sztella-cucurella 670 Опубликовано: 1 июня привіт, народ! що ж намаялась я з розсадою, всі нерви з'їла, но не біда. буде мені наукою. Отже, що ми на сьогодні маємо: big bang (auto fem.) - shajtan jack herer (auto fem.) - shajtan nice diesel (auto fem.) - mudro seeds astrata (auto fem.) - mudro seeds pale widow (foto fem.) 2шт. - old kyiv hills violet gas (foto fem.) - old kyiv hills мімозар (fast fem.)2шт. - kaktuss грааль (fast fem.) - kaktuss snow panda 🐼 (foto fem.) - atlas seed (барабашка) orange sherbet (fast fem.) - fast buds (барабашка) gorilla cookies (fast fem.) - fast buds (барабашка) я лише нагадаю, що земля з магазу перемішана з рибним і кістковим борошном з додаванням десь перліту а десь соломи. на дні лунки чотирирічний коров'ячий перегній добрива: навіть не знаю. є куряк в гранулах, можливо робитиму на основі цього компоти. або є мастер від valagro ось такі 15.5.30 3.11.38 13.40.13 що буде краще, як гадаєте? також є аміачна та магнієва селітра, різні стимулятори, антистресанти, вітаміни, інсектициди, фунгіциди... досвіду з цим усім мало, тому буду рада підказкам і порадам що і як краще зробити, додати, підживити .... тренувати? ... хм... мабуть не буду. ніколи нічо такого не робила. побачимо деякі рослинки досить хиленькі. вони пережили пророщення у дуже паршивій землі. хтось каже що краще не бабратись з ними, але хай вже ростуть як є. Рослинки переїхали в аут 31.05. 2025. big bang (auto fem.) двк 14.05.👇 jack herer (auto fem.) двк 14.05.👇 gorilla cookies (fast fem.) двк 14.05.👇 snow panda 🐼 (foto fem.) двк 14.05👇 orange sherbet (fast fem.) двк 17.05👇 pale widow1 (foto fem.) двк 14.05👇 nice diesel (auto fem.) двк 17.05.👇 astrata (auto fem.) двк 17.05👇 мімозар1 (fast fem.) двк 17.05👇 мімозар2 (fast fem.) двк 17.05👇 грааль (fast fem.) двк 17.05👇 violet gas (foto fem.) двк 14.05👇 pale widow2 (foto fem.) двк 14.05👇 ну і пара загальних фото 16 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 460 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 июня В 26.06.2025 в 03:22, sztella-cucurella сказал: прівєтулі, народ! рада до вас повернутися короче всяких різних справ навалило чимало, тому не виходить часто писати. але в цілому все більш менш норм, на тому і дякую! що ж повернемось до рослинських справ😊😊 не всьо так гладко як хотілось би. але знаєте в чому цікава штука 😊 як би так пояснити... короче коли я саджала скажімо 15 кущиків , то і зібрати збиралась 15 кущиків😁. надіялась на 100% урожай 😊. а воно мабуть ніколи так не буває🙂 через усілякі можливі нюанси, частина кущиків чи розсади гине. і коли так ставалось, ну це для мене була ціла трагедія 😭 так шкода було втратити рослинку😢 але в якийсь момент до мене дійшло що без втрат не буває і тоді перестала так паритися через все це 😊 до чого це я взагалі веду 😊 до того що після того як я нарешті висадила рослини в поле, деякі, з різних причин не прижились. а потім були ще і ще втрати і в якийсь момент стало пофігу що щось виросте а щось ні 🙂 ну тобто, який урожай буде такий буде. насправді мабуть на одну мене , куща би на рік з головою хватило. а тут 15 нахріна стільки? тому якщо з 15 хай навіть 5 дійдуть до кінця.... ну це ж і так супер. ось такий прикол в аута😊 короче з 15 запланованих у мене поки десь 9 живих рослинок якщо пам'ятаєте, у мене була хрінова земля і розсада в ній мучилась. деякі тоді померли, а ті що якось ще трималися, то деякі з них після переїзду в поле теж загнулися. а деякі туплять до сих пір) і не знати чи виживуть.... як все-таки сезон на сезон не схожий 😊 минулого року я добре пам'ятаю що в 10 числах червня уже пробувала свої автіки висажені в березні. а цього року - у мене такі ще дрібнесенькі рослинки) ну і крім того є ще всякі нюанси. наприклад ті рослини які весь цілий день на сонці - вони у мене якісь ніби забагато їм сонця чи шо, дуже слабо ростуть, такі прибиті сонцем ніби. а ті які мають тінь хоч якусь, ті краще вроді ростуть. короче всьо на фото . на цих вихідних поливала valagro для веги. дуже слабеньким роствором і тільки найбільші рослинки. чахликів простою водою короче деякі ростуть, деякі не дуже. будем дивитись як воно далі буде... і не паримося ще раз усім привіт народ orange sherbet snow panda nice diesel astrata мімозар мімозар 2 грааль pale widow діло буде, правда не дуже з усіма, але, загалом, повинно нарости норм врешті решт, головне, щоб догляд+погодка 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 670 Опубликовано: 6 июля привіт, братанчики! всім гарно дякую за поради , підтримку і просто за те