякий звір не полює на коноплі і тим більше не розкопує лунки в пошуках курячого лайна. Усі випадки чисто випадковість і невдалий збіг обставин. В мене і зайці, і косулі, їжаки, білки, ондатри, лисиці... Бувало топчуть, бувало птах якийсь нашкодить, одного разу натрапив на кабанчика зовсім поряд, але ніяка тварина спєцом на діляни не лізе. Хіба двонога. Це комахи значно більше шкоди приносять, слимаки, тощо. Ну можна трохи накидати гілок підходи позакривати, зайці буває гризуть, копитні пересуваються тропами..  Але з рибою чотко зроблений маячок. В принципі як і весь підхід в цілому чоткий. Респект :flower:

Він не полює звісно , але зайчик може спробувати якусь новеньку травичку, в мене так було що 3 спробував в одному місці , якщо ще лунка заряджена то якийсь звір розривав лиш яма була отак

IMG_20230627_021505.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

6 часов назад, stella-kukarella сказал:

у мене були фотіки в минулому сезоні в бегах ) якраз в 20 л.)вони так шпарили шо я налякалась і всі (4 штуки) пересадила вже огромними в лунки. думала шо то я хєрню задумала хай вже типу ростуть як ростуть у бегах.. думала шо їм хреново буде після пересадки. корні там і всі діла. але вони ваще не зупинились в рості а навпаки - наче погнали з двойною силою) тому да, думаю тіснувато буде, просто виросте мабуть не такий великий кущ , ну може зато у нього шишки будуть великі) я хз)

Ну автікам буде збс так думаю...а ось deep forest від Doctors choice,планую робити добрячі лунки,там і земля і перегній перепрівший піде в хід,ну а трохи пізніше від kyiv old hills , original charas, Scotian gold

• Like +1 1

Поделиться сообщением

23 часа назад, CERVANTES сказал:

Він не полює звісно , але зайчик може спробувати якусь новеньку травичку, в мене так було що 3 спробував в одному місці , якщо ще лунка заряджена то якийсь звір розривав лиш яма була

Воно  буває, ніхто не заперечує. Але це найчастіше форс-мажор, як наприклад раптовий сильний град - невезуха

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...