що заходите на аганьок🙂 повірте, все це для мене дуже цінно і дуже приємно. можливо, я не дуже общітєльна тут на форумі, але я й в житті така само не дуже общітєльна. тому якщо десь комусь не відповім, не відпишу - не сприймайте це якось з підозрою. насправді все дуже просто: буває хочеться писати, говорити, общатись і таке інше. а буває що вроді й треба щось відповісти, но воно тупо не пишеться і нічо з цим зробити не можу. якось так. незважайте, просто думки в слух 🙂 а так насправді всім небайдужим безмежно вдячна! отже, що ми маємо на сьогоднішній день. шось потроху та й наростає. у нас уже на даний момент жара непогана така, та ще й передбачається 34-36. крім того, на скільки можна довіряти синоптикам, найближчим часом дощами й не пахне. маючи всю цю інформацію, на днях сходила полити растіхи і вже вдруге обробила від усілякої нечесті. пролила спочатку просто водою, а потім уже зверху валагро на вегу легким кампотом (легким, бо боюсь передознути, а растіхи й так деякі досить кволі) + добавила в розчин всілякі вітаміни і таке інше. крім того дала по листу разом з препаратом від всяких бяк, добавила янтарки. чесно вам зізнаюсь, досить важка для мене ця наука що , коли і як краще давати растішкам. блін, значно легше було б, просто час від часу просто поливати рослини . а так ще думай, що саме кожній з них дати, та ще й так щоб не дознути і не нашкодити. ну нічо, буду по чуть вчитись, що ще залишається?🙂 вибачайте за якість фото, я стараюсь але всеодно виходить не дуже ахті до речі, у мене під растіхами досить непоганий шар соломи. я перед тим як поливати, розгорнула солому і так як жара стоїть дай боже, думала, що все під соломою буде сухе сухісіньке. але на мій неабиякий подив, під соломою і в глибину грунту все було дуже не погано так зволожене. тобто волога під сіном офігєзно зберігається, що не може не радувати. до речі уже вичерпала усі свої запаси води. звісно можна було б просто довезти свіжої, але на данний момент не всьо так просто. но про це вже розповім наступного разу отже рослинки минулого разу я щось провтикала за нього, він просто чуть подалік від інших jack herer автомат а це панда. да, знаю, на місці стоїть , не розвивається уже скільки часу. але ж не викорчовувати ж її.. наблюдаєм що буде далі orange sherbet астрата і найс дізель. з цими у мене вообще непонятка. адже дома розсадою вони були чи не найфосішими. а як тільки переїхали в аут, видно відразу хватанули якийс стрес. а ще вони зранку до вечора чисто на сонці без жодної тіні. навіть не знаю на що саме грішити. уже й цвітуть як бачите. але. дуже вже хочеться мені підняти щось з цього, тому замочила нові сємки. саджати буду в тіні. побачимо... мімозар 1 мімозар2 грааль і потроху оклигує pale widow. бо він взагалі нікакущий був минулого разу. я його минулого разу взагалі ледь помітила, мало не роздавила. а тепер бачимо оговтується і це не може не радувати ну і на останок . якщо памятаєте у мене була gorilla cookies (fast fem.) нажаль вона не вижила і замість неї висадила всьо ту же gorilla cookies просто тепер це автомат. так як жара, то була посаджена в досить тіньове місце. як тільки окріпне, то зачищу зарослі і сонця дам більше ну що рєбяткі, на сьогодні мабуть все. я хз коли наступного разу напишу, та й до рослин коли потраплю - теж не знаю. дивно так, минулого року я мало не щодня до своїх малишок їздила, тепер нажаль так не виходить. ще раз всім гарно-гарно дякую за увагу! за всіма вашими репортами теж стежу і переживаю разом з вами . ви там цей, будьте обережні і уважні, короче бережіть себе. всіх обняла. до зустрічі 13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 189 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 июля Грааль и Мимозар 2 хорошо пошли,с интересом жду продолжения =) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 637 Опубликовано: 6 июля (изменено) Все добре в тебе ще наросте) Жаль, що з автіків майже нічого не буде. В про висадку на сонці чи в тіні то я не думаю, що сонце взагалі може зашкодити при всіх інших нормальних умовах. Канабіс взагалі дуже любить сонце і тому навряд чи в цьому проблема. Це звісно твоя справа але я не раджу садити в тіні нові автівки якщо в них буде стабільний догляд бо їм особливо важливе хороше освітлення для нормального врожаю. Вдалого грову Изменено 6 июля пользователем RustCohle 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 284 Опубликовано: 6 июля 1 час назад, RustCohle сказал: Все добре в тебе ще наросте) Жаль, що з автіків майже нічого не буде. В про висадку на сонці чи в тіні то я не думаю, що сонце взагалі може зашкодити при всіх інших нормальних умовах. Канабіс взагалі дуже любить сонце і тому навряд чи в цьому проблема. Це звісно твоя справа але я не раджу садити в тіні нові автівки якщо в них буде стабільний догляд бо їм особливо важливе хороше освітлення для нормального врожаю. Вдалого грову Растения солнце любят,но когда нет возможности ездить поливать даже раз в неделю,то теневое место,может сослужить добрую службу.Ещё заметил,шо на 48й широте,лучше работает весенняя высадка(конец апреля-начало мая)это и по автикам и по ранникам.Возможно по тому,шо в это время хоть как то идут дожди,и начало веги проходит в относительно хорошей влажности,а когда приходит жара,растения уже боль мения развиты.По жаре выше 33х градусов,в дикий аут,с поливом реже чем раз в три дня,садить вообще не рекомендую.В теневом месте конечно растению будет немного легче,но на особый результат расчитывать не стоит. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CERVANTES 472 Опубликовано: 7 июля З радістю спостерігаю мімозаври і граль гарні 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 460 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 июля Привіт, щось з азотом маловато їм по ідеї... 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 670 Опубликовано: 7 июля В 06.07.2025 в 21:26, RustCohle сказал: Все добре в тебе ще наросте) Жаль, що з автіків майже нічого не буде. В про висадку на сонці чи в тіні то я не думаю, що сонце взагалі може зашкодити при всіх інших нормальних умовах. Канабіс взагалі дуже любить сонце і тому навряд чи в цьому проблема. Це звісно твоя справа але я не раджу садити в тіні нові автівки якщо в них буде стабільний догляд бо їм особливо важливе хороше освітлення для нормального врожаю. Вдалого грову привіт! та да, ти правий, я знаю що канабіс сонцелюбива рослина. чітке розуміння цього, до мене прийшло ще з самих перших моїх гровів на балконі, коли я бачила як растішки, бідоськи, тянулися до сонечка, та й просто до світла... а на балконі в мене сонця було замало.,. Але тепер, в ауті посеред літа, висаджувати під прямі сонячні промені, не прокатить. растіхи просто згорять. не знаю як пояснити, але он вище Хотабыч написав точно в точку. сонце не просто світить, а безбожно жарить. трава у нас вже давно вся вигорівша. а про молоді растіхи, нема що й казати, тупо згорять і це 100%. та й хоч досвіду у мене небагато, але всі мої рослинки які саджала попереднього разу, які зранку до вечора під сонцем без тіні, всі росли карланами. всі до єдиної. а от де була хоч невеличка тінь, полутінь або щось таке , то й по растіхам відразу було видно, їм це подобалось більше. вони росли здоровими і сильними. саме із-за цього якщо я хочу посадити щось в середині літа, то тільки в тінь. бо сонце його безпощадно спалить. причому в перший же день якщо не польєш ввечері. а мені таке зовсім не підходить. от раз в три тижні +, - думаю було б ідеально В 06.07.2025 в 22:59, Хотабыч сказал: Растения солнце любят,но когда нет возможности ездить поливать даже раз в неделю,то теневое место,может сослужить добрую службу.Ещё заметил,шо на 48й широте,лучше работает весенняя высадка(конец апреля-начало мая)это и по автикам и по ранникам.Возможно по тому,шо в это время хоть как то идут дожди,и начало веги проходит в относительно хорошей влажности,а когда приходит жара,растения уже боль мения развиты.По жаре выше 33х градусов,в дикий аут,с поливом реже чем раз в три дня,садить вообще не рекомендую.В теневом месте конечно растению будет немного легче,но на особый результат расчитывать не стоит. здарова, Хотабыч! сама розумію, що саджати в середині літа та ще й в таку жару - така собі ідея. но я сама хрін зна чому, просто бачиш закортіло мені все таки хоч щось від мудросідс підняти і спробувати... зрештою, ну чого б не спробувати? насінин вистачає, крім того минулого року пару автіків саджала на початку серпня і непогано вони виросли. я гадаю, шо ти і сам знаєш, ну вот прийшла в голову ідея посадити щось і можливо ідея виглядає так собі, але всеодно посадиш, виростиш, отримаєш якийсь досвід, знання , результат і т.д...... і нічо з цим усім не зробиш - якшо вже проникло в голову щось зробити, то так воно і буде 🙂 8 часов назад, CERVANTES сказал: З радістю спостерігаю мімозаври і граль гарні спасибі, друже! дякую що стежиш, приємно. шкода що ти цього року не ведеш репорт. до речі, пам'ятаєш про мій маячок рибну голову? так вот, вона зникла! прикинь. крім того в одній з лунок обнаружила, що хтось щось рив. ну тобто ямка викопана кимось в лунці. така непогана ямка мало не на пів лунки. але растіху не зачепило. блін не додумалась сфоткати😟. не думала що таке можливо, але бляха , невже лисиця якась все таки завелась? я чогось підозрюю що так і є. якась така чуйка. але ж хіба таке хіба можливо? адже це так близько до міста. прям на межі міста. тут ніколи не було лисиць.... але насправді хто зна ,хто то був. може зовсім не лисиця. а я просто собі накрутила🙂. але як би не було, рибячу голову хтось таки стипздив. + хтось розрив лунку заряжену рибною і кістковою мукою🙂 2 часа назад, Shajtan сказал: Привіт, щось з азотом маловато їм по ідеї... привіт. та сама помітила що листя досить жовтуваті. грішу, це через не зовсім хорошу покупну землю. адже перегній на дні лунки і думаю більшість рослин, їхні корені ще до перегною не дотягнулись. а що підкажеш, можна це якось виправити? і як саме? як краще? що і коли, дати растіхам? чи можливо краще не чіпати. коли корні самі дотягнуться до дна лунки тобто до перегною то там і отримають все необхідне. в тому числі і азот у нас по району сьогодні зливи, грози, дерева на трасах попадали.... але саме нас все оминуло. дощ теж пройшов повз 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 284 Опубликовано: 8 июля @sztella-cucurella систр раз надумала,то делай конечно,бо потом будут мысли грызть.Сделай рассаду с хорошей корневой,по возможности к жаре приучай,вроде по прогнозу до конца месяца будет топить. По азотному удобрению вроде фотку тебе скидывал,мастер агро для рассады,нормально себя показало.Есть ещё вариант со свежей коровьей лепехой,толковая тема,ещё с 90х.Половину-2/3 от пол литровой банки свежака,на 10 л литров воды,и без всяких настояться и т.д.,расколотила хорошо и полетели,литра 2-3 под куст будет норм.Это если коровы присутствуют(если по пути к растихам,вообще шик),бо у меня тут нема.С землей покупной могла не угадать,такое редко но бывает.Но если перегноем лунки заряжены,должны раздуплится растения.Труда у тебя конечно вложено не мало и хотелось бы результат повеселей,но видишь бывает и так.Я крайние лет пять,больше ставку на ранники делаю,как то легче они переносят все трудности бытия в ауте,а с автиками нужно либо часто бывать и поливать хоть бы раз в дня три,либо климат шоб был влажный,с частыми осадками.Семок у самого,шо у дурака фантиков,хочется и то и это посадить,но понимаю шо физически не вывезу столько воды притянуть.Один местяк около водоема,там боль мения,а второй километра три от ближайшей воды.Кстати перед жарой,тоже подсадил пару грааликов и G 13 от мудриков,теперь переживаю как они там,бо возможности поехать полить нет пока и когда появится не известно.Если будет возможность,попробуй посади между молодых акаций(2х-3х летних)хотя бы один кустик,шоб солнце пробивало на 3-4 часа,когда в зените,должна такая тактика сработать. Удачи и хорошей погоды. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 460 Трофеи и Медали Опубликовано: 8 июля 14 часов назад, Хотабыч сказал: @sztella-cucurella систр раз надумала,то делай конечно,бо потом будут мысли грызть.Сделай рассаду с хорошей корневой,по возможности к жаре приучай,вроде по прогнозу до конца месяца будет топить. По азотному удобрению вроде фотку тебе скидывал,мастер агро для рассады,нормально себя показало.Есть ещё вариант со свежей коровьей лепехой,толковая тема,ещё с 90х.Половину-2/3 от пол литровой банки свежака,на 10 л литров воды,и без всяких настояться и т.д.,расколотила хорошо и полетели,литра 2-3 под куст будет норм.Это если коровы присутствуют(если по пути к растихам,вообще шик),бо у меня тут нема.С землей покупной могла не угадать,такое редко но бывает.Но если перегноем лунки заряжены,должны раздуплится растения.Труда у тебя конечно вложено не мало и хотелось бы результат повеселей,но видишь бывает и так.Я крайние лет пять,больше ставку на ранники делаю,как то легче они переносят все трудности бытия в ауте,а с автиками нужно либо часто бывать и поливать хоть бы раз в дня три,либо климат шоб был влажный,с частыми осадками.Семок у самого,шо у дурака фантиков,хочется и то и это посадить,но понимаю шо физически не вывезу столько воды притянуть.Один местяк около водоема,там боль мения,а второй километра три от ближайшей воды.Кстати перед жарой,тоже подсадил пару грааликов и G 13 от мудриков,теперь переживаю как они там,бо возможности поехать полить нет пока и когда появится не известно.Если будет возможность,попробуй посади между молодых акаций(2х-3х летних)хотя бы один кустик,шоб солнце пробивало на 3-4 часа,когда в зените,должна такая тактика сработать. Удачи и хорошей погоды. тут краще й не скажеш Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 670 Опубликовано: 8 июля 17 часов назад, Хотабыч сказал: @sztella-cucurella систр раз надумала,то делай конечно,бо потом будут мысли грызть.Сделай рассаду с хорошей корневой,по возможности к жаре приучай,вроде по прогнозу до конца месяца будет топить. По азотному удобрению вроде фотку тебе скидывал,мастер агро для рассады,нормально себя показало.Есть ещё вариант со свежей коровьей лепехой,толковая тема,ещё с 90х.Половину-2/3 от пол литровой банки свежака,на 10 л литров воды,и без всяких настояться и т.д.,расколотила хорошо и полетели,литра 2-3 под куст будет норм.Это если коровы присутствуют(если по пути к растихам,вообще шик),бо у меня тут нема.С землей покупной могла не угадать,такое редко но бывает.Но если перегноем лунки заряжены,должны раздуплится растения.Труда у тебя конечно вложено не мало и хотелось бы результат повеселей,но видишь бывает и так.Я крайние лет пять,больше ставку на ранники делаю,как то легче они переносят все трудности бытия в ауте,а с автиками нужно либо часто бывать и поливать хоть бы раз в дня три,либо климат шоб был влажный,с частыми осадками.Семок у самого,шо у дурака фантиков,хочется и то и это посадить,но понимаю шо физически не вывезу столько воды притянуть.Один местяк около водоема,там боль мения,а второй километра три от ближайшей воды.Кстати перед жарой,тоже подсадил пару грааликов и G 13 от мудриков,теперь переживаю как они там,бо возможности поехать полить нет пока и когда появится не известно.Если будет возможность,попробуй посади между молодых акаций(2х-3х летних)хотя бы один кустик,шоб солнце пробивало на 3-4 часа,когда в зените,должна такая тактика сработать. Удачи и хорошей погоды. та діло в тому що я уже висадила🙂 якраз вчора зганяла після роботи і в ті лунки що пусті були, ті там де перші растіхи загнулися, вмісто них висадила астрату і найс дізель пророщеними сємками. в полутєнь можна сказати. корневіну дала вже на місті на сам корінець. посмотрим шо с того вийде. с коровами у нас теж не особо. я думаю , щоб найти корову, то треба десь в третє-четверте село за місто їхати. бо ті села , шо вокруг міста, ну уже так собі, з триманням живності. думаю така схожа картина по всій неньці наблюдається. знаєш, хіба що какахи від циганських коней. от їх у нас вистачає🙂 але ж у мене є навоз і куряк є. в кладовці тримаю. от прям завтра закину в баклаху , залью водою, а потім буду розводити і так поливати. спасибо!. мабуть так з самого початку треба було зробити. но я не зробила😟 ладно. якось воно буде. сам процес вирощування, оці поля, дєбрі, зарослі, дорога туди, дорога обратно. стрьом пов'язаний з усім цим. все це додає якогось особливого шарму і радості. і вже не так шкода, що стільки зусиль доклала, а вихлопа можливо й не буде. ну як не буде, щось полюбому буде. мені, впевнена, вистачить. тому насправді всьо ок. ще один цікавий і не простий сезон, зі своїми приколами, нюансами, погодою і всім іншим. короч думаю ти мене розумієш 🙂 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CERVANTES 472 Опубликовано: 8 июля Думаю точно 🦊 рилася і поцупила голову чи дикий 🐱, лисиць багато розвелося до людей звиклі вже селяться в балках прямо посеред сіл, так поки рапортів не починав хоча думка є так як ростуть кілька рослин від наших хлопців з форуму, а так то хвалитись поки немає чим дещо вже загинуло дещо зїдене зайцями під корінь дещо як може росте на пекельній спеці тримаймося 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 284 Опубликовано: 9 июля 13 часов назад, sztella-cucurella сказал: та діло в тому що я уже висадила🙂 якраз вчора зганяла після роботи і в ті лунки що пусті були, ті там де перші растіхи загнулися, вмісто них висадила астрату і найс дізель пророщеними сємками. в полутєнь можна сказати. корневіну дала вже на місті на сам корінець. посмотрим шо с того вийде. с коровами у нас теж не особо. я думаю , щоб найти корову, то треба десь в третє-четверте село за місто їхати. бо ті села , шо вокруг міста, ну уже так собі, з триманням живності. думаю така схожа картина по всій неньці наблюдається. знаєш, хіба що какахи від циганських коней. от їх у нас вистачає🙂 але ж у мене є навоз і куряк є. в кладовці тримаю. от прям завтра закину в баклаху , залью водою, а потім буду розводити і так поливати. спасибо!. мабуть так з самого початку треба було зробити. но я не зробила😟 ладно. якось воно буде. сам процес вирощування, оці поля, дєбрі, зарослі, дорога туди, дорога обратно. стрьом пов'язаний з усім цим. все це додає якогось особливого шарму і радості. і вже не так шкода, що стільки зусиль доклала, а вихлопа можливо й не буде. ну як не буде, щось полюбому буде. мені, впевнена, вистачить. тому насправді всьо ок. ще один цікавий і не простий сезон, зі своїми приколами, нюансами, погодою і всім іншим. короч думаю ти мене розумієш 🙂 Можно использовать птичий помет(свежий,без настаивания)я мешал куриный и гусиный(больше гусиный),только так дозировка другая,по тому как он на много концентрированей коровяка.Изначально пробовать пару столовых ложек на ведро воды,и по немногу увеличивать.Сейчас много всяких препаратов антистрессовых,в том числе и от высокой темпы,за всеми не уследишь,но думаю Гугл поможет.Раньше были популярны эпин и циркон,но уже точно не помню,возможно они от низких температур помогали. Дикий аут во многих моментах непредсказуем,но ты права,все эти походы,сопутствующие эмоции,вносят разнообразие в нашу жизнь.По этому,многие им и занимаются,из года в год,не глядя на результаты.Быть наедине с дикой природой-,это особый кайф,хоть и не все разделяют мнение аутдорщиков. Удачи с молодыми сажанцами,и в целом,с остальными растами в этом сезоне. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 679 Опубликовано: 9 июля замульчуй на 2 пальці та підтримуй товщину шару мульчі, щоб уникнути пересихання в кореневій\прикореневій зоні 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UrsusAretos 33 Опубликовано: 9 июля 16 часов назад, sztella-cucurella сказал: корневіну дала вже на місті на сам корінець. посмотрим шо с того вийде. Не претендую на істину, але кореневін це для укорінення пасинків, черенків і тд. Тобто він стимулює появу калюса на зрізі черенка, звідки згодом з"являються корінці. На мою думку то краще 13-40-13 дати, щоб стимулювати рослину ростити коріння. Можливо і помиляюсь, поправляйте. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 460 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 июля 34 минуты назад, UrsusAretos сказал: Не претендую на істину, але кореневін це для укорінення пасинків, черенків і тд. Тобто він стимулює появу калюса на зрізі черенка, звідки згодом з"являються корінці. На мою думку то краще 13-40-13 дати, щоб стимулювати рослину ростити коріння. Можливо і помиляюсь, поправляйте. та ні, кореневін і рослинам допомагає Серед позитивних якостей Корневіну варто виділити: Покращення схожості насіннєвого матеріалу. Підвищення стійкості рослин до несприятливих факторів. Особливо ефективно препарат допомагає рослинам вистояти при природних катаклізмах. Наприклад: посуха, зливові дощі, поворотні заморозки, перепади температури, рясні роси і тумани. Збільшення розміру і кількості бульб і цибулин. Стимуляція цвітіння однорічних декоративних рослин, прискорюючи цей процес на кілька тижнів. Прискорення росту коріння будь-яких рослин. Збільшення розмірів плодів у овочевих і плодових культур. Запобігання осипання плодів з дерев. Допомагає позбутися від бур'янів. Підвищення імунітету кімнатних і вуличних рослин. Джерело: https://gradinamax.com.ua/ua/articles/chto-takoe-kornerost-i-kak-ego-pravilno-ispolzovat?srsltid=AfmBOoo-CrYewj4roky1eA_MZQwAKUySRqx9poaBHNu0oFV61NKkcZUU Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UrsusAretos 33 Опубликовано: 9 июля (изменено) 29 минут назад, Shajtan сказал: та ні, кореневін і рослинам допомагає Серед позитивних якостей Корневіну варто виділити: Покращення схожості насіннєвого матеріалу. Підвищення стійкості рослин до несприятливих факторів. Особливо ефективно препарат допомагає рослинам вистояти при природних катаклізмах. Наприклад: посуха, зливові дощі, поворотні заморозки, перепади температури, рясні роси і тумани. Збільшення розміру і кількості бульб і цибулин. Стимуляція цвітіння однорічних декоративних рослин, прискорюючи цей процес на кілька тижнів. Прискорення росту коріння будь-яких рослин. Збільшення розмірів плодів у овочевих і плодових культур. Запобігання осипання плодів з дерев. Допомагає позбутися від бур'янів. Підвищення імунітету кімнатних і вуличних рослин. Джерело: https://gradinamax.com.ua/ua/articles/chto-takoe-kornerost-i-kak-ego-pravilno-ispolzovat?srsltid=AfmBOoo-CrYewj4roky1eA_MZQwAKUySRqx9poaBHNu0oFV61NKkcZUU Помилився, бо ніде окрім укорінення винограду сам його не юзав ніде, дійсно при пересадці доречно застосовувати. Кореневін - це гормональна речовина яка впливає на розвиток коріння, поділу клітин коріння і не містить основних елементів живлення, використовується лише на ранній стадії одноразово. Ні імунітет, ні на розмір плодів, ні на осипання плодів , не запобігає стресам при заморозках. Ці властивості видумані копірайтерами які пишуть тексти 50грн\1000симв. Рейтинг статейки 3,5 з 5, певно не тільки мені інфа показалася підозрілою. Порився в інеті то на ринку є і добриво кореневін з формулою 19-19-19, писателі певно пошукали в інеті і зліпили все до купи https://agroretail.com.ua/ua/p857911179-udobrenie-kornevin-proventus.html?srsltid=AfmBOoquBXqKx_WA8EyJMuAA5vYhVFoPvISNc7eyQUD_jntEXFZ-cMSp , вводячи людей в оману. Изменено 9 июля пользователем UrsusAretos Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 613 Опубликовано: 10 июля В 06.07.2025 в 22:59, Хотабыч сказал: Растения солнце любят,но когда нет возможности ездить поливать даже раз в неделю,то теневое место,может сослужить добрую службу.Ещё заметил,шо на 48й широте,лучше работает весенняя высадка(конец апреля-начало мая)это и по автикам и по ранникам.Возможно по тому,шо в это время хоть как то идут дожди,и начало веги проходит в относительно хорошей влажности,а когда приходит жара,растения уже боль мения развиты.По жаре выше 33х градусов,в дикий аут,с поливом реже чем раз в три дня,садить вообще не рекомендую.В теневом месте конечно растению будет немного легче,но на особый результат расчитывать не стоит. Золотые слова. Я давно об этом говорю. И ещё очень важна лунка и то что в ней! 1 Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 670 Опубликовано: 20 июля (изменено) друзі всім привіт! як ви там, розкидані по найрізноманітніших куточках неньки , підростають ваші малишки? короче про рослини розкажу трохи згодом. а зараз хотілось би розказати про те що коїться у мене на полях. справа в тому, що поля в яких проходить гров, знаходяться відразу за містом. так от, пару років назад, на ці поля почали потроху зазіхати забудовники. так як поля ці належать уже не місту, а першим селам за містом, то будують тут не висотки, а щось на зразок невеличких котеджів. однакові такі двоповерхові, я не розбираюсь, але походу це зараз в моді. так от, все це я бачила і знала, тому моя місцина була розташована досить поодаль від цього всього. але, цього літа, як я поняла, хтось зазіхнув на просто таки велитенський шмат поля. прям гектарами заграбастав. і хоч до мого містяка не дійшов, але неподалік, метрів так 30-40 до ділянки, посеред поля почали прокладати дорогу. ну як дорогу, подобіє дороги... взагалі дороги на полях були. польові такі, вузенькі. користувались ними лише ті,в кого ще є якась живність і якісь клаптики землі були. короче хтось дуже поодиноко вирощує трохи пшениці , хтось просто люцерну або траву на покос. так от, це були хоч і польові, але рівнесенькі дороги, по яких з вітерцем і куревою позаду можна було з насолодою поганяти. і тут на днях, провідувавши містяк, наблюдаю наступну картину. екскаваторами зняли верхній шар грунту, туди почали звозити всяке будівельне сміття, каміння огромне, а потім трактор почав це типу трамбувати. короче на легковушці як я раніше, уже хрін проїдеш. хіба треба шукати інші заїзди з протилежної частини поля, але то капець як далеко, та й не факт, що там з дорогами все буде гаразд. тому завезти води, якщо вдруг посуха, буде проблематично. короче і по цій дорозі почали їздити бетономішалки. як я зрозуміла, аби не не їздити через жилі дома і не розбивати там дороги, зробили заїзд для будівельної техніки ззаду. якраз через ті доріжки якими я добиралася. невтішна новина. люблю я ці поля , але якщо вже так в глиб просунулися, то мабуть з часом і далі посунуть. доведеться мабуть наступного сезону переїздити або ще далі в глиб. або шукати нові місця для майбутніх сезонів десь зовсім в іншому місці . тут просто зручно мені було. дуже близько до мене, пару хвилин на вєліку і я вже на місці. а тепер навіть не знаю. я не переживаю що містяк спалять. це навряд. хоч і близько дорога пройшла, але місцина моя непримітна, зароснута з усіх сторін непролазними дєбрями, та й крім цих бетономішалок рідко коли когось тут побачиш. ніхто більше не їздить. мені навіть довелось вєлік заховати в кущі і йти пішки. бо після дощів їхати просто нереально. взагалі дивно що хтось в наші часи так масштабно будується. все це мені не подобається, сумна і пригнічуюча картина на що перетворюються поля, серце кровю обливається. але що тут поробиш ну та ладно. поживем побачим. ось пару фоток. що ж повернемося до рослин. у нас все-таки пройшли досить таки рясні дощі. близько тижня мочило. і я одного разу в перервах між дощами прийшла підживити. адже рослини у мене виглядали жовтуватими ніби недостача азоту. як і обіцяла, залила перегній в 10л баклажку яка пару днів настоювалась. так от цю настоянку розводила приблизно 0.5 настоянки на 5літрів води і так поливала. не знаю наскільки це дієвим виявиться і чи правильно я все зробила. но та вже як є. сьогодні була на діляні знову. після дощів непогано так активізувався бур'ян, довелось зачищати, та й рослинам дала більше сонця, тому що все навкруги позаростало дай боже. ось фотографії. почну цього разу не по плану, а по наростаючій. панда. все так і сидить майже на місці. я вже давно на неї не розраховую, просто для репорту хай вже буде їй тут місце. 👇 найс дізель і астрата. не вийшло в мене з ними зовсім. хоч і зовсім нікакущі, але якийсь там цукрик все ж присутній. наступного разу зріжу їх на раз пошмалити. нажаль і ті дві нові найс дізель і астрата що я їх висадила минулого разу пророщеними сємками , теж не вийшло з ними. тупо ніяких слідів. щось їх зжерло чи що, навіть не знаю. ну значить не судьба. 👇 горілка авто. теж відстає по всіх можливих строках. не доганяю я, чому в цьому році так погано деякі рослини ростуть, точніше не ростуть а сидять на місці. всі здавалось би в однакових умовах. 👇 Pale widow. не величка поки, але потроху очухується. нагадаю, що вона теж дуже важко стартувала. ще встигне дещо нарости 👇 джек херер. колір листя всеодно світлуватий. ну нічо, настойка є. наступного разу збільшу концентрацію👇 мімозар 1. не знаю як так вийшло. але виявився автоматом. цвіте .я вроді дуже ретельно підійшла до того аби нічого не наплутати. всюди є бірки з назвами, крім того я ще на початку висадки розмалювала на бумазі собі план де і які рослини посаджені. перевірила, дійсно мімозар👇 так само і грааль теж дивіться зацвів. ну дійсно не знаю. не мала по ідеї нічого наплутати. але тепер мене вже беруть сумніви шо могла десь затупити. ну але нічого страшного. автіки так автіки. не пропаде. тим більше цього року в мене з ними зовсім не задалося👇 а це оранж щербет трохи погнав в ріст. і листя вже кажись не таке світле як було спочатку👇 мімозар 2. найбільша моя рослина. гляньте якого цікавого кольору у неї ствол👇 ну ось такі справи. взагалі все досить непогано. я, можна сказати , не цілком, Скрытый текст але в цілому задоволена. видно цього року буде стільки рослин і врожаю, скільки мені якраз і треба. не більше не менше це загальний вид кількох рослинок👇 так як вєлік сховала в кущах і туди й назад довелося йти пішки, то заодно трохи вітамінчиків насобирала. солодка капець!👇 друзі, я розумію що растіхи в мене так собі, не ахті, відверто кажучи. але якщо вам не важко, по пару слів, як вам репорт, може бути, чи ну його? так просто для розуміння аби я знала Скрытый текст добре народ. будьте уважні і обережні. а ще підходящої вам погоди для ваших растішок. всіх обійняла. до зустрічі!!! Изменено 20 июля пользователем sztella-cucurella 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 189 Трофеи и Медали Опубликовано: 20 июля 1 час назад, sztella-cucurella сказал: чи ну його? Ти хороша,добра людина це найголовніше сіс,а шишки ще будуть ✌ Не вздумай нас оставлять,такие люди на вес золота! 3 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 637 Опубликовано: 20 июля 2 часа назад, MrHaze сказал: Ти хороша,добра людина це найголовніше сіс,а шишки ще будуть ✌ Не вздумай нас оставлять,такие люди на вес золота! Абсолютно згоден з бро🤝. Думав щось своє написати але тут краще і не скажеш) Не закидай реп все дуже цікаво 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 594 Опубликовано: 20 июля 4 часа назад, sztella-cucurella сказал: як вам репорт краще багатьох 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 037 Трофеи и Медали Опубликовано: 20 июля Багато тексту і все цікаво почитати. Мені заходить 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CERVANTES 472 Опубликовано: 20 июля (изменено) Супер файно як завжди , ті що автами виявились мені дуже до вподоби може воно й краще що так. цього року думаю рослини у всіх погано розвиваються через холодні ночі може помиляюсь Изменено 20 июля пользователем CERVANTES 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 679 Опубликовано: 21 июля зважай ще на сіру гниль- плісняву - одного з найбільших ворогів ботаніків-аутистів. особисто я почав кропити тиждень тому на першому місяці цвітіння і буду кропити, як виноград - кожні 14 діб... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